| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:40 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
nika00
Grrr...teď jsem obešla 3 lékárny, popisovala jak blbá a fšici na mě koukali jak na debila
Díky za název,zkusím to znovu
A nebo mu to omotam obyč obvazem, nakoupim pytlík kondomů a jestli nevydrží, zažaluju výrobce
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 14:14
- Nahlásit
Dines
srry, nějak jsem zaspala dobu...
myslím, že je to tohle...
http://www.lekarna.cz/3m-coban-elast-samofix-obin- 7-5cmx4-5m-1ks-modre/
já taky přesně nevěděla, co to je, ale paní lékárnice teda věděla...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 14:18
- Nahlásit
Dines
a tohle taky vypadá dobře... http://www.lekarna.cz/obinadlo-elasticke-idealast- color-10-cmx4-m/
a nebo zkus nastříkat ten tekutý obvaz - ten ale spíš na doma, na ven to nebude...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 14:22
- Nahlásit
Dines
obyc obinadla jsou blby v tom, ze se zacnou parat...
a kondomy nedoporucuju, pac pri slapnuti rupnou...proto jsme volili ty rukavice..jsou fakt pevnejsi...navliknes ji naruby, aby netrceli ty prsty...ale i tak, pokud mas divocha, tak ty prsty stejne vylezou
muj jimmy je magor, takze mu vsechno spadalo... ale naucili jsme se to vazat..resp vetka nas naucila dycky oddelit kazdy prst zvlast aby nemel otlaceniny...(nejlepe dat pod obinadlo vatu)pak packu shora dolu no a potom uz jen omotavat az nad koleno, aby to drzelo...a pres ten normos obvaz jeste ten samolepici...
z me zkusenosti doporucuju na ven nedavat tu vatu a vic to utahovat a vsude omotat stejne, aby to nepadalo...vice upevnit chodidylko, treba jeste to obyc obinadlo olepit naplasti a pak az to samolepici...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 14:24
- Nahlásit
Mel
ten druhy odkaz to je presne ono
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 15:05
- Nahlásit
nika00
My to právě vázat nemáme,ale minimálně na ven mu to určitě aspoň týden vázat budu a na doma jen lehce,ale aby si na to nemoh...
Jinak dík za tip, už to mám doma
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 11:56
- Nahlásit
Jako super...obvázat chlupáčovi nohu obvazem byla hračka, ale zamotat mu to tím samolepícím bylo takřka nad moje schopnosti..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 15:48
- Nahlásit
Dines
neboj, to se brzy naučíš...začátky jsou vždycky krušné
moje zkušenost je stejná jako u Niky, jen jsem vázala tu první vrstvu obvazem a ne obinadlem
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 15:55
- Nahlásit
brut
Jsem na to zvědavá...a doufám,že brzo dorazí botička, což by mi mělo situaci znatelně ulehčit
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 16:47
- Nahlásit
Máme půjčenou botičku od manmatu a můžu jen doporučit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 16:52
- Nahlásit
MaggieM
jak je Maggince?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 20:28
- Nahlásit
tak napadl prvni snih, my sli radit a ac neni nikde led, ale jen snih, vratili jsme se domu cely od krve holt mame ty tlapky hodne jemny a mekkoucky takze myslim ze botky proste nejaky dobry sehnat musime.
od trixie jsou naprd. potrebuju neco co dobre drzi a chrani to tlapky zespodu.
jednou jsem v nejakem filmu kde byli musheri videla na husky takovy neopreny..a na te tlapce to vypadalo jak takovy darkovy pytlik
nevite nekdo co by to mohlo byt? specialne pro mushersky psy co tahaj ve snehu ????
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 21:00
- Nahlásit
bylo by fajn kdyby ti boticky nespadly 2 sekundy po tom co pes vybehne.
nechci nic uchylnyho, viz obrazek, ale pokud by meli byt ucelny, snad bych do toho sla..
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 21:04
- Nahlásit
Hele, tady posílám odkaz na kšeft, kde mají botky.
Nevím, co řešíš s tlapičkami, ale pokud je to něco na dlouho, dýl než jen třebas rozřízlý polštářek, tak bych ti doporučila zainvrstovat do těch Ruffwearáckých. Ty od Manmatu nám hrozně padali a na sněhu v nich čubís klouzala.
http://obchod.hafbezobav.cz/kat-204-Boticky-pro-ps y.html
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 22:00
- Nahlásit
problem je uz trvaly, pac proste psik nema na polstarcich zadnou takovou tu ochranou hrubou "hrosi" kuzi, tlapky ma zespodu ruzove a ta kuze je tak jemna, ze sebemensi nerovnosti, hlavne takhle v zime u nas znamena prorezany tlapky. ja bych klidne i zainvestovala, ale potrebuju vedet, ze to k necemu bude.
ty manmatacky mi prisli od "pohledu" lepsi nez od trixie, pac se daji lip utahnout, ale rikas ze take padaji? to je naprd...
ty "tenisky" od ruffwear vypadaji ok, ale zda se mi, ze jak jsou nizky, tak ze musi taky padat, ne? zvlast jestli bude litat ve snehu. nerada bych aby pak az vybehne odnekud, prisel bez bot...zvlast za takovy prachy.
prave to co jsem videla v tom musherskym filmu, tak to byli naky neoprenovy vacky do tahu, a neklouzali...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 10:26
- Nahlásit
nika00
Hele, já je loni kupovala od Wami (ta už myslim neprodává, ale nemýlím-li se, tak jsou od Polaru) a fakt drželi, a myslím, že wami s nima i musheří ?
http://www.polarpesek.com/czech/index.htm
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 20:27
- Nahlásit
Dines
myslis tyhle?
jsou napadne podobny tem od trixie, ale zkusim jeste sehnat wami dekuju za tip
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 20:35 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
nika00
JJ, zrovna ty
Podobné jsou, a od Trixie jsem neměla - vlastně jsem měla tyhle jediný, ale spokojenost - pesan v nich odchodil cca 14 dní kdy měl rozřízlou tlapku, a venku bylo i fakt hnusně
A ani nepadaly - tak první procházku až dvě, než jsem zjistila, že sem jí málo nasadila (sem to nechtěla moc rvát přes obvaz, ale pesovi to bylo očividně šumák jak ho do toho šteluju )
Akorát teda pokud si dobře vybavuju, tak jsou celý jen neoprén (žádná koženka a pod na podrážku) tak se asi ochodí nebo prodřou, ale zase za tu ceny, i kdyby vydrželi jen měsíc
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 20:49
- Nahlásit
Dines
no praveze ty od trixie maji tu kozenku a to bylo dosti napr pac se to podle me diky ni moc nechtelo prizpusobit noze...a silene padaly.
a ja to chci pouzivat na delsi prochajdy a vylety i do vyssiho snehu..no ale za tu cenu by mi ani nevadilo tolik kdyby je ztratil. cetla jsem na tom polaru ze maji dva typy, jedny jen neoprenovy a druhy s molitanem... tak to asi zkusim.
nebo jsem premyslela jestli by to neslo nejak udelat, vystrihat z neoprenu nejaky patvary a stahnout treba gumickou.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 20:55
- Nahlásit
nika00
Wami myslim někde psala, že s nima i musheří, a že ted po tom jednom dni jsou na vyhození, ale to sou zas psi v záběru a to na prochajdách nebude
Tahle hlavně co sem jí měla, tak je jakože docela hodně těsná, takže mu v tom noha zbytečně nekloktala, a ještě ty dva suchý zipy jsou dost dlouhý a drží dobře
Jen mě teď napadá, že vlastně mu vydržela asi jen 10dní - pak se v ní záhadně objevilo asi 5 děr, když jsem jí nechala neprozřetelně válet v dosahu
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 21:01 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit
Dines
jo taaaak, tak to ty botky mely asi za trest u nas takhle zahadne jednou dopadl nahubek
tak ja je asi zkusim objednat, jestli jsou tesne, tak by to melo byt supr, dyztak to jeste omotam gumickou
joooo jeste me napadlo..co velikost? muzu to objednat takhle naslepo? v tom katalogu jsem tam nevidela zadny velikosti..
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 21:07
- Nahlásit
nika00
A co máš vlastně za hafa?
No, Wami to bude vědět ty velikosti určitě...
Já ani nevim co sem měla za velikost já...... na wami bych měla mít i číslo, chceš ho na maila?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 21:13
- Nahlásit
Dines
no praveze to potrebuju pro 20kg krizence tlapu ma o neco mensi nez fenka zl.retrivra, uz ani nevim jaka vel. byly ty od trixie...staci treba email na wami...diky moc
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 21:16 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
nika00
Hm, tak jinak - muj mail je fuč
máš?
Já mam královskýho pudla, tak by to mohlo být podobný ale wami to bude vědět nejlíp
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 21:19
- Nahlásit
Dines
oki, a ty se tedy poptas wami?
ja muzu tu nohu zkusit obkreslit a na papiru zmerit rozpeti
jeste jsem nasla fotku jeho nohou vedle s nohama zlatandy ale to bude asi naprd z fotky
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 21:21
- Nahlásit
nika00
Nepoptam, ty mi pošleš maila a já ti pošlu na ní kontakt, a ty se jí zeptáš, co se jí budu ptát já, když stejně nevim nic
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 21:24 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit
Dines
jo taaaak takze sem to nestihla
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 21:25 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit