| Autor |
Zpráva |
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 22:01
- Nahlásit
Vlčáčková
Skákání čerstvě nakryté feny je asi na stejné úrovni, jako když gynekolog naopak radí "neplodným" párům, aby se žena po aktu stočila do klubíčka - hlavu dolů, klek a zadek nahoru. Pak to teče tam, kam má. Naopak jako přirozená antikoncepce se dá použít po styku odchod se vyčůrat. Tím zpravidla vyteče i ejakulát.
A já z tebe asi porodím.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 22:03
- Nahlásit
Jebloň
Ze mě? Důvod?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 22:06
- Nahlásit
Vlčáčková
Ale tak jo, neco pravdy na tom bude, bezne se doporucuje fenu po nakryti nechat v klidu a nikde nehonit. Kdyz o tom tak premyslim, tak mas castecne recht. Ovsem termin "vyskakat stenata" me zaujal, pokud by bylo poctive zadelano i se svazanim, zadny klacicky nepomuzou.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 22:09 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Fifi
bezne se doporucuje fenu po nakryti nechat v klidu a nikde nehonit
Mě bylo doporučeno ne nechat v klidu, ale udržovat hřbet ve vodorovné poloze - chodit ano, ale nesedata, nenechat vyčůrat, nenachat lehnout, drbat se a tak. Furt v pomalé chůzi.
Kámoši po nechtěném krytí hned vzali fenu a nechali jí skákat pro klacek a pak v paneláku s ní vybíhali patra až nahoru, dolů si jí posílali výtahem. Pěkně to z ní vytékalo a nakonec neměli ani jedno štěně. Ale třeba by nebylo ani tak, kdo ví.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 22:23
- Nahlásit
Vlčáčková
Pěkně to z ní vytékalo a
vždycky sperma vytéká ze samice at´ je psí, lidská, kočičí nebo jakákoliv jiná, vagína není totiž dutý orgán
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 22:27
- Nahlásit
kejtlin
No jasně, a o čem tu celou dobu mluvím?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 22:32
- Nahlásit
Vlčáčková
No jasně, a o čem tu celou dobu mluvím?
o tom že když bude fena skákat tak z ní ta "štěňata" vytečou
to by mě zajímalo proč veti dávaj ty injekce hormonální bo proč se dělaj interupce bo pilulky po, když by stačilo si trochu poskočit bo se proběhnout po schodech ještě jsi zapomněla na výplachy octovou vodou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 22:33
- Nahlásit
Vlčáčková
tím jsem chtěla říct že sperma vytéká vždy i když pak samice zabřezne, na to nemá vytečení spermatu žádný vliv
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 22:35
- Nahlásit
Myslím, že už z toho zase děláte debatu o hovně. Papa.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2011 23:01 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Alexa
o tom že když bude fena skákat tak z ní ta "štěňata" vytečou
Jistě pani ale někerá spermijka se může zaháknout vocáskem a nepustit no a pak je z toho to jedno ščeně musí bejt děsně statečný a nezdolný po tatínkovy to bych si okamžitě vzala i když by to byl vořech a měl zdeset genetických mutací páč ty by byli jen ty nejlepší vo tom žádná
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 11:12
- Nahlásit
děcka nehádejte se,,stejnak je to k ničemu ,páč
Jo jo a frčí to dál u Indiánů v pralese. Akorát že skákají kolem pátého měsíce
..a čuba je březí měsíce 2,tagže nic,no
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 11:32
- Nahlásit
davidkova renata
a čuba bude skákat tři měsíce po porodu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 12:10 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
davidkova renata
laguna
a čuba bude skákat tři měsíce po porodu
No ale zase, když bude skákat 3 měsíce po porodu, tak rozhodně březí nebude, to zase, uznejte, má svou logiku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 12:13
- Nahlásit
Eldoguero
No ale zase, když bude skákat 3 měsíce po porodu, tak rozhodně březí nebude, to zase, uznejte, má svou logiku
dokonce to nebude ani proti chovatelským řádům, bo gdyby náhodou něgdo chtěl skákat s čubou v druhé polovině březosti tak si koleduje o malér
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 12:15
- Nahlásit
Biluška
Přesně tak, vidíš, jak to maj vymakaný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 12:24
- Nahlásit
Eldoguero
Přesně tak, vidíš, jak to maj vymakaný
Indijáni sou holt chytrý, to je málo platný . Nejchytřejší v celým vesmíru, na žumpu až moc chytrý essi mi jako rozumíš
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 12:43
- Nahlásit
Biluška
Indijáni sou holt chytrý
A co teprve indiánky essi mi rozumíš
Nejchytřejší v celým vesmíru
I v celým kosmíru se všema písněma
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 12:54
- Nahlásit
Eldoguero
I v celým kosmíru se všema písněma
Tý woe, tam taky jo? Padám na pudel
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2011 13:44
