Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Kyčelní klouby
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 21:32
- Nahlásit

kejta
to já ho dneska odbyla, ještě pár dní budu, ale pak budu mít po prvních zkouškách, budem u babičky a budem vejletit a vejletit a vejletit
jinak díky moc za včerejší venčení - Altar mě mile překvapil, protože chvílema vnímal i něco jinýho než JI , škoda že neni víc lidí jako si ty, abych mohla chlapečka potrénovat

kejta
# Zasláno: 12 Led 2006 21:33
- Nahlásit

birma
Oni by možná i lidi byli, aale čas neni. Však to známe obě.

birma
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 21:38
- Nahlásit

kejta
tady bohužel nenjsou lidi....

kejta
# Zasláno: 12 Led 2006 21:40
- Nahlásit

birma
Copak, všichni před váma zdrhaj, jen co vás zahlídnou?

birma
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 21:41
- Nahlásit

kejta
jojo (a to vážně) - jim se nelíbí Altárkův způsob hry....

kejta
# Zasláno: 12 Led 2006 21:41
- Nahlásit

birma
U nás jsou taky lidi s předsudkama proti tzv. "bojovým plemenům". Já mám ale kliku, že Coru si často pletou s labradorem a malá je ještě "malá".

birma
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 21:42
- Nahlásit

kejta
oni maj pocit, že jim Altárek vraždí psy a přitom on si dává pozor aby jim nic neudělal a domu chodí vorvanej....

kejta
# Zasláno: 12 Led 2006 21:43
- Nahlásit

birma
Co se jim na jeho způsobu nelíbí. Vždyť je sluníčkatej. Akorát k sobě asi potřebuje stejnej tank.Něco,jako jsou ty moje dvě můrajzny.

kejta
# Zasláno: 12 Led 2006 21:44
- Nahlásit

birma
My neříkej, že tam nikdo nemá psíka, se kterým si padnou do noty.

birma
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 21:46
- Nahlásit

kejta
fakt ne, hlavně mě tu většina lidí nesedne a ty co jo, tak má (je to jeden člověk) úplně jinej typ psa - balónkovou čubinku, kterou Altar vůec nezajímá a občas se ho trochu bojí

kejta
# Zasláno: 12 Led 2006 21:47
- Nahlásit

birma
Tak to je fakt pech. Nezoufej,jen co nám trochu opadne ten nápor,tak zase vyrazíme.

birma
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 21:50
- Nahlásit

kejta
už se těšim
já zase tak nezoufám, akorát nějakou takovou hezkou háravku bychom na venčení potřebovali častějc

kejta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 22:10
- Nahlásit

birma
Bohužel, teď mi hárá poprvé,takže zatim nejsem schopná ti říct,jakej bude mít cyklus.

birma
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 22:11
- Nahlásit

kejta
tim myslíš jako že mi teď přesně bohužel nemůžeš říct, že 18.7.2006 v 17.35 nás znova obdaříte svojí voňavou přítomností?

kejta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 22:21
- Nahlásit

birma
Přesně tak.

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 22:28
- Nahlásit

Ahoj holky!

kejta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 22:48
- Nahlásit

Jumi
Čauky

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 22:52
- Nahlásit

Tak jak se holkám daří!

kejta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 22:52
- Nahlásit

birma
Jumi
Si představte,jaká jsem Milka. Teď jsem dala holkám najíst a odběhla jsem dolu do auta pro věci,které jsem předtím nepobrala. Přijdu domu a malá leží na gauči a starší stále chroupala. Hned mi bylo jasný,že nechroupe svoje. Přišla jsem ale pozdě,skoro všechno už bylo v háji. Teď tu leží a protože je přežraná, tak tu funí jako to prase. Pak nemá bejt tlustá jako ta sviňa. Sakra. Nejrači bych si nafackovala.

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 22:54
- Nahlásit

kejta
To je teda opravdu hodná starší sestřička!

birma
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 22:56
- Nahlásit

kejta
to víš, chce se zásobit na ty míma, který jí ty nechceš dopřát....
však ony se zase srovnaj až dohárá

kejta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 22:58
- Nahlásit

Jumi
Mrcha je to. Hlavně jí musim trochu schodit,protože je pěkně vyžraná,tak aby nezačala mít problémy s kloubama ještě i ona. Přecijen je stále ještě ve vývinu. To mě fakt kaká,člověk aby nad nima furt stepoval a hlídal,aby si do toho nelezly. Malá totiž jí jako dámička pěkně pomalu a vždycky si nabere trochu granulí do pusy a odnese si je stranou,tam je vyplivne a zobe je jednu po druhý a následně si pak přijde zpátky znovu zabagrovat a celý proces takhle opakuje,než si sní co chce. Jenže to je přesně to,čeho ta starší potvora využívá.

kejta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 23:03
- Nahlásit

birma
Ten starší kanál se asi hned tak nesrovná. Ta bude popelnice i po hárání. Já jí skrouhla denní dávku o 100 gramů,aby trochu schodila a to už před časem a furt se strašně divim,že vůbec nehubne. No bodejť by taky hubla,že,když si uzobe u malý dvojnásobek. Dostávaj třikrát denně a malá to do sebe souká asi půl hoďky. Bohužel tam tu půlhoďku budu muset u ní stepovat a hlídat,aby jí tam ta mlsná potvora neměla možnost asistovat.

Anonymní
# Zasláno: 17 Led 2006 10:47
- Nahlásit

Nám vyšel RTG na kyčle 2,2. Je to špatné?

Jandula
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 10:53
- Nahlásit

Anonymní
Co bych za takový výsledek u mojí čubiny dala... Kdyby byly 0,0 bylo by to lepší, ale není potřeba si zoufat, pokud nemá nějaké problémy, nekulhá, tak bych to neřešila..

evina
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 15:03
- Nahlásit

nevíte zda je někde na netu,jak se projevují různé stupně DKK?

Jandula
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 15:22
- Nahlásit

evina
ježíš, někde jsem to četla... myslím, že na stránkách retrievřího klubu.. nebo si zadej do googlu DKK...
Ale stejně, žádný pes neodpovídá přesně tomu hodnocení, znám psa, který má 4/4 a běhá agility a to velice dobře...

birma
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 18:45
- Nahlásit

evina
to záleží na tom v jaký je pes kondici, jak je prosvalenej, jestli je štíhlejší nebo tlustej....
Třeba na mym psovi to teď vidět neni, Ebony má tušim třináctiletýho ovčouna se čtyřkama, kamarádka má fenečku 3/4 - agiliťandu.........

Azoracek
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 19:39
- Nahlásit

birma
Ty to asi budeš vědět, jen by mě tak zajímalo ( nesouvisí to s Azorkem), ale jak s vlastně u psa pozná, že má DKK? Kamarádka mi říkala, že se to pozná i chuzi psa na schodech, pokud schází schody tak, že skáče oběma zadníma najednou, má DKK, pokud normálně, je to v poho. Nebo aspojn by mělo být. Je na tom něco pravdy? Jak se pozná DKK, když pominu viditelné projevy bolesti psa? Jsou nějaké znaky,třeba v chuzi, běhu ataak že prostě pes DKK asi má?

birma
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 19:46
- Nahlásit

Azoracek
to o těch schodech jsem neslyšela a Altar chodí naprosto normálně. Nenapadá nic, co by se projevit prostě muselo....
Může si sedat a lehat na bok, je to tak pohodlnější, ale taky nemusí (třeba Altar to dělal dřív, teď si lehá normálně - "na žábu"). Může častějc chodit mimochodem, ale nemusí. Můžou mu třeba častějc podjet nohy, když se snaží zatočit v ryhlym běhu na pětníku, ale to se stane i zdravýmu psovi. Může se mírně šetřit, ale nemusí. Může mít boesti, ale nemusí. Prostě se to nemusí projevovat, jediný jasný určeí je protě nechat udělat RTG

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání