Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Veterina-Brno
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Mar3
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 11:26
- Nahlásit

..no viděly

...i když já viděla teda rozmazaně a zase sem ale viděla 2 psy né 3...

wensday
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 11:30
- Nahlásit

Mar3
chichi, musíš pořádně koukat, říkám, že se loudá dycky za náma.... a já se dycky vpředu snažím ukočírovat holky, aby nikoho neobtěžovaly, nežraly hnusy a tak.....včera nás sprdl jeden sportovec na Klajdě, že nemaj NÁÚSTKY !!!!! .... to slovo teda slyším poprve v životě v souvislosti se psama..... prudil jeden, ani na něho žádná neskočila........měl ještě nějaký kydy a tak sem mu řekla, že až ho teda jako pokousaj, že mu to pak zaplatíme z pojistky odpovědnosti .... chjo.

viky
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 11:58
- Nahlásit

abby
jak se jmenuje ?

Mar3
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 12:07
- Nahlásit

naústek???? to jedobrý škoda jen,že můj pes nemá ústa,jenom vopičí ksichtík ))

abby
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 12:15
- Nahlásit

viky

Abych byla upřímná,tak už nevím.radši jsem to zapomněla (kdyžtak napiš nějaká jména,třeba si vzpomenu).Každopádně to jeho chování bylo hrozné.Byl velice laxní.A jak jsi psala,původně se specializoval na velká zvířata,ale po pádu JZD mu nezbylo nic jiného než se přeorientovat na ta malá.

viky
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 12:21
- Nahlásit

abby
Pockej premyslim kdo u nas byl....
Smejkal, Hunkes, Stuchlik, Pokorny a jeste jeden, ale na toho si nemuzu vzpomenout. Meli ordinaci dohromady....

abby
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 12:41
- Nahlásit

viky

Hunkes,to je on.Od toho radeji,co nejdal.
Jakou mas zkusenost ty?

viky
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 12:55
- Nahlásit

abby
s nim konkretne zadnou. Asi teda nastesti. Ja jsem chodila tenkrat ke Smejkalovi, ten byl dobrej, ale odesel a zaridil se sam pro sebe, potom chilku ke Stuchlikovi a pak jsem narazila v Maleskach na Shera a tam uz zustanu. Vyborny doktor, super pristup, ordinace suprove vybavena. A hlavne zachranil mymu starochovi zivot a za to mu budu uz na dosmrti vdecna.
No a u nas byl nejhorsi Pokornej, skoda mluvit. jednou, jeste jako mala holka, jsem tam nesla korelu, protoze ji zcernala noha a byla cela divna. No a on se na ni podival a rekl mi, ze mam jit domu, ze zdechne..........

abby
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 12:59
- Nahlásit

viky

To je teda přístup.Buď ráda,že sis našla dobrého veta.Snad ho nebudeš kromě očkování potřebovat

viky
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 13:07
- Nahlásit

abby
no uz jsme ho vyuzili nekolikrat, staroch mel nador, mladoch kylu, kocoura vykastrovat a jeste ho ceka strilizace nasich dvou kocicek. A kastrace chlapa, kdyz me vytoci.......

viky
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 13:09
- Nahlásit

Jo a ta korela tenkrat nezdechla - umrela v loni ve svych 17 letech........

Máča
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 13:09
- Nahlásit

Toho Hunkese mi zrovna dneska doporučil jeden známý z práce, prý k němu chodí a že je super a levný.

abby
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 13:16
- Nahlásit

Máča

Možná mu vyhovuje,nám taky,dokud náš pes neměl skutečné problémy. A levný asi byl,to máš pravdu.Ale peníze nejsou všechno a i tak se dají v brně najít veterináři,kteří jsou dobří a nejsou drazí.

Já jenom říkám,že jeho laxní přístup nám málem nenávratně poškodil psa.A hlavně se mi nelíbilo,že když jsem mu něco říkali,tak se tvářil jakože panička nemá nic lepšího na práci než kvůli každému prdíku otravovat.Podotýkám,že kromě očkování jsme ho "otravovali" asi 4x za 4 roky.

abby
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 13:18
- Nahlásit

Jo a mimochodem,když jsem se o něm bavila s jedním známým vetem,tak hnedka věděl o koho jde.Ono totiž zase tolik veterinářů není a tak se vzájemně dost znají.A oni jsou skoro stejný ročník.Přestože není z Brna,tak ho znal a vůbec ho moje stížnost nepřekvapila.

wensday
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 13:20
- Nahlásit

Mar3
no jo, hele, proč se vlastně říká náhubek a ne nátlamek nebo námordek ??????

Mar3
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 14:23
- Nahlásit

u nás by se muselo spíš říkat náksichtek nebo náhlavek

Máča
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 14:34
- Nahlásit

Už jsem z toho fakt zmatená, jeden člověk řekne, že ten je dobrý, druhý řekne, že je hrozný, jak si má potom človět veterináře vybrat, aby měl pocit, že psa svěřuje odborníkovi, kterému jde hlavně o zvíře.

Máča
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 14:35
- Nahlásit

Ještě by mě zajímalo, jak může někdo kastrovat za tisícovku, druhý za dvojnásobek a třetí ještě dráž...

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 14:42
- Nahlásit

náhubek a ne nátlamek nebo námordek
náksichtek nebo náhlavek

nádržka - na držku nádržku

Mar3
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 14:43
- Nahlásit

no jo,neomže ten můj to nemůže mít na držce,ale musí to mít přes celej ksicht nebo hlavu - jiný se nedělaj

Mar3
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 09:53
- Nahlásit

má MVDr.Chyba nějakej web???

wami
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 09:58
- Nahlásit

Mar3
ne
mam jeho email, ale asi by byl radsi, kdyby se mu zavolalo...

wensday
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 10:03
- Nahlásit

Mar3
určitě volej, je milej a ochotnej.....

... a už je to tady, včera odpo fronta až na ulici ... my si šli jen pro jehly na inzulín.......celý Brno u Chyby ))))))

bord
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 10:45
- Nahlásit

Máča
Máš talent na vyhledávání špatných veterinářů,nejdřív Krul a teď Hunkes..nebrat ani jednoho.K Hunkesovi můžeš max.na běžné očkování ten nepozná naprosto nic,známým předávkoval psa,takže ho otrávil,dalším nepoznal pokročilý zánět dělohy a nakonec musely v posl.chvíli fenu vykastrovat(i já naprostej laik vím,že když z ní teče hnis a nežere a má teplotu tak je zle) no je toho víc.Morčatům stříhá drápky do krve a tak.Ale je opravdu levný..asi jsem tě nepotěšila,co?

wami
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 10:53
- Nahlásit

wensday
celý Brno u Chyby
Ach ta sila internetu...

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 11:57
- Nahlásit

wami
wensday
nó, tak tady to máte! jsem to říkala, kurňa...!

Mar3
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 12:01
- Nahlásit

no já bych toti ejnom potřebovala znát názor nějakýho jinýho veterináře, von ten můj pes má zas průjem - přitom žere jen a pouze vet.dietu Trovet,tak to už podle mně není vůbec normální. A navíc vůbec mi vet.kam chodím neřekl co teda dál,nebo jak dlouho to má žrát ,nebo jestli mám ještě někdy přijít.........a chudák pes když zrovna neblije tak má průjem jak blázen...

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 12:07
- Nahlásit

Mar3
...a byli jste na nějakým vyšetření??? myslím na speciálním... gastroenterologie apod.? pokud to má dlouhodobě, tak by to chtělo... zatím bych mu uvařila jen rýži (rozvařit) a max. kuřecí maso, na vet. dietu se vyprdni zatím a běžte k vetovi...

Mar3
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 12:21
- Nahlásit

(von to měl jenom 3 dny a před tím asi 3 ttýdny zpátky 1 den..)no já byla u veta, a napřed žral tu rozvařenou rýži a kuřecí a byl hnedka v pohodě,vet říkal že t oje alergie na složky potravy nebo co a dostal prášky+injekci+po třech dnec hna rýži a kuřeti tady tu dietu=a začal mít zas průjem,tak já právě už nevím. na žádným speciálním vyšetření nebyl,tak právě chci jestli by se na něho nepodíval i jinej veterinář.....

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 12:31
- Nahlásit

Mar3
...aha, já myslela, že to má už nějak dýl, vím, že jsem to kdesi na jiným fóru četla jak šmejdím... to nevypadá nějak dramaticky, navíc u štěníka zvlášť to může být cokoli...
a z čeho vet přišel na to, že je to alergie na složku potravy?! na jakou teda složku?!
víš co, já bych mu dala zpět tu rýži pokud ti srajdí víc jak 2-3 dny a zašla opravdu za jiným vetem... ale pokud třeba srajdí den, dva po těch nových granulích, tak to může být normálka, zvyká si teprve na nové žrádlo... nebo mu zkus přimíchávat ty granulky do té rýže, prostě postupný přechod...
to holt budeš muset trošku vypozorovat...
jinak jsou spešl vyšetření, já byla s G. třeba na fakultě veteriny přímo na gastroenterologii, ale to zas u vás zatím asi nebude tak horký... i když kdyby jsi chtěla mít klid na duši...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání