Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Společné venčení
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 72 . 73 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 18:23
- Nahlásit

fidalka
jsem jí napsala sms, jestli se jí mám zejtra ozvat. myslíš že by tara sežrala andy, kdyby bylo hnusně a linda chtěla jet taky na čaj?

fidalka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 18:25
- Nahlásit

Grin
myslim, že v pohodě

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 18:27
- Nahlásit

fidalka
joo v pohodě, no a co pošťaččin pes, no, co ten?

fidalka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 18:28
- Nahlásit

Grin
Grin bude ze 2 ženskejch myslim nadšenej :-D

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 18:31
- Nahlásit

fidalka
no to jo ten bude v sedmym nebi a nebude vědět co dříf ani potom... ale eště linda nenapsala podle mě trčí v práci, tak uvidíme.
Každopádně když počasí aspoň trochu bude přát, budu radši prochajdit, sice to nevidim na ždánou superrychlost, ale psi aspoň nebudou tak zasr...

fidalka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 18:33
- Nahlásit

Grin
No já nevim, jestli bude rozdíl mezi běháním po zahradě a vedle cyklostezky, u mě máme aspoň sprcháč

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 18:39
- Nahlásit

fidalka
já spíš myslim že se nebudou tolik válet a v leže zakusovat... no ale nakonec kdo ví

fidalka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 18:56
- Nahlásit

Grin
Tak po sobě budou skákat ono ti to vyjde dost podobně

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 19:08
- Nahlásit

fidalka
vypadá že pude i linda s andy, to zase bude grineček v rauši...

Linda001
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 20:41
- Nahlásit

ahoj holky, soráč byla jsem doteď v práci, ale vy jste si tu koukam vystačily. Zítra ráda vypadnu, kamkoliv, i na Slivenec pokud to nebude fidalce vadit. Akorat mam novou hlavu a ta nerada déšť .........ale co bych pro Andy neudělala.

Tak se ráno domluvíme

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 21:30
- Nahlásit

Linda001
Juuu budes nam delat na prochazce paradu jo

Grin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 10:04
- Nahlásit

nepude někdo někam v sobotu prochajditi????????

Grin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 16:47
- Nahlásit

Já znám hezkou trasu kolem Berounky, začít můžeme klidně u Radotínský lávky. Kdyby ale někdo věděl o něčem lepším, tak ráda pudu někam kde to neznám ještě..

jináč zejtra bych to dala přes oběd, aby nebyli venku lidi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 17:12
- Nahlásit

Jasná věc, připojuju se k procházce, klidně kolem Radotína, kamkoli Jelikož ale potřebuju ráno ještě pro auto, taky se mi hodí víc předpolední čas. Sraz teda kde?

Grin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 17:33 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

Gerda

buď tady

http://www.mapy.cz/#q=radot%C3%ADnsk%C3%A1%20l%C3% A1vka&t=r&x=14.367061&y=49.979002&z=16&p=-1

edit: parkovat se dá pohodlně na konci té slepé ulice K Radotínu

a nebo u mě na parkingu, a otud můžete jet za mnou..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 18:44
- Nahlásit

Grin ent kampeny
jakej je přibližnej čas pochodu smrti?? páč jaxem řikala f tomdle moc nefunguju,nerada bych zmrzla cestou jako Hanč a Vrbata,bestak byste mi nepostavili ani boudu vy degeni jo a navíc má mrtkovat prej,tak nefim,no

stetisek123
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 19:00
- Nahlásit

Grin
fidalka
Holky díky za nabídku, ale já doufám, že budu brzo f cajku. Včera mě odoperovali v nějaký továrně na kolena. Mám to za sebou, děsně to zatím bolí, ale pevně věřím, že už mi bude jen dobře... (měla sem oba menisky a vaz v háji)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 19:03
- Nahlásit

stetisek123
v nějaký továrně na kolena.

si bubá.-)))
měla sem oba menisky a vaz v háji)
ty voe tak ale to je masakr.-((((( to měl a neonka aa byla celkem v prdeli.-((((( cca 14 dní..po artrospokii,po klasický řezničině byl f prdeli asi měsíc.-(((

stetisek123
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 19:14
- Nahlásit

davidkova renata
Továrna na kolena to byla. Jak jinak nazvat to, kde každej den operuje jinej doktor a maj 15 kolen na den? Ráno je na pultíku v recepci 15 hormádek s infuzí, dva obvazy a roztok do infuze na bolest. každej se přihlásí a dostane jedny berle a přidělenou postel. Napřed jedou pravý kolena, pak levý,...na doma nafasuješ 5 injekcí na srážení krve, a všichni stejnou propouštěcí zprávu...?
Že s neonkou soucítím, je to celkem na ho..., prej 3x denně brufen. Bolí mě z něj břuch,ale jeden sem si v poledne vzala a vůbec nic se nezměnilo. Nemám ani ortézu, aby mi to zpevnila, každej krok je na blití. A ještě k tomu s haxnou cvičit, když vidím jiskřičky i při pohybu s palcem u nohy... Že sem si jí nenechala uříznout celou, byl by klid

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 19:34
- Nahlásit

stetisek123
no ty kráávo((((dost hustý teda..litylity...neonka byla ze známosti právě na těch malvazinkách,tam to nebylo tak děsný ,sou hogo fogo,byl sám na pokoji jako pán a celkem se mu věnovali,ale zmasakrovaný koleno prostě bolí kor dyš to máš klasickým řezem přes celý koleno,podruhý to bylo už lepší
tož lež a nic nedělje, vono to stejně nejde moc at se ti to eště nějak neroz*rdá víc(

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 19:59
- Nahlásit

Gerda
davidkova renata
Grin
Nechcete jít s náma Modřanskou roklí a na Točnou? Jdem ve 13.30. Domlouváme se na FB kdyžtak

stetisek123
tak to je síla teda, to tě lituju moc držim palce, aby to brzo přestalo bolet a brzo si zas běhala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 20:01
- Nahlásit

Venta
domlufte to tady,vedle sou zas bermúdy a mizne to furt

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 20:06
- Nahlásit

davidkova renata
domlufte to tady,vedle sou zas bermúdy a mizne to fur
Kdybyste šly s náma, tak by mohl být sraz na kraji modřanské rokle ve 13.30, parkování tady, nad roklí: 50°0'9.049"N, 14°25'14.241"E

Grin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 20:08
- Nahlásit

Nejsem na FB tak to pls dejte sem. Ja navrhuju v 11 tam jak jsem psala u ty radotinsky lavky a nebo jit s ventou do ty modransky rokle, je mi to jedno, rozhodnete to nekdo .. Jen to sem pls pak hodte

Stetisek
No ty woe... Snad budes brzo v poradku a drzim pesti at to boli co nejmin..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 20:42
- Nahlásit

Grin
rozhodnete to nekdo
já to nebudu,nejsem vůtčí typ
už du vocud,tak at mi někdo pošle pak SMS případně,dyštak budu f klidu eninkovat

stetisek123
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 20:53
- Nahlásit

holky vy ste ale ošklivatý! já chci taky! Prochajdit a drbat. Sem si myslila, že tak za týden to dám...

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 21:13
- Nahlásit

davidkova renata
Grin
a nebo jit s ventou do ty modransky rokle, je mi to jedno, rozhodnete to nekdo
Tak rozhodnu já. Jít s Ventou do modřanšký rokle )))

Grin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 21:24
- Nahlásit

Venta
mě akurát trochu vadí ten čas ptž tou dobou už tam bude spousta lidí a harantíků a psů a tak :blink:
ale esi někdo nezahlásí jinak tak se přidám

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 21:28
- Nahlásit

Grin
No jo, já normálně chodím dopoledne, hlavně ve všední dny. Třeba dneska jsme tam nepotkaly snad nikoho. No ale tohle je kvůli kamarádce, co jindy nemůže a my jsme zvědavé na jejího nového psíka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 21:31
- Nahlásit

davidkova renata
stetisek123
bejvalýmu koleno též operovali na malvazinkách, měl minuskus utrženej snad a byl mimo skoro měsíc, ale po 14ti dnech mohl jezdit na kole, to ho nebolelo,při chůzi jo

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 72 . 73 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání