| Autor |
Zpráva |
evina
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:12
- Nahlásit
Tak to váš klub rozšířím...můj 8.měs.střední knírač-diagnóza úlomek kosti v kloubu ale vetové nejsou jednotní.Zatím čekáme jak se to vyvrbí protože hafín mezitím už 3 týdny nekulhá a vet mi řekl,že to může být jen zánět kloubu Bere alavis msm
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:12
- Nahlásit
kejta
Dik. On zacal krivat v piatich mesiacoch, nenapadne a malicko. Obcas viac. Na RTG sme isli vsak az neskoro (zly vet), ked mal 10 mesiacov. A to uz bolo zamiesene... Hugo ma rok a pol. Lakte sme mali uz vopred, lebo vzdy doteraz krival len na predne. Tak tam nas najprv tlacili na operaciu. Tak sme sli s tym, ze predoperacne vysetrenie zahrnie aj RTG zadnych (chceli jasnejsie snimky a hlavne chcel operujuci "svoje" snimky). No a ako videl zadne, tak nam operaciu zrusil... Takze sa ani nekonala. Teraz nekriva vobec, ked tak, zlahka na lavu prednu. Prestal asi v 14-15 mesiacoch krivat. Z nicoho nic. Ale velmi mu puka v klboch ked vstava a musi to "rozchodit".
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:14
- Nahlásit
DKK 4/4 jsou celkem běžná diagnóza a znám hodně pejsků co se s nima dožívá krásného věku bez nějakejch hroznejch obtíží! Já už teda Thorina budu vždy šetřit a vysokohorský dlouhý túry bych s ním nedělala, ale nijak rapidně ho omezovat nebudu!
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:15
- Nahlásit
Taky neomezuju, on se začal po letech šetřit sám a je to znát, svalů na stehnech hodně ubylo a častěji kulhá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:17
- Nahlásit
kejta
vždycky pomůže když víš že nejsi ve srabu sama
kdy by se ti srazík hodil? povídej.. já teď budu v Praze jenom tejden a pak sem budu občas jezdit, alre to tak jako na cvičák a na zkoušky....
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 22:17
- Nahlásit
WhiteWolf
Máš recht,taky jsem to hned zavrhla s tim,že řešit její stav utracenim budu, až když to bude nutné.
pigie
Zabít některý veterináře je málo. No a dáváš mu nějaký věcičky na kloubečky?
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 22:19
- Nahlásit
birma
Já jsem v Praze furt,akorát jsem účetní,takže budu mít teď asi nějaký dny pěknou hoňku v práci. Zítra by to myslim ale šlo. Tak kdy a kde,jestli se ti to zítra šikne?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:19
- Nahlásit
WhiteWolf
Mne povedali, ze v zapadnom svete, by mi veti navrhli rovno to zviera, ako tam lezalo neprebrate po tom RTG uspat....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:20
- Nahlásit
kejta
Hej davam, davala som ludsky chondrosulf, teraz berie Caniviton a potom pojde na Alavis
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 22:21
- Nahlásit
Jumi
DKK 4/4 jsou celkem běžná diagnóza a znám hodně pejsků co se s nima dožívá krásného věku bez nějakejch hroznejch obtíží!
No právě. Taky si u malý z těch kyčlí vůbec nedělám hlavu. Ono to ale asi bude i tim, že zatim s nima problémy nemá. Zatim má jiný.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:22
- Nahlásit
kejta
zejtra buď ráno - kdekoliv ale abych stihla bejt do 9.00 zase doma ve Vysočanech nebo pak až večer podle toho kdy přijde domu mamka (maj nám přijít nějaký topenáři či co
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 22:23
- Nahlásit
pigie
A co ty nožičky,nechceš zkusit? Taky jsem slyšela dobrý ohlasy na lidský preparát Proenzi 3 a cenově to prý vyjde skoro stejně jako Alavis,akorát prý má všechny složky, který by absahovaly všechny tři Alavisy dohromady. Myslim jako kdybys dala dohromady ten Alavis single,msm a ten další.
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 22:25
- Nahlásit
birma
Tak to necháme asi na večer. Já po ránu moc nefunguju.
Máš auto?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:25
- Nahlásit
kejta
to sice má, jenže jedna z těch složek se nesmí podávat dlouhodobě
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:26
- Nahlásit
kejta
nemám, bohužel
večer - to jako potmě? já ho neuvidim a nic nenafotim.....
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 22:27
- Nahlásit
birma
No vidíš, to já zase nevim. Veterinář nám to doporučil a nic o tomhle nám neříkal. Asi ho tam fakt půjdu umlátit.
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 22:28
- Nahlásit
birma
Já mám bejt ve tři na veterině,aby malý zavedli nějakej lék do ..... tak jestli budeš moct, tak ve čtyři si můžeme dát někde srazík. Já jsem mobilní,tak klidně řekni kde a já tam dotasim.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:30
- Nahlásit
kejta
nám maj právě dorazit mezi čtvrtou a šestou, takže netučim kdy se dostanu z domova
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:31
- Nahlásit
kejta
Ja myslim, ze co je urcene ludom je OK, ale co je urcene psom, je pre nich predsa len lepsie. Oni maju ine enzymy v zaludku a tak. Radsej Alavis, o proenzi som pocula tiez dobre referencie, uvidime. Dost mozne, ze na tri mesiace zaradim aj ten. Ja to striedam. Napr. Caniviton mu vyslovene chuti.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:35
- Nahlásit
kejta
pigie
Já dávám proenzi3 a jsem moc spokojená.Že by se nesměl užívat dlouhodobě slyším prvně, přeptám se mamky je farmaceut, ale nezdá se mi to lidi to taky berou dlouhodobě.
Mě se to zítra moc nehodí, ale to neva přidáme se jindy, tak si to pělkně užijte!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:35
- Nahlásit
mě se osvědčil Alavis http://www.alavis.cz/ (dávala jsem dva měsíce MSM a měsíc Forte - doporučili mi to na Alavis lince) a pak Fortiflex http://www.virbac.cz/fortiflex.html
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 22:36
- Nahlásit
birma
Já ti na mejl pošlu na sebe telefon. Až budeš zítra vědět víc,tak mi třeba jen hoď sms a já vyrazim a nebo se domluvíme třeba na úterý.
pigie
My už jsme vystřídali všechny Alavisy, teď máme GAG Forte a pak asi na chvilku zkusim ten Proenzi3. Jsou na to dvě,takže se nebojim,že by to měly na moc dlouho. Ještě jim k tomu všemu přidávám vitamín C,tim se nemůže nic zkazit.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:37
- Nahlásit
Jumi
mě to říkali o chondroitin sulfátu - jak na tý jejich lince, tak i veterinářka mi to říkala
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 22:37
- Nahlásit
Jumi
Tobě taky pošlu foun a domluvíme se.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:38
- Nahlásit
kejta
Absolutny suhlas. Ja som tiez radsej za striedanie akehokolvek pripravku. Dlhodobo sa mi ani jeden nezda byt vhodny, hoci je to len moje laicke videnie...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:39
- Nahlásit
O tom fortiflexu pořád uvažuju, ale příjde mi nějakej děsně drahej!
Ty granule Hills j/d jsou taky dobrý - ale taky drahý potřebovala bych nějakou tiskárnu cenin
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 22:43
- Nahlásit
Jumi
Ty tam nemáš mejl,tak nevim,kam ti mám na sebe ten kontakt napsat.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:43
- Nahlásit
No, my to teda taky střídáme ale proenzi jsme měli dvojité výhodné balení + jako dárek proenzi opti tak to měl na dýl. Ale pak mu teda raději koupim zase alavis, když to říkali i na tý lince a vet!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:44
- Nahlásit
mijur@atlas.cz
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 22:45
- Nahlásit
Jumi
O tiskárně mi ani nemluv. Když mi řekl doktor cenu tý operace,tak jsem rázem taky začala mít problémy s nohama. naštěstí tam je možnost Homekreditu,tak snad nám jí dají,jinak jsme v ř.o.
|