| Autor |
Zpráva |
viky
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:53
- Nahlásit
Jirikovo
dik za radu, to by me nenapadlo. Zkusim to a treba na ni jeste vydelam slusny prachy.
Mimochodem nemas zajem o fakt krasnou sibirskou kocku za 16tis ? Dodam ti k ni aji nejakej papir.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:59
- Nahlásit
MajaM
kdyz v lese chytne divoka kocka treba pracka a sezere ho, je to taky smutny tema, ale jelikoz mam k tomu stejny citovy vztah jaky mela dle mych predpokladu ami k sousedovic kocce, tak proc z toho vesele tema neudelat??
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:00
- Nahlásit
MajaM
Asi nechápeš kontext... nikdo se nesměje mrtvé kočce, ale fórům které tu jako vždy rozjíždějí místní baviči Garfield a Jirikovo
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:00
- Nahlásit
viky
urcite nechci. ja ted shanim krizence kocky a lisky, jak o nem pisou tady: http://zpravy.idnes.cz/vedatech.asp?r=vedatech&c=A051206_101847_vedate ch_lja
mam totiz dojem, ze bych se diky znalosti tohoto zvirete mohl dopatrat blize k puvodu Ronie
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:07
- Nahlásit
Jirikovo
Napiš tam, ať přijedou do Modřan, že máš taky neznámý druh masožravce...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:08
- Nahlásit
Jandula
Napiš tam, ať přijedou do Modřan, že máš taky neznámý druh masožravce
jo a oni vyfoti sousedku ... a ta baba se stane slavnou. tak to radsi budu zit v nevedomosti, co je vlastne Ronie zac
|
viky
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:10
- Nahlásit
Jirikovo
hm, tak toho doma jeste nemame, ale mrknu do popelnice, treba tam neco najdu.
Jo a jak chyta divoka kocka v lese ty pracky ? Muzes nam to popsat, mohlo by to byt velmi zajimave a poucne.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:11
- Nahlásit
pokud byl pes na území svého majitele a kočka od sousedů byla zabita psem na pozemku majitele psa, pak by se to mělo řešit u soudu, pokud se nelze dohodnout se sousedem, a majitel psa by měl před soudem prokázat, že pes byl na pozemku svého majitele, že nemohl nijak narušit území souseda, že nemohl přeskočit plot, podhrabat se apod. a že kočka naopak vnikla na pozemek psa. Pokud toto majitel psa prokáže musí být nutně zproštěn odpovědnosti za škodu.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:11
- Nahlásit
Co je to pracek?
|
viky
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:12
- Nahlásit
Garfield
to nevim, ale chytaji to pry divky kocky v lesich, rika Jirikovo
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:13
- Nahlásit
Garfield
Myslel asi ptáčka - chudák je přepracovanej (mužskej, přepracovanej???? - taková normální rodinka)...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:13
- Nahlásit
viky
Garfield
vy neznate pracka? to je uplne normalni ptacek, muze byt napriklad zpevny, nebo hrabavy nebo nocni nebo jakykoliv ptacek, ktery neumi poradne psat a jelikoz r a t jsou blizko sebe na klavesnici, tak se cas od casu omylem prejmenuje na pracka. dela ze sebe jenom zajimavyho a pritom je to obycejny ptak ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:15
- Nahlásit
Já blb začátkem roku vyhodila prachy za novou pračku.
Kdo moh tušit, že stačí vypustit psy do lesa a oni nějakou chytnou a jako správní retrívři třeba i přiaportujou
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:15
- Nahlásit
Jirikovo
jo tak ty jsi myslel pračku??? ale proč by jí ta divoká kočka chytala - pračka přece nezdrhne...¨
A propós: nevytahoval ses před časem, že psaní na klávesnici všemi deseti je téměř jediné, co umíš???
|
viky
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:16
- Nahlásit
Jirikovo
no jenom abyl nebyl nakazen chripkou
|
MajaM
|
- Nahlásit
Neříkám, že se smějete mrtvé kočce, ale že se prostě tímhle tématem bavíte. Já když jsem si příspěvěk Ami přečetla, tak první můj dojem byl smutek a představila jsem si, co bych prožívala, kdyby se tohle stalo mojí kočce. Třeba je to tím, že mnozí kočky nemáte nebo je dokonce nemáte ani rádi. Je to tak? Vůbec mi to vždycky připadalo zvláštní, že většina pejskařů kočky nesnáší... (aspoň já znám skoro jen samé takové). Mě naopak připadá logické, že mám ráda oba nebližší společníky člověka, ačkoli jsou každý uplně jiný .
|
Jirikovo
Člen |
- Nahlásit
Ketrin
i kdybych myslel pracku, tak jsem psal, ze ji lovi pouze divoke kocky, nevim, jestli tvoje smecka vzdalene pripomina uskupeni divokych kocek tak, aby byli schopni ulovit tu pracku ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:18
- Nahlásit
Jandula
divoka kocka chyta pracku protoze se na ni rada diva misto barevne televize. bohuzel vlivem stalych destu doslo k sesunu pudy a pracka se dala do pohybu, proto ji musele divoka kocka chytit.
A propós: nevytahoval ses před časem, že psaní na klávesnici všemi deseti je téměř jediné, co umíš???
no vidis, a ani to jedine neumim poradne ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:19
- Nahlásit
MajaM
Mně kočky nevadí, můj pes je miluje, jen problém, že ona si s nima chce hrát a oni s ní ne, takže pokaždý když vidíme kočku na ulici, tak se snažím přesvědčit Sáru, že číča si fakt nechce hrát a když potkám vstřícnou kočku, tak se zase snažím přesvědčit jí, že by si mohla hrát.
A vidíš, že sama Ami si z toho dělá legraci, resp. ne z toho, že kočka je mrtvá, ale z ostatního a nečertí se na nás, že jsme nekočkomilové.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:19
- Nahlásit
S tím jeho psaním to nebude tak horký.
Jirikovo
Jaktože nepoužíváš diakritiku co?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:20
- Nahlásit
Jirikovo
no vidis, a ani to jedine neumim poradne ....
no co s vámi, milý chlapče???
|
viky
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:20
- Nahlásit
MajaM
to ale neni pravda, ja kocky miluju a mam doma hned tri ( je mi lito tech opustenych, tak sbiram a nosim domu ) a mam i psy. Jen nevim proc to nezlehcit a psat depresivne, jeste by mohla mit Amy vycitky i kdyz za tchanuv pesan vubec nemuze.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:21
- Nahlásit
Garfield
Jirikovo
Jaktože nepoužíváš diakritiku co?
Oni tak mluvěj spolu v práci a pak se diví, že je šéfová věčně naštvaná, když si myslí, že jí pomlouvají... A tak to uplatňuje i na nás, aby se řádně cvičil a šéfové předvedl jen tu nejdokonalejší verzi...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:22
- Nahlásit
MajaM
Kočky je mi sice líto, protože za to nemůže stejně jako za to nemůže ten pes. Ale zuřím kvůli pitomcovi majiteli, který si kočku neumí ohlídat a pak se ještě holedbá, že stála 16 tisíc a byla zabita psem u sousedů na jejich vlastním dvoře na psím teritoriu. Tak ať jde soused do dža i s kočkou. To mě rozčiluje a tak to nadlehčuji.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:26
- Nahlásit
Jandula
Garfield
ja nevim, je to jeste pozustatek z drevnich dob internetu, kdy internetove servery nebyly schopny spravne zobrazovat hacky a carky, tak jsem si na to tak nejak zvykl a pisu uz bez nich stabilne ... ale jestli vám to vadí, tak klidně můžu do svého bohatého repertoáru zařadit i háčky a čárky ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:27
- Nahlásit
Garfield
kde se nachází dža?? zkoušel jsem to najít v mapě a neuspěl jsem ...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:27
- Nahlásit
ještě k tomu podotýkám....ten majitel psa, až bude prokazovat že je oprávněn žádat zproštění odpovědnosti za škodu, by měl pozemek např. důkladně vyfotit, aby bylo vidět, že nikde pes nemůže uniknout, že se nepodhrabal, no prostě to důkladně zdokumentovat.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:30
- Nahlásit
Evik
Ale já si myslím, že je úplně nepodstatný to, jestli pes nemůže zdrhnout, kočka byla zabita na jeho zahradě, tudíž majitel té kočky by měl dokazovat... Protože pes byl na svý zahradě, on nikam neutek.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:31
- Nahlásit
Jirikovo
Aha takže veškeré Tvé pracovní výstupy vypadají nějak takhle:
Policie Ceske republiky
U kousaveho hafana 9
Kostelec nad Cernymi lesy
Vazeny pane poruciku,
chci se vam predne omluvit, ze jsem vcera ridil své vozidlo zn. Opel Astra opily a ze jsem Vam pri silnicni kontrole prejel nohu. Ja skutecne nechtel, spletl jsem si pedaly.
Rovnez tak jsem nechcel sedat opily za volant, avsak jsem dlouhodobe pracoval v UK United Kingdom (pro Vas Velka Britanie) a mam zafixovane rizeni na druhe strane, takze v mem cinu nebyl umysl. Ma mysl ukladala me telo na misto spolujezdce.
Tu pozvracenou uniformu Vam samozrejme vyperu do Stedreho dne bude jako nova.
Dekuji, s pratelskym pozdravem
Jirikovo
(kdyby Vas zlobil mobil ci dane, vite na koho se muzete obratit).
Tak nějak to funguje? Hlavně že píšeš všemi deseti prsty, to je důležité.
|
MajaM
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:32
- Nahlásit
To je jasné, že za to ten pes nemůže, jen mi to prostě připadalo nepochopitelné, že se tím někdo může bavit (když přejedu člověka, který mi skočí přímo před auto, tak za to taky nemůžu a je to jeho chyba, ale bavit se tím nikdo nebude). Ale nic, už mi došlo, že holt nějaké téma musí posloužit k zábavě, a dneska to prostě asi padlo na tohle .
Je fajn, že máte rádi kočky, místní pejskaři je mají rádi tak akorát jako kořist pro své pejsánky (a když slyší, že náš nový pesa se celkem slušně učí naše kočky tolerovat, tvaří se pohrdavě, že co to je za psa :mad .
|