| Autor |
Zpráva |
fidalka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 09:49 - Změnil/a: fidalka
- Nahlásit
Grin
Asi si ho budeš muset ztraverzovat, ať porád nesimuluje a dá se s nim jít normálně ven...
edit: Taruše simulovala minulý týden, chodila doma po 3, tak jsem jí vzala na výlet a byl z ní rázem zdravý pes...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 10:18
- Nahlásit
fidalka
Dneska už nekulhá, ale včera předstíral, že nemá nohu. Mamka ho vzala na dlouhou procházku a házela mu eště míčky, takže si bobeček asi namohl sval -doufám, kdyby začal mít něco s kloubama tak bych se už asi posss....
simulovala minulý týden, chodila doma po 3, tak jsem jí vzala na výlet a byl z ní rázem zdravý pes
no to bohužel u nás nefungovalo, jakmile se rozpohyboval víc tak hned kulhal jako blázen
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 14:32
- Nahlásit
TAGŽE PES JE CAJK ¨
pojďte zejtra dopo někdo ven než to zakřiknu a zase onemocní
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 15:25
- Nahlásit
Grin
Potřebuju se zítra učit na poslední zkoušku, takže moje jediná nabídka je zahrada..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 15:31
- Nahlásit
fidalka
jako že bych ti ho tam hodila a pak si ho zase vyzvedla?
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 15:34
- Nahlásit
Grin
Klidně.. případně si tu můžeš dát čaj já se budu učit, takže se mnou si moc zábavy neužiješ...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 15:41
- Nahlásit
fidalka
Tak to je super, normálně bych teda radši procházkovala, než ho chudáka někomu nasadit do zahrady, ale mám takovou chřipajznu, že si ráda užiju klidný dopoledne... tak to já ti ho tam implantuju třeba v 9:30 (cca, nebudu vstávat) a vezmu si ho cca ve 12? vyhovuje? Snad to bez paničky přežije, ale myslim že po mě ani nevzdechne.. Na ten čaj se ani stavovat nebudu, abych tě eště nenakazila.
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 15:43
- Nahlásit
Grin
Ok a klidně ti ho pak přivezu, auto jsem ještě neuklidila a v nádrži mám nafty dost čaj si rozmyslíš, až tu budeš
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 15:45
- Nahlásit
fidalka
jééé tak kdybys ho pak poseru i přivezla, tak to by byl největší luksus na světě a mohl by u tety fidalkojc zůstat klidně dýl, jenom by musel bejt doma do 12:45 já ti klidně nějakýho stováka na naftu dám
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 17:18
- Nahlásit
Grin
Ok, tak já ti ho tam ve 12:40 umytýho šoupnu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 17:26
- Nahlásit
fidalka
ježkovy voči pani, takovej servis, i s mytím mejt ho nemusíš, teda pokud bude aspoň trochu vzatelnej do auta, pokud nebude tak ho jenom rychle sprchni, moc se s nim neser .. nechám ti tam kšírky a pouták asi, ne? abys ho měla jak ukurtovat, on nesedí způsobně jako Taruška
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 17:29
- Nahlásit
Grin
Mytí je v mém zájmu..zatim tu je sníh, tak doufám, že vydrží kšírky asi jo, nebo ho normálně zapnu do pásů a bude sedět jak přikovanej, stejně mu je budu muset zapnout, aby mi celou cestu nepípal
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 17:31
- Nahlásit
fidalka
oukí dám ti kšíry a ten pouták normálně zapneš do toho zařízení kam jinak zapínáš pás, to by ti pípat nemělo-
jsi zlatáááá
zejtra ahoj
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2012 10:10
- Nahlásit
Grin
Grineček je hodnej, přišel s Taruší na zavolání, před chvilkou jako správnej hlídač vyštěkal listonošku a děsně se zajímal, jestli ten velkej balík neni pro něj
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2012 10:17
- Nahlásit
fidalka
no to je jasný, že se zajímal, u nás jsou ty největší balíky dycky pro něj
jsem ráda že je hodnej a že netruchlí
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2012 18:31
- Nahlásit
Grin
Psisko se odmítá zvednout z postele, tak snad Grineček taky vzorně odpočívá
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2012 19:03
- Nahlásit
fidalka
no to bych mu doporučovala já nevim, ještě totiž nejsem doma, ale dám vědět jakmile přijedu obvykle je oblízaný sklo na dveřích a vybordelenej kýbĺ s hračkama, když se dě´tátko nudí
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2012 20:16
- Nahlásit
fidalka
Tak mlady pan se ke konci zrejme joz trochu nudil nebot si sam rozsvitil aby dobre videl asi na cteni nebo nevim ale jinak vypada ze spinkal, gauc je zachlupenej
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2012 20:28 - Změnil/a: fidalka
- Nahlásit
Grin
Se chudáček sám doma bojí Trixinka ho neochrání a on je takovej malej a zranitelnej
edit: Jak je tobě, v poledne jsi nevypadala dvakrát zdravě..? zítra mám zkoušku, ale v pátek bych ti ho sem klidně mohla zase implantovat, pak jsem týden na horách..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2012 00:06
- Nahlásit
fidalka
Oni spej kazdej v jinym pokoji kdyz nejsem doma, mam strach ze mi grin trixinu zaslapne takze se asi fakt bal
Me ten dnesni dopoledni klid fakt prospel, sice mi je blbe furt, ale neni to tak priserny jako vcera.. Pevne doufam ze v patek budem moct vyrazit spolu ale uvidime. Zitra hodne stesti u zkousky! At se ti ty embryjka nepopletou
|
Linda001
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2012 10:11 - Změnil/a: Linda001
- Nahlásit
A já tu jako už nejsem? Asi ne
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2012 12:29
- Nahlásit
Linda001
Musíte dát o sobě vědět, že už jste zdrávi a v pátek bychom něco vymyslet mohli, já už totiž mám práááázdniny!!!!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2012 12:33
- Nahlásit
já sem mimo provoz a opět asi na dlouho... Sem stoupla na lyže, za dvacet sekund spadla a teď mě čeká operace kolena. Takže holky...umíte si předctavit, jak mi to sejří??? Já chci prochajdit!!!
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2012 12:41 - Změnil/a: fidalka
- Nahlásit
stetisek123
Ježišmarja.. matka ví, proč na to už neleze tak buď brzy fit a doufej, že tě vezmou brzy.. já na koleno čekala rok.. a kdybys potřebovala vylítat Rikyho, tak jeden pes navíc, se už u nás ztratí vylítání wapek nenabízim, protože by nám prolezli pod plotem
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2012 14:15
- Nahlásit
stetisek123
ježkovy voči ty si děláš srandu To más z toho, že děláš koniny... nevíš že sportem k trvalé invaliditě??
Jinak jak říká fidalka, kdybys potřebovala tak ti někdy čokle vemu, ať už rikouše nebo holky, a dej vědět i kdybys chěla jít u sebe na malou prochajdu, dlouho sme se neviděly, sjela bych k tobě a třeba tě provezla na kolečkovym křesle nebo tak...
fidalka
Linda
hele jestli bude zejtra tak hnusně jako dneska, tak na to teda se*u, max třeba na hodinku, hodinku a půl... dneska jsem s Grinem byla v poledne jen na blbejch 45 minut a musim říct že jsem toho měla dost. aspoň sem mu furt házela tenisák aby se vylítal. Nicméně já jsem se vrátila ve 12:45 a do teď jsem se nezahřála !
Co říkáte že bychom si smskly zejtra? Fidalko jsi pojízdná? Kdyžtak bych vzala lindu a andy na slivenec
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2012 17:37
- Nahlásit
Grin
Ok, ale já bych zítra chtěla nějak dřív, potom se potřebuju balit, takže třeba v 9 někde už být.. a pojízdná jsem
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2012 17:52
- Nahlásit
fidalka
no tak to budeš muset ke mně, protože já kdybych se měla vykopat někam takhle brzo tak mě to zabije
nu tak co třeba v 9 na cykloztezce na zbraslavi, tam se dobře chodí a když bude bahno, tak my nebudem špinavý??
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2012 18:12
- Nahlásit
Grin
Tak si kdyžtak ještě písnem, kdyby mělo být hnusně, tak čaj u mě to jistí
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2012 18:19
- Nahlásit
fidalka
Oki, napíšem si ráno kolem půl devátý??
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2012 18:20 - Změnil/a: fidalka
- Nahlásit
Grin
Oki
edit: No a co Linda, stěžovala si, že si jí nevšímáme a teď si nevšímá ona nás???
|