Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / zánět dělohy
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:43
- Nahlásit

Vlčáčková

Holt nic není tak růžové, jak se na první pohled zdá, nebo se chce zdát

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:44
- Nahlásit

Dášenka v novém domově

a Bobinka

Jinak celé původní téma je tady:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_10358_8.html

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:58
- Nahlásit

Hezký fotky. Tohle vždycky potěší.

Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:58 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Vlčáčková
No tedy. Tak to moje holky po sobě truchlí, už když zavřu dveře. Hned je mela. A Vlčáček se sámo přidává.

U nás je to tak, že Rozinku naprosto zbožňuje Žofka, Hipík spíš drží s Toničkou a Rozinka olizuje a opečovává všechny

Rozinka a Žofinka

Tonička a Hipík

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:00
- Nahlásit

Ti černí drží spolu a bílí taky spolu, jo? Není to u Vás nějaký rasismus, nebo co?

Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:16
- Nahlásit

Ti černí drží spolu a bílí taky spolu, jo? Není to u Vás nějaký rasismus, nebo co?

kdo ví , ale spíš to bude tím, že Žofka usilovala o Hipíkovo šéfovský místo a řešila to tak, že mu skočila na záda, kousala ho do hlavy a při tom děsně vřeštěla. Což si smozřejmě nenechal líbit a byla mela. Naštěstí si to už sedlo. Dokonce jsem je už několikrát načapala, jak se líbaj

Nejsou jakoby rozděleni na dva páry proti sobě...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 16:18
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka¨

Pardon, že jsem se odmlčela, musela jsem poslat nepříjemný mail a volala jedna zákaznice pro výpočet něčeho.

Ani se nedivím, že se teriérka snaží ovládnou smečku. U nás je nejdrsnější Vlčáček - tedy ten nejmenší. Myslím, že má taky nějaké teriéří předky.

Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 16:48
- Nahlásit

Máš někde fotky svejch pejsů ?

S Žofkou to ze začátku bylo poměrně drsný... Mimo to, že je foxlice a tím pádem raplík a domina , v tom jistě sehrálo úlohu, že mámě se udělalo špatně, když s ní byla na procházce. Máma skončila na ARU a Žofka v útulku, odkud jsme ji hned ten den pozdě v noci přivezli domů. Z útulku si ji před lety už přivezla moje máma. Po týdnu máma umřela.
Nemohla jsem přestat chodit do práce, do toho zařídit všechny věci kolem... Psychicky ani fyzicky jsem neměla na to, abych srovnala zjančenýho, a i vyděšenýho psa... Takže Žofka ke svejm teriéřím hysterákům přibrala i ty moje... No, byla to hodně blbá doba, ale už je líp .
Žofi je teď děsnej mazel a poslechne na slovo. Moc mi s ní pomohla právě Rozinka

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 16:57
- Nahlásit

Třeba tady:
http://picasaweb.google.cz/pozemstanka/Vlcacek#

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 17:01
- Nahlásit

Tak Ty sis tedy vzala Rozinku jako vychovatelku? S maminkou je mi to líto a nedivím se, že to pejsek tak těžce zvládal.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 17:04
- Nahlásit

to je hezký ty fotky, taky bych chtěla mít pejsky v proutěném košíku, bohužel není možno, proutí sem měla všude a z košíku zbylo ohryzané dno, jsme odkázaný na plast´áky

Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 17:20
- Nahlásit

, jéé, to je silná trojka

Hmm vychovatelka.. to asi není úplně správný výraz. Ona nevychovává, ale opečovává a manipuluje láskou a dělá to tak sladce, že jí to nikdo nemůže mít za zlý.
Když byla na vyšetření před kastrací, vet. říkal, že měla minimálně 3 vrhy . Má hrozně zničený zuby, ale myslím, že bude mnohem mladší, než jsem si původně myslela a že je prostě jen zhuntovaná, protože začla rodit už ve štěněcím věku.
Teď se sama začíná chovat jako štěