| Autor |
Zpráva |
nika00
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 11:16
- Nahlásit
nebo nejakou z tehle??:
http://www.praha-mesto-firmy.com/veterinarni_klini ky.htm
http://www.vetweb.cz/projekt/firmy.asp?fid=37
http://www.alarex-group.com/i.smecka/index.php?opt ion=com_nxtlinks&catid=57&Itemid=0
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 11:17
- Nahlásit
nika00
zkus tohohle
MVDr.Svobodník, Praha 8 - Kobylisy, Náhorní 2, tel. 284687850
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 11:52
- Nahlásit
Mucholabka
no psalas kdesi tady cosi o možnostech ubytování v kempu a vo jednom si tam napsala (brněnská přehrada)že tam má být snad teď někdy i sraz buldočků,takže jakože se psy no problem v tom kempu.......tak sem myslela,že jako odkud máš totok info????
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 13:57
- Nahlásit
nika00
zkus tohohle
MVDr.Svobodník, Praha 8 - Kobylisy, Náhorní 2, tel. 284687850
tak ted jsem tam volala...
je potreba tyden dopredu se objednat...predoperacni vys. neni potreba, ale na zadost neni problem....
cena se pohybuje od 1100-1500 u 20kg je to tak za 1200,-
stehy se vyndaji za 10 dnu, neni problem...
neni aniproblem vyzadat si p. mvdr svobodnika...
fromeli
ty ho znas?? muzu se tedy na nej soplehnout?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:01
- Nahlásit
ty ho znas?? muzu se tedy na nej soplehnout?
nika00
já k němu mám přes celou Prahu, ale jinak na něj slyším chválu. Moje kamarádka k němu chodí a nedá na něj dopustit.
Tady k němu taky pár lidí chodí, myslím, že např. Birma, která se tu nějakou dobu neukázala.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 14:01
- Nahlásit
Mar3
Jo tohlé. To bylo z diskuse na celysvet,.cz, nahodou jsem na to narazila, bavili se tam o nasem srazu na Zelivce-jinak ale o buldockach noc nevim...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 12:57
- Nahlásit
tak to dohodnu tedy k tomu MVDr. Svobodnikovi...
myslite ze by mu mohl pri narkoze dat rovnout cip??, a nevadi kdyz ten cip bude od nej-tedy ne od veta u ktereho je trvale hlasen?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:09
- Nahlásit
nika00
S tím čipem to nevadí, mě taky psi čipoval jiný doktor, u kterého jsme byli poprvé a naposledy, protože náš čipuje jiným čipem než Datamarsem. Tak jsem si prostě našla na netu nejbližšího s Datamarsem a jeli jsme.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:13
- Nahlásit
Maya
aha ja se v tech cipech nevyznam...akorat vim ze jeden je pro cechy a dalsi je mezinarodni....mate nake rady kterej mam teda chtit nebo v cem je rozdil?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:53
- Nahlásit
nika00
Od Svobodníka mám vykastrovaného pesana a na podzim u něj budu nechávat vyndavat nesestouplé varle u druhého psa. Vynikající ceny,péče i operační postup - pes měl dva stehy, druhý den už v pohodě chodil,jen se mu nelíbil ochranný límec,stehy byly samovstřebatelné a do deseti dnů byly pryč,takže už jsme nemuseli ani na kontrolu. A pan doktor nám sám druhý den volal,jak se pejsek má. Límec ti půjčí. Takže jen doporučuji.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 14:08
- Nahlásit
jana33
tak to je super....aspon se nebudu uz tolik bat
jdu to objednat
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 14:09
- Nahlásit
nika00
bát se fakt není čeho,je to jednoduchá operace bez komplikací,pejska ti už vrátí probuzeného,jen bude ještě "oblblý".
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 14:31
- Nahlásit
jana33
no ja se vzdycky bojim, pac jednou sem sla s pejsou na strihani drapku a domu sem si ho vezla mrtveho
nevis, jestli maji nejake webovky? myslim v kobylisich u toho svobodnika? neberou mi to
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 14:35
- Nahlásit
webovky nemají. Když tam voláš musíš to zkoušet,vždycky ordinuje doktor a sestra a když tam mají pacoše a dělají vyšetření,tak telefony nezvedají,zkus to za chvíli
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 15:05
- Nahlásit
nika00
Já považuju za nejlepší právě čip Datamars, je jediný uznaný v EU, nejvíce rozšířený, tudíž i čtečky a s ním máš v Národním registru registraci zdarma.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 15:05
- Nahlásit
taaaaak objednano
v pondeli ve 14hod jdou na to
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 15:11
- Nahlásit
Tak budeme držet palce a tlapky,u nás to je tlapek 12,tak to určitě dobře dopadne
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 15:30
- Nahlásit
jana33
dekujem
tyyy brdo....u me to bude pro jimmiska 4psi tlapy a 4 kocici
tak ve stredu tu budu zas, snad dam vedet dobre zpravy
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 15:32
- Nahlásit
určitě napiš,jak jste dopadli,ale ničeho se neboj,fakt to proběhne úplně v pohodě.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 08:52
- Nahlásit
ahoj vsem....
tak info...
