| Autor |
Zpráva |
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 10:54
- Nahlásit
Daimon
ahojky taky preju, abys nasla nekoho, kdo si tim prosel a mohl poradit, co a jak. Ale myslim, ze i tak davas Daimonkovi tu nejlepsi peci!!! A proto je v tak skvelem stavu. Klobouk dolu!!! Tesim se na vas zitra v Klatovech!!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 21:44
- Nahlásit
Daimon
Při hledání infa o SA k doplnění přednášky jsem narazila na jakýsi samojedí stránky. Byly tam i fotky a vypadalo to, že psa něčím úspěšně léčili. Mám to zkusit dohledat a přeložit ti to? Bylo to v NJ nebo AJ.
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 22:59
- Nahlásit
inu
ano,ano díky,ale jestli ho mažou olejem,tak to už jsem zjistila,jak se to dělá a v jakých intervalech .Jestli je to něco jiného,tak každá rada dobrá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 15:19
- Nahlásit
Daimon
tak jsem koukla na vižlí stránky a zatím se mi tam nikdo neozval . Od pátku nikdo nepsal, tak uvidíme. budu monitorovat.
Jestli je to u vižel jako u akit,tak přeji upřímnou soustras
pamatuju si ten candrbál co tam sputil chytrej vrchní funkcijounář ohledně požadovaného aspoň!! monitoringu DKK. Je to ten týpek co dle mě dřív vyčistí svůj lauf a nábožně ho uloží do almáre, než obstará psa, pes je pro něj pouhej pracovní nástroj. Tak si to dovedeš představit
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 16:56
- Nahlásit
PetraK
dnes večer jedu k našemu vet. co ho testoval na SA,má pro mne zprávu, po konzultaci kterou ještě dnes budeme mít mu nechám diagnozu zřejmě zapsat do PP a pak se uvidí.Původně jsme vše chtěli dát na náš veb,ale zase nechci strhnout další válku u AI Na druhou stranu stejně všichni již rok vědí co mu je,tak nevím proč nás napadli .
Jenže vůbec nejde o Daimonka a nebo nás jako majitele,jde o politiku a proště se někomu náš nemocný pes hodil
Dobře vím,že je to u všech plemen stejné,ale to neznamená,že s tím souhlasím.Doufám,že sem už brzo přihlásí někdo kdo má také žijícího psa s SA.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 19:45
- Nahlásit
Daimon
Tohle mi poslala mamča (napadlo mě, že by to mohli popisovat v jedné knížce, co měla půjčenou)
http://inugoya.webnode.cz/news/sebaceozni-adenitid a-a-dalsi-zavazna-kozni-onemocneni/
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 20:44
- Nahlásit
Daimon
Dobrá zpráva od mého známého :
- jeho AI s SA žije už nějakých 8let
- je ochotný poradit ,,finty a vychytávky" ,které za ty roky pochytil a vyzkoušel
takže ,,SOVA" přiletí zítra dopoledne Daimonovi
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 20:54 - Změnil/a: Daimon
- Nahlásit
kachna_
ano tohle znám,ale děkuji,psala to Inu,také má AI a byla v Kolíně na srazu,stejně děkuji za pomoc
AmAkita
strašně moc děkuji,opravdu,tomu říkám pomoc a hlavně děkuji majiteli,že je ochoten poradit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 21:23
- Nahlásit
AmAkita
Daimon
týjo 8 let !!! To jsou pašáci psák i páníček
Konečně nějaká naděje pro Daimonka
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 21:34 - Změnil/a: Daimon
- Nahlásit
Fajka
páníčkovi smekám,je jich jistě víc,snad aspoň my tomu věříme,a uvidíme se na procházce u Prahy,teda jestli jedeš my jistě dorazíme a už se těšíme na oddychovku tu fakt potřebujem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 21:49 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Daimon
a uvidíme se na procházce u Prahy,teda jestli jedeš
jo jo počítáme s tím ...jedině by to mohlo překazit hárání ale doufám že SNAD nééé
my jistě dorazíme a už se těšíme na oddychovku tu fakt potřebujem
jj přesně, uplně chápu, sem na tom stejně ..
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 22:49 - Změnil/a: Daimon
- Nahlásit
Fajka
hárání zakázáno jedem
dnes máme ten papír co jsme potřebovali ,tak se uvidí co bude dál ,ale nedoporučuji,aby Daimonka ještě někdo napadl .Jinak výstava byla super a samí fajn lidi co byli u nás v okolí a bezvadně sme pokecali
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 22:55
- Nahlásit
Daimon
hárání zakázáno
jooo kdyby to bylo takhle jednoduchý to by bylo prima
dnes máme ten papír co jsme potřebovali
čék nikdy neví na co a kdy se to bude hodit že
Jinak výstava byla super a samí fajn lidi co byli u nás v okolí a bezvadně sme pokecali
jo na to se taky vždycky moc těšíme
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 23:02
- Nahlásit
Fajka
jo ještě že mám dva kluky ,s těma žádný potíže nejsou tí mí totiž mají vše co mohou mít ,ale jinak jsou ti nejůžasnější co tu jsou ,tohle fakt nikdo nemá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 23:07
- Nahlásit
Daimon
ale jinak jsou ti nejůžasnější co tu jsou
jo tak to je jasný
však já taky říkám, že ta moje je hajzlík, ale můůůůj
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 23:56
- Nahlásit
Fajka
jj jsou a tak se s tím poperem jak jen to jde co taky jinýho můžem,žeee .Hlavně že jsou šťastní
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 10:32
- Nahlásit
Daimon
Ahojky, něco nového? Ozval se někdo?
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 10:49
- Nahlásit
ankaras
Daimon
Já jsem taky zvědavá jak použitelné budou zkušenosti předané od jednoho z mála majitelů dlouhodobě léčícího AI na SA.
Pro Daimonovou jsem vyjednala čas+kotakt kdy má volat....;takže též čekám na referát z druhé strany.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 10:50
- Nahlásit
Daimon
člověče - od tý doby co jsem tam napsala svůj příspěvek tak nic . Divný. Nikdo nic dalšího - i třeba s tím nesouvisejícího nenapsal.
tak se uvidí co bude dál ,ale nedoporučuji,aby Daimonka ještě někdo napadl
tohle je fakt hrozný vůbec nepobírám, proč někdo musí takovýhle věci dělat. Takovýhle a podobný praktiky budou pro mě vždycky důkazem toho,, že organizovat se nikde nebudu, to by nedopadlo vůbec dobře.
Držím palce, ať se to všechno vyvrbí do dobrýho a bude-li nějaká reakce, tak to sem prsknu.
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:09
- Nahlásit
Ahoj všem,rozhovor se zkušeným člověkem,který má psa s SA byl rozhodně velkým přínosem.Už si nědělám iluze,že dokážeme Daimonka udržet celý život tak jak je na tom teď,ale může se dožít vysokého věku ,majitel a pes jsou toho důkazem.Léčí od 3 let pejska a je mu již 14 let.Takže to teda jde,jen se musí opravdu postupovat velice opatrně.Museli si oba pojít velice hrozným obdobím,napadali je ze všech stran,vůbec se nedivím,že se již nikdo další neozve.Po tom rozhovoru sem se vzdala naděje,že by se sem ozval někdo kdo má psa s SA.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:17
- Nahlásit
Daimon
Ahoj všem,rozhovor se zkušeným člověkem,který má psa s SA byl rozhodně velkým přínosem.
- ježiši, tak to je super, zůstanete v kontaktu?
napadali je ze všech stran,vůbec se nedivím,že se již nikdo další neozve
- kdo je napadal? to je fakt strašný
- říkal pán jak pes vypadá?
AmAkita
- tomu říkám pomoc
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:35
- Nahlásit
Daimon
Ahojka, to je super, ze jsi konecne nekoho nasla, dik i Jirine!
Léčí od 3 let pejska a je mu již 14 let
14 let je teda super vek, tak to jsou moc dobre zpravy, tak moc drzim palce, at se vam s Daimonkem dari podobne!!!
Museli si oba pojít velice hrozným obdobím,napadali je ze všech stran,vůbec se nedivím,že se již nikdo další neozve.Po tom rozhovoru sem se vzdala naděje,že by se sem ozval někdo kdo má psa s SA.
to je vazne heynismus nejvetsi, no comment
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:38
- Nahlásit
ankaras
Moc děkuji za pomoc všem nikdy by mě nenapadlo,že se najde tolik lidí.Není to jen tady,ale chdí mě i spousta meilů.
S majitelem kontakt budeme uržovat,a byl rád že jsem mu volala,ví toho strašně moc a je ochoten pomáhat.Nicméně si myslím že veřejně nevystoupí,je unaven bojem s větrnými mlýny.
Jak jeho pejsek vypadá??? Nevím,neviděla jsem ho,ale venčí ho převážně v noci.Rozjeté SA není nikterak krásné a myslím že by se někdo mohl i psa štítit ,ale to můj názor,tohle majitel neřekl.Nicméně majitel ho miluje a obdivuje,jednou si chce zase pořídit AI.
Také mi řekl,že jednou bude pro mě těžké,vidět dva psy vedle sebe,jednouho zdravého a druhého s SA,budu mít větší možnost srovnání a obávám se že měl pravdu,bude hůř.
Já jen doufám,že to bude za hodně dlouhou dobu a snad i věda pokročí,majitel neměl moc na výběr musí léčit tak jak léčí,ale dnes se rýsují další šance.
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:38
- Nahlásit
ankaras
Daimon
Já jsem taky zvědavá jak použitelné budou zkušenosti předané od jednoho z mála majitelů dlouhodobě léčícího AI na SA.
Pro Daimonovou jsem vyjednala čas+kotakt kdy má volat....;takže též čekám na referát z druhé strany.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:43
- Nahlásit
Roxana
Daimon
to je vazne heynismus nejvetsi, no comment
- to je fakt až trapný a ubohý, neříkal pán jak mu vyhrožovali nebo co? teda o tom asi nemůžeš mluvit, nedivím se, chápu i jeho , že už chce mít klid, je super, že hafana tak dlouho drží,škoda jen že se o těch lidech moc neví , já bych tedy nevěděla ani o té nemoci nebýt tebe.
- neříkal kdy se to u psa objevilo? psala si že léčí od tří let, ale neříkal kdy se objevili první náznaky?
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:13
- Nahlásit
O.K....to je dobře že ten kontakt na Jardu bude snad přínosným pro budoucí léčbu.
.....teď koukám ,že se tady znovu ,,obtisknul" můj ranní příspěvek....mrška
....na viděnou a procházce !
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:15
- Nahlásit
Roxana
ankaras
Nemůžu o našem rozhovoru moc mluvit,neptala jsem se jestli vůbec mohu mluvit s někým dalším o tom co mi řekl.
Pejska léčí od tří let na SA,ale dlouho před tím hledali co mu vlastně je,nebylo to tak jednoduchý jako dnes je to přeci jen jedenáct let zpátky a o nemoci se nevědělo takřka nic.
Zná další majitele co mají psa s SA,ale nedal mi kontakt a myslím,že všude to probíhá stejně jak po stránce lidské,tak s nemocí,záleží na majiteli jak bude svého psa léčit a jak dlouho na to bude mít nervy vše snášet.Také strašně záleží no tom k jakému vet, se pes dostane,to je asi nejdůležetější.Jeho psa léčí ten vet. co měl přednášku v Kolíně a sám řekl.že nebít jeho,psa už nemá
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:20
- Nahlásit
AmAkita
Ano pro mne už přínosem je.Chtěla jsem ještě včera poděkovat meilem,ale bohužel se zase vyskytli další problémy kolem vztahu lidí mezi AI,tak sem se musela věnovat ještě tomu a radit se jak mám postupovat.
Na procházku jedem,to je jasný
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:39
- Nahlásit
Daimon, AmAkita
na viděnou a procházce ! + Na procházku jedem,to je jasný
supeeeeeeer
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:32
- Nahlásit
Roxana
Předem upozorňuji,že Daimonek je nemocný a mimo to má ještě velice sladkou povahu,zcela tipickou pro mnoho akit,takže bližší kontakt nedoporučuji .Budeme se držet trochu stranou,pokec možný pouze na dálku
|