- Nahlásit
Biluška
I tam já vím, zjištění je to hrozný, ale je to tak
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 00:47
- Nahlásit
krsinda
nečetla jsem celou diskusi jen začátek a: nevím proč jste rozhodnutá fenu nekastrovat, když vořechy množit nechcete?? Kdyby jste teď rovnou šli na kastraci, máte vyřešeno plno věcí naráz. Momentální bžřezost, i když si myslím, že březí nebude, další hárání a zavírání feny všude možně, udávání (o uspávání zdravých psů ani radši nemluvím) nechtěných štěňat a nevím jak je fenka stará, ale pokud by byla vykastrovaná po prvním hárání, hodně se tím právě snižuje výskyt rakoviny mléčných žláz. Nám se stalo to samé s mamčinou fenečkou vořecha, kterou jsme chtěli nachat kastrovat před prvním háráním, jenže jsme to prošvihnuli a fenka je pravděpodobně (přesto, že zavřená v kůlně) taky zabřezlá Jsme objednaní na kastraci na 2.leden. Mám z toho nerva, ale snad to dopadne....My nikdy fenku nechtěli, kdysi dávno jsme měli a bylo to peklo (u nás běhá hodně toulavých nápadníků ) Tuhle jsme vzali, protože ji majitel chtěl zabít jako měsíční štěně. Sama mám psy s papírama, ale neuchovněné a nehodlám je sousedům na žádosti ,,půjčovat" ani jako ženichy, právě proto, že nebudu přispívat k množení vořechů .....holky tady mají pravdu. Útulky jsou přeplněné a jestli máte svou fenku ráda, tak nemnožte další pejsky, kteří můžou skončit ve špatných rukách. Pokud někdo ,,velice" chce psa, ať si koupí papírového a za něj i hodně zaplatí - alespoň se pak o něj bude líp starat....
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 08:25
- Nahlásit
Pokud někdo ,,velice" chce psa, ať si koupí papírového a za něj i hodně zaplatí - alespoň se pak o něj bude líp starat...
to je logika...koukni do debaty na Ifaune o PP vrzich, na debatu o CHS z Gargamellu, jak dopadají psi u lidí, co zaplatili hodně za štěně...souhlasím se spoustou argumentů pro PP (mám psy s PP, chovného a mlaďocha chci uchovnit taky, starší kryje),ale ten, že úroveň péče je přímo úměrná tomu, kolik zaplatím za štěně, to je snad sranda, ne ? Kdo je normální, bude se stejně starat o vořecha jako o PP psa, kdo ne, jasně, nevyhodí papíráka z auta a neujede, ale pokud k němu nebude mít vztah, je pořizovací cena na houby...
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 09:22
- Nahlásit
nevím proč jste rozhodnutá fenu nekastrovat, když vořechy množit nechcete??
Tak tomu rozumím, pokud je zadavatelka schopná fenu uhlídat, tak ať klidně nekastruje.
Taky bych nikdy nekastrovala, pokud by to nebylo akutně nutné.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 11:37
- Nahlásit
Lucie od Arta
Kdo je normální, bude se stejně starat o vořecha jako o PP psa, kdo ne, jasně, nevyhodí papíráka z auta a neujede, ale pokud k němu nebude mít vztah, je pořizovací cena na houby...
souhlas
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 11:44
- Nahlásit
worick
nechcete?? Kdyby jste teď rovnou šli na kastraci, máte vyřešeno plno věcí naráz. Momentální bžřezost, i když si myslím, že březí nebude, další hárání a zavírání feny všude možně, udávání (o uspávání zdravých psů ani radši nemluvím) nechtěných štěňat a nevím jak je fenka stará, ale pokud by byla vykastrovaná po prvním hárání, hodně se tím právě snižuje výskyt rakoviny mléčných žláz. Nám se stalo to samé s mamčinou fenečkou vořecha, kterou jsme chtěli nachat kastrovat před prvním háráním, jenže jsme to prošvihnuli
jako nedá mi to se nevyjádřit,přestože je to zbytečný..též skutečně nekastruju fenu přestože nemínim chovat,možná to někoho překvapí,ale existují majitelé pro které není problém pořešit hárání tak aby nedošlo k žádnému maléru, není to zdaleka tak těžké jak by se někomu mohlo zdát..a před prvním háráním..tak to bych osobně raději byla bez psa než tohle.No nic,zase du..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 11:48
- Nahlásit
Kdo je normální, bude se stejně starat o vořecha jako o PP psa, kdo ne, jasně, nevyhodí papíráka z auta a neujede, ale pokud k němu nebude mít vztah, je pořizovací cena na houby...
Uznávám, že papírových psů je v útulcích mnohem míň než papírových, ale stejně...
Ennyli Černý havran - německý ovčák - hnila v útulku ve Smiřicích několik let, málem tam pošla. Chovatel zemřel, dcera chovatele neměla ani ponětí, že tam ta fena je, protože ji nikdy nikdo nekontaktoval Útulek se na to vyprdnul
Eimi Crifaldi - aljašský malamut s PP, ale kvůli ukouslému ocasu nestandartní. Chovatel ji jako štěně daroval paní A. Po dvou měsících vezl paní A. rodokmen a dozvěděl se, že fenka byla darovaná paní B., ovšem paní A. vůbec neví kde paní B bydlí (pouze město, nic bližšího), fenu jí údajně darovala. Po půl roce se Eimi objevila v útulku, který si ovšem vůbec nevšiml tetování a tudíž chovatele nekontaktovala.
Aran z Dobrého bydla - foxteriér. Útulek si sice všiml tetování,ale nevěděl kam to má hlásit tak se na to vykašlal. Poté co jsem sehnala chovatele jsme se dopátrali i majitele, který prohlásil, že pes mu pořád zabíjel drůbež (jak překvapivé u foxe, že? ) takže ho odvezl do lesa a pustil ho tam. Ani se s tím netajil
Toť jen malý vzorek, vzpoměla bych si i na další papíráky. Namátkou třá ta dvouletá čuba NO co ji chovatel nechtěl, protože má nakryté jiné feny a tuhle nemá kam dát....nebo "moje" akity, které chovatel odmítl s tím, že má UŽ ČTYŘI psy takže kam by asi tak dal další....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 12:00
- Nahlásit
Lucie od Arta
ale ten, že úroveň péče je přímo úměrná tomu, kolik zaplatím za štěně, to je snad sranda, ne?
No, bohužel, není. Například se takto vyjádřila jedna osoba, která vyhodila retrívřici s tím, že nemá na ni čas. A najednou měla druhou s tvrzením: "tahle je s PP. Schválně jsem si koupila drahou, aby mě to nutilo si na ní čas udělat". (Není to přesné, ale přesně ve smyslu vyjádření.)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 13:19
- Nahlásit
Myslela jsem to tak, že hodně lidí bere stále psy jako věc - kus od kusu a pokud by za ni pořádně zaplatil, víc by se o tuhle ,,investici" staral, ba co víc, hodně by si rozmyslel, jestli pořídit za stovku pejska děckám na hraní a až je omrzí, což je otázka měsíce, skončí vyhozený v lese....v lepším případě Nebylo by to všespasitelné, ale alespoň něco
davidkova renata
jako nedá mi to se nevyjádřit,přestože je to zbytečný..též skutečně nekastruju fenu přestože nemínim chovat,možná to někoho překvapí,ale existují majitelé pro které není problém pořešit hárání tak aby nedošlo k žádnému maléru - každý má na to jiný názor a taky jiné možnosti. V Praze na bytě v uhlídání hárající feny nevidím problém, ani tady, pokud má někdo pejsu doma, na baráku. Jenomže na dvorku opuštěného domu, kam lezou psi všema možnýma i nemožnýma cestama (tady se vyskytuje vždy parta volně ložených hafanů, kteří se v době hárání nastěhují k domu dotyčné fenky....3 až 7ks ) to opravdu možné není
Ne, mamčina fenka se uhlídat nedala, psiska se vlámali do kůlny Je to teď opuštěný domek, mamka tam za ní 2x denně chodí, ale do svého baráku si ji nevezme - ona psa v bytě nechce (třeba ještě časem změní názor, ale teď prostě ne ) V tomto případě je kastrace jediné možné řešení...
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 16:24
- Nahlásit
Vlčáčková
No, bohužel, není. Například se takto vyjádřila jedna osoba, která vyhodila retrívřici s tím, že nemá na ni čas. A najednou měla druhou s tvrzením: "tahle je s PP. Schválně jsem si koupila drahou, aby mě to nutilo si na ní čas udělat".
To ale nepopírá to, co psala Lucie od A. S takovým přístupem stačí, aby se u fenky vyskytla nějaká vada na kráse a jako nepotřebná, rozbitá věc půjde...
Taky jsem zažila u veta, že přibrzdilo drahý fáro, vyběh kravaťák s krásným dalmatinem a chtěl na vetovi, aby psa utratil. Přestal je bavit, přestali na něj mít čas, a pes ničil zařízení... Vet. ho poslal do prdele, já do útulku, jak to dopadlo nevím...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 19:38
- Nahlásit
worick
Jenomže na dvorku opuštěného domu, kam lezou psi všema možnýma i nemožnýma cestama (tady se vyskytuje vždy parta volně ložených hafanů, kteří se v době hárání nastěhují k domu dotyčné fenky....3 až 7ks ) to opravdu možné není
Ne, mamčina fenka se uhlídat nedala, psiska se vlámali do kůlny Je to teď opuštěný domek, mamka tam za ní 2x denně chodí, ale do svého baráku si ji nevezme
jo,v tomhle případě to lepší fakt je..nebudu se ale ptát proč má někdo psa a má ho ale jinde na nějakým opuštěným dvorku,páč bych to asi těžko chápala..ale to neni nic proti tobě ,jen mi neni jasný k čemu takovej pes takovejm lidem vůbec je.nemusíš odpovídat,jak řikám,neni to proti tobě,každej zodpovídá jen za sebe a ne za druhýho.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 19:45
- Nahlásit
davidkova renata
roč má někdo psa a má ho ale jinde na nějakým opuštěným dvorku,páč bych to asi těžko chápala.
třeba u nás je to běžný, bydlí třeba v bytě, mají malou zahrádku-třeba 300 metrů od bytu a pes má na zahrádce mini koteček a je tam pořád sám
|