| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:47
- Nahlásit
kejta
já bych chtěla pro Thorina ještě časem brášku - ale nevím, jestli si to budu moct někdy dovolit
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 22:47
- Nahlásit
birma
Došlo ti to?
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 22:49
- Nahlásit
Jumi
Už jsem ti taky poslala to číslo,tak snad ti to taky dolítlo.
Já jsem o tomhle moc nepřemejšlela,když jsem si pořizovala ještě malou a teď lítám jako magor,abych to zvládla zafinancovat.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:51
- Nahlásit
kejta
mail mám pod tim nápisem "člen"
Jumi
no mě vychází asi jako Alavis, protože ho vlastně dáváš jenom jeden měsíc ze tří....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:52
- Nahlásit
kejta
zatim nic
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:53
- Nahlásit
birma
a ty zbylé dva nedáváš nic?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:56
- Nahlásit
Jumi
nic, jenom sem tam uvařim sulc, ale to neberu jako kloubní výživu
kejta
dorazilo
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:58
- Nahlásit
birma
Aha mě říkali, že s našima problémama už chondroprotektiva vysazovat nemáme, ale tohle se zas asi nemůže jíst furt co?
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 22:59
- Nahlásit
Holky,vy jim jako ty chondroprotektiva nedáváte furt? Já je holkám cpu pořád,akorát pokaždé něco jiného.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 23:03
- Nahlásit
kejta
Já právě taky pořád a u psů s potížema se to má dávat furt u psů co jsou v poho a má to jen preventivní charakter tak se to dává 3měsíce pak nejmíň 3 měsíce pauza a znova.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 23:04
- Nahlásit
Jumi
to je právě ono - tohle se nemá dávat furt - maximálně dva měsíce v kuse a pak na dva měsíce vysadit. Taky sem tomu moc nevěřila, ale už máme za sebou přes polovinu druhý pauzy a pes mi zatim nekulhá.....
kejta
vždycky sem dávala v kuse, ale tohle se v kuse dávat nemá se mrkni na ten odkaz jak jsem sem dávala
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 23:05
- Nahlásit
Jumi
Sakra,já jim to cpu oběma furt. Tak to to asi budu muset u velký na čas stopnout,abych jí tim spíš neublížila.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 23:06
- Nahlásit
kejta
Ja nepretrzite do neho nieco pcham. Ziadne prestavky. Skoncim s jednym, na druhy den nieco ine.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 23:06
- Nahlásit
kejta
Snad se tím ublížit nedá, ale je to asi zbytečný, zvlášť u takhle drahé věci.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 23:10
- Nahlásit
Už mi padá hlava, jdu spát.
Mějte se krásně a dobrou noc!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 23:10
- Nahlásit
Jumi
dobrou
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 23:16
- Nahlásit
Právě se mi vzbudily moje sluníčka, takže razíme na čurandu a pak do hajan,tak se tu mějte krásně. Přejeme všem krásné sny.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 23:17
- Nahlásit
kejta
Jumi
Dobru noc
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Led 2006 23:18
- Nahlásit
My používáme taky Fortiflex a jsme s ním moc spokojeni!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 08:26
- Nahlásit
My se taky hlásíme do klubu. Sára je po operaci obou loktů. Musím říct, že udržet jí šest týdnů v klidu byl úkol, který mě málem přivedl do Bohnic (dále viz naše diskuze s Jumi na tématu artroskopie), ale vyplatilo se. Už nám bylo dovoleno lítat a zatím nekulhá. Jinak DKK má 3/3- (vleze se tam s odřenejma ušima), teď v zimě je naní vidět, že občas ty zadní nohy šetří, ale doktorka mi řekla, že teď po tý operaci to bude lepší, protože začne zase víc zatěžovat ty přední a uleví zadním. Jinak diagnózu o ochrnutým psu jsem si taky vyslechla...
Jumi
já bych chtěla pro Thorina ještě časem brášku - ale nevím, jestli si to budu moct někdy dovolit
ahóoj, no já bych to být tebou nedělala, diskutovala jsem o tom se Štorkovou, bude mít na jaře vrh (naivně jsem chtěla ještě jedno štěndo) a říkala mi, že pro Sáru bude lepší, když bude sama, protože by dost dováděla atd. Tak nevím... Jinak ale říkala, že je s podivem, že jí po tý operaci zůstaly docela osvalený zadní nohy...
