| Autor |
Zpráva |
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 21:44
- Nahlásit
birma
Nechceš někdy s těma našema invalidama vyrazit na vychajdu?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 21:45
- Nahlásit
kejta
to sice můžem, ale já teď u Obludy řešim přivolání, takže hje na šňůře a asi by ti holčičky pěkně omotal....
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 21:46
- Nahlásit
birma
Ne ne,ani jedna z nich neni kupírovaná. Jim se jinak dřív kupírovaly jen ušiska,ocásky se jim nechávaly dlouhý.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 21:46
- Nahlásit
kejta
birma
Vitajte v klube, my sme na tom podobne. Operacia nam tiez nebola odporucena...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 21:47
- Nahlásit
kejta
a víš že s nima už můžeš na všechny zkoušky všech řádů? vuim, že ste řešili, že nemůžete, když jste tam byli....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 21:48
- Nahlásit
pigie
v klubu jsem spíš měla kdysi vítat já tebe ne? přeejenom mám chromajzla staršího....
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 21:48
- Nahlásit
Omotání jim nevadí. Jsou na psíky se šňůrou zvyklí.Jestli s nim řešíš přivolání, tak to abysme vyrazily co nejdřív. Měla bys super rušívý vliv. Velká má totiž periodu.
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 21:49
- Nahlásit
pigie
jé,čau piguš. Hugísek má taky trable?
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 21:51
- Nahlásit
birma
Se zkouškama ještě uvidíme,jak to bude mladý bavit. S malou jsem ještě ani nezačala a s velkou zatim jen tak lážo plážo. Co mě ale dost překvapilo, že jí fakt moc bavěj stopy,tak toho asi využijeme.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 21:52
- Nahlásit
Taky se hlasim do klubu chromajzlu. Starsi cuba je po 4 operacich vazu... A pajda stejne...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 21:54
- Nahlásit
kejta
no tak to bych tě vzužila na přivolání velmi ráda
a kam chodíte na stopy? bych se taky přidala, protože nás to baví taky a mě nebaví samotnou čekat, než mi stopa vychladne
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 21:54
- Nahlásit
Fifi
Doháje ženská, napiš něco pozitivního prosim nebo mě už fakt klepne.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 21:55
- Nahlásit
birma
A kolik let je tvýmu hafušovi?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 21:56
- Nahlásit
birma
Jasne Ja tiez bojujem osvalenim, dufam, ze to pomoze.
kejta
Hugo ma DBK 4/4 DLK tiez zle a este aj rameno v haji. Operacia nam bola doporucena na jeden laket a rameno, ostatne neoperovatelne, ale ako vravi birma, pooperacny pokoj by mu dal len zabrat. Tak sme sa rozhodli to nechat na nom, nech sa popasuje.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 21:57
- Nahlásit
kejta
Pozitivniho? Ta leva zadni, na ktery ma 3 operace, je plne funkcni a celou vahu dava na ni... Takze ja doporucuji jet rovnou k doc. Necasovi a nevyhazovat penize jinde...
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 21:58
- Nahlásit
birma
Rády posloužíme jak na přivolání tak na stopičky. Stopy děláme kde se namane. Zatim jsme dělaly jen dvakrát,takže zatim stále na čerstvých. Také budu raději lítat se psama a učit je s někym dalšim. Povídej,kdy se ti to šikne?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 21:58
- Nahlásit
birma
kejta
Jéé, tak to nás vemte taky - my jsme taky chromajzlík na 10m šňůře! Přivolání nám moc nevoní
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 21:59
- Nahlásit
Jumi
zatím tři, ale neprojevuje žádný problémy a na umírání se určitě v brzký době nechystá
pigie
určitě to pomůže - svaly udržej spoustu věcí v chodu
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 22:01
- Nahlásit
Fifi
Super,aspoň něco.
My už jsme s operací objednaný k Beránkovi do Brna. Jdeme na artroskopii a navíc nikdo jiný jí operovat nechtěl. Pravda, u Nečase jsme nebyly.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:02
- Nahlásit
birma
no to doufám,že nechystá ve třech letech!
My máme taky špatný i kyčle a ta jedna ho poslední dobou zlobí, už aby bylo teplo a zase jsme mohli chodit plavat!
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 22:04
- Nahlásit
Jumi
Jasný, klidně pojď.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:05
- Nahlásit
kejta
budu drzet palce... Uvidis, dobre to dopadne...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:05
- Nahlásit
Jumi
no podle pana doktora se měl chystat krátce po roce, takže pro nás je už tenhle věk prostě úspěch - každým dnem trhá rekordy...
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 22:06
- Nahlásit
pigie
A on ti taky nějak hodně kulhá nebo si na to přišla až po RTG udělaných jen tak pro jistotu.Kolik je Huginovi? Mimochodem,před chvilkou jsem viděla jeho fotky a je to pěknej drobeček.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:07
- Nahlásit
Taky se hlásím s chromajzlem, kříženec labradora se setrem a DKK 4/4. Někteří mě možná už znáte. Papáme Alavis (před tím Caniviton Forte 30), je nám 6 let a zatim nám to celkem běhá
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 22:07
- Nahlásit
birma
Jumi
Tak ženský povídejte. Kdy dáme ten srazík?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:08
- Nahlásit
kejta
Já mám dojem, že Beránek se učil u Nečase, ale nevim, jestli se nepletu a je to prej také ortopedická špička, tak si myslím, že to bude Akorát vám nezávidím tu cestu po operaci z brna.Já měla dost už těch našich 15km po operaci v autě!
|
kejta
|
# Zasláno: 8 Led 2006 22:09
- Nahlásit
Ježiš. Nechci,aby to vyznělo nějak hnusně,ale fakt jste mě ohromně uklidnili tim,že vidim,že v tom nejsem sama,a že nejsem sama,co to nechce hned řešit uspáním psa.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:10
- Nahlásit
birma
Tak ať je trhá ještě nejmíň tak 10let!
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 22:11
- Nahlásit