Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / Malér
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:06
- Nahlásit

Garfield
To se mi taky stává, sama sebe odbourám... Takhle jsme jednou seděli u kolegyně v kanclu (asi pět lidí) ráno na snídani, kecáme a smějeme se a najednou zazvoní telefon. A ty telata něco řekli, že jsem se začala smát a nemohla přestat, pak jsem se na chvilku ovládla (ovšem ukázalo se, že fakt jen na chvilku) a telefon zvedla, v ten okamžik bez představení bez ničeho jsem opětovně propukla v smích a telefon jsem položila... Ten volající se asi divil...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:07
- Nahlásit

Jandula
hele ji, statni sprava. to jsme si takhle sedeli u kolegyne v kanclu na snidani, kecame ...
z vas by mel pan ministr radost. personalni audit na vas!!

Evik
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:12
- Nahlásit

Jirikovo

my už jsme ho měli a jsme vychechtaný

jinak já zas jak jsem přes den zblblá ze stálého pracovního představování do telefonu, tak jsem se tím pracovním ohlášením ohlásila jednou i doma a moje babička, která volala, prý..."jaktože jsi v práci ještě teď?" (bylo pozdě večer)

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:12
- Nahlásit

Jirikovo
Pardon, ale máme pracovní dobu od 7:45, já jsem na pracovišti v 7:25, právě proto, abych si mohla vypít v klidu tu kávu a nasnídat se.
Personální audit ať si klidně pošlou, každá asistentka je nepostradatelná (aspoň se mi to tu snaží vnutit tím, že mi navalujou i svojí práci, víš)... Ale to bych tu taky mohla zůstat sama.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:13
- Nahlásit

Evik
kdepak delas? zas tak moc statnich organu nestihlo touhle blbosti projit, nez to Paroublb zrusil.

Evik
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:17
- Nahlásit

Jirikovo

jsem z Prahy...víc ti neřeknu, chichi páč bys moc věděl U nás to nebyla ta "paroublbina", to měl na svědomí "magoš" (magistrát), ale nebyla to žádná trága

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:20
- Nahlásit

Evik
nepsalas někde, že jsi na finančáku??? Ale ty spadají pod MF, takže to asi ne...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:20
- Nahlásit

Evik
tak to jo, ja miril vys, na ustredni organy statni spravy, kde to probehlo dle mych informaci zatim pouze na dvou ministerstvech a na tom, kde mam detailni informace o vysledku to zase az tak velka sranda nebyla, neb stavy se skutecne rapidne snizovaly ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:24
- Nahlásit

Jirikovo
U nás to má probíhat, jak v ústředí, tak na některejch vybranejch úřadech venku (teď se vybírá firma, která to provede), ale nás se to netýká - tak nevím, ale zatím v rámci reorganizace a systemizace se snad snižovalo...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:29
- Nahlásit

Jandula
no dobu systemizace jsem jeste ve statnim zazil, dokonce na takovem postu, ze jsem mel do toho trochu co kecat. u nas se to udelalo tak, ze se hybalo s mistama z uradu na urad, rozloucili jsme se s tema, kteri byli daleko za hranici duchodoveho veku a to bylo vsechno ....

jinak na tom nejmenovanem ministerstvu to byl pry fakt hukot. absolutni stop-stav na nove lidi a propoustelo se pomerne hodne (na meritka statni spravy)

Evik
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:32
- Nahlásit

no tak abyste zvědavostí neprakli, tak dělám za živnosťáku

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:34
- Nahlásit

Evik
skoda. kdybys delala na evidenci obyvatel a jeste v Modranech, tak bych te vyuzil ...

nechteji mi tam totiz stale prepsat trvaly bydliste, coz ma spoustu neprijemnych ekonomickych dopadu ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:39
- Nahlásit

Jirikovo
u nas se to udelalo tak, ze se hybalo s mistama z uradu na urad,
no já jsem to nechtěla takhle otevřeně říkat, ale zatím to u nás je taky tak... uvidíme, jestli něco zmůže personální audit... Jak říkám, myslím, že svoje místo mám jistý...

jinak na tom nejmenovanem ministerstvu to byl pry fakt hukot.
jakým?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:41
- Nahlásit

Jandula
vis, co jsem delal za praci? uz jsem to tady kdysi psal. z toho si muzes odvodit, o jake ministerstvo se jedna

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:50
- Nahlásit

Jirikovo
finance, ne???

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:53
- Nahlásit

Jandula
sikovna holka ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 15:39
- Nahlásit

Jirikovo
jsi si jistej, že už na financích nejsi???

A propós: tak mladý člověk a už ve vedoucí funkci... /kolik to stálo?/

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 15:43
- Nahlásit

Jandula
tohle bych sem netahal - odpovim mailem

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 15:44
- Nahlásit

Jirikovo
ok dok

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 15:47
- Nahlásit

Jandula
aspon vidis, proc jsem napriklad netouzil po tom, mit tady verejny mail. ono to jmeno neni tak bezny, takze lehce muze dojit k nejake zamene. zvlast, kdyz je tady dost lidi ze statni spravy s pristupem do ruznych tel. seznamu a tak ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 16:01
- Nahlásit

Jirikovo
to nebylo z telefonního seznamu: zadej si to do googlu a máš to na první straně...

Já mám výhodu, že mě si takhle najít nikdo nemůže, protože stejný jméno má i bývalá mluvčí FNM a dalších institucí...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 16:17
- Nahlásit

Jandula
no tak v nekterym vyhledavaci vyjedu i ja ... protoze mi bylo verejne podekovano za praci pro Nadaci Eurotel - to je takovy prijemny charitativni projekt meho zamestnavatele

Deborah
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 22:12
- Nahlásit

potřebovala bych poradit.
měla jsem zapůjčenou fenu sao na odchov štěnátek. na to byla sepsána smlouva, že se vrh rozdělí. musela jsem si fenu dát uchivnit, což nebyl takový problém...ale bohužel fena nešla nakrýt přirozeně, ale jen inseminací... z tohoto se jí narodilo 1. štěnátko- fenka. ted po mně chce abych mu dala za to štěně 4000kčpodle mého je to blbost.jo,a ještě dodnes jí léčím na těžkej zánět dělohy až mě to stálo dost peněz....fenku si nechávám.nechci mu ani vrátit její mámu, neměla se u něj dobře....

Endy
# Zasláno: 22 Led 2006 22:33
- Nahlásit

Těžko radit,když neznáme celý obsah smlouvy.Pokud tam stojí,že vrh se rozdělí stejným dílem a chovatel sám ponese náklady,tak tomu kdo fenu zapůjčil patří polovina štěněte.Pes rozdělit nejde,takže polovina její hodnoty.Mámu by sis od něj musela taky odkoupit a případně chtít uhradit náklady na léčbu.Nejlepší je se domluvit,ale obě zvířata si bez svolení majitele nemůžeš nechat.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání