| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 17:47
- Nahlásit
Ahojky,poraďte mi někdo dobrého veterináře v Brně nebo okolí.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 18:23
- Nahlásit
Veterinární fakulní poliklinika,kontakt ti bohužel neřeknu,ale určitě to najdeš v tel. seznamu nebo na netu. Je tam doktorů víc.
No a poslední velmi dobré zkušenosti mám tady :
Snášil
Luční 62
Žabovřesky
tel: 549 251 419
Nevím co potřebuješ,na té poliklinice tě přidělí v evidenci k vet. podle toho co potřebuješ. Já jsem se tam cítila líp,než v nemocnici pro lidi.
Snášil má ordinaci v domku,chodí tam hodně lidí,je dobrý,před pár dny mi operoval fenečku. Jsem tam hodně spokojená. Navíc je to odborník na klouby- psí ortopéd.
|
jeje
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 18:28
- Nahlásit
http://www.jaggy.cz/
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 08:09
- Nahlásit
Brno, Výstavní - klinika.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 08:18
- Nahlásit
abby
¨Vždyť už jsme Ti psali, že nejlepší v Brně je MVDr. Chyba na Slovanském náměstí
|
abby
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 12:08
- Nahlásit
Jo,ale ja jsem holka skleroticka akdyz jsem to hledala,tak jsem se asi prehlidla a nemohla to najit ))
|
abby
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 12:20
- Nahlásit
Na Snášila jsem dostala už kontakt od kámošky.Taky tam chodí se psem.Máme dlouhodobější problémy s průjmem u 3 měsíčního štěněte.už jsem sem o tom psala.Náš veterinář nám moc neporadil.Vždycky nám dá prášky,ale jakmile je dobereme,tak se průjem zase objeví.Neznáte někdo veterinární ordinaci v Brně na Kameném vrchu.Je to,myslím, Oblá 75.
|
milovnikpejsku
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 22:24 - Změnil/a: milovnikpejsku
- Nahlásit
MVDr. Marek Chyba
veterinární lékař
Slovanské nám. 6
612 00 Brno - Kr. Pole
tel.: 541248626
------------------------
ORDINAČNÍ HODINY
Po - Pá: 8:00-11:00 14:00-18:30
St: 80:00-11:00 12:00-15:00
So: po tel. domluvě
Ne: 18:00-19:00
ale jinak co člověk to názor...
|
Pet
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 12:33
- Nahlásit
Chci se vás zeptat na zkušenosti s MVDr. Snášilem...
Vím, že je v Brně vyhlášený ortoped, nikdy jsme jeho ortopedické služby naštěstí nepotřebovali.
Byla jsem s ním teď s jiným problémem, jela jsem schválně konkrétně k němu jako k vyhlášenému veterináři v Brně a jsem z jeho přístupu po pár návštěvách lehce rozčarovaná. Povznáším se nad tím, že se na mě tváří, jako bych sotva vychodila základku, ale zaráží mě v jeho přístupu až určitá laxnost. Možná k němu půjdeme na operaci a teď nevím jestli raději nemám "sbalit krámek" a jít jinam.
Máte zkušenosti?
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 12:59
- Nahlásit
abby
Sama tam osobně nechodím, ale skorotchýně měla nějaké špatné zkušenosti. Bydlí na Oblé 75 (v paneláku nad), ale radši jezdí k doktoru Pavelkovi, Terezy Novákové 30, 541 225 335. Chodíme tam taky. Chodí tam i chovatelé, od kterých mám Ariska. Paní doktorka dokonce věděla od koho jsme, když jsme tam přišli (jako chovatelé, fena,...).
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:06
- Nahlásit
Pet
mvdr.snasila jsem znala z OSTRAVY-vitkovicich,byl to stary primar,skoda,ze uz nezije,velice vynikajici CLOVEK!!!neni to shoda jmen,zda se mi,ze mel syna,taky vet,neni to nakonec jeho syn?pred p.mvdr.snasilem sklanim klobouk,takovy doktor uz neexistuje!dana
|
abby
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 14:02
- Nahlásit
Hafina
Fakt.My jsme tam teďka začali chodit a jsme spokojeni.Slečna je moc sympatická a zatím nám vždycky dokázala poradit.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 14:29
- Nahlásit
Pet
Já to o Snášilovi slyšela, že je hustej, ale prý je fakt odborník. Takže komu se daří překousnout jeho chování, pes je v dobrých rukou......
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 14:36
- Nahlásit
abby
Jak říkám, mám to zprostředkovaně, takže fakt nevím. Já byla od začátku rozhodnutá jezdit k Pavelkovi, takže okolní veterináře jsem nějak neřešila.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 15:26
- Nahlásit
jo, dr. pavelek = správná volba. my i naši pejsové jsme vrcholně spokojení
|
Pet
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 16:41
- Nahlásit
wensday
No uvidíme. Chování bych klidně překousla, kdybych viděla že to odsejpá. Bohužel nemám ten pocit. Dnes jsem domluvená k MVDr. z Jaggy na konzultaci.
Rozhodně netvrdím že je špatný, ale nevím jestli ho ta jeho pověst už nezastínila, vyjma ortopedie.
|
Máča
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 18:46
- Nahlásit
Já teď sháním taky informace o vetech v Brně, chtěla bych nechat vykastrovat moji roční jorkšírku, ale nejsem si jista, jestli u veta, ke kterému jsme doposud chodili. Budu vděčná za vaše zkušenosti, kdo je jak dobrý chirurg, jaké jsou ceny apod. Dík...
|
Citera
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 19:19
- Nahlásit
My chodíme na Pálavské náměstí, na Vinohradech. Jméno si nepamatuju, ale je to moc fajn doktor.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2006 21:49
- Nahlásit
Citera Hele, jestli chodíš k Fantovi na Vinohradech, tak díky němu nám umřelo štěně labradora a vím o více případech. Z Vinohrad k němu už skoro nikdo nechodí, je to VRAH !
|
Citera
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 08:08
- Nahlásit
wensday
My s ním máme jen dobré zkušenosti a štěně nám naopak zachránil. Nenapadala bych ho tak ostře, vrah určitě není.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 08:24
- Nahlásit
Citera
Hm, to je. Když jsem byla odhlašovat Wensday na úřadě, zjistila jsem, že nejsme první, komu "odešel" pes díky "panu doktorovi". Vážně, stačí se zeptat pejskařů kolem. Nebo i zjisti, kolik stížností na veterinární komoru už bylo k jeho osobě přijato. Navíc hodně pije, stačí mít oči a koukat se kolem sebe.
Ale tím samozřejmě nechci zasít nějakou nevraživost mezi námi.... každý má jistě právo vybrat si veta dle vlastního uvážení.
|
Vistra
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 15:27
- Nahlásit
Pet
V Jaggy jsme byli minulý rok. Přístup a jednání bylo super, ovšem diagnóza naprosto mimo. Ono poznat ruplý křířový vaz je asi opravdu velký problém.
Ne, teď vážně, léčit zvířata je problém. Nemluví, nestěžují si. Náš pes je vždycky tak tuhý, že kdyby mu vet nohu ulomil, ani nepípne. Hlavně, aby už to měl za sebou, tak dělá úplně zdravého.
|
Máča
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2006 18:01
- Nahlásit
Tak jsem prolezla různá fóra a nejvíc tak lidi chválí tyhle čtyři:
MVDr. Chyba-Slovaňák
MVDr. Hladík-Černovice
MVDr. Fiala-Bystrc
MVDr. Snášil-žabovřesky
Kterého z těchto byste mi doporučili na kastraci fenky?
|
Máča
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 17:55
- Nahlásit
Ještě jsek se chtěla zeptat, znáte někdo MVDr. Krula z Osové - Bohunice?
|
Mirka2
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:03
- Nahlásit
A chodíte někdo k takové mladé paní veterinářce na Jamborové v Židenicích (myslím se jmenuje Minaříková)?. Je taky moc fajn, ochotná zodpovědět všechny mé úchylné dotazy a ceny jsou super.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:08
- Nahlásit
já chodím na vinohrady k Fantovi -vážně je tak špatnej?
já na něho nic zatím neslyšela...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:12
- Nahlásit
...a nevíte někdo otom vetovi v Líšni - Joao? ten je jakej???
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:24
- Nahlásit
Mar3
Proboha, k Joaovi už nikdy ! Bylo toho víc co pokazil, ale jeden příklad za všechny : při velmi bolestivém zákroku ( trhání celého drápku a následné vystříhávání lůžka ) kdy mi fenka bolestí málem zešílela mi řekl, že psi bolest NECÍTÍ ! Nejsou to prý lidi ! Nejsem v žádném případě rasista, ale on je prostě DEBIL ! Navíc špína na pracovišti ( zakrvácený stůl, špinavé ruce atd ). Toť vše ! Opravdu doporučuji MVDr. Chybu. Je to pravý opak Joao.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:26
- Nahlásit
a CHyba sídlí kde?
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:43
- Nahlásit
Mar3