Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Veterina-Brno
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
Mar3
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 12:35
- Nahlásit

no vono právě ty vet.granule se nesmí prej s ničím míchat a měly by mu upravit kompletně činnost střev,žaludku,atd......
a žere je od středy a průjem má cca od pátku....

právě chci aspoň aby na něho ještě někdo mrknul,ať mám klid, ale u Chyby jsou bohužel blbý ordinační hodiny......než bych se tam busem doštrachala....no počkám ještě tak 2 dny a asi tam zajdu..pro jistotu..

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 12:53
- Nahlásit

Mar3
...hmmm, no tak to tady fakt nevymyslíme
ale Chyba má do půl sedmé myslím... no zkus to stihnout co nejdřív, já bych taky neměla klid, se ti nedivím...
pozdravuj placatečka malýho a určitě mu dopřej klid ať se ještě víc nevysiluje...

Mar3
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 13:16
- Nahlásit

no t ovon zase jinak je v pohodě - řádí jak černá ruka,lítá jako magor dneska dem na zetor a ve čtvrtek určitě taky - teď jsme tam týden nebyli a už zase úplně přestal poslouchat na přivolání (do středy tobylo dobrý,ale už t ozapomíná )

Máča
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 15:31
- Nahlásit

Tak jsem byla dneska poprvé u té veterinářky z Jamborové, MVDr. Petra Minaříková, je to fajn mladá doktorka, přišla mi docela pečlivá, fenku hned vyšetřila, dozvěděla jsem se různé věci, na které se předešlý vet vůbec ani nezeptal ani nepodíval, takže docela spokojenost . Kupovala jsem si Duowin na klíšťata, ten nejmenší, jednu takovou tu placičku od vakcíny proti vzteklině, při očkování jsem ji totiž nedostala, a platila jsem celkem 150,-, což vychází zhruba 40-50Kč za vyšetření, což mi nepřijde nijak přehnanémoc, protože ji fakt "vyšetřovala", poslouchala jí srdíčko, dívala se do uší, kontrolovala fontanelu, dýchací trubici aj.
Dobře jsme si i pokecaly, takže k ní asi budu chodit
Mirko2 Dík za tip!!!

Mirka2
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 16:43
- Nahlásit

Máča
tak to jsem ráda, že jste byli taky spokojení. Já se s ní právě taky vždycky poradím o různých věcech, takže se ta návštěva někdy protáhne (což neocení hlavně hafina, která vždycky kouká, jak odtud co nejrychleji zmizet )

Máča
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 20:03
- Nahlásit

Dorka taky furt kňučela, že by už šla...

Máča
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 12:35
- Nahlásit

Tak už máme kastraci za sebou.Dorinka je úplně v pohodě, takže super!!!
Můj manžel byl sice proti, ale já jsem ale trvala na svém a nyní už vím, že to snad byl instinkt nebo co, protože potom, co ji otevřeli, zjistili, že má celé pohlavní ústrojí špatné, děloha , vaječníky atd., takže bylo štěstí, že se na to přišlo tahle brzo. Měla dokonce vodu v břišní dutině, což svědčí o zánětu Crying or Very sad . Vzali jí teda vaječníky i dělohu, dostala antibiotika injekčně a ještě tablety na přeléčení a měla by být O.K. Jinak to zvládá ale super, ránu má krásnou, vůbec to nekrvácelo, včera jsme byly na kontrole, tak jsem ji viděla, nic ji nebolí a je v pohodě. S paní doktorkou Minaříkovou naprostá spokojenost, operaci prováděla ona, ještě jeden doktor a nějaká slečna, asi anestezioložka. Super přístup, domů mi s senou dala elektickou vyhřívanou dečku, byla fakt super. A krásně šije...
Jsem ráda, že jsem si stála na svém a nedala se manželem přemluvit, protože jí to možná zachránilo život, kdoví jak by to dopadlo.

Mirka2
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 12:52
- Nahlásit

Tak to je fajn, ať se feňulka brzo uzdraví. Já zvažuju kastraci do budoucna taky (ale přítel je spíš proti).

abby
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 17:44
- Nahlásit

Máča

To je fajn,že jsi spokojená.Jsem ráda,že jsi k tomu Hunkesovi nešla.

Hlavně,aby byl pejsek zdravej a veta jsi moc často nepotřebovala

Eviss
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 19:51
- Nahlásit

S hrůzou jsem si četla co tady píšete o tom Joaovi(doufám že jsem to napsala dobře),je to strašný že takovej člověk může dělat veterináře.já jsem se naštěstí s nikým takovým nesetkala.Jen mě napadá není nějak příbuznej s tou Madalenou Joao ze superstar??

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2006 10:31
- Nahlásit

Eviss
Jasně, že je. Je to jeho dcera, tudíž Plutova sestra.

reneeska
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 09:35
- Nahlásit

Dobrý den, potřeboval abych tip na nějakého veterináře nejlíp Brno-západ (jsme z Rosic), sice tady mám veterinu pod barákem, ale neslyšela jsem na ni zrovna chválu.... máte někdo zkušenosti s veterinou AXA? Chci nechat fenečku kastrovat a nerada bych přemrštěnou cenu ani nekvalitní práci .... předem děkuji za odpověď, Kristýna a Aranka

Máča
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 17:03
- Nahlásit

Já jsem z Líšně a začala jsem chodit k paní doktorce do Židenic na Jamborovu, popisuju to pár příspěvků před tím. Doporučuju, krásně šije ...Dorka má úplně neviditelnou jizvu. Má skvělýpřístup a je sympaťačka.

Mirka2
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2006 08:26
- Nahlásit

Máča - jé, my jsme taky z Líšně (z Hochmanovy ul.)

rejnok
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 10:30
- Nahlásit

Ahoj, veterinářka na Jamborové ulicii se jmenuje Eva Langová, ordinaci má po MVDr. Minaříkové. Taktéž mohu vřele doporučit, chodím k ní s celou smečkou. Je velice pečlivá, ochotně vše vysvětlí a veterinární péče je u ní na vysoké urovni!

maidmarion
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2006 01:47
- Nahlásit

Ahoj,
chodime k MVDr. Wiktorove - Brno Zabovresky, je velice mila a ma moc rada pejsky, taky jeji ceny jsou velice priznive:] Kdyz se jedna o neco vaznejsiho chodime na Veterinarni fakultu - MVDr. Lorencova a Kecova - operovali nam pejska s rakovinou hrtanu, ktereho chteli ostatni vet. utratit i nasledna pece byla uzasna - neustale nam podavali telefonicky informace. Co se tyka MVDr. Snasila je zcela jiste odbornil, ale jeho pristup k lidem i psum je otresny, pokud se nejedna o nejaky pripad, ktery by mu zvysil kredit, tak se chova velice povrchne a o jeho predrazenosti ani nemluvim...Na Jaggy sme chodili nekolik let, a byla jsem spokojena, ale diky jejich nespravne diagnoze mi umrel pejsek v naruci, takze tam uz nikdy nepujdeme...

Garfield
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2006 08:52
- Nahlásit

maidmarion
S tím Snášilem naprosto souhlasím. Je asi fakt machr ve svém oboru, ale naprostý hovado, co se chování týče.

Romaine
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 16:33
- Nahlásit

Doporučení
Nevím, jestli sem ještě někdo kouká, ale taky doporučuji MVDr. Wiktorovou - Brno Žabovresky. Chodíme k ní od začátku a dříve s králíkem. Je úžasná a třeba náš pes ji má rád i když ho "trápí" injekcemi.

Jinak co se Snášila týče, tak znám několik případů úmrtí psa jeho zaviněním! Takže nejen, že je naprostý ignorant k lidem a podle mého ani psy moc nemá rád, tak není až tak machr ve svém oboru. Věřte, že bych to nenapsala, kdybych to nevěděla na 100%.

chovatel
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2006 19:07
- Nahlásit

reneeska

Našim známým kastroval fenu MVDr. Hladík v Brně - Bohunicích. Cena velmi rozumná, přístup výborný, fenka je po operaci zcela bez problémů. Tel.: 547241113

baile
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 09:53
- Nahlásit

Taky jsem z Líšně a chodím k MVDr. Langové (Jamborova). Můžu doporučit.

Jednou a naposled jsem byla u doktora Fanty. Pes (ještě štěně) měl malou bouličku na břiše (kýlu), chtěla jsem se ho zeptat, jestli je nutná operace a on ani tu bouličku nemohl najít, říkal, že tam nic nemá a navíc byl z něho cítit alkohol.

Mar3
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:20
- Nahlásit

já teda nedám dopustit na MVDr. Chybu (Slovanské náměstí) co chodíme k němu,tak je pes o 100% lepší

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:31
- Nahlásit

baile
Jo, jo - Fanta !! To je borec ! Prohmatával mou fenku a pak mi řekl, že nemůže nahmatat varlátka, že je asi pejsek nemá sestouplý !!! ( naháč, 4 měsíce ) Fakt nekecám !!! Nikdo mi to nechtěl věřit !

Syska
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:33
- Nahlásit

My chodíme k panu doktorovi Benešovi do Komína a doktor Chyba u něj údajně dělal stáž...

kiwikik
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:59
- Nahlásit

tak jsem se chtěla zeptat na váš názor na MVDr. Eduarda Göpferta na Lidické. má ordinaci ještě s MVDr. Petrou Miklišovou - u té jsem byla jen jednou a to jen objednat čištění zubů takže nevím, ale pan doktor se mi zdá milý,ochotný a že ví o čem mluví ale byli jsme u něj jen všehovšudy na čištění zubů, se zlomenýma drápkama, průjmem když byl štěndo a pšikáním a očkováním. váš názor na něj?

Syska
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:01
- Nahlásit

kiwikik
Ahoj Ivi, kde tam sídlí na té Lidické?

kiwikik
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:18
- Nahlásit

Syska
ahojky na Lidické 53 vedle toho zverimexu na dveřích to tam mají napsaný musíš vlést do dvora pořád rovně ale ordinaci mají pěknou!

Syska
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:47
- Nahlásit

kiwikik
No vím, kde je ten zveráč. My jezdíme do toho Komína, ale už jsem si říkala, že kdyby třeba bylo potřeba něco, že bychom skákli někam blíž...

Joanny
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2014 00:56
- Nahlásit

Ahoj, doporučuju MVDr. Boris Seman v Brně na Vinohradech. Je moc příjemnej a moje fenka se do něho úplně zamilovala www.veterina-seman.cz

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání