| Autor |
Zpráva |
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 14:00
- Nahlásit
Tak v kruhu řady chovatelů SBT panuje názor, že by se se stafbulem nemělo sportovat bo na to není stavěný
Jakákoliv vada kloubů se svaluje na přílišnou aktivitu se psem apod. Maximum co se stafíkem mám dělat je hodinová prochajda venku a omezit lítání se psama, bo na to nemá. To když jsem slyšela od chovatele poprvé, na nože mě brali. Bohužel takový názor nebyl ojedinělý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 14:04
- Nahlásit
PeKrato
že by se se stafbulem nemělo sportovat bo na to není stavěný
kecáš!!!!!!!!!!!!
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 14:05
- Nahlásit
davidkova renata
bohužel ne jsem se i dozvěděla, že moje fena má DLK proto, že dvakrát běžela coursing. si za to totiž můžu sama, prý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 14:07
- Nahlásit
PeKrato
Maximum co se stafíkem mám dělat je hodinová prochajda venku a omezit lítání se psama, bo na to nemá.
stafbull jo?
ach bože, asi by člověk toho psa měl dát do vitrýny radši, aby se mu něco při pohybu nestalo
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 14:07
- Nahlásit
PeKrato
to mi ani neříkej!!!!!!
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 14:13
- Nahlásit
PetraK
jo, taky jsem říkala, že malou zavřu do skleněné vitrínky a max s ní obejdu dvakrát denně blok samo na vodítku, aby se jí nic nestalo, náhodou, chuďátku droboučkému
žanda
no jo, to je ten pes s PP vady je potřeba zamést pod koberec, aby šli kšefty pěkně dál a vydělávalo se
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 14:15
- Nahlásit
PeKrato
o, taky jsem říkala, že malou zavřu do skleněné vitrínky a max s ní obejdu dvakrát denně blok samo na vodítku, aby se jí nic nestalo, náhodou, chuďátku droboučkému
ach jo. lidská hloupost je nekonečná. Bože hloupost kdyby se dala prodávat ,jsme nejbohatší planeta ve vesmíru.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 14:19
- Nahlásit
PetraK
jsme nejbohatší planeta ve vesmíru
to každopádně, všichni by jsme byli miliardáři
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 14:49
- Nahlásit
davidkova renata
jaxe cítí slepice v kleci asi ví skutečně jen ta konkrétní slepice a zbytek je čirá spekulace.
Hele dá se zjistit, co si zvířata myslej a co jim vyhovuje. Ta metoda se jmenuje preferenční testace
argosek
ze slepice je v kleci spokojena, kdyz ma dobrou teplotu a dost jidla
Pane zapomněl jste na ideální světelný podmínky.
Ale jinak srovnáváte nesrovnatelné. Tady v tom případě se jedná o zájmový chov. Kdežto tenkrát jsem se bavili o velkochovech nosných slepic, tedy v podstatě průmyslovou výrobu. Tam se chovatelé snaží zvířatům nabídnou, co nejlepší podmíky, tak aby pro ně "výrobní" náklady na vejce byly úměrné ceně, kterou je ochoten člověk zaplatit za vejce. Kdo by byl ochoten zaplatit 10 Kč za 1 vejce?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 18:23
- Nahlásit
Baico
Hele dá se zjistit, co si zvířata myslej a co jim vyhovuje
jo,to znám ..to bylo f Arabele!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 18:27 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
PeKrato
Tady máš SBT
Fuerte Toro's BORYS (Bull Hunter MARATHON MAN)
Urodzony 29.03.2005
o: CH.PL HADES Z HAMBALEK
m: GERDA FURIA
Pit Bull Show Białystok 2007
Weight Pulling 4 miejsce - uciąg: 660 kg, waga psa: 19,900 kg
Pit Bull Show Hluboka nad Vltavou 2007 [Republika Czeska]
Weight Pulling 5 miejsce - uciąg: 840 kg, waga psa: 19,500 kg
Bulldog Show 2008 Liptovsky Hradok 2007 [Słowacja]
Weight Pulling 1 miejsce - uciąg: 1300 kg, waga psa: 20,000 kg
BEST IN SHOW - przelicznik 65,00
V Pit Bull Show 2007 Zbroslawice - Mistrzostwa Polski
Weight Pulling 5 miejsce - uciąg: 950 kg, waga psa: 18,200 kg
Weight Pull Sprint 2 miejsce kategoria do 20 kg
Warsaw Sporting Dog Show 2007 Warszawa
Weight Pulling 6 miejsce - uciąg: 700 kg, waga psa: 19,500 kg
Ranking polskich psów sportowych sezonu 2007: 5 miejsce
Working Pit Bull Show 2008 Kraków - Mistrzostwa Europy 2008
4 miejsce Weight Pulling (710 kg / 17,7 kg)
2 miejsce Weight Pull Sprint
Bulldog Show 2008 Liptovsky Hradok 2008 [Słowacja]
2 miejsce Weight Pulling
European Bulldog Show 2008 Dyjakovice [Republika Czeska]
1 miejsce Weight Pulling (1070 kg / 19,0 kg)
1 miejsce Weight Pull Sprint
V Pit Bull Show 2008 Zbroslawice - Mistrzostwa Polski
21 miejsce Weight Pulling (750 kg / 19,00 kg)
10 miejsce Weight Drag Pulling
Pit Bull Show Hluboka nad Vltavou 2008 [Republika Czeska]
1 miejsce Weight Pulling (770 kg / 18,7 kg)
1 miejsce Weight Pull Sprint
Pit Bull Show Hluboka nad Vltavou 2009 (maj) [Republika Czeska]
1 miejsce Weight Pulling (630 kg / 18,1 kg)
2 miejsce Weight Pull Sprint
Bulldog Show 2009 Liptovsky Hradok [Słowacja]
Weight Pulling 1 miejsce - uciąg: 750 kg, waga psa: 18,300 kg (na té stejné dráze udělal můj pes 550 kg, a to měl 24 kg...)
Weight Pull Sprint 1 miejsce - 8,00 sekund
Ranking polskich psów sportowych sezonu 2008: 2 miejsce
Na výstavě s ním týpek nikdy nebyl-myslím, že by byl diskvalifikovaný, sotva by vlezl do kruhu
Jak někdo psal, kapesní Herkules
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 18:52
- Nahlásit
Mucholabka
Bombastický!
Nemohla bys sem hodit pár foteček tvých psů, abych se mohla pokochat, jak mají vypadat správní psi? Díkes
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 18:57
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Díííík
Moji psi v takové kondici nikdy nebyli i když Agina k tomu má blízko, ale v těchhle mrazech je nemůžu nechat vysušit. Počkej na jaře
Něco pohledám.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 19:11
- Nahlásit
Foceno někdy na podzim.
Tady měla Buca asi rok a půl.
Toho už nemáme.
Ta bílá už je po štěňatech a má vytahané cecky, ale na jaro ji chci ještě vzít na Křivu na ringáč, tak ji zkusím natrénovat.
To je Aga a její brácha, když se rozhodovalo kdo bude Best Puppy, nakonec to byl Jaffin :-/
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 20:09
- Nahlásit
Mucholabka
Jako můžu říct, že SBT se mi fakt líběj, pro ty mám slabost ale tady na těch fotkách se mi líbí Agina i stavbou těla a má supr barvu, ta se vyvedla, na můj vkus je trochu hubenější, takže má ty svalíky takový menší nebo jak říkáš suchý ale vlastně dyk je štěně, je to moc pěknej pohled na takovýhle psy..
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 20:17
- Nahlásit
davidkova renata
á na ten Břevnov chodim...přesněji chodila jsem ,.....už nebylo o ničem..
A co levný kafe, domácí štrůdl a posezení pod kaštanem....?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 20:21
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Tím vysušit jsem myslela to, že jim lezou kosti a svaly, že nemají tuk. Třeba u Freda nejsou svaly skoro vůbec vidět a to je ten správný typ svalu u apbt-dlouhý sval, který nepotřebuje tolik kyslíku a neunaví se tak rychle. Ale na pohled nic moc, pes je taková žížala, na podzim jsem ho vzala na socializaci na krajskou výstavu a jedna slečna mi říkala, že vypadá bídně. A o týden později se umístil na výstavě apbt jako třetí ve slušné konkurenci.
Krátké svaly jsou líp vidět, takže pes je hezčí, prvních pár minut je silnější, takže třeba na pulling je to úplně super, ale rychle se unaví. To je třeba ten červený pes co už ho nemáme, takhle vypadal bez tréninku, prvních 15 minut procházky s ním bylo o život, a pak měl jazyk na vestě a byl rád že došel domů.
Aga je v podstatě taky bez tréninku, do toho podzimu jsem s ní nic nedělala, ale ona je skákací blbeček a pořád běhá. Teď má 21,5 kg, na Křivonosku bych ji chtěla dát na 20 kg nebo i míň, bude špica, ona se opravdu moc povedla, má i pěknou hlavu, jen škoda těch zubů. A vypadá, že bude i makat a pullingovat.
A tááákhle mě dneska všichni tahali
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:09
- Nahlásit
Mucholabka
ím vysušit jsem myslela to, že jim lezou kosti a svaly, že nemají tuk.
A taky ti pak fšichni říkají, že máš ty chudinky hubený, že je máš nakrmit a tak? Mě pak ty řeči serou...
Teď mám psy vyžraný, aby jim nebyla kosa a to zase všichni říkají, jestli nejsou nějací moc tlustí.
To sou dycky ti chytráci na cvičáku nejlépe.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:49
- Nahlásit
pawLINka
Nikdy se nezavdecite. At budou psi takovi ci makovi, rejpal se najde. Zajimave je ze po Budejkach chodi labrador cerny , spise vali se kousek do kramu, ten je tak tlusty, ze je to fakt tyrani a nad takovym se nikdo nepozastavi. Max reknou ten je dobre ziveny. Zato kdyz jdu se Sarou, tak je hubena chudinka.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 10:57
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Chjoo, nemluv o Sáře, pořád na ni myslíme. Lukáš ten to pořád nemůže překousnout...
Jinak jak jsi psala, že jsi "zkazila" toho cvičákového psa...
Kamarádka měla NO (z perspektivního spojení, proto byla trnem v oku). Všichni "zasvěcení velkokynologové" jí nadávali jak tu čubu zkurvila, protože s ní denně chodí na procházky, nechá ji lítat se psama, aportuje, plave... Přesto ta fena měla ipo3 a šéhá3... A od té doby se ta kamarádka rozhodla, že se světem sport. kynologie nechce mít už nic společného. Teď má útulkáče a je spokojená...
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 12:38
- Nahlásit
Mucholabka
mazák, jako opravdu bohužel výjimka potvrzující pravidlo
výstavy začínám taky považovat za totální ztrátu času, vyhrávají příliš často ty stejní čokli
jinak máš krásný psiska
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 19:22 - Změnil/a: Stafbulinka
- Nahlásit
Tak v kruhu řady chovatelů SBT panuje názor, že by se se stafbulem nemělo sportovat bo na to není stavěný
Jakákoliv vada kloubů se svaluje na přílišnou aktivitu se psem apod. Maximum co se stafíkem mám dělat je hodinová prochajda venku a omezit lítání se psama, bo na to nemá. To když jsem slyšela od chovatele poprvé, na nože mě brali. Bohužel takový názor nebyl ojedinělý
To si fakt děláte srandu to jsem teda ještě u nás SBT nešlyšela , spíš si všichni stěžujou že pes chce neustále ven a běhat Tohle fakt přepošlu na klub to se fakt někdo pobaví.
No jinak jsme tu noví - naše stvoření je stafbull a fakt je, že ji ode dneška zakazuju procházky - nakonec kdo má venku mrznout dvě hodiny že
Takže až se za hodinu vzbudí a bude chtít jít ve svou obvyklou dobu ven tak jí to jednoduše zatrhnu. No a asi mě sice dorána zežere je to přeci jen zabiják ale neva žádný prochajdy ještě by si mohla ublížit. Má takovej chatrnej hrudníček při svých necelých 40cm a 15,5 kilech chuďátko, ještě by si mohla natáhnout šlachy nebo zničit klouby a co pak to bychom ji nemohli množit.
Jako nestačím se divit
To nám bylo 5měsíců - nové foto se budou teprve nahrávat na náš nový web Jmeno Stafinka a heslo je julinka
uvedomila jsem si že to máme zaheslovaný:XD
|