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 09:42
- Nahlásit
My jsme brášku prvnímu psovi pořídili i přes to, že má tak těžkou DKK a je to v pohodě. Samozřejmě, že by na tom byl asi líp, kdyby tu druhej pes nebyl... ale neni to strašný. Když bylo štěně malé, starší pes se o něj krásně staral a měl ho hrozně rád. A když štěně vyrostlo, starší pes se od něj distancoval a ani si moc nehrajou. Starej je taková trubka, že když na něj naskočí venku cizí pes nebo fena, tak ho ze sebe nesundá, dělá to za něj mladej, okamžitě. On snad ví, že na ty nohy moc nemůže, je ho hezký
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 15:08
- Nahlásit
Jandula
Ahóóój! Jak válčíte!Thorin je magor u nás je všude ledovka a já po ní chodim jak...a on letí maxi rychlostí předemnou a jenom pozoruju, jak mu ustřelujou nohy na všechnz možný strany!Ovšem na moje řvaní, že je debil a že si má uvědomit, že ta noha stála 8.000 absolutně kašle
S tím bráškou je to ve hvězdách a až na něj budeme mít tak už bude asi Thorin starouš, takže to se bude muset zvážit, aby ho štěndo nezničilo.Ale chtěla bych ho od Líby! Už se na ta její jarní štěníska moc a moc těším!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 9 Led 2006 19:09
- Nahlásit
Jumi
Ty jsi taky dobrej kaskadér. Modli se, abys ty samý problémy nemusela řešit i s tim druhym psíkem,protože uhlídat ho pak,když je budeš mít doma dva, aby byl v klidu, tak to je na mašli. Já mám ještě tejden na to,abych si někde splašila Neurol, abych to s těma dvěma bláznivkama,co mám doma přežila.
Jandula
Šest tejdnů? Já slyšela,že šest měsíců.
|
kejta
|
# Zasláno: 9 Led 2006 19:10
- Nahlásit
Pochopitelně,že ten anonym jsem já.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 08:22
- Nahlásit
kejta
Po šesti týdnech jsme se mohli začít vracet k normální aktivitě... Už chodíme na dlouhý procházky, tzn. tak hodinový, můžu jí pouštět z vodítka...
Ale třeba to u vás je jiný, když malý budou operovat všechny tři...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 08:23
- Nahlásit
No tak my se taky hlásíme do "klubu chromých".....Můj téměř dvouroční choďák má DKK 3/3, ale díky výbornému osvalení a přidáváním chondroprotektiv - Alavis MSM, se to u něj nikterak neprojevuje - díkybohu.
Zato náš cca 5letý kříženec z útulku má DKK 4/2, na levou při větší námaze (což je třeba už jen delší procházka) kulhá. Na veterině mu navíc taky zjistili v té levé už dost artrotických změn a spondylózu bederní páteře, díky níž ta levá noha už nikdy nemůže být stejně pohyblivá jako ta pravá..... Takže pejsa baští Alavis Forte a Movalis, dostal anabolickou injekci na posílení svalstva zadních nohou. On má navíc ještě sníženou funkci štítné žlázy, takže další prášky (hormony Euthyrox) a ještě bere v souvislosti s tou štítnou žlázou Fitmin (zinek a biotin), protože od té "štítnice" se projevují a jsou odvislé i problémy z kůží (lupy apod...) takže taky máme doma "legraci". Pejsa je co se týče ošetřování kůže a vůbec léčebných kůr, velice trpělivý, nechá si všechno líbit s "odevzdaným výrazem v očích", takže naštěstí žádné boje.... Být na jeho místě náš mladej, tak ten by rozhodně nevydržel třeba hodinu ležet na boku a nechat si vmasírovávat hojivý olejíček....
|
kejta
|
# Zasláno: 12 Led 2006 21:12
- Nahlásit
Evik
|
kejta
|
# Zasláno: 12 Led 2006 21:15
- Nahlásit
Jsem debil.(komentář k předchozímu příspěvku-nepříspěvku)
Evik
Proboha, tak to je fakt drsný.
Jandula
Asi bohužel budeme muset ten klid dodržovat o něco dýl, ale upřímně doufám, že ne šest měsíců, to by mě totiž asi odvezli.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 21:20
- Nahlásit
kejta
no jo mladou máš fakt aktivní. Altárek už se těší na obě dvě holky, až se zase proběhnou
|
kejta
|
# Zasláno: 12 Led 2006 21:24
- Nahlásit
birma
Čauky. To my se taky už těšíme. Před chvilkou jsme se vrátily z lesa, tak tu obě holky ležej jako lazaři a odpočívaj. Plácaly jsme se tam skoro dvě hodiny. Málem jsem už nedolezla ani k autu, jak jsem byla zmrzlá.
|