| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 20:59
- Nahlásit
Venta
skoda. a jak bylo dneska? jsem na vas myslela, jak jsme delali krovi. Tobias delal statecne stekajici a rusici krovi
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 21:21
- Nahlásit
Alexatak jak vykoupala ses????
koupali se jen čoklové
a Fanda se i natíral, nyní je žlutým Hyjacyntem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 21:25
- Nahlásit
Crysa
a Fanda se i natíral, nyní je žlutým Hyjacyntem
ty vogo ta bajkofka už neví jak by se zviditelnila
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 21:26
- Nahlásit
Crysa
Příště vezmu zrcadlovku a budou lepší fotky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 21:31
- Nahlásit
Alexa
ty vogo ta bajkofka už neví jak by se zviditelnila
Copak já velká a vševědoucí alexo, ale Fanda,to on sám od sebe
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 21:52
- Nahlásit
lucYnka XIII
skoda. a jak bylo dneska? jsem na vas myslela, jak jsme delali krovi. Tobias delal statecne stekajici a rusici krovi
dneska bylo dobře, začalo pršet až po návratu domů
Tak to je ale hodné a dobré křoví, jen ať pořádně ruší dál...ale nesmí moc zblízka samozřejmě
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 22:07
- Nahlásit
BaicoPříště vezmu zrcadlovku a budou lepší fotky
tyhle jsou tragický, no.. Ale doufám že "příště" bude i někdy až bé Kakáček, tedy až nebude hezky, aby mohli řádit, blbouni barevní
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 22:12
- Nahlásit
Děcka du spát, jdu nějaké vydrnčené z těch koleček.
Brou noc vespolek, jdu zhynout s Crysou.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 22:14
- Nahlásit
Crysablbouni barevníProč barvíte na velokonoce aj pse?u nás to děláme s vajcama,no jiný kraj jiný mraf
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 22:19
- Nahlásit
Crysa
Ale doufám že "příště" bude i někdy až bé Kakáček
Budi jí vozit furt, pro jistotu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 22:25
- Nahlásit
sem vám jenom chtěla říct, že jedu pokořit dálky a najít na trati zhynutou Paw. Boncofku hledat nemusím, vím, že je v knihovně
Tak dobrou s kobrou.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 22:27
- Nahlásit
Biluška
tak se neztrat a dobre dojdi
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 23:27 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
asi za chvíli taky půjdeme spát, dobrou
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 00:34
- Nahlásit
Venta
Tak to je ale hodné a dobré křoví, jen ať pořádně ruší dál...ale nesmí moc zblízka samozřejmě
to on statecne rusil to mu jde D byl na voditku tak zblizka nemoh, ale po vypusteni je hezky okusoval chudaky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 08:56
- Nahlásit
bré dopoledne, dneska jsem chrápala strašně dlouho, fujky fuj
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 09:23
- Nahlásit
Bré ránko
tak zjišťuju že Bilu už neuvidíme.. hmmmh Jdu na mapě hledat oblast treku, necháme tam alespoň z větroně svrhnout pyjetní karafyjáty. Všechny ty rukodělně vyrobený co nechala Bilu doma.
Co všechny čůzy děláte? koukám jen knírači se zatím byli vyvenčit, zbytek někde hnije.. to jsou věci to jsou věci..
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 09:40
- Nahlásit
Crysa
koukám jen knírači se zatím byli vyvenčit, zbytek někde hnije.
my, co mame koberecky nevencime
ja myslim, ze bychom s temi karafiaty pro Bilu nemely byt tak rozhazovacne, setrme si je, ona uz nam zadny neudela a pohrbu bude urcite vic Dala bych ji jeden na start.
Dobre ranko vsem a dlouhe velikonoce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 09:41
- Nahlásit
Brýtro pošahaní lidé, už vstáváme, vařim psoj maso, pod okny nám betonují domeček pro popelnice, vařím termosky. Jedeme k tetě Alekse, na procházku s Balunkou. Pěkně nevstávejte, válejte se, je čas.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 12:29
- Nahlásit
jdeme na procházku s makrelito a pak pofotit na louku s kámoškou, nakonec dneska svítí sluníčko
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 15:08
- Nahlásit
tak tady už se počasí taky trochu umoudřilo, jedem něco dělat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 16:55
- Nahlásit
čus dementi, tagže klasika..pršochcalo úpa celou dobu co sme byly na vycházce ,ledva sme dojely dom,je celkem snesitelně aji slunko se vokáže
eště že sme se přežraly aleksinýho výýýýbornýho mazance a stejně dobrejch kuláčkůch co mám skovala ,jinak by to stálo za prt f tý zimě
a malej Kabátek taky byl ,je moc čany a je to velmi dobrý péf,ničeho se nebojí a bjehá furt jak motorová myš..bohužel mu to hancaw furt hatila tim,že ho většinou cesty nesla pod bundou jak nějakej klokan pže bylo fakt hnusně..
du se rozmrazit a asi se svalym bo se mi chce nedělat nic
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 17:14
- Nahlásit
čus jelítka
už sme taky domki, vykousaný do mrtva
davidkova renata
pršochcalo úpa celou dobu co sme byly na vycházce
sem věděla proč s váma nemám jít až do lesa
aleksinýho výýýýbornýho mazance a stejně dobrejch kuláčkůch co mám skovala
to víš starý dobrý recepty co se předávaj z generace na generaci, žádný vošizený náhražky sem ráda že vám chutnalo, teď peču další páč už je doma taky sežrali
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 17:20
- Nahlásit
Nazdar blázni, už peru, neboť vše bylo velice velmi špinavé, pes téš musel býti vyprán. Samozřejmě že teď už nesněží a je pěkně, aji slunko vykukává, nooo, ale to my sme museli jít v sněhu, dešti a marastu, pročež sem neměla ani bundu ani čepicu! Jdu se hřáti kamsi k vaně.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 18:13
- Nahlásit
Gdo ten marast poslal do orientu?všichni co šly na pěškosmrt se dozajista už nikdy nevrátí,najdou je f ledu hned vedle prvního neandrtálce a posledního mamutá
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 18:24
- Nahlásit
Dneska večír pojedu poprvý sama autem po magistrále kolem národního muzea, bojim bojiiiiim
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 18:32
- Nahlásit
Alexa
starý dobrý recepty co se předávaj z generace na generaci,
a proc jsi mi ho nedala? jsem mohla jeste upect neosizeny kolacky. I kdyz teda uz nemam v kuchyni vubec zadny misto,i ty vence se mi docela povedly . Blahorecim pejskovi, ze je hodnej a nic mi nezere a neshazuje, ba ani neocmuchava. Je to dobry pes
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 18:37
- Nahlásit
leyenda
a proc jsi mi ho nedala?
ajo vidíš to mě vůbec nenapadlo tak příště no, bo upeču ty koláčky na tábor a nějaký ti schovám abys je mohla ochutnat a když ti budou chutnat tak ti dám recept ju. Mazance už asi máš upečený?????
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 18:42
- Nahlásit
Alexa
Mazance už asi máš upečený?
jo, to mam , no tak neva, priste to zkusim, dekuju
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 18:42
- Nahlásit
Jak je to stěma pověrama?já chcu zejtra upíct káchnu bo sem ju dostala darem chvilku spala u mě v mražáku a ted nevím esli mi neuletí štěstí nebo to platí na vánoce a já mám informační šum f svátkovejch zvyklostech
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 19:13
- Nahlásit
danajasa
Ja myslim, ze na novej rok se nema jist drubez kuliva tem penezum, myslim, ze velikonoce zadna omezeni skrzeva ptactvo nemaji
|