Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / Malér
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:34
- Nahlásit

Jandula
Evik
Samozřejmě děvčata! Důkazní břemeno leží v tomto případě na žalobci, neb ten je povinen prokázat porušení zákona ze strany majitele psa. Kočka pokud byla usmrcena zlomením vazu, nejspíš zůstala ležet tam, kde zemřela. Nemyslím si, že by v posledním trhnutí mysli utekla na psův pozemek.

birma
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:35
- Nahlásit

MajaM
Já mám taky kočky ráda, máme jednu doma a dvě další tulačky se mi podařilo umístit. Jenže kočky, které chodí ven mají průměrnou délku života dva roky, takže pokud by tuhle číču nezabil pes, přejelo by jí auto nebo by se jí stalo něco podobného. Tady jde o jejího majitele a srážka s blbcem se dá řešit jedině smíchem

Rejpalka
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:39
- Nahlásit

Až se stane nehoda vašemu miláčkovi,doufám,že to budete brát se stejným humorem a hodíte to do placu,ať se pobaví i ostatní.Je jich tu na to dost.

Meta
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:40
- Nahlásit

MajaM

Normální člověk, pokud má rád zvířata, nehledí moc na to, zda je to pes, kočka či papoušek...Je běžné mít kočku i psa zároveň, neb se doplňují. Jen by Berťák neměl naše odrostlé kotě vždycky tak oslintat, kdo ho má pak chovat....

Evik
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:44
- Nahlásit

já jsem měla ještě více než před dvěma lety taky sibiřskou kočku, milovala jsem jí a ven jsem jí nepouštěla, protože ona po tom ani netoužila..byla to mazlivka domácí, nejraději vegetovala v posteli nebo kdekoli, kde jsem byla já. Naše známá měla taky sibiřky, ta měla pro ně i veliké venkovní voliéry, ale ven úplně na volno je též nepouštěla a kočky nijak nestrádaly, byly spokojené a nejstarší kočce, kterou ta známá měla je teď asi 17 let. Bohužel přežila i svou paničku...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:45
- Nahlásit

Garfield
Muj posledni pracovni vystup vypadal nejak takhle:

Obvodni oddeleni Lamparny
Pod lampou 29
Brno

Vec: Oznameni neopravneneho podnikani

Vazeni,

jsem hluboce znepokojen rychle rostoucim mnozstvim nekvalifikovanych radoby pravnich rad jiste slecny vystupujici pod prezdivkou Garfield na internetovem portalu cz-pes. K vyse jmenovane uvedu nasledujici jen pro dokresleni jejiho charakteru: ktera mlada slecna by si dobrovolne zvolila jako prezdivku jmeno tlusteho lineho kocoura?

Zajiste uznate, ze nekdo s takovymto problem poruchy osobnosti rozhodne nikdy nemohl ukoncit studia jakekoliv skoly, natozpak nekolikapatrove (vysoke). Presto se tato osoba chlubi svym pravnickym vzdelanim a za nemalou uplatu nabizi na vyse uvedenych internetovych strankach pravni poradenstvi.

Dale vysu uvedena uctuje sve "sluzby" vcetne DPH a to i prestoze rozhodne platcem teto vydriduske dane neni, jelikoz v registru jeji jmeno nefiguruje. Tim se obohacuje na ukor naseho statu.

Proto Vas durazne zadam o zakroceni proti teto osbe a znemozneni jejiho pristupu na vyse uvedene internetove stranky, coz by ji melo zarazit v pokracovani v jeji nekale cinnosti, kterou ohrozuje stabilitu nase narodniho hospodarstvi.

Se soudruzskym pozdravem .... atak dale ...

haha
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:46
- Nahlásit

ami
bohužel kočky je škoda ,ale je pravda že na vašem pozemku neměla co dělat ,takže soused může vyskakovat jak chce ale nejste povinní mu platit vůbec nic ,protože si měl kočku hlídat a ne ji nechat běhat k vám .

Evik
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:00
- Nahlásit

haha

logicky to tak sice je, jenomže ze zákona je každý odpovědný za škodu, pokud této odpovědnosti není sproštěn, tudíš majitel psa se bude pokud ho soused zažaluje muset hájit a ve vlastním zájmu všechno dokázat....

birma
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:04
- Nahlásit

Rejpalka
No nevím nakolik byla kočka pánovým miláčkem když jeho starostí je náhrada škody a soud. Přitom to vypadá, že mrtvá kočka ho nezajímá protože pohřeb plánuje malá ami.....

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:07
- Nahlásit

Evik
já nevim, ale nemělo by to být naopak? Že by měl soused prokázat to, že za to může sousedův pes?

Garfield
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:08 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Obvodni oddeleni Lamparny
Pod lampou 29
Brno

Vec: Vyjádření k oznameni o neopravnenem podnikani

Vážený soudruhu,

dovolte, abych tímto využila svého zákonného občanského práva k ochraně osobnosti proti křivému nařčení.

Na předmětném portálu poskytuji rady senstu stricto z odvětví právního, lékařského, veterinárního a psychologického zaměření čistě ze své dobré vůle, jakožto projev mého charitativního cítění s potřebnými. Za tyto úkony si v žádném případě neúčtuji jakékoliv platby za poskytování právního poradenství, už vůbec né s připočtením daně z přidané hodnoty.

Této možnosti jsem využila pouze v případě svých autorských práv v souladu se zákonem č. 121/2000 Sb. v platném znění, jakožto držitelka autorského práva vedeného na Úřadu průmyslového vlastnictví (dříve patentní úřad).

Rovněž tak nenesu odpovědnost za neznalost pana J. stupňů vzdělání, kdy z pouhé indície mého předchozího zaměstnavtele (Krajský soud v Brně) a nynější zaměstnání se zaměřením poskytování služeb v obchodním právu usoudil, že vlastním "diplom", který po mě chce nyní vrátit. Upozorňuji, že mi pan J. nikdy žádný diplom nedal ani nepůjčil.

Jsem připravena se hájit v řádném občanskoprávním řízení a přidělení obhájce ex lege tímto odmítám. Své nařčení in extenso rovněž odmítám.

Garfieldová

Nahoda
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:12
- Nahlásit

Já běžně říká té mojí potvůrce miminek, sluníčko, miláčku, někdy mrcho šedivá atd.
Jednou jsem synátorovi říkala, že se na výstavě uvidím s jednou známou a ta sebou bude mít miminko (myslela jsem tím člověčího drobečka) a on se mi zeptal, jak je staré a co je to za rasu. . . V ten moment jsem myslela, že se smíchy po. . .

Evik
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:27
- Nahlásit

Eimy

jo, ale já to myslela tak, jakože ten majitel psa by si ty důkazy měl obstarat pro sychr na svou případnou obhajobu už teď pro případ, že by soused podal žalobu k soudu.....Jinak to dokazování pokud by soused podal tu žalobu bude na něm . On snadno dokáže, že pes zabil kočku, ale už hůř se mu bude shánět důkazy proto, že má právo na náhradu škody....takže myslím, že soud by dal za pravdu tomu majiteli psa.......

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:27
- Nahlásit

Krajske reditelstvi Lamparen
Pod zarivkou 14
Brno

Vec: Zadost o prosetreni postupu obvodniho oddeleni

Dne 7. prosince 2005 jsem Obvodnimu oddeleni Lamparny zaslal oznameni o neopravnenem podnikani, ktereho se dopousti podvodnice skryvajici se za prezdivkou Garfield, kterou cas od casu upravuje na Garfieldova a to ze zjevneho duvodu, aby svymi divcimi "puvaby" ziskala vyhodu v nasem sporu na svou stranu.

Pracovnici obvodniho oddeleni porusili ustanoveni, ze spravni rizeni je neverejne a me oznameni museli dotycne slecne predlozit, nebot ta hned ten samy den reagovala svym vtipne napsanym vysvetlenim, ve kterem pouziva spoustu cizich slov a zadne dukazni prostredky. Z textu tohoto vysvetleni je patrna i ta skutecnost, ze slecne Garfieldove byl predlozen i muj puvodni dopis, nebot tato osoba zna jmeno toho, kdo vse dle svych obcanskych povinnosti oznamil organum statni spravy.

Proto durazen zadam, aby byl jmenovan novy organ, ktery celou kauzu vysetri a ktery bude na vyse uvedene osobe zcela nezavisly. Dale durazne zadam, aby bylo s okamzitou platnosti zahajeno se slecnou Garfieldovou rizeni s ohledem na skutecnost, ze sama priznava, ze uctovala zakaznikum vcetne dane z pridane hodnoty, prestoze neni jejim platcem.

Dle meho nazoru se tak dopustila trestneho cinu blbosti, ktery je podporen spachanim trestneho cinu odvedeni vysoke dane nebo obdobne platby a navysovani dane.

S pozdravem ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:36
- Nahlásit

Tak mě napadlo, že napíšu rovnou Klausovi, ale pak mi došlo, že vůbec nevím, jaký má on titul?! Přemýšlel jsi někdy nad tím, že politici v médiích (speciálně pro Tebe vysvětlím televize, noviny) nikdy neuvádí své tituly?
Osobně si myslím, že je to buď proto, že nikdo z nich žádný titul nemá, což je velmi pravděpodobné.
Nebo je to gesto solidarity těch vzdělaných s těmi méně vzdělanými, aby lidi nevěděli, na koho si mohou dovolovat a na koho ne.

Nahoda
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:41
- Nahlásit

Tédáááááááááá, já fakt už dnes nic nemůžu dělat.
Ten můj předchozí příspěvek patří do diskuse TRAPASY a mě se tímto také jeden mimořádný TRAPAS povedl.
Omlouvám se za svůj omyl. . .

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:42
- Nahlásit

slečna Garfieldová, Brno

pan Jiříkovo, Praha

na vědomí: Krajske reditelstvi Lamparen

Věc: Odpověd na stížnost ze dne 7. 12. 2005

Vážení,

na základě Vašich stížnosti ze dne 7. 12. 2005 Vám sděluji následující: je nepřípustné obviňovat jednu nebo druhou stranu ze lži. O pravdě či nepravdě rozhodne až naše obvodní oddělení po důkladném přezkoumání Vašich stížností.

Musím Vás ovšem upozornit, že naše oddělení potřebuje veškerý důkazní materiál k tomuto případu. Proto vyzývám obě strany, aby požadované materiály dodaly, a to ve lhůtě 15 pracovních dnů.

Poté bude přistoupeno k důkladnému prošetření celé kauzy, o čemž budete samozřejmě informováni.

Dále odmítám jakékoliv nařčení o nezávislosti našeho obvodního oddělení. Obvodní oddělení je zákonem povinno dodat Vaši stížnost k vyjádření druhé strany, stejně jako vyjádření slečny Garfieldové bylo zasláno k vyjádření Vám.

S pozdravem

Jana Sáriná v. r.
(obvodní oddělení Lampárny)

bord
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:44
- Nahlásit

Nahoda
buď v klidu on to není jen trapas,ale klidně to může být i Malér

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:44 - Změnil/a: Jandula
- Nahlásit

Garfield
Většina ministrů titul má a i si ho uvádí, jen Dostál měl v našem seznamu jméno bez titulu (a Jandák v tom pokračuje).

Jelikož Klaus vystudoval ekonomii, tak má určitě Ing. (písni mu, je to příjemnej chlapík)...

Jinak podle mě je kravina uvádět tituly, tituly se mají používat pouze na akademické půdě, kde jde o rozlišení jednotlivých docentů, doktorů atd..

Garfield
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:47
- Nahlásit

Jandula
...jen v parlamentu je to horší... kdysi vyšel seznam profesí a vzdělání poslanců a byl to docela vodvaz.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:47
- Nahlásit

Jandula
Jandak v tom pokracuje ... hele co oni vlastne na tech umeleckych skolach maji za tituly??

jinak Klaus bude urcite ing. mozna tam bude mit i to Dr. a nakonec, je to prece pan profesor ne??

Evik
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:48
- Nahlásit

Garfield
Přemýšlel jsi někdy nad tím, že politici v médiích (speciálně pro Tebe vysvětlím televize, noviny) nikdy neuvádí své tituly?

nevím co přesně všechno má za tituly Klaus, ale vím, že je Prof.... Jinak např. bývalý premiér Standa se od jisté doby všude (na sbírkách zákonů) podepisoval JUDr., kterýžto titul si de facto koupil

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:49
- Nahlásit

Garfield
ja napriklad mel na bernaku na dverich cedulku se svym jmenem a za jmenem uveden titul B.A.T.

priznam se, ze to nebylo z me hlavy, ale vymyslel to znamy, ktery si to taky dal na dvere,protoze ho stvalo, jak si u nich v praci kazdy rika pane inzenyre, pane magistre atd.

B.A.T. - bez akademickeho titulu ....

Garfield
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:51
- Nahlásit

Chudák Staník:
Stanislav Gross (* 30. října 1969 v Praze) je český sociálně demokratický politik. Od roku 2002 do června 2004 byl ministrem vnitra, 1. místopředsedou vlády a místopředsedou ČSSD. Po volbách do Evropského parlamentu, které ČSSD prohrála, a následné vládní krizi nahradil Vladimíra Špidlu ve vedení strany i funkci předsedy vlády. Z této funkce odstoupil 25.4.2005 po vleklé vládní krizi.

Po absolutoriu SPŠ dopravní v Praze v letech 1984 až 1988, krátce pracoval jako elektromechanik – kandidát strojvedoucího v Lokomotivním depu Praha - Vršovice. Po vykonání základní vojenské služby v Olomouci v letech 1988 až 1990 se zapojil do politiky, v níž tak působí celý život; to bývá předmětem kritiky jeho protivníků. V letech 1993 až 1999 vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze; na PF Západočeské univerzity v Plzni získal titul JUDr. Jeho kritici ho obviňují, že ve skutečnosti nevystudoval zcela regulérně, jeho diplomka například měla pouhých 34 stran (údaj z internetového katalogu knihovny Právnické fakulty). Rovněž je o něm známo, že vůbec neumí německy (stav 2005) a tento jazyk ve svých životopisech neuvádí, ačkoliv na právech udělal zkoušku z němčiny, která je velmi náročná.

Má manželku Šárku a dvě dcery.

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:54
- Nahlásit

Jirikovo
Joo, to znám, u nás na mezinárodně právním taky furt pane magistře, bla bla a jednou volala jedna pracovnice tohoto odboru a predstavila se: tady doktorka F....., tak jsem přemýšlela, jestli se jí nemám zeptat, co by mi mohlo být, že mě už týden bolí v krku...
Prostě je to kravina...

Evik
Jenže tam byl hlavně problém, že Standa se podepisoval JUDr. a měl jen Mgr. a ten JUDr. ještě neměl přiznanej (rozuměj koupenej)

KLAUS:¨
Prof. Ing. Václav Klaus, CSc.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:56
- Nahlásit

Jandula
Jenže tam byl hlavně problém, že Standa se podepisoval JUDr. a měl jen Mgr. a ten JUDr. ještě neměl přiznanej (rozuměj koupenej)
zrejme jeste nelezelo "pet cekych na stole" jak se pry ve vyssich kruzich rika

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:58
- Nahlásit

Jirikovo
Což voto, ono to tam už mohlo ležet, ale třeba se to někomu zdálo málo.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:00
- Nahlásit

Jandula
pet ceskych se nekomu zda malo za titul?? vzdyt se za to kupuji cele podniky (tada ja vim, byla to jenom vstupenka na schuzku, ale stejne ...)

i kdyz spravny obchodnik kdyz pozna kavku, tak ji dokaze poradne oskubat, takze se tonekomu mozna zdalo malo. ze se ale nakonec na nejake rozumne sume domluvili je vice nez jiste ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:01
- Nahlásit

Jirikovo
tomu se totiž říká umění jednat a umění kompromisu...

Garfield
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2005 14:02
- Nahlásit

Jéžiš to mi připomnělo. Tak jsem kamsi volala a ono to zvonilo a já tak koukala na Garfielda, jak se válí na zemi a říkala jsem si, jakou mám krásnou slepičku aliaz paní Slepicovou. A najednou to na druhé straně kdosi zvedl a nějaká paní hlásí: "Prosím tady Vopicová, finanční úřad ten a ten". A mě nenapadlo nic lepšího než: "Aha paní Vopicová? Tak počkejte tak to jo, já Vám předám paní Slepicovou..." samozřejmě jsem to nahlas nevyslovila, ale nastartovala ta myšlenka záchvat smíchu, který měl za následek předčasné ukončení hovoru.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání