| Autor |
Zpráva |
Shadow
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2005 11:48
- Nahlásit
no? jaké máte zkušenosti s timhle krmivem??
|
kery
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2005 14:39
- Nahlásit
Lepší průměr. Z vlastních zkušeností na mých i útulkových psech bych to seřadila takhle: 1. Eukanuba, 2. Hills 2. Purina Pro Plan, 2. Royal Canin, 3. Acana, 4. K9
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2005 15:00
- Nahlásit
Kvalita za rozumnou cenu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2005 15:01
- Nahlásit
kery
někam ti vypadl ProPac, ProFormance, Calibra, Nutra Gold......
|
jana33
|
# Zasláno: 20 Říj 2005 15:07
- Nahlásit
no řekla bych,že teď po tom zdražení už tak rozumná cena nebude.Ale jinak jsem s Acanou spokojená
|
Anonymní
|
# Zasláno: 20 Říj 2005 15:27
- Nahlásit
S acanou krmím od štěněte a jsem spokojená, ale teď za prakticky stejnou cenu koupím "lepší" a půjdu asi do ProFormance nebo Proplanu (stejně už od nich kupujeme lososové)
|
Břetislava
|
# Zasláno: 20 Říj 2005 17:16
- Nahlásit
Zajimalo by mě za kolik kupujete 20 nebo 15kg Acany. Zjistila jsem,že v každém obchodě je to různé a liší se to až o 150kč. My kupujeme 20kg za 1120.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 20 Říj 2005 17:24
- Nahlásit
Já jsem kupovala 20kg jehněčí Acanu za 950,- ta cena je taková, protože jsem to brala přes známého a ten to má z Hořovic, bez DPH. Teď asi o něco víc budu platit. Ale jinak se to pohybuje kolem těch 1100,- až 1200,-.
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2005 18:27
- Nahlásit
kery
Eukanuba?? Na tu si dost lidí stěžuje...
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2005 18:40
- Nahlásit
No já zatim tak přemýšlím co budu kupovat čeká mě to až na jaře... tak jen tak pokukuju abych pak nebyla vyjevená a nehledala všechno najednou ale celkem teda laickým okem mi příjdou solidní : Purina Pro Plan, Acana, Propac, K9, no a : Nutra Gold, Royal Canin, ProFormance a Calibru jsem ještě neprohlížela nebo jsem o nich ještě neslyšela.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 20 Říj 2005 18:51
- Nahlásit
Shadow
Hlavně psům moc nejede...za nějaký čas se jí přejí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2005 18:54
- Nahlásit
Shadow
Acanou jsem krmila když byl malej, docela mu sedla ale potom dospělácká pro velký plemena - byl jak lunt.
Teď krmim ProFormance a jsem moc spokojená
Jinak se doporučuje štěně krmit tim nejlepšim na co máš, aby dobře narostlo a potom u dospělýho psa neni takovej problém jít s kvalitou dolu. Ale to, na co u štěněe zaděláš v mládí v dospělosti nedoženeš žádnym krmenim....
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2005 18:58
- Nahlásit
birma
no, ale on je trošku problém vybrat to nejlepší protože každé krmivo je podle výrobců "to nejlepší"
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2005 19:08
- Nahlásit
Shadow
rozhodně Acana je premiovka a ne superpremiovka
ze superpremiovek mi Eukanuba a Royal Canin přijdou šíleně drahý (zbytečně) - takže já bych volila asi ProPlan, ProFormance, nebo NutraGold, Calibra je česká, neznám moc lidí co s ní krmí, ale je to superpremiovka a je o trochu levnější než ty co jsem tu jmenovala
důležitý je vybrat řadu která neni dělaná z moučky ale fekt z masa (a to premiovky nejsou)
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2005 20:21
- Nahlásit
Jinak se doporučuje štěně krmit tim nejlepšim na co máš, aby dobře narostlo
S tím naprosto souhlasím Můj pesan papkal štěněčí Eukanubu i když panička pak neměla málem co do huby Teď dostává dospěláckej Eagle Pack, což je taky super krmivo a myslím, že je levnější
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2005 07:46
- Nahlásit
Břetislava
Já kupuji Acanu zátěžovku (Premium De Luxe) 20 kg za 1090,- ve velkoobchodě. A ještě mi vždycky ke každému pytli přidají hračku, vodítko apod. Než jsem ho objevila, brala jsem to u veterinářky, která ji brala v tomto velkoobchodě a dávala si na to 20% marži.
|
Rascal
|
# Zasláno: 21 Říj 2005 08:28
- Nahlásit
No ono záleží na tom co máte za pejska. Malé, střední, velké či obří plemeno? My jsme vyzkoušeli RoyalCanin, ale ten naší čubině nechutnal, potom jsme přešli na FirstMate a ten je pro nás nejlepší. Eukanuba už není co bývala samá sója.
Jinak Acana, Anka a K9 jsou také dobrá krmiva.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2005 09:01
- Nahlásit
Rascal
Tak Ankou bych nekrmila - dělám ve zverimexu a když se rozvažuje Anka tak si říkám kdo tím krmí. Je nějaká lehčí než normální granule - připadá mi že je převážněze sóji....
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2005 12:54
- Nahlásit
birma
a co máš za psisko???
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2005 12:55
- Nahlásit
Shadow
cane corso
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2005 13:03
- Nahlásit
nechci to sem motat, ale tak už se zeptám co máte za vodítka a obojky?? Mě osobně se stahovací hrozně hnusej asi je tady hodně lidí používá ale mě příjdou uplně blee, protože když pes zatáhne tak se na tom škrtí znám jedny lidi a ty měli psa byl to takovej pošuk neposlušnej a měl stahovák a strašně tahal na vodítku kolikrát se mu ten stahovák nepovolil a škrtil se i když šel normálně pak sem se mu podívala ze přední strany na krk a měl to tam chuděra uplně sedřený do krve. Já nevim prostě jsem k tomuhle obojku nenašla sympatie co vy??? A vodítka se mě osobně zamlouvají přepínací kulatý víte který myslim že jo??
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2005 13:04
- Nahlásit
birma
je ten je pěknej já budu mít kolem března leonbergera
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2005 13:08 - Změnil/a: Mel
- Nahlásit
Shadow
My máme stahovák jenom na cvičení (zapnutej na nestahování). Jinak venku má široký kožený. Vodítko - pro malé štěně jsme používali flexi, aby měl "volnost", ale zároveň jsme ho mohli jakž takž ovládat. Teď používám obyčejný přepínaci, ale nemám kulatý, nýbrž ploché. Hlavně musí být příjemné do ruky, protože když pes tahá, je to dost bolestivé.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2005 13:13
- Nahlásit
Shadow
já má mstahovák pořád ale na nestahování (to je základ) a pes ho má protože mu mooooc sluší
vodítko používám krátký - teď 0.6 metru, když to vypadáá, že na něm bude dýl tak 1.5 metru - delší mi přijdou nepraktický (možná s nima jenom neumim dělat)
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2005 13:21
- Nahlásit
no když to je zapnutý na nestahování tak to jo! to jim fakt moc sluší ale když to stahuje tak se mi to moc nelíbí. Jinak kožený obojky sou super myslím, že i tomu pejskovi musí být príjemné. A přepínací mám už vyhlídnutý kulatý ty se mi dobře držej, no musí být aby se dobře drželo to máš fakt pravdu, jestli já toho svýho prvního psa-Leonberger špatně naučim chůzi na vodítku tak mě asi bude tahat za sebou po zemi
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2005 13:26
- Nahlásit
Shadow
Ja mam stahovak z jedineho dovodu, vacsi obojok som nezohnala iba stahovaci. Teraz ma 80cm obvod. A nidky som si psa neuskrtila, lebo je vychovany, takze bol pouzivany az vtedy, kym sme iny taky velky nenasli. Dovtedy uz poslusnost na voditku mal zasebou. Ale inak pouzivam na bezne vodenie, kedze je problem zohnat tak velky obojok vlastnorucne vymyslenu vec, co je obojok aj voditko dohromady. Jet to vlastne len taka slucka, ktora ma na sebe stahovaci popruh, takze mozem nadstavovat velkost. Predstav si to ako osmicku, v ktorej jednej casti ma pes hlavu a tu druhu drzim a vediem ho. Neviem si to vynachvalit.
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2005 13:38
- Nahlásit
pigie
no jo ty máš vlastně toho novofundlanďáka že jo?? hm.. tak ten potřebuje fakt velkej obojek hm.. tak to je asi dobrý, počkej a to sis vyrobila?? nebo někde koupila??
|
frog
|
# Zasláno: 21 Říj 2005 13:52
- Nahlásit
My používáme jedině stahovák. Naše fenka je honě temperamentní a zkouší tahat. Žádné šrámy na krku nemá, když se obojek používá správně tak je to skvělá pomůcka. Pes zásadne na stahováku nesmí tahat!!!! To je jasné,že se potom škrtí. Se stahovákem se ve správnou dobu škubne. Práci se stahovacím obojkem vám vysvětlí na každém cvičáku. Já si ho nemůžu vynachválit.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2005 13:55
- Nahlásit
Já obojky nepoužívám prakticky vůbec, jen když jde pes na vlečku nebo na barvu - tam musí mít barvářský řemen popř.vypouštěcí vodítko přidělané k obojku. Kromě toho podle toho už taky ví, co se bude dít.
Jinak máme lovecká vodítka s moxonovou smyčkou a pokud jsou na volno, tak bez obojku. I kvůli bezpečnosti.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2005 13:56 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Shadow
Vyrobila, zohnala material a obuvnik za 20 Sk usil Ale podobne ako Ketrin nepouzivam vobec nic. Pes chodi bez obojka, na ten plateny ho beriem, ked idem cez vela ludi alebo cestu. Stahovak mam na cvicak.
|