Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Dárci krve
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 10:46
- Nahlásit

Falco

držím palce, ať to dobře dopadne!

Falco
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 21:15
- Nahlásit

Tak nové zprávy nejsou moc dobré, hlavně proto, že se vlastně nic neví. Cituju z mailu od paničky:
"Výhled nic moc.....transfuze nezabrala, destičky se stále netvoří, nicméně už nekrvácí do organizmu a tím pádem změnili diagnozu, zánět dělohy tam není, .....myslely si že je plná hnisu ,ale teď naznali, že to byla asi ta krev, takže operace je zažehnána, nicméně je to prý imonologický problém a stalo se to asi reakcí na vakcinaci.... no chápete to??? dám psa naočkovat aby byl zdravej a on mi umře....
takže ještě zkusí nějaké další vyšetření a nasadit kortikoidy.....no a ráno zase volat.....vlastně neví co s ní, i onkologii řešili a taky nic, prý žádný nádor ani nic takového...."

leila
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 21:18
- Nahlásit

Falco
chjo - hele pokud budou brat kortikoidy dele tak porad ostropestrec - je to fajn vecicka.... nam sice nemohl pomoct protoze mesic po nasazeni stejne psisko umrelo ale drzim palecky at tady je vse ok

Falco
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 15:43
- Nahlásit

Tak fenka se zatím drží, i když včera znovu krvácela a panička jela dnes na kliniku s tím, že ji bude muset nechat uspat. Ale trošičku se to zlepšilo a doktoři doporučili, aby šla domů, že se v nemocnici hrozně stresuje a tím se vše zhoršuje. Údajně jde o nějakou autoimunitní poruchu vzniklou jako reakce po očkování (byli před vánoci). Mají hromadu nějakých léků, snad Prednison a ještě něco, prý se účinek léků projeví až za několik dní, takže se mají pokusit vydržet do středy, kdy budou dělat další testy.

Vždycky, když se kolem mě něco takového děje, si uvědomím, že i když můj pes bude zdravý, bude tady průměrně sedmkrát kratší dobu než já. Takže ta hodina, o kterou musím zůstat dýl v práci, je pro něj vlastně sedm hodin, měřeno délkou jeho života. Ten jeden den, kdy se mi nechce ven, a odbydu to krátkou procházkou kolem domu je pro něj vlastně týden.
Takže čau, jdu domů hrát si se psem.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání