| Autor |
Zpráva |
evka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 07:32
- Nahlásit
Akinimoda
Tak ten druhý odkaz nefunguje,sorry....zkus tedy..
www.alohamedicinals.com
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 00:48
- Nahlásit
Evka+Akinimoda
Jak janis uvádí, čínské produkty právě dokáží ničit jen rakovinové buňky, ty zdravé neničí. De facto se neumírá na rakovinu jako takovou, ale tím, že dochází ke zničení všech buněk, tedy i těch zdravých, což má pak za následek to nejhorší. Tato medicina pomohla několika lidem v mém okolí, zasílá se na dobírku a platí se českými korunami. Zvířatům lze podávat, naopak má to daleko úspěšnější a rychlejší účinky, než u lidí.
|
evka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 17:43
- Nahlásit
Houšková
To je právě to co tu celou dobu tvrdím,čínské houby(K9Immunity) zničí ty špatné buňky(rakovinové). Psala jsem tu o speciálním přípravku pro psy, kerý na tom principu funguje, mají tam i přípravky pro lidi, ale s tím nemám zkušenost, věřím však, že to funguje taky.
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2008 16:46
- Nahlásit
evka
K9Imunnity neznám, znám CHITOSAN, KORDYCEPS a jiné, je to kompletní dávka několika přípravků, ono nestačí jen jedno, tam se uvádí i že je nutné k tomu dát částečně přípravky na posílení imunity. Důležité je, že to funguje i pejsků. Ty přípravky se zasílají na dobírku, centrum je v Praze i pro Evropu.
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 12:27
- Nahlásit
Chci ještě dodat, kdo má zájem o kontakt na čínské produkty, můj mail : houskova.j@atlas.cz
ráda sdělím podrobnosti
|
Monischka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:55
- Nahlásit
Prosim poradte nekdo, jak mam objednat K9 immunity!!Vubec mi to nejde!!Komu se to povedlo,prosim reknete jak!!Specha to!!...
|
evka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 22:15
- Nahlásit
Monischka
Je to výrobek USA, já tu žiji, takže je to pro mě jednoduché, ale rozesílají to i do Česka. Platit to můžeš buď přes Pay pal nebo přes Visu, nebo MC.
Jinak jsem našla ještě odkaz,kde ji můžeš objednat v Evropě.
www.alohamedicinals.co.uk
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 00:35
- Nahlásit
evka
Ano je to určeno především pro lidi, takže pro psy to účinkuje rovněž, ne-li rychleji, protože zvířata nemají porušenou psychiku. Myslím si (dle vlastní zkušenosti), že je jednodušší a asi i levnější si to objednávat přímo v ČR a jsou to zaručené čínské produkty. Známý si tak vyléčil rakovinu prostaty, dále znám případ vyléčení hnisavých angin, dokonce mají i na epilepsii, čímž pejskové dost trpí, nebo mají i na astma, na cukrovku, arytmii srdce. Je jasné, že ne na všechno, ale je toho dost. Sestřenka byla v částečném invalidním důchodu (osteoporoza) a po roce užívání čínského biokalcia a zinku je v pohodě. Ono se říká, že číňani neznají nevyléčitelnost rakoviny, neznají také (a také není vidět staré číňany o berlích) problémy pohybové. Produkty jsou ze speciálních hub, řas, různých výhonků. O jejich biokalciuu je známo, že neucpává cévy na rozdíl od vápníku z lekáren. Sdělím více konkrétně -viz můj mail výše
|
Monischka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:47
- Nahlásit
evka
Já se to pokoušela objednat,ale odmítá to číslo mojí karty,jak Visa,tak Mastercard mi to nebere!!!!
|
evka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 14:46
- Nahlásit
Monischka
A zkoušela jsi to přes paypal? Jesli ho nemáš, tak se zregistruj a vytvoř si účet, pak by to mělo jít, ten funguje po celém světě a měl by fungovat i v různých měnách. Já jsem tak platila z USD na Euro. Jinak nevím, možná tam zavolat, pokud se domluvíš anglicky, jestli ne,tak někoho požádej. Píšou tam, že když má někdo problém s objednáním, tak ať zavolá a oni mu pomohou.
|
evka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 15:54
- Nahlásit
Monischka
Ještě mě napadlo, jestli nemusíš mít taky účet v bance v tý měně ve který budeš platit, nevím jak to je, ale já jsem dříve platila tady v USA všude visou z česka bez problémů, ale měla jsem ještě zřízené dolarové konto,tak se ještě zeptej v bance, kde máš účet. Přeji ti hodně trpělivosti, ach jo, jsou to někdy problémy..viď?! Držím ti palce!
A co je pesanovi?
|
Monischka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:16
- Nahlásit
evka
Dík moc za pomoc...asi nakonec skusim ty houby, co se dají sehnat i u nás...Bude to rychlejší než čekat na poštu z ameriky...a taky nebudou problémy s placenim...Ja jim psala maila(na to si ještě v angličtině troufnu),ale neozvali se...
Pejska má rakovinu mléčných žláz...Veterináři u nás jí udělali špatnou diagnózu(prostě jsou to mladý blbci,nad kterýma nikdo neměl dozor a oni mi odmítli udělat vyšetření,že je to jenom kosmetická vada...no,a ona rakovina..)..Tak doufám že bude ok...zatím se drží...
|
evka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 07:11
- Nahlásit
Monischka
Taky jsem jim jednou psala, odpověděli za pár dní, já myslím, že ti taky odpoví...no uvidíš, bylo by to dobrý, kdybys tu K9Immunity dávala alespoň ze začátku, protože je to doslova "bomba", oni tam píšou, že pesan se rapidně zlepší během 10 dnů a já musím povrdit, že je to pravda, u nás to tak fungovalo a to byl na tom docela blbě.
To máš pravdu, nejhorší je, když trefíš na veta blbce....jenže co si na něm u vás vezmeš, to tady hned dělají vyšetření při každé nejasnosti, mají strach, že by je mohl někdo žalovat...všechno se tu řeší přes právníky, někdy i nesmyslný prkotiny, ale v tomhle případě by to určitě nebylo od věci.
Moc ti držím palce, aby jste to zvládli !!!
|
janushka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:43
- Nahlásit
evka
Je to sice mimo téma, ale ráda bych se zeptala, jestli nemáš zkušenosti s přepravou psa letecky z USA do Česka? Já se právě chystám na delší dobu do USA. Budu tam mít dobré podmínky na to abych si pořídila konečně druhou pejsinu, jen nevím, jak je to pak s přepravou zpět do Česka, když bych se pak chystala zpět domů... Ještě nevím, jak dlouho v USA budu, zatím jsem podepsala smlouvu do vánoc, ale možná to bude na dýl. Tak mně to jen zajímá. Pejsinka mi o vánocích umřela na rakovinu . Je mi strašně smutno a toužím po další kámošce, jen to vzhledem k plánovanému odjezdu nejde .
Monischka
Jinak s platbama přes internet v USA mám jen dobré zkušenosti, platila jsem tam normálně českou kartou bez dolarového konta. A to ještě k tomu VISA electronkou tou nejobyčejnější. Držím pejsince palce.....vím že nám docela pomohl Ovosan...myslím, že jí dal ty dva měsíce života navíc. Klidně se na to mrkni na netu, ale je to rozhodně z těch dražších prostředků.
|
Monischka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 12:07
- Nahlásit
Díky všem...Naše pejska je zatím úplně ok,žádné problémy,jako zdravý pes a nic na ní není ani poznat...ještě jí to nemetastázovalo do ostatních orgánů...Včera byla na druhé oparaci, takže má obě mléčné lišty pryč a pan doktor říkal, že teď už se máme jenom modlit...Ale nerada bych něco podcenila,tak radši přemýšlím jak postupovat dál...Ovosan jsme dávali preventivně už před operací...Jenom přemýšlím, jestli jí máme kupovat ať už to K9 nebo čínské houby a jestli radši nepočkat, jestli náš pan doktor není bůh a nevybral jí tu rakovinu do poslední buňky... ...Co myslíte?...
|
janushka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 17:03
- Nahlásit
Tak to je určitě dobře, že jste jí ho dávali už před operací. Naše zkušenost je, že jsme byli minulé vánoce na operaci s nějakou věcí právě na jednom ze struků... Pan doktor to odoperoval a skoro rok byl klid. Nevíme, jestli to pak souviselo s dalším průběhem nemoci ale teď bych určitě cpala do pejsiny ať už Ovosan, nebo to K9 imunity dřív než se něco projeví... Ale taky mám špatnou zkušenost s veterináři. Pan doktor vlastně vůbec nevěděl, co naší pejsince je . A bylo to všechno strašně rychlé...jeden den běhala a druhý den lehla a ležela a od té doby se to teda moc nezlepšovalo. Po tom Ovosanu nám malinko ožila a dostala chuť k jídlu... Ale potom to stejně po dvou měsících dopadlo tak, jak to dopadlo. Zakládala jsem tu téma o rakovině sleziny...tam to je vše popsáno. Takže můj názor je dávat to pejsince preventivně.... po předchozích špatných zkušenostech.
|
evka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 23:58
- Nahlásit
Monischka
janushka má pravdu, taky bych preventivně do ni cpala toho co nejvíc , tím rozhodně nic nezkažíš. Z Ovosanem žádné zkušenosti nemám, ale ta K9 je fakt super, pesan měl rakovinu močového měchýře a prostaty, močil už jen krev,operovat to nešlo, po lécích od veta už jen ležel, vůbec nemohl chodit, přišlo to náhle, když jsme se to dozvěděli od veta byl v pohodě, ale asi za měsíc se to zhoršilo, po osmi dnech kdy začal brát K9 Immunity, doslova ožil, normálně močí, začal mít neskutečnou chuť k jídlu, začal si hrát, běhat, chová se jak štěně a to už teď táhnem jedenáctý měsíc, tak neváhej a bojujte...určitě se to vyplatí, prodloužíš čubině život!
|
evka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 00:13
- Nahlásit
janushka
Já jsem cestovala s dvěma psi do USA, bylo to celkem bez problémů, ale to už je 9 let. Taky jsem se chtěla za nějaký čas vrátit, ale nakonec se to takhle protáhlo, teď už se bojím s nimi cestat, protože jsou starý (14 a 11). Mám obavy, že by tu cestu nepřežili, ono je to nějakých 12 hodin a teď ještě navíc to nesmyslný čekání o několik hodin dřív na letišti ,ještě s přestupem, taky nevím jak je to s těmi pasy pro psy, tenkrát nic takovýho nebylo, pouze očkování a potvrzení, že je pes zdravý. Takže v tom ti bohužel neporadím.
To, že ti pejsina umřela je mě moc líto a věřím ti, že se ti stýská....taky se toho bojím.
A jakou pejsinu si tu v USA chceš pořídit?
|
janushka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:34
- Nahlásit
evka
No moje pejsinka byla jezevčík, takže jsem právě přemýšlela, že bych si štěně jezevčíka pořídila už tady v Česku a cestovala s ní do USA. Mám práci v Rocky Mountains v hotelu, kde bych psa mohla mít celý den u sebe. Navíc jsme jediný hotel, kde fakt máme rádi pejsky, hosti s pejskama jsou vítání... takže by to bylo fajn. Jen jsem se dívala, že cestovat se štěňaty moc nejde, navíc letiště v Denveru není úplně vhodné na přílet s pejskem...a navíc přestup na Heathrow v Londýně je další věc. Takže buď si pak pejska vezmu z útulku kousek tam od nás v Coloradu...nebo až přesně zjistím v USA jak by to bylo z cestou zpět. Pokud by to bylo moc náročné a stresující, tak si ho pořídím až doma nebo až v případě, že už budu vědět, kde zůstanu. Jen jsem byla zvědavá, jestli má někdo zkušenosti s cestama do Česka z USA s pejsky.
Jinak v útulku v USA mají nádherné pejsky...většinou se jich tam lidi zbavujou fakt z dost hloupých důvodů... Málem jsem si odtamtud už minule dovezla krásného pita...miláčka a největšího mazlíka, co jsem kdy zažila. Ale když už jsem byla rozhodlá si ho nechat, tak se o něj přihlásili zpět majitelé.
Ale stejně díky za názor . Asi to nechám vše až do USA a budu se rozhodovat tam.
|
evka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2008 17:53
- Nahlásit
janushka
Nevím jak teď, ale před pár lety jsme s naší smečkou cestovali po USA,od Iowy, Colorada,Utahu, Nevady,Californie až po Floridu a zase zpět do Ilinois a tak jsme různě spali po motelých, celkem jsme neměli problémy s ubytováním se dvěma psi. Nejlepší to ale bylo v Las Vegas, tam nás velice mile přijali a pejsky přímo zbožňovali. Stal se nám tam takový zážitek...šli jsme do bazénu a pesany jsme nechali v pokoji, mezi tím pokojská uklízela a jak odemkla, tak oba psi vyběhli a běhali po hotelu, ona je naháněla, ale ale marně, až když jsme přišli, tak jsme je společnýma silami chytli, byli chudinky úplně v šoku, hledali nás,byli jsme šťastný, že neutekli ven z hotelu a že nikoho nepokousali, ta pokojská se omlouvala, šíleně se bála, že ji vynadáme, ale vše dobře dopadlo, tak jsme se tomu zasmáli, a nechtěli jsme ani domýšlet, jak to mohlo všechno dopadnout.
Jinak já myslím, že bys s ním neměla mít problém s cestování z USA, slyšela jsem od více lidí, že si domů pejska přivezli.
Pokud by vážil do 10 kg, tak ho můžeš mít dokonce u sebe na palubě letadla. Akorád mě pořád není jasný, jak je to s tím psím pasem. Raději se na to zeptej.
|
janushka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 00:24
- Nahlásit
To je moc pěkný zážitek z Las Vegas . Ale je fakt, že tam jsme taky spali v hotelu, který byl petfriendly . Já mám zážitek od nás z hotelu, kdy jsem šla hodit hostům na pokoj odpoledne vzkaz a podívat se na nějakou závadu, myslím, že jim standartně nefungovalo ovládání od televize...klasika, amíci tyto věci nezvládají a pak se ještě vymlouvají, že neeee, já jsem si na to fakt nesedl . A jak jsem otevřela dveře a vkročila dovnitř, tak tam měli asi 4 pesany.... Díky bohu jsem rychle zareagovala a zavřela se s nima v pokoji a taky díky bohu ti pejsci byli hodní, poskákali mně, oňufali....a asi zjistili, že nejsem nějak moc nebezpečná, tak mně nechali na pokoji. Ale ten šok, to jsem fakt nečekala...nehlásili, že cestujou s tolika pejskama. Jinak bych jim do pokoje vůbec nelezla .
Ale vesměs jsou hotely k pejskům poměrně přátelské. Sice jsem se setkala i s opravdu "hovadama" američanama, například jedním moc sympatickým pánem...s pitem...po kterém ráno uklízečky našly docela dost velký shit v posteli.... . Ale tak kdybyste chtěli do rocky mountains v létě, stačí se ozvat, máme to tam docela pěkné ;).
Jinak s tím převážením na palubě, o tom jsem fakt ještě neslyšela... kdyby to bylo možné, tak si pořizuju pejsinku už teď hned... Jen jsem to na stránkách britských aerolinek, se kterýma letíme nikde teda neobjevila... Jen to, že se pejsci posílají nějak ve spešl prostoru... A taky tam něco psali o povinné karanténě...a jak je to v podstatě složité, když přesedám v Londýně a tak . Tak jsem to pak ani neřešila a říkala si, že pejsinku s tím opravdu nechci obtěžovat. Tak to asi spíš pořeším až v USA... Obvolám to tam.... A případně bych si mohla konečně pořídít novou kámošku.
Nejdřív jsem vůbec nechtěla nového pejska, ale teď s postupen času fakt strašně trpím bez pejska . Je mi strašně smutno..... v baráku je strašné ticho.... nikdo tě nevítá, když přijdeš domů.... nemáš s kým jít na dlouhé procházky.... nemáš si s kým popovídat o věcech co se neříkají . Je to fakt strašné . A dost si taky vyčítám, že jsem na to nepřišla dřív... že by se třeba dalo udělat něco víc... No prostě na to od vánoc myslím každý den a pořád brečím jak želva .
|
Monischka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 08:59
- Nahlásit
Náš pejsek se zatím drží, i s rakovinou..Doktror jí to vyoperoval snad všechno...Nejhorší je to čekání, jestli je opravdu všechno venku a bude to ok nebo jestli se jí zase neobjeví bouličky....
|
evka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 18:25
- Nahlásit
janushka
Jo...amíci...kapitola sama o sobě, taky bych mohla vyprávět.
A kde se přesně ten hotel nachází, byla bych ráda, kdybys mi dala kontakt, určitě bysme přijeli, Coloredo je moc hezký.
S tím cestováním to opravdu je tak, že do 10kg, můžeš mít pejska na palubě. Je to hrozná výhoda, protože já jsem umírala strachy, když jsem pesany neviděla a nevěděla co se s nimi děje v zavazadlovém prostoru. Je tam prý hrozná zima, tma, hluk a kdoví co ješte.....když jsme přistáli a vyndali je z přepravky, tak jsem šílela hrůzou co se tam dělo,oba měli uplně rozkousaný nádobky na vodu a přepravka byla celá podrápaná a okousaná. Už bych jim nechtěla takový utrpení dopřát.
S British Airways, bych nikdy s pejkem neletěla, protože když jsem tam volala ohledně přepravy pejsků, tak mě tam řekli, že by bylo lepší kdybych je nechala doma, protože by se mohlo stát, že by to nepřežili. Byla jsem úplně v šoku a odpověděla jsem jim, že jim děkuji a že bych určitě s takovou spolehlivou společností letěla. Jo a to ještě chtěli za psa tu samou cenu jako za osobu, no hrůza a s tou karanténou jsem to taky slyšela, prý tam můžou pejska nechat až 3 týdny.
Nakonec jsem letěla s Lufthansou, a všechno bylo OK. Až na to, že museli být v zavazadlovém prostoru, ale to neovlivníš, když jsou pejsci větší a těžší, bohužel.
To znám, člověk si vyčítá, že mohl udělat víc, ale většinou získá informace jak pomoci až když je pozdě.
Věřím ti, že je ti smutno, já když jsem přišla o svého prvního psa, tak jsem to vydržela jen dva měsíce, brečela jsem kudy jsem chodila.
|
janushka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 15:11 - Změnil/a: janushka
- Nahlásit
evka
No já právě letím s British...a o přepravě jsem se tam dočetla tak akorát to, že pejsek musí letět extra. A rozhodně tam nebylo nic o tom, že by mohl taky na palubu. A pak něco o té karanténě...a ceník byl opravdu dost luxusní. Myslím, že ta cena za přepravu opravdu odpovídala ceně jedné letenky. Jen žádné bližší info tam nebylo. Jen British Airways jsou asi jediné aerolinky co lítají přímo takhle do Denveru za rozumnou cenu.
V létě určitě můžete dorazit, doporučuju nejvíc tak poslední dva týdny v srpnu, protože je tam pohoda, klídek a vylidněno . A většinou krásné počasí! Hotýlek se nachází v městečku Estes Park, přímo u Rocky Mountains. Já to tam mám moc ráda. Jinak odkaz na hotel je www.estesdiscoverylodge.com . Kdyžtak mi stačí napsat na mejl, můžu ti dát bližší info,mejl mám v profilu, tak se mi ozvi. Taky ať tu nezaplácáváme dost vážné téma holkám... Určitě se ozvi, budu ráda .
Monischka
Budu moc držet palce, aby to všechno bylo ok. Přeju pejsince hodně štěstí a ať se drží a bojuje! Určitě informuj jak se máte a jak to zvládáte!
|
Monischka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 15:59
- Nahlásit
janushka
Tak se naše pesana kurýruje po té druhé operaci...Proběhla hůř než ta první, páč byla moc brzo po ní...Při rakovině se musí vzít až 1,5cm zdravé tkáně kolem,tak jí nějak nezbyla kůže a stehy jí hrozně popraskaly a ještě jí ze začátku nezabraly atb,protože je bralauž asi rok v kuse....Teď jí stehy vyndaly a až kus, který se jí hrozně roztáhl a špatně srůstá se hojí docela dobře...Nejhorší je uhlídat jí aby si to nelízala...krunýř kolem hlavy nesnese....Jenom sem se chtěla zeptat - je to cca 3 týdny po operaci a žádné velké boule jako předtím se jí neobjevili...poznat opět-vyrůstající nádor je zatím těžké, když má hrbolaté po operaci celé bříško...Kdy myslíte že se má začít s chemoterapií? Pan doktor sice říkal, že jí to SNAD vyoperoval všechno,ale jeden nikdy neví...Máme počkat až se objeví nějaká větší boule?Nebo se už teď dá zjistit, jestli tam rakovina není z nějakého rozboru krve?....Máte někdo zkušenosti?...
|
janushka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 16:30
- Nahlásit
Monischka
Já mám akorát zkušenosti s rozbory krve. Náš pan doktor říkal, že odtamtud by to poznal. Ale jinak vůbec nevím . Vím jak se to špatně hojí, když berou tu tkáň kolem, taky jsme si to zažili, ale řádné rady moc nemám, byla jsem s pejsinou skoro 24 hodin denně, takže jsem ji hlídala. A měli jsme to zapatlané takovou tou zelenou vodičkou potom. Jmenuje se myslím Novikov nebo tak nějak. Ale asi se to chce zeptat pama doktora, jestli je to pro vaši pejsinku vhodné. Nám chemo nebylo doporučeno s ohledem na věk psa. Takže nic. Já bych se zkusila zeptat na ty rozbory krve pana doktora... Nám říkal, že by to z toho poznal. Ale co já vím... Já už jsem pak nevěděla vůbec čemu věřit. My jsme měli krev naprosto v normálu, takže těžko říct na co pejsinka umřela. Přesto všechno budu doufat, že se u vás žádné komplikace neobjeví a hezky to vybojujete dál . Fenečce pusu na čumáček za to jak to hezky všechno snáší a vám pevné nervy!
|
evka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 17:49
- Nahlásit
janushka
Díky moc za informace, koukla jsem na web a je to fakt úžasný, určitě se ozvu a dorazíme, už se moc těším.
|
evka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 18:04
- Nahlásit
Monischka
Držím palce, ať to všechno dobře zvládnete.
Já bych určitě nenechala nic náhodě a podpořila pejsinu těmi čínskými houbami a ještě nějakými antioxidanty, aby získala imunitu, taky bych jí naordinovala dietu při rakovině, nedávala bych žádný sacharidy a pod. Vím o čem mluvím, nám se to osvědčilo.
S tou chemoterapií....no nevím, nejsem moc zastáncem, vím (bohužel) jak doslova zacvičí s člověkem, u psa si to vůbec nedovedu představit a navíc jsem četla, že u psů nemá velký efekt. Raději bych volila naturální léčbu, než chemickou, ale to je věc názoru.
|
janushka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 18:46
- Nahlásit
evka
Kdybys v létě volala přímo do hotýlku, tak chtěl mně - Janu a domluvíme se, jinak samo přes e-mail není problém. Aspoň bych vám mohla dát nějaký větší a hezčí pokojík .
Monischka
S těma houbama určitě souhlasím. Co nejvíc posílit imunitu, pejsinka bude určitě potřebovat hodně síly. A dietka neuškodí .
|
evka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 22:44
- Nahlásit
janushka
OK,ještě jednou díky, jsi moc hodná. Překvapilo mě, že se tam mluví česky, slovensky a německy, to tu moc není zvykem, tedy to veřejně propagovat. Jsem ráda,že jsme se domluvily a moc se těším na setkání.
|