Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Botičky pro psy
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 21:38
- Nahlásit

Dines
diky moc, zkusim to...ja ted "obkreslila" nohu na papir, tak mam miry

Dines
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 21:41
- Nahlásit

nika00
Já jí řekla jen rasu, ona se hlůůůůboce zamyslela a poslala přesně padnoucí botku

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2008 21:45
- Nahlásit

Dines
no jooo, to teda nevim co ale ja mam rikat neco jako retrivr a mozna pit ale myslim ze wami myho vorechouna i kdysi videla nazivo, ale to si uz urcite nebude pamatovat tak jsem teda podle navodu z netu udelala obrys te tlapy, snad se trefime.

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:16
- Nahlásit

Nechci zakládat nové vlákno, tak oživuji tohle a vkládám nabídku kamarádky
Ahoj všem, kdybyste někdo měl zájem o dvě botičky Ruffwear, velikost L, červené, tak mi zbyly. Zbylé dvě už jsou zadané. Nové, nepoužité, sehnané levně z Ameriky (to jen u nás jsou ty ceny tak šílené). Cena jedné botičky 320 Kč plus pošta. Ozvěte se na 773687111, díky!

Dines
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:18
- Nahlásit

Hyena
Můžeš to hodit ještě sem http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_8687_0.html

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2008 20:07
- Nahlásit

Díkes za tip, už to tam peru.

MaggieM
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 14:39
- Nahlásit

Tak náš malej Maxim si včera rozřezal nohu. Má to zašité a teď samo řeším co v takovým počasí na nohu.
Máte někdo zkušenosti s těmito botičkami? http://www.spokojenypes.cz/boticky-pro-psy/boticky -pro-psy-tommi-medic-v-8-velikostech?id=15905

Zany
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 23:26
- Nahlásit

víš co je dobrý?Ten plastický obvaz-on je jako z gumy,takže venku to přežije,je na principu suchého zipu,takže žádné uvazování,uzlíky a tak a snad ho nasadíš a sundáš.Můžu vřele doporučit.

Ten je vynikající, ale pro dlouhodobější používání dosti drahý.
Já jsem koupila ponožky na rinna.cz a ty jsou super , vůbec nepadají , ale asi je mají jen pro malé pejsky.

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2009 08:03
- Nahlásit

MaggieM
Jsou dobrý, ale doporučuju v nějakym obchodě vyzkoušet, trefovat velikost od oka je blbý. Jsou to normální botky.

MaggieM
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2009 11:28
- Nahlásit

Zany
víš co je dobrý?Ten plastický obvaz
ten jsem měla loni na Maggie, když se ji stal úraz. V takovým počasí jaký je teď vydrží taky jen chvilku Jinak je, ale super
kachna_
Mě zajímá, jestli nebudou padat, když jsou nízký. Nevíš?

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2009 12:29
- Nahlásit

MaggieM
jestli nebudou padat, když jsou nízký. Nevíš?
No nikdo je nepřišel vrátit, ani si na to nestěžoval. Je to klasická bota - pevná podrážka, špička, zip přes jazyk a suchej zip, kterym to přelepíš dokola. Naopak je většinou doporučujou, že jako jediný nepadaj.

MaggieM
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2009 12:40
- Nahlásit

kachna_
tak to jsem ráda. Díky moc

Tinta76
# Zasláno: 11 Bře 2009 08:27
- Nahlásit

Tak jsem si přečetla celou tuhle diskusi vo botičkách a nejsem z toho vůbec moudrá ...
Potřebuju pro čoklouše něco na zandí nožky, špatně chodí, drhne u toho trošku nohama a včera si už prošoupal drápky (zeshora ze strany) do krve. Dneska ráno jsme to ještě vyřešili vycpanou ponožkou, která to kupodivu přežila docela dobře, ale v tomhle počasí je to dost naprd.
Z těch všech, co tu jsou uvedený, se mi asi nejvíc pozdávaj ty vod Manmatu - komfort - máte je někdo? Myslíte, že se prodřou? A jak mám vůbec vybrat velikost?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:46
- Nahlásit

Tinta76

ty jo, vím že tady kdysi byla diskuze o botičkách v souvislosti s tlapkou po operaci a někdo si tam vychvaloval nějaký konkrétní botky- nevím jestli to nebyla Wami???
já bohužel neporadím

Tinta76
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:50
- Nahlásit

PetraK
Dík, jsi moc hodná

Jsem právě pochopila, že vod Wami jsou ty neoprenový (Polar), ty určitě prodře hned napoprvý Zajímaly by mě právě reference na ty vod Manmatu, píšou tam, že "Odolnost proti oděru a nesmekavost zajistí povrchová úprava polymerovým granulátem."
tyhle

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 11:19
- Nahlásit

Tinta76

tý vado já jsem dement. jsem si nevšimla, že tohle je ta diskuze o který jsem mluvila - se omlouvám, já jsem kapek v cvalu, tak jsem to nezkoumala a hodila aspoň to co "vím".

Tak snad se najde někdo se zkušeností??????

Tinta76
# Zasláno: 11 Bře 2009 11:31
- Nahlásit

PetraK
pani, nejste dement, jenom kapek cváláte

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 11:43
- Nahlásit

Tinta76
nejste dement, jenom kapek cváláte

to si s dovolením zarámuju a tetkon už du, ať se neztratí podstata dotazu!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:13
- Nahlásit

Tinta76
ty vado vůbec nevim ..tady chodí jeden ríčbejk co má nějakou autoimunitní poruchu a rozpadaj se mu drápy bo co,má botky na všech 4.Prej to koupili u veta,myslim konkrétně v Praze Animalclinic,což vám asi nepomůže bo vet je určo taky vod někoho bere..no aspon sem se vyjádřila k tématu

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:20
- Nahlásit

Tinta76
Tinto já ty botky mám, ty manmaťácký, dávám je Mařeně, když si ždíbne nohu. Jestli chceš - mám ještě botky od barona - můžu ti dvě půjčit, aby sis je vyzkoušela. Jsou dobrý v tom, že ten sucháč je opravdu pevnej, takže se neodlepuje, nevim ,co to udělá, když bude starší a opotřebovanej, do tohole počasí bych stejně dala ještě do botky igelit, aby to přece jen neprosáklo. Povrch mají hrubý, takže neklouže, sucháč utahuju tak, že obmotávám nohu od spoda, aby byla zatažená pokud možno po celé možné délce a botka neklouzala. Prostě je to pytlik na nohu, no. Nic ti k tomu psát nebudu, můžu ti je půjčit na zkoušku, ať víš sama. Mám velikost M, ale jsou docela velký, chce to ještě jednu vrstvičku dovnitř. Mám je větší proto, že obvykle pod to dávám eště obinadlo. Na středního psa by ti mělo stačit v pohodě esko.

wami
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:36
- Nahlásit

Tinta76
ne, ty polarácký by denní oděr nevydržely, jsou super po zraněních, ale na takový to párdenní popocházení, větší námahu ten neoprén zas nevydrží...

pak jsou neoprenový vod trixie podšitý koženkou, ty by mohly vydržet dýl, ale všecko taky ne.

ty manmatí vypadají celkem dobře, ale díky bohu (ťuk ťuk na dřevo!) jsem nikdy nemusela testovat botky na dlouhodobé, neřku-li trvalé nošení, tak neporadím...

asi zajímavě vypadají i tyhle botičky Tommi, mají prý ocelovou špičku, tak by mohly vydržet právě to šoupání, ale zas nevím, jak by psu jinak seděly...

Tinta76
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:48
- Nahlásit

davidkova renata
děkuji za vyjádření k tématu

Gerda
A teďkon jako popisuješ ty vod manmatu nebo ty vod barona?
Mě jde hlavně vo to, aby je neprodřel, von fakt ty nohy úplně nezvedá, hlavně teda tu jednu Protože pokud by je prodřel, tak je to pro mě zbytečná investice a můžu to řešit vycpanou fuseklí ...
Na ty vod barona jsem koukala, ty taky nevypadaj špatně, ale von to bude dřít zrovna v místě, kde už nejni ta podrážka ... A co myslíš, ty vod manmatu, jak sou celý potentovaný tim granulátem - prodřou se nebo ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:50
- Nahlásit

wami
asi zajímavě vypadají i tyhle botičky Tommi, mají prý ocelovou špičku, tak by mohly vydržet právě to šoupání, ale zas nevím, jak by psu jinak seděly...
neseděj vůbec Sem je měla na Pumu když jsme ještě bydleli ve městě. Ona nesnášela posolené chodníky, okamžitě jí rozpraskali polštářky hrozně hluboko. Tyhle botky byli děsně drahé, nedrželi na nohách,pořád jí sjížděli dolů a co pár kroků jsme to museli spravovat. Velké nebyli, kupovali jsme to v Brně na výstavě a zkoušeli jsme je Prostě nedrželi Za ty prachy bych od nich teda čekala daleko víc.

Tinta76
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:52
- Nahlásit

wami
Tak von toho zas tolik nenachodí, taky se snažíme nechodit s nim po tvrdym povrchu, ale stejně se tomu nevyhnem. Ty Tommi vypadaj, že na noze moc držet nebudou ...

wami
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:52
- Nahlásit

Biluška
je fakt, že mě přijdou dost nízký na to, aby fakt držely fest ale zas jsou jediný takhle zpevněný, o kterých vím...

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:53
- Nahlásit

Tinta76
Jo tak mluvim otěch manmaťáckejch. Myslim, že sou hlavně neforemný, nekopírujou úplně tu nohu a že pes, co trošku vláčí hnátu za sebou, bude v těch botkách zakopávat ještě o něco víc. Nevim, jestli se prodřou, když Mařeně botu dám, schválně chodí po třech, takže jí má zvednutou. Ty baronový by snesly trošku podrážku ostříhat, přesahuje dost přes botu a zakopávala mi v tom i Máňa. Docela zjížděly z nohy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Tinta76

jednu radu přeci jen dát můžu - i když to není na dlouho, jako provizorium na pár dní, do tohodle hnusnýho počasí, na tu fusku dej mikreténovej pytlik, zavaž ho šnůrkou co si uděláš ustřihnutím proužku z punčocháčů -dobře to váže a přitom to pruží a na to dej ešče fusku a na ní udělej bandáž z obalu na balení nějakej PET- lahví- myslím ten pevnej silnej igelit v kterým ty flašky jsou. On má ty zakulacený rohy, takže to jde celkem dobře. Je to zadarmiko a jako provizorium do tohohle bahna to postačí. Používala jsem to, když měl Ešus přiuřízlou tu hnátu. A zase to zavářeš tkaničkou z těch punčocháčů. Tím pádem se to nepromáčí ta fusekle a ten pevnej igelit trochu dýl vydrží než ten obyč.

Tinta76
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:01
- Nahlásit

Gerda
hele kdybys mi mohla na vozkoušení jednu tu manmaťáckou poslat, bylo by to super ... no a možná i tu vod barona ...

PetraK
zajdu ještě dneska do zveráčů, esi by nějaký to provizorium neměli, jinak to zatim bude řešit fusekle, igelit a izolepa (silonky bohužel nevedu)

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:04
- Nahlásit

Tinta76
Jo, klidně, jen už nemám tvou adresu, pošli mi to na mail, jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Tinta76
to je škoda s těma silonkama, páč to fakt dobře drží a přitom to pruží. Třá sousedka by mohla ňáký roztržený věnovat? . Máma to používá i na přivazování kytek k podpěře, protože to tý kytce neublíží.
a taky by se dalo ušít. Máma pak právě ušila takovej fusak na hnátu, drželo to dobře - možná i tím, že to bylo jakoby vyšší, měl to až k lokti, takže to nemělo tendenci padat. ale chce to najít zručnou švadlen

dyby Brtnik nebyl bordelář a nenechal to na balkůně, odkud to smetl vítr, mohla bych ti to bývala poslat.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání