| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:11
- Nahlásit
Gerda
máš sovu - teda aspoň doufám, že jsem jí poslala do správný butky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:12
- Nahlásit
Tinta76
Já bych možná k těm botkám koupila ještě kus suchýho zipu, aby se ta botka dala stáhnout už odspoda a nepadala. Možná by stačilo i tu manmaťáckou po krajích upravit kouskem něčeho pevnýho, aby se neroztrhala od drnutí. Pokud to máš na dlouhodobý chození, což asi jo, pak se zřejmě úpravě tý botky pro svýho pejska nevyhneš. Potřebuješ, aby chodil s dvěma, nebo jednou?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:14
- Nahlásit
PetraK
no vona ta izolepa to taky zafixovala slušně, vobyčejnou náplast (bez polštářků) taky nevedeme, jak jsem zjistila
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:28
- Nahlásit
Gerda
jsem si taky právě už řikala, že je prakticky jedno, co mu na tu hnátu dám, hlavně dyš to tam bude držet a případně místo voděru můžu něčim zpevnit, ale tak když dělaj i voděodolný, tak bych se nemusela crcat s ygelitem
zatim má vošoupanou jednu nohu, ale druhá k tomu nemá daleko, takže bych mu ji dala preventivně (což jsem ostatně měla udělat už dávno
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 17:30
- Nahlásit
Dnes mě došly botičky od Tommi. Vypadaj skvěle až na ty velikosti. Objednala jsem velikost 7, která je pro rotvíky, dogy atd. a můj 4 měsíční RR je má malý
Jinak jsou moc hezký a myslím si, že by držet měly.
Měla jsem i od manmatu, ale musí se ještě přelepit, aby pořádně držely
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 18:02
- Nahlásit
Tinta76
já mám zkušenost se všema botičkama tady jmenovanýma kromě těch Tommi.
Manmat jsou podle mě naprosto nejlepší. Bohužel v tomhle počasí neprosáknou žádný z nich. Nejhorší jsou ty trixie pošitý koženkou, ta koženka je tenoučká, takže hned pryč a ten neoprén pod tím taky tenkej.
Pak ty Polar - neoprén je silnější, takže celkem vydržej, ale taky prosáknou.
A Manmat jsou jednoznačně nejlepší, jsou dost hrubý a vypadají bytelně. Taky prosáknou (teda já chodím se psama na louky, které místama jsou jedna velká louže), ale pokud ti pesna šoupe nohy po zemi, určo tyhle jsou z těch tří jmenovavých nejlepší a s nejdelší výdrží. Velikost si oměř, na webu to mají popsaný.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 18:04
- Nahlásit
jo, a pokud někdo chcete,aby to neprosáklo, je super koupit takový ty tenký gumový rukavice, jak maj doktoři a to narvat na packu. Pokud po tom pes nechodí a neprošoupe to, tak to zaručeně nepropustí
MaggieM
jenže tvůj 4měsíční RR vypadá jak dvouletý pes
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 19:28
- Nahlásit
Hele, tak že změna. Botičky jsou super, drží jak sviňa. Vydržely vycházkový bláznění malýho paka. Jen já jsem blbá a neumím obout botičku
Mel
jenže tvůj 4měsíční RR vypadá jak dvouletý pes
Už má 22,5kg a dorůstá Matyldu
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:17
- Nahlásit
tak dy Tommi jsem dneska měla v ruce, byla jsem se podívat ve dvou zveráčích, v jednom měli ty Tommi a ty mi teda fakt přijdou, že nemůžou na tý hnátě držet, ale zas vypadaj jako boty
v druhym měli botičky pouze na mikročivavy za 400 Kč 4 kusy myslim, že to byly ty "dárkový balíčky", co sem někdo vkládal vobrázek
takže dneska jsme vyrazili ven - ponožka izolepa, igelit izolepa, snaha chodit po měkkym a domu jsme se vraceli a z igelitu zbyla jenom ta izolepa ale tak vycpaná ponožka aspoň splnila účel
Mel
MaggieM
děkuju za postřehy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 12:15
- Nahlásit
Tinta76
Pani, dnes k vám odjedou dvě botky - jedna baronka esko a jedna manmatka emko. Promiňte, že je ta manmatka špinavá, sem vám nechtěla dávat tu čistou, tu už mám jen jednu ))) Musíte si jí vyprat ))
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Bře 2009 13:09
- Nahlásit
Gerda
panííí, děěěkuju mocinky moc!!!
Promiňte, že je ta manmatka špinavá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 13:21
- Nahlásit
Gerda
sem vám nechtěla dávat tu čistou, tu už mám jen jednu ))) Musíte si jí vyprat
škrte! Chtělas ušetřit na mejdle a vodným/stočným!! Tos zdědila po mamce!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 13:29
- Nahlásit
PetraK
škrte!
Tos zdědila po mamce!
Na tom něco bude....V každym případě jedna botka je u Pardálky pro Bišiho, jak měl auvísko, tam šla taky špinavá, druhá špinavá k Tintičce, jedna nevim, kde je, a poslední je v batohu. Baronská jedna je v autě, ta špinavá, Tintička dostala čistou, takže je to fifity fifty )))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 13:39
- Nahlásit
Gerda
takže je to fifity fifty
nefměj fe mi!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 20:02
- Nahlásit
PetraK
nefměj fe mi!!
vona fe nefměje...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 21:03
- Nahlásit
davidkova renata
nefměj fe mi!!
vona fe nefměje...
DEJ FEM TEN FEK!!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 13 Bře 2009 17:43
- Nahlásit
Takže dorazivší botky vodzkoušeny
Manmat bude přesně to, co jsme hledali na našeho šmatloně. Vypadaj, že by to mohly vydržet, Navíc fakt vůbec nekloužou, takže po kluzký chodbě mu ujížděla jenom ta zadní nožka bez botky. Co se týče nositelnosti, tak při pořádnym utažení z nohy nesjížděla a ani jsme jí při prochajdě v terénu (mokrá bahnitá louka) neztratili, naopak s ní Rex úspěšně vytrhával drny a bořil krtiny
Ta botička vod Barona je vzhledově vopravdu moc pěkná, parádně sedí na noze a vypadá na ní fakt hezky ale to Rexovo šmatlání by určitě nepřežila.
Každopádně si pořídim voboje!
Ještě jednou moc děkuju Gerdičce!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 23:41
- Nahlásit
Tinta76
Ještě jednou moc děkuju Gerdičce!!!
vona je sice naše, ale.......... HODNÁÁÁ!!!
to je super, že to takhle dobře sedí. Tož hodně zdaru v obutejch nožkách.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:39
- Nahlásit
PetraK
jééé díky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:41
- Nahlásit
Tinta76
Hele pani už to čtu a mám velikou radost, že ste spokojený!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:42
- Nahlásit
Gerda
hlavně Rexík, hlavně von
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 14:37
- Nahlásit
Maggie M
Prave, ze vubec nepadaji , absolvuje v nich klidne celou prochazku a nespadnou. To se mi zatim s nicim jinym nepodarilo.
Jediny problem je , ze se prosoupou, je potreba mit zasobu.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 18:34
- Nahlásit
Tinta76
to jsme rádi za Rexíka!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 16 Bře 2009 18:58
- Nahlásit
wami
děkujeme
děkujeme mocinky moc všem!
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 19:02
- Nahlásit
Zany
Prave, ze vubec nepadaji
a který myslíš ty Tommi?
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 08:44
- Nahlásit
Ne, špatná reakce. já myslela ty moje ponožky z rinna.cz
|
cassiopeia
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2009 09:46
- Nahlásit
www.manmat.cz
|
Willandra
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2015 08:48
- Nahlásit
Jen pro info , i když je tu už nejspíš pasé. Obvaz se jmenuje IDEALAST. A je to moc vychytaná věcička. Já se sním poprvé seznámila na veterině,když mojí čubině svorkovaly rozříznutou packu a vet ji na klasickej obvaz namotal i toto,prý že to psům nejde sundat tak jako klasickej obvaz.
|