Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Prosím poraďte! :'( .. rakovina / artemisinin
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 09:37
- Nahlásit

Richie
Měli jsme před časem NO fenečku. Když jí bylo asi 12,5let zjistily u ní rakovinu cecíku s metastázemi, moc špatné srdíčko, vadné zadní nohy na které již moc nemohla a ke všemu se začala potento.
Lékařka nám doporučila toto nechat jí dožit v klidu a až se naplní její čas tak přijít.
Honem jsme si pořídily nové štěně to jako aby ten odchod pro nás nebyl tak bolestivý, ale udělali jsme největší radost naší fenečce. S láskou na ní s pomínáme a stále tvrdíme, že jsme ji ještě takový půlrok přidali se štěňátkem.
Podle mě to zvažte a nechte pejska již odejít.
Když jsem to udělala já a byla s ni až do konce tak dva roky jsem to nemohla ustát. Teď můžu i o tom mluvit.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 11:44
- Nahlásit

LucieS
Také souhlasím... Lidé by se měli zeptat sami sebe, jesti to co dělají, dělají pro pejska nebo pro sebe... Já také stála před rozhodnutím jestli nechat 10ti letou NO trápit se o týden déle, nebo ji toho ušetřit... Mé rozhodnutí bylo jasné. Já sama bych si pro sebe raději vybrala takovou cestu...

mac1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 12:26
- Nahlásit

blanulinka1
jenže člověk stejně odpoví sám za sebe ( ostatně "já bych si pro sebe .......) a posuzuje ze svého , lidského hlediska .Jestli pes chce umřít nebo ne, to se nedozvíte ( ostatně lidský pojem smrt mu asi nic neříká ) .....horečka s některým psem hodně zamává , těžko ji snášejí ...a protože znám i psa ( jezevčík) který na tom byl opravdu hodně špatně a také se sestra rozhodovala, jestli ho má trápit nebo to skončit ( nebyla to rakovina, byl pokousán NO) , bylo mu 11 a bylo mu opravdu zle ( přišel o 1 plíci, o žebro .....) , ani lékař nedával moc naděje , nakonec sestra řekal ano operaci, že to zkusí , dávala mu léky na bolest ......bude mu 13 a je určitě rád na světě ( lze-li něco takového říci o psu) , a ani se nebojí psů , tak bych si nikdy netroufla v takovém rozhodování radit, to je na zodpovědnosti každého .

handula
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 12:40
- Nahlásit

mac1

souhlasím s tebou, je to vždy těžké rozhodnutí. Našich voříšek se dožil 20 let a když mu bylo 18 dostal první mozkovou příhodu, kdy najednou se složil a všichni jsme mysleli, že je konec. Vylízal se z toho, prostě dával najevo, že chce žít, sice byl hluchej a skoroslepej, ale šťastnej, vrtěl ocáskem, žral s chutí. Takhle pak ještě přežil druhou a při té třetí a poslední už bylo vidět, že žít nechce, že už prostě je jeho čas, už ani nevnímal okolí. Naši říkali, že to bylo vidět na očích, zmizela z nich taková ta jiskra, myslím, že každý páníček to asi pozná. Prostě se nedá jednoznačně říct, že psovi je 13, tak už asi přišel jeho čas, člověk se prostě snaží do poslední chvíle...já tomu rozumím.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 14:10
- Nahlásit

Jasně že je to na rozhodnutí každého, člověk jen musí být soudný a objektitvní a nedělat rozhodnutí ve svůj prospěch... Ale když mi vet, a ne jeden, řekne, že tu bude třeba o pár měsíců dýl a těch pár měsíců, nebude stejně stát za nic... Tak to myslím...Nejde nic obecně paušalizovat...

evka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 07:57
- Nahlásit

Richie
Můj 10letý pes onemocněl rakovinou močového měchýře,nedoporučená operace. Nasadila jsem K9 Immunity,C-Caps,dietu-používám převážně organické maso a zeleninu a některé antioxidanty. Asi po 10 dnech užívání, pes doslova ožil,nemá krev v moči, je hravý, veselý, má chuť k jídlu, prostě v pohodě jako zdravý pes.Vet nedával velkou naději a nyní po dvou měsících to vypadá, že se nádor opouzdřil.
Podívej se na téma "Rakovina a co dál..", jsou tam odkazy na K9 Immunity. C-Caps je na www.PetAlive.com
I když mě na tom tématu "Rakovina a co dál.." někteří lidé doslova kamenovali, mě to neodradilo a vyplatilo se to.
Pokud nepomůže a nebo není možná běžná medicína, je třeba vyzkoušet alternativní medicínu, netvrdím, že vždy a každému pomůže, ale vyzkoušet se má všechno a naděje umírá poslední....pokud svého pejska máš rád, není co řešit.
Taky jsem se spojila s homeopatem a jsou známy případy, kterým homeopatická léčba pomohla a nádory dokonce zmizely.
Určitě to vyzkouším. Podívej se na Homeopatie.cz
Držím tobě i pesanovi pěstě.

žanda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 08:22
- Nahlásit

Richie, já bych měla prosbu- píšeš o artemisininu (Qinghaosu) obsaženém v pelyňku ročním (Artemisia Annua L., Qing Hao), která byla v Americe testována u psů s různým typem rakoviny a byla velmi úspěšná. (Kdyby měl někdo zájem, přepošlu odkazy a dokumentaci, např. u osteosarkomu je v zahraničí využívána velmi často a úspěšně).....
mohla bych o přeposlání informací poprosit na email? Pro kamarádku,která taky bojujuje s toutro nemocí u svého psa. Pokud ano tak na Leonna@centrum.cz
Děkuji moc.

Richie
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 16:38
- Nahlásit

Po case Vas vsechny zdravim a chtel bych podekovat vsem, kteri se mi snazili pomoct, povzbudit me a poradit.. Byl sem odhodlan udelat vse proto, abysme tu hnusnou nemoc s nasi feneckou Amandou zvratili / i presto, co nam veterinar rikal. Proto jsem byl rad za vsechny ty povzbuzujici prispevky - dodavali mi aspon kapku nadeje. Posledni dny mela Amanda vysoke horecky, a tak neslo jednoznacne rict, zda byl ten "apaticky stav" (priznaky sem popisoval) zpusoben ji nebo prubehem samotne nemoci a dalsi veci byla ta bylinka - po hledani pruvodnich projevu spojenych s lecenim artemisininem jsem narazil na mozne vedlejsi priznaky, i kdyz se objevily jen opravdu v malo pripadech - nechut k jidlu, teplota, boleni bricha.. K tomu jeste fakt, ze v situaci, kdy se imunitni system vyporadava s nemoci se teplota obvykle zvysi a nekdy se toho ucelne dosahuje i umele (pripravky z jmeli, ...). Tohle vsechno jsem proste musel brat v potaz, a proto pro me reseni, nekterymi z vas doporucovane, bylo zatim proste nemyslitelne! - byli to teprve 2 dny, co ji bylo hur. Jak uz sem psal drive - kdyz lezela, byla relativne v pohode - proste spala, to dychani se ji casem zklidnilo, porad sem veril, ze telo bojuje, a ze se z toho dostane. V sobotu rano, kdyz uz byla teplota OK, jsem se zrovnal chystal k vetovi - poradit se co dal, ale pred odjezdem Amandulka zemrela :´( Verte, ze kdyby bylo zjevne, ze ma bolesti, na nic bych necekal. Chtel sem se prvne postarat o tu horecku a vyloucit tak, jestli by to nemohlo byt ji.. do posledni chvilky sem doufal a byl s ni :´(

Jeste jednou diky vsem za podporu, hl. maixnerove, ktere si moc vazim za to, ze byla tak hodna a ochotna mi po ty tezke dny nonstop pomahat i mimo tohle forum..

žanda

Dnes vecer vyberu to nej kolem ART (artemisininu) - mam uz vse potrebne a vecer to poslu. Snad to vasi kamaradce / jejimu pejskovi pomuze.

pro vsechny

V nejblizsi dobe bych chtel vybrat a usporadat informace kolem ART a lecby u pejsku / lidi a zalozit tema s touhle problematikou. Prijde mi, ze u nas se o tom nic nevi, a protoze to uz v zahranici pomohlo hodne lidem i pejskum, byl bych moc rad, kdyby to pomohlo i nekterym z vas tady u nas v CR, kteri s touhle hnusnou chorobou u svych pejsku (i u sebe!) bojuji..

Mejte se

aren
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 16:48
- Nahlásit

Richie
Richie, to je mi líto... tak už bobulku nic nebolí...
a děkuji za ten nápad s informacemi o léčbě, i když doufám, že je nebudeme potřebovat, určitě někomu pomůžou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 19:17
- Nahlásit

Richie

Nenaděláš nic,i to je život,tak se drž...

mac1
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 19:30
- Nahlásit

evka
to je skvělá zpráva, držím palce ať se daří dál

mac1
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 19:41
- Nahlásit

Richie
je mi to líto, ale bolesti snad neměla a to je důležité . To téma s těmi informacemi vítám, to je skvělý nápad. Tak vydrž ...zase bude líp.

Ivu
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 20:49
- Nahlásit

Ahoj Richie,
Tvoje trápení jsem si přečetla až dnes. Vím jak bolí, když někoho blízkého ztratíme, ať je to člověk nebo největší přítel.
To co napíšu je moc kruté, možná se mnou mnoho lidí nebude souhlasit, ale vím o čem mluvím, chemoterapii jsem podávala 2,5 roku, dokud to neodneslo mé zdraví. Tahle nemoc je zlá a zákeřná, když si myslíš, že jsi ji zdolal, zákeřně udeří znovu s větší silou.
Prostě pořád nad námi vyhrává. Život s ní není život,ale přežívání a pokud tento osud potká mého čtyřnohého přítele, nebudu váhat a i když s velkou bolestí, jeho život nechám ukončit.
Ať je Tvé Amandulce v psím nebi dobře a určitě bude vědět, že její páníček pro ni udělal co mohl, a Tobě ať Tvůj stesk přejde, život je někdy krutý, ale to všichni moc dobře víme....

mac1
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 21:18
- Nahlásit

Ivu
tak já jsem z těch, co nesouhlasí, jistě , ta nemoc je zlá, ale není pravda, že vždy vyhrává .

evka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 00:48
- Nahlásit

mac1
Díky za podporu.
Také jsem z těch co nesouhlasí,znám případy, kteří bojovali a přelstili tu hnusnou nemoc. Důležité je to nevzdat a pokud má pesan chuť žít, bojovat a věřit, že se vše v dobré obrátí.

evka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 00:50
- Nahlásit

Všem co jsou ve stejné situaci, držím palce!!!

Akinimoda
Člen
# Zasláno: 17 Led 2008 20:49 - Změnil/a: Akinimoda
- Nahlásit

Dante 11.března 2007
Dobry den, vim, ze na Vas prispevek reaguji docela opozdene, ale nedavno jsme se dozvedeli, ze i nas pes ma lymfom. Chemoterapii snasi pomerne spatne. Proto by nas zajimaly vsechny moznosti, jak bysme mu mohli pomoci tuto nemoc prekonat. Lekar nam dava 6-8mesicu, ale ja verim, ze nadeje neumira nikdy. Chtela bych se zeptat, jak na tom byl a je Vas pejsek, co vsechno jste mu davali za vitaminy a leky, aby nemoc zvladnul. Prosim o radu i ostatni, kteri s tim maji nejakou zkusenost. Dekuju moc.

evka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 10:16
- Nahlásit

Akinimoda
Nejdůležitější je nasadit dietu..tj. žádné granule, ale syrovou stravu bez sacharidů a jakýkoliv příloh. Nejlépe syrové organické maso (tj. nenaočkované, bez antibiotik a pod. chemikálií) kuřecí,krůtí nebo hovězí,rybí,hodně rozmanité zeleniny...mrkev, kapustu, špenát, brokolici, rajčata, cukínu, zelenou papriku, přidávat do jídla olivový olej a olejovky. Dále je dobré přidávat antioxidanty a vitamíny...česnek, zelený čaj,grape seed, quercetin,lycopen, selen,echinacea, astragalus, vit.E, vit.C,omegu 3.
Sežeň si čínské houby(v prášku nebo tabletách)- je jich 6 (likvidují rakovinové buńky) a toto složení je fakt vynikající:
1. Agaricus blazei
2. Cordyceps sinenis hybrid
3. Lentinula edodes
4. Grifola frondosa
5. Ganoderma lucidum
6. Coriolus versicolor
Už takhle bojujeme 8 měsíců, nechci to zakřiknout, ale zatím si vedem velice dobře. Pesan se moooc zlepšil. Řekla bych, že mu dělá moc dobře ta organická syrová strava, obsahuje hodně bílkovin, což je u této nemoci potřeba.
Držím palce a přeji hodně síly pesanovi i tobě, aby jste vše zvládli. Udělej pro něj vše co budeš moct a věř, že naděje umírá poslední.

janushka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 10:46
- Nahlásit

Akinimoda

Dobrý den, já musím říct, že nám hodně pomohl Ovosan, bobečka se držela celou dobu, co ho brala...my jsme na to bohužel přišli až moc pozdě, ale přesto, veterinář nám dával max. týden a vydrželi jsme takřka bez problémů 2 měsíce. Bohužel to nedopadlo dobře, ale s Ovosanem se jí rozhodně ulevilo. A určitě je pravda o té stravě. Taky jsme krmili jen masem a zeleninou, občas rýži...

Držte se, vím že je to těžké, ale opravdu naděje v tomto případě umírá poslední.

Janis
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 14:52
- Nahlásit

Vzkaz pro RICHIE. Před rokem moje jedenáctiletá fena NO onemocněla rakovinou lymfatických žláz, zjištěn nádor. Veterinář předpověděl měsíč života. Nasadila jsem léčbu čínskými potravinovými doplňky. Nádor zmizel a veškeré krevní rozbory ukazují, že je nyní v pořádku. Léčba je trochu delší, je to sice určeno především lidem, ale u psů to zabírá naprosto dobře a hlavně není to chemie, takže to nemá vedlejší účinky. Tzv. kůry se musejí opakovat aspoň třikrát do roka. Pokud budete mít zájem, napište, sdělím kontakt.
Mail : houskova.j@atlas.cz

evka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 21:52
- Nahlásit

Janis
To je super,také bojujeme s rakovinou a celkem úspěšně pomocí čínských hub,diety,antioxidantů a pod.(vše jsem zde popisovala).
Myslím si, že by bylo dobré kdyby jsi také popsala přesněji o jaké čínské potravinové doplňky se jedná, aby se to dostalo ke každému kdo potřebuje pomoci s touto zákeřnou nemocí,proto tu tohle forum vlastně je, aby si to mohli přečíst všichni, díky.

Janis
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:36
- Nahlásit

Pro Evku. Ono je to trochu složitější, protože na každý druh nemoci se odborníkem sestaví kombinace produktů a těch produktů je dost. Jak jsem již uvedla, je to určeno pro lidi a ta moje známá to vše konkrétně konzultuje s veterinářem, když se jedná o psa. Každý kdo potřebuje pomoci tak nechť mi mailuje, ráda pomohu a pak po úspěšné léčbě se zde o tom podělit.
Houšková J.

evka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 17:21
- Nahlásit

Janis
OK, ale právě proto, že jsem také nasadila léčbu z čínských produktů (hub) a musím povrdit, že jsme úspěšní, tak mě zajímá oč jde, tedy o jaké produkty konkrétněu vás.

Janis
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 19:58
- Nahlásit

evka
Produkty jsou např. Kordyceps, Chitosan, Ikan, Vejkan, Zinek, Biokalcium, Spirulina, atpd. je to opravdu vynikající, jako další příklad uvádím vysoké zlepšení u astmatiků, vynikající výsledky při chronických anginách, ale to nejdůležitější, že to pomáhá při onemocnění rakoviny, i jako prevence proti vzniku rakoviny. Kdyby v mém okolí nebyly dobré výsledky, nedovolila bych si o tom psát. produkty jsou z rostlin, hub, řas, speciálních bambusových výhonků a jiné, jen přírodní záležitosti. Já osobně čínské medicině věřím, veškeré léčebné rostliny z lékáren jsou bohužel dnes pěstovány průmyslově kvůli většímu množství. Lékaři se ohledně čínských produktů dělí na: jedni tomu věří a doporučují čínu, druzí nikoliv (lobisti farmacie).

Akinimoda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 15:50 - Změnil/a: Akinimoda
- Nahlásit

Diky moc za vsechny rady, psika zatim krmime norskymi granulemi TROLL, ktere maji slozeni bez sacharidu a obsahuji spoustu vitaminu. Davame mu taky brokolici, ktera mu strasne zachutnala, tak ji dostava i misto pamlsku. Chtela bych se jeste zeptat, kde se da sehnat syrove organicke maso a ty cinske houby? Drzim moc palce vsem, kteri musi s touhle hnusnou nemoci bojovat.

Janis
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 18:08
- Nahlásit

Akinimoda
Jak výše uvedeno, napište mi mailem, já vám sdělím podrobnosti. Nechci zavalit dotazy distributora čínských produktů. Ono na každý druh rakoviny jsou jiné kombinace těchto čínských produktů. Mail : houskova.j@atlas.cz

evka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 08:23
- Nahlásit

Janis
Díky za informace. Věřím, že to pomáhá i když léčba je asi nákladnější, tak jako v mém případě.
Jelikož nežiji v Česku,ale v USA , o onemocnění mého psa rakovinou močového měchýře jsem se dozvěděla tady a protože operace nebyla doporučena,pouze chemoterapie a to ale bez nevelké naděje, nechtěla jsem zbytečně psa zatěžovat ,nezbývalo pokud jsem chtěla psa zachránit vzít vše do svých rukou.Po celé noci brouzdání na netu našla jsem lékařské a verinární -alternativní léčby (studie) které doručují speciální složení různých preparátů právě na rakoviny, jak u lidí tak u zvířat. Nakonec jsem se rozhodla pro K9Immunity ( čínské houby), které mají opravdu velkou popularitu s úžasnými výsledky.Založila jsem téma "Rakovia a co dál..." kde jsem už po nějakých mých zkušenostech a výsledcích napsala o K9Immunity,(zasílají po celém světě) mým úmyslem bylo pomoci těm, který mají stejný problém s touto nemocí.Stalo se však to, že mě někteří lidé začali doslova napadat a kamenovat, to mě však neodradilo jen přesvědčilo o hlouposti některých lidí, nemyslím tím to, že v to nevěří, ale u některých to vypadalo jako kdyby záviděli, že to zabírá a pes se lepší, bylo mně z toho na blití,ale zároveň jsem je litovala.Tím jsem chtěla jen říci, jak je těžké se zachovat a to chce jen člověk pomoci, někdy před zbytečnou smrtí němé tváře.

evka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 08:50
- Nahlásit

Akinimoda
Jak jsem psala, jsem v USA a tady s organickým syrovým masem není problém, dostane se koupit mražené už i ze zeleninou, dokonce jsou farmy, které mají organické maso přímo pro psy a kočky s rakovinou. Určitě existují i v Česku farmy s organickým masem,zkus hledat na netu a nebo bych se přímo zeptala veta nebo ve zverimexu.Čínské houby bych hledala také na netu, nebo bych se zeptala kde prodávají zdravou výživu,potravinové doplňky a pod.
Doporučuji tu K9Immunity, opravdu to zabírá fantasticky,zasílají jí po celém světě, ale je trochu nákladnější i tady, je to podle možností každého.
Pokud budeš chtít, napíšu odkaz, kde to objednávám já, je to tam levnější než jinde a mají tam různé výhody, že je něco i navíc zadarmo.
Držím moc palce, ať to všechno zvládnete a ten boj vyhrajete.

Akinimoda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 10:56
- Nahlásit

[b]evka[b]
napis mi prosim ten odkaz, chtela bych o K9Immunity dozvedet co nejvic informaci..Ono je to v Cesku vzdycky tezky neco sehnat. Nejhorsi je, ze veterinar nasadi chemoterapii a dal se o nic nestara.

evka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 07:24
- Nahlásit

Akinimoda
Mohu tě uklidnit, tady je to u veterináře podobné..chemoterapie,navíc nedokáží říci jestli bude mít vůbec nějaký efekt,nehledě na to, že dost zatíží organismus a zničí všechny zdravé buňky.Jelikož dobře vím, jak to zatočí s člověkem, nedokázala bych takhle nechat zkoušet psa a navíc ještě s tak nejistou prognouzou.
Ty první dva odkazy jsou v podstatě od stejné firmy,jen stránky jsou trochu jiné, ale ceny jsou stejné.
Zasílají asi po celém světě,ceny pro Česko jak v dolarech, tak v eurech, což je asi pro tebe výhodnější i když i tak je to dost drahé.
Ten třetí odkaz je od jiné firmy, ale složení je stejné, je výhodnější jednak finančně a je tam i něco navíc zdarma.
Bohužel jsem nikde nenašla, že by zasílali do Česka.Nejprve jsem objednávala na tom prvním odkazu, ale po nějaké době jsem našla ten třetí odkaz a objednávám tam.
Rozhodně se vyplatí si to přečíst a něco se o tom dozvědět.
www.dogcancer.net
www.shop.alohamedicinals.com
www.dogcancerinfo.com

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání