| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 08:50
- Nahlásit
hofikos
Náš šmudla už to měl letos dvakrát, podruhý už taky musel dostat ATB a první dostal injekce dvě a pak ATB v tabletách a kapky na kašel.
A protože teď doma frkám bacily na všechny strany já, tak dávám na vaše rady a Andymu vařím čaj s medíkem,dopuju céčkem a ještě teda musím znovu sehnat ten jitrocelový sirup,ale u těch dvou jeho předchozích laringitid nám moc nepomohl,tak snad preventivně jo.
|
hofikos
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 09:23
- Nahlásit
Terri: nenechávám, chyba ale třeba když jsem byla na přeočkování, tak jsem si fakturu vytisknout nechala a bylo tam jen 1 položka a to očkování - že by to bylo rozepsané na přípravek a práci, to ne...
|
hofikos
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 08:02
- Nahlásit
Tak na všech fakturách je text:
veterinární služby - 19 % a celková částka
Žádný rozpis, uvedení přípravku, nic. Včera jsem konečně vydyndala atb v tabletách. V pátek na kontrolu. Čubís se lepší. Doktor namítal, že si ji nemůže každý den poslechnout...no já nevím, pokud má dítě angínu, tak taky nechodí každý den na injekce a poslech. Jestli to nebude právě tím, že injekčně ze mě vypumpuje každý den 200, na tabletách max 20,-.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 10:22
- Nahlásit
hofikos
já mám na fakturách vždy vše rozepsané, co bylo za službu, co za léky a které léky to přesně byly.
Když se Ti přístup nezdá, raději běž jinam, za to zdraví psa nestojí
|