| Autor |
Zpráva |
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 12:36
- Nahlásit
brut
jj myslim tuhle...je to klinika Stodulky..v Jindrove ulici...a je tam ten MVdr Duchek a maji to tam opravdu dost vybavene...jeste jsem zvedava na ceny...
Jinak samozrejme ze ty Jinonice nemam daleko, ale mam k nim takovy "odstup" protoze mi tam zabili psa..
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 12:39
- Nahlásit
evik
no my prvnich pet minut jdeme taky s chuti...ale pak to je bida...tak budem doufat ze je to opravdu jarni unavou...na vet stejne radsi zajdu...stejne musime na ockovani..
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 12:43
- Nahlásit
Mirka2
Dva měsíce není pozdě... falška většinou přichází v době, kdy by fena měla rodit, takže dva měsíce jsou ok... U mojí retrieverky se to projevovalo jen psychickými příznaky: tahání hraček, ukňouranost, nechuť k jídlu (snědla vždy jen 1/10 porce)... mlíko se jí taky netvořilo...
|
Janysek
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 13:05 - Změnil/a: Janysek
- Nahlásit
nika00
Já myslím,že je na 100% faleška.Přesně takhle to vypadá u mojí feny.Za 2 měsíce po,hárání,kdy by měla rodit,to takhle propuká.Kňučí,tahá hračky,nežere,je skleslá.Většinou má i výtok a mléko.Zkus jí jemně zmáčknout cecík.Jednou z toho měla zánět dělohy.Nemá horečku?S očkováním bych ještě počkala,až bude v pořádku.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 13:10
- Nahlásit
janysek
moje je po harani teprve 2 tydny...jinak knucela akorat kdyz sem ji dala novou hracku..tu ale hned roztrhala...a pak uz neknucela...chut k jidlu taky zatim ma..i kdyz vecer se ji moc nechce, protoze je lina se zvednout z pelisku...vytok nema...a mleko taky ne..ceciky jsem kontrolovala a ma je suche...jen vcera mela na stolici trochu hlenu... horecku sem nemerila...ale cumak ma ok..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 13:15
- Nahlásit
nika00
Nepije vic vody nez bezne?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 13:19
- Nahlásit
nika00
Jestli by jsi šla na tu kliniku Stodůlky, tak mi sem prosím, dej vědět ceny( stačí rozumné - nerozumné). V případě nouze to zase nemám tak hrozně daleko, abych tam nedojela. Jinak si myslím, že vetem nic nezkazíš.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 14:59
- Nahlásit
fifi
no je mozny ze o trochu vic jo..vzdycky ma misku skoro prazdnou...
brut
urco dam vedet...btw..odkus si?
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 15:03
- Nahlásit
někdo jste tu zmínil veterinu ve Stodůlkách v Jindrově ul. Mohu potvrdit, že jsou tam opravdu skvělí pokud se týče ošetření a přístupu ke zvířatům, ale také jsou "poněkud" dražší, takže pokud člověk potřebuje k odborníkovi (je tam nejen ortoped Duchek, ale i ophtalmoložka, MVDr. Lenská a i další dobří doktoři), tak doporučuju, ale současně s plnou peněženkou
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 15:08 - Změnil/a: Evik
- Nahlásit
ještě dopním telefon na veterinu ve Stodůlkách 251 617 564, 775 688 637, ul. Jindrova 43, Praha 5 - Stodůlky, všude jsou k ní orientační tabule... (já tam se psy chodím, páč to mám 5 minut od baráku) Ještě chci říci, že mám s tamními vety i tu zkušenost, že když zjistí, že psovi skutečně nic není, tak nic neúčtují. Ošetření jako takové, pokud už se psovi něco zjistí, tak je možná dražší než na jiných veterinách, ale je to tím, že jsou tam noví, mají nové zařízení, nový barák a to všechno se jim musí zaplatit z těch pacientů, že.....takže třeba časem taky zlevní.
dokonce se mi tam stalo, že si pes urval kus polštářku na pacce a protože šlo jen o malé ošetření, tak mi paní doktorka taky nic neúčtovala.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 15:25
- Nahlásit
ja znam MvDr Duchka, jeste kdyz ordinovat v Habove ul. u Paprsku...je fakt dobrej...platila jsem akorat za leky, injekce a neco"fyzickeho" za zadne prohmatani, nebo jen nejake jednodussi vysetreni-za to nikdy nic nechteli..ale prave sem mela strach z toho, ze si ted zacnou uctovat...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 16:07
- Nahlásit
Evik
Díky moc. Hodně mi to pomůže. Jen bych ještě ráda věděla, jestli mají i nějakou pohotovost ( noční) a služby o víkendu ( nějak se nám vždy povede, že úrazy a nemoci jsou právě v té době). Díky moc.
nika00
Bydlím asi 30km od Prahy směr Plzeň.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 16:09
- Nahlásit
brut
maji tam nonstop.. podivej se na
http://www.vet-centrum.cz/stodulky/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 16:24
- Nahlásit
nika00
Urcite si zajdi na tu veterinu, jestli je 2 tydny po harani divna a "o trochu" vic pije, bacha na pripadny zanet delohy(nekdo to tu uz psal) a zrovna tak na cukrovku. Nech si fenku dukladne vysetrit, a naockovat radsi az bude uplne zase ve svy kuzi.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 16:57
- Nahlásit
ok , diky moc vsem za rady...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 17:40
- Nahlásit
nika00
Jsi zlato, díky mooooooc!!!!!
A dej vědět, jak jste dopadly u veta. Držíme palce a packy.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 09:37
- Nahlásit
nika00
ahoj kejhu..doufam, ze je to se Sandy lepsi, dej mi vedet!!! drzim palce
Veronika
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 09:41
- Nahlásit
ahoj veru,
vcera uz mela hovinko dobry...kdyz jsme sly ven, tak prvnich asi 300metru jancila jak blazen....a pak jak kdyz prastis...sla zas uplne za mnou...na silnici se dokonce uplne zastavila a nechtela jit vubec...:-/ no a kdyz uz sme se vracely domu a byly sme u nas v ulici tak zas ozila a bezela napred...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 09:44
- Nahlásit
nika00
to s tim hovinkem orry taky jednou mel...myslim ze to nic neni
jinak to vypada ze Sandy to ma spis psychicke...a nebo ta jeji lenost..nevim...
uz si byla u veta?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 09:47
- Nahlásit
nene k vetovi pujdu v patek nebo v sobotu...jinak lina je, byla a asi i bude..ale je divny ze je lina jinak....a po tak kratky prochazce tohle nikdy nedelala i kdyz byla lina sebevic...vzdyt sme dosly od nas jen k makru..
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2006 10:00
- Nahlásit
nika00
no ty ji znas nejlip kejhu...drzim palce at je vse ok!!
my jdeme ve ct na ockovani s Orrym a Rocky pujde na odcerveni a na vstupni prohlidku...chuderove...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 10:40
- Nahlásit
no atk vcera uz vubec nezrala a dneska rano sem ji to proste donutila...trochu sem ji oblafla kdyz sem ji to polila masovou stavickou..tak to sezrala..ale je to divny :-/
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 10:58
- Nahlásit
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 11:00
- Nahlásit
at uz je patek..hned tam s ni pujdu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 16:19
- Nahlásit
nika00
A nemůžeš jít dřív? Tohle je opravdu divné.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 17:19 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
nika00
Promin. Od pondeli od deseti hodin rano ti stalo za to tady vypisovat potize fenky na internet. Vcera ti fena nechce zrat, ty ji nalejes nakou masovou stavicku. Dneska je streda!!! Ja bych uz v utery nasupajdila v vetovi!
Treba to muze byt nejaka malickost, treba jde o zivot psa. Nechapu tvuj pristup. Ona nemluvi, aby ti rekla, co ji je, a zrovna tak ti to takhle pres net nikdo nemuze na 100% poradit. Od toho je veterinar, aby ji zmeril teplotu, poslechl srdicko, vzal krev, dukladne prohledl... Fakt nechapu, na co porad cekas!!!!!!! Proc zrovna az na patek?????????
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 09:58
- Nahlásit
protoze sem blba...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 10:07
- Nahlásit
nika00
jak to vypada veru?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 10:10
- Nahlásit
vcera jsme na prochazce nebyly...ale kdyz sem prisla domu, tak uplne jancila radosti...takhle doma ted vypada nejak normalne...no a kdyz je tam sama tak nezere...kdyz jsem vcera prisla tak se sla hned nazrat...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 10:17
- Nahlásit
nika00
to orry tak obcas dela..ma tam granule..a teprv kdyz mi prijdem, tak je jde dozrat..
jsem rada, ze vypada lip
vcera u me byla navratilka
|