Jimmysek uz je po kastraci...byli jsme u MVDr svobodnika v kobylisich...vse probehlo ok...stalo nas to 1480,- i s vypujcenim limce za 200,- jako zaloha a pak nam vrati 150,-
jinak jimmy byl ten den uplne hroznej sedela sem u nej az do vecera...dosel z auta domu, po ceste se jen vycural a pak jen lezel. nechtela ni pit...a cely se klepal...a byl podchlazeny....hrala sem ho pod dekou a byla u nej....hrozne pomalicku dychal a srdce mu bouchlo snad 2x za minutu...ocicka uplne rudy a stova je drzel otevreny...fakt to byl hroznej pohled...
do hodiny se mel uplne probrat a zacit pit...ale takhle lezel 4 hodiny...
uz sem byla uplne zoufala...
nakonec nejak po tech 4hodinach vstal a sli sme pomalu na zahradku, kde se poblinkal...pak jako kdyz prasti...a zacal si hrat...sli jsme dokonce vyvencit na ulici..a tam lital jak pominutej...fakt sem koukala
asi to hajzlik na me hral, abych ho obskakovala
no pak se dokonce i napil...nazral se ale az druhy den....to si i zacal tu ranu lizat- i kdyz mel limec!!!!
takze jsem mu dala tanga a snad to bude uz jen dobry
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 08:57
- Nahlásit
tady davam odkaz na stranku kde je fotka
jinak mi bohuzel nejde vlozit...je uplne dole na te strance
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:02
- Nahlásit
nika00
Chci vidět psa který má "tri niti v riti"
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:04
- Nahlásit
Mucholabka
no jimmiskovi nesili prdel ale pytlik
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 09:08
- Nahlásit
nika00
U nás se ale říká tri niti v riti. Tri niti v pytlíku nezní tak dobře
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:17
- Nahlásit
nika00
Ahojky, to jsem ráda, že už je vše v pořádku. Jimmimu tanga sluší.... a ty budeš mít o starost méně.
A co je u tebe nového? Kdyžtak písni mejlík, až budeš mít čas, ať nemusíš psát sem.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 10:58
- Nahlásit
brut
ahoj, prosim muzes mi poslat jakyho mas mejla...me menili pocitac a ja o vsechny kontakty prisla
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 14:32
- Nahlásit
nika00
Už jsem tu dlouho nebyla, ale Jimmi je v tangách nádherný. Je vidět jak se má u tebe dobře. Myslím, že si to tou kastraci jeho vymyslela dobře než kastrovat Sandynku, když nemá srdíčko v pořádku. Takže přeji ať je rychle ok.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:56
- Nahlásit
Niko to jsem ráda,že jste spokojení,tak držím palce,ať je vše bez komplikací a jste brzy 100% fit. Náš pes,když měl límec,tak se s námi nebavil
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 17:44
- Nahlásit
nika00
Mám mejlíka pod členem
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 08:32
- Nahlásit
ahoj holky
diky za podporu....
no az do vcerejsiho vecera jsem si myslela ze vse uz bude ok...ale kdyz sem dorazila vcear domu, tak to bylo hrozny...JImmy hrozne plakal a narikal... uz si strhnul i takovou tu gazu, kterou mu tam nasili, aby si to neroztrhl....
lize si to i pres limec i pres ty kalhotky....
uz sem mu dala i dvoje...ale zrejme ho to svedi, nebo pali. ja fakt nevim....
kdyz jsem u nej tak mu to sudam a on si lehne na zada a roztahne nozicky..jedine tak je v klidu..
vcera nemohl ani chodit..nevim jestli bolesti..ale usel ani ne 2metry a hned sebou prastil o zem a zacal si to lizat a u toho knikal...
celou noc nespal..byl u me v posteli ale furt se vrtel a presedaval a poknikaval...mel i uslzeny ocicka fakt normalne plakal....
pak na chvili usnul, ale zase se vzbudil....
kdyz si i ty kalhotky roztrhl, tak sem mu to chtela narovnat, tak po me vyjel...asi ho to musi bolet
pak sem mu to odkryla z tech kalhotek, tak zas spal na zadech a trochu se zklidnil..
kazdopadne to byla hrozna noc...
nemuze se ani vyvencit..pac neujde par metru...
dneska rano semho uplne premlouvala...nakonec se vykadil a pak doma zase plakal.
no dneska pojedem na vet...
ale myslim ze jestli mu tam sahnou, tak nas sezere vsechny..
|