| Autor |
Zpráva |
Linda001
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 21:14
- Nahlásit
Tak na veterině byli vcelku bezradní, udělali ji cytologii a pry je to pravděěpodobně nějaká infekce. Dostala antibiotika a jestli se ji to do úterý nezlepší prý udělají biopsii. Tak mam celkem strach
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 09:43
- Nahlásit
Linda001
je to pravděpodobně nějaká infekce
to sou věci... no doufám že bude mrška OK...
ad obrany f sobotu
Grin mi včera za dobu mé nepřítomnosti zblil a ze*ral byt strašně, zase se mu to vrátilo, takže se mnou nepočítejte, Jirku tudíš musí nekdo nabrat, opakuji, Jirku musí někdo dovézt na místo určení.
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:34
- Nahlásit
Jelikož jsem byla děsně šikovná, tak mám příští týden volno, krom středy od 3. Jsem volná a svolná ke všemu Grinečková zaraž bílýmu do zadku čípek a pojď
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:37
- Nahlásit
fidalka
no teď tady řádí jako černá ruka, asi by to potřeboval ale všecko záleží na tom jak mu bude, dneska jdeme zas na veterinu
|
Linda001
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 11:21
- Nahlásit
No my snad (doufám a modlím se za to) budeme v pulce příštího týdne ok, Andy už by taky potřebovala ty svý psí kamarády
Grin
Vy se na ty veterině taky asi zabydlíte co, tak se brzo uzdravte, zajimalo by mě jaký svinstvo tu kosí naše psí miláčky
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 13:28
- Nahlásit
Linda001
No je to des, a ty ucty uz nechci ani videt.. Staco ze uz me tam poznaj i bez psu
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 17:41
- Nahlásit
Tak jak vypadáte? Já zítra nemám auto, ale snad od úterý jo, tak můžeme něco vymyslet
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 18:03
- Nahlásit
fidalka
sereme, sereme a sereme. Nevim ale jakmile se přestane posírat, tak písnu.
|
Linda001
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 20:43
- Nahlásit
Tak dneska jsem byla s andy na veterine, uz se ji to lepsi, vyfasovala jsem ještě dalsi antibiotika a zacalovala 400kc...
jen polozka kontrola vysla na 180 kc a to na ni jen koukl, rekl lepsi se to a napsal ucet. Fakt mazec
Ale myslim ze pristi tyden uz budem k pouziti, asi i o vikendu, neni to nakazlivé
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 00:15
- Nahlásit
DLinda001
super. Tak se dohodnem mozna uz na nedeli, esi uz bude lepsi.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 17:46
- Nahlásit
fidalka
takže pátek... povídej
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 18:40
- Nahlásit
Grin
Co takhle Brdy? Necháme auto v Řitce (vim kde) a můžeme se jít procházkovat po veeelkym lese
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 18:58
- Nahlásit
fidalka
tak jo ale ne že mě uženeš jak to uděláme, dojedeš ke mně a pojedu za tebou, nebo pojedem mym? nebo ti můžu nastěhovat prasogrina do auta?
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 19:01
- Nahlásit
Grin
Klidně prasogrina na táry prasomýsto a prasotáru ti dám mezi nohy, bo by se spolu vzadu asi uláskovali a půjdeme normálním vycházkovým tempem, neboj
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 19:09
- Nahlásit
fidalka
super super!! tak už jenom zbejvá říct kdy dorazíš sem a jsme dohodlý
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 19:10
- Nahlásit
Nevadí malá změna? Teď mě napadla lepší hezká trasa http://www.mapy.cz/#x=14.310870&y=49.960693&z=13&l =2&t=r&rp=m&m=9ghIAxXOZNfkLEcEUflOPWfhVf160afI7fGt 4XfVKfe2FPfmWfQK6se97gR3fkrDMeolXlfKtVXHWflMfEoW7F 7helhI9gwwhDhZggjfMbgzBZFgV4LXgdBg8Vgetgx9gYMgN6Kj gai-1gn8gqcNdWnf0s-IeXQgbsfbtAUD6RlfiuIdDM8N
přijela bych třeba na 10. ? se chci trochu vyspat
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 19:18
- Nahlásit
fidalka
no klíďo, nesmíš mě nechat v lese a ujet ale
tak na desátou. Jak dlouho myslíš, že budeme pryč? Přemejšlim esi mám dát trixinu na hlídání nebo vydrží sama doma...
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 19:20
- Nahlásit
Grin
je to 8-10 km, podle toho kudy půjdem, takže tak 3-4 hodinky - záleží, jestli se budeme stavovat na občerstvení...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 19:30
- Nahlásit
fidalka
tak to je ok, to dá v poho.
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 12:52
- Nahlásit
Grin
Brzy se uzdrav, příští týden nemůžu akorát út a čt... ještě jsem se tě chtěla zeptati, plánuješ nějaký psí tábor? Já byla 2x s velkejma kníračema, ale po 3x už nechci, bo kdo nemá ostnáš je out
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 12:55 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
fidalka
dík. Jsem pěkně chcíplá :'( chytlo mě to včera a nemohla jsem kvůli tomu vůbec spát
Psí tábor neplánuju, zatim teda, nechtěla bych se mýlit ale myslim že na něj nebudou penízky.
kdo nemá ostnáš je out
edit: příští tejden mám volný dopo
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 13:01
- Nahlásit
Grin
Prej jsou knírači do práce moc hrrr, tak už si od štěněte na ten ostnáč zvykaj, prej aby pro ně pak nebyl trest, ale nevim no.. já bych právě někam chtěla, možná s Hafbo nebo se Šimonou.. no uvidim, teď se musim jít mučit.. tak se hezky uzdravuj, ať někam příští týden můžem
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 13:23
- Nahlásit
fidalka
knírači? BOha jeho...
hezky se muč a ať ti to do hlavinky dobře leze, já jdu zalézt do postele
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 18:15
- Nahlásit
fidalka
hoj díky za nabídku ale mamka to zvládla celkem dobře a nabídla se že ho vezme i zejtra, tak to zatim neni potřeba, ale jsem ráda že se kdyžtak mám na koho obrátit když jsem chcíplá
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 18:29
- Nahlásit
Grin
V pohodě já jenom, že se tady kdyžtak může vyběhat, aby pak zbytečně neprudil ona se vyběhá i Taruše, takže je to pomoc i pro mě v pondělí mám celý den volno, tak ho sem můžu umístit, kdyby ti nebylo ještě dobře
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 21:00
- Nahlásit
fidalka
oki no mozna bych na dopoledne v pondeli nepohrdla, jeste uvidim jak mi bude
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 16:56
- Nahlásit
Grin
Tak jak to s tebou vypadá? Zítra bych se kdyžtak u tebe mohla stavit nějak na 9
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 22:05
- Nahlásit
fidalka
Debil kulha takze zas hovno uz me to fakt stve
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 22:26
- Nahlásit
Grin
Asi si najdem na venčení někoho jiného... že to Grinovi vzkazuju, tak ať s tim něco udělá..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 09:16
- Nahlásit
fidalka
Ja to mlademu panovi sdelim. Rucne.
|