| Autor |
Zpráva |
Lio
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2014 14:18
- Nahlásit
Cena je mi jedno, ale ta chemická léčba neni schopná rakovinu vyléčit, pouze ji zpomaluje...k čemu to. Všechno má nějakou příčinu a všechno tím pádem musí mít nějaké řešení. Musím jí pořádně nastartovat imunitu.
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2014 14:49
- Nahlásit
Lio
Tak to je mi moc líto . S tou chemií bych to viděla stejně. O operabilnosti asi řeč nebyla, že ? Odstranění je vždy lepší volba než chemie. Chtělo by to vědět, kde přesně se nachází, jak je tumor velký, jestli je ohraničený........jestli se nejedná třeba o adenokarcinom....
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2014 14:56
- Nahlásit
Lio
..........mám namysli karcinom té hypofýzy, chtělo by to magnetickou rezonanci, prozradila by více. Odkud přesně brali ten materiál na histologii ?
|
Lio
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2014 15:18
- Nahlásit
Ten materiál je z nosní dutiny. Já zatím nevím, jaké jsou postupy, ještě jsem nebyla u doktora, akorát mi přišel email se strohou větou, že je to nediferencovaný karcinom. Požádala jsem o kompletní zprávu z histologie, abych to mohla ukázat mé doktorce, zatím mi nic neposlali.
Ale co jsme se bavili po té rhinoskopii, tak říkal, že karcinom nosní sliznice se operovat nedá, pouze potlačit a zpomalit. Ono to dává logiku, nosní sliznici jí vzít nemůžou, že jo...
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2014 15:27
- Nahlásit
Lio
No, slyšela jsem,ale u lidí, když dochází k tomu nevratnému zbytnění nosní sliznice třeba po nadužívání těch kapek do nosu, že se pak provádí abraze nosní sliznice, aby mohla narůst nová a zdravá, ale chtělo by to zjistit podrobnosti...........
|
Lio
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2014 16:26
- Nahlásit
Jo jo, to jsem taky četla. Zítra se na to všechno důkladně zeptám.
|
Lio
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 18:54
- Nahlásit
Ahoj,
tak po domluvě s doktorkou jsme se ustanovily na následujícím:
K 9 immunity
Artemisinin
Aloe Vera
Lososový olej
syrové maso, zelenina, ovoce, vejce
Na tu chemoterapii se pravděpodobně vykašlem, protože má čubina špatný játra a mohly bysme jí je odpálit...a já jí přece nezničim játra, ve snaze oddálit smrt.
Výhledově nám dává 3 měsíce až maximálně rok a pak jí buď necháme uspat, až nebude moct dýchat, nebo se udusí.
Ještě jsem navrhovala lypozomální vitamín c, ale to mi zamítla s ti, že bych jí mohla překyselit organismus, přitom ale mně laikovi ten vitamín c připadá dost důležitý. Četla jsem si studii, kterou dělali na myších a ten vitamín c tam hrál obrovskou roli. Asi obepíšu poradny.
Četla jsem i tady to vlákno s Falcem a na nic lepšího jsem zatim v těch doplňkách stravy nepřišla.
|
Lio
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 18:58
- Nahlásit
Jo a taky se naučim kouzlit.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 19:24
- Nahlásit
Lio
ovoce,
já mám pocit, že ovoce je moc sladký, ne?
Aspoň mamča to tvrdila, že Milče nedává ovoce ani třeba moc mrkve, protože sacharidy vyživujou ten nádor
|
Lio
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 19:47
- Nahlásit
To je pravda, to jsem taky četla. Ona to naše doktorka spíš bere tak, že prostě umře, tak ať jí to nějak zpříjemníme. Ale zase je potřeba dodávat vitamíny, já nevim, jestli stačí zelenina.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 20:07
- Nahlásit
Lio
zase je potřeba dodávat vitamíny, já nevim, jestli stačí zelenina.
stačilo by i maso bez zeleniny, pes si z toho vezme všechno potřebný. Zelenina teda stačí tuplem
|
Lio
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 20:10
- Nahlásit
A jak je to s vnitřnostma? Rakovinový buňky potřebují železo, aby se mohly množit a třeba takový játra obsahují hodně železa. Zas jsem ale na více webech četla, že zrovna játra jsou dobré při rakovině.
Já nevím, u lidí se ovoce doporučuje, ale pes je masožravec, já vím. Nerada bych udělala něco, co by to ještě urychlilo.
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 20:37
- Nahlásit
Lio
Proti rakovině je prý dobrá syrová červená řepa,nebo šťáva z ní.Jak to bude mít s tím dýcháním,přece ji nemůže nechat dusit,to je hrozné.A o udušení ješté navíc mluvit jako o odchodu,to si nikdo nezaslouži.Zeptej se ještě někoho.....
|
Lio
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 20:39
- Nahlásit
Až se rakovina rozšíří do celého nosu, tak se začne dusit. V tu chvíli přijde čas na uspání.
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 20:46
- Nahlásit
Lio
Ten vitamin C se u takovych připadu podaval intravenozně,ale nam teď v praci přisla oficielni zprava z lekarny,kde upozorňuji,že není žádná věrohodna studie,ktera by prokazala kancerostaticke učinky teto metody
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 20:48
- Nahlásit
Lio
Ale odkud se šíří,je to primarni nador,nebo metastaza,je ohraničeny.........je ještě plno nezodpovězenych otazek, pořad mi tam chybi ten magnet
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 21:08
- Nahlásit
Lio
mamča vnitřnosti nepodává.
Mimochodem u Milči to maso musí bejt docela kvalitní, jinak hubne.
|
Lio
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 21:18
- Nahlásit
To já nevim, jeslti je to primární nádor nebo metastáze. Zasáhl celou jednu nosní dírku, momentálně se šíří v druhé nosní dírce a je zasažena přibližne 1/4. To by něčemu pomohlo, kdyby vznikl jinde a teď se šířil tady?
Je to "nediferencovaný solidní karcinom", stojí ve zprávě.
kachna:
Čuba je docela oplácaná a zatim nehubne, to u nás asi problém nebude.
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 21:32
- Nahlásit
Lio
No,přemyšlim,kdyby prostě odněkud rostl a ucpaval nos zevnitř,proč by nemohl byt nosem vyoperovatelny. Ještě bych se zeptala. Solidni si myslim,zě znamena kus pevne hmoty,to je pro mě zprava,že by to mohlo jit pryč. A pokud to neni metastaza,je to take pozitivum
|
Lio
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 21:35
- Nahlásit
Ne. Tam nic neroste jako hmota. Je to rozežraná sliznice nebo jak bych to řekla.
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 21:43
- Nahlásit
Lio
Vyznam slova" solidní" je v podstatě hmatatelny,vytvářející ložisko. Viděl nalez onkolog,nebo "jen" veterinař?
|
Lio
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 21:48
- Nahlásit
Já jsem to viděla na tom videu, vážně tam není nic, co by se dalo odříznout.
Ta diagnóza je stanovená na základě histologického vyšetření.
|
Lio
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 21:52
- Nahlásit
Zítra dám tu rhinoskopii na youtube.
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 21:56
- Nahlásit
Lio
Je mi fenky lito,tak se nevzdavam,doufam,že se nezlobiš,ale dušení je nejhorši pocit .
Kdyby tam nic nebylo,nemohlo by to nos ucpavat,ne?
Histolku beru,ale kdyby to šlo prokonzultovat s onkologem,třeba by byl moudřejší.Jak říkám,jsem medicinsky skeptik,už tolikrat mi nebo mým dětem sdělili lekaři mylnou dg. že kdybych dala na ne a ne na svoji intuici,kdo ví na co by nás ĺěčili
|
Lio
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 22:01
- Nahlásit
Jasně, že se nezlobím za rady.
Já tomu sama nerozumím, neni tam žádnej útvar, kterej čouhá do prostoru, spíš bych řekla, že je ta sliznice zduřelá.
Hm, mohla bych se zeptat nějakého onkologa, zda bych mu mohla poslat to video.
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 22:04
- Nahlásit
Lio
Jo,to bych určitě udělala
|
Lio
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 22:20
- Nahlásit
Je to dobrý rada, děkuju. Zítra si najdu dva onkology a požádám je o názor.
Já jenom nevim, jestli to doktoři dělaj, dávat rady zadarmo...
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 22:24
- Nahlásit
Lio
Záleži kteři Ale ti morální by měli radit zadarmo,vždyť nic neudělají,ne? Psí onkolog může chtít fenku vidett,coz by uz asi neco stálo,ale tomu bych se nebránila,no a lidský onkolog by mohl řict svůj názor zdarma.
|
sicluceatlux
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2014 22:41
- Nahlásit
Lio
Tumory nosu a vedlejšich dutin nosních- přečti si na netu tyto stránky,je tam toho spoustu.
|
Liio
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 17:38
- Nahlásit
Tak sme se ptaly doktorky, jestli by to šlo chirurgicky odstranit...prej by to šlo vyškrábat, ale museli by jí sundat celou kůži, kost a pak to zas přidělat. Já fakt nevim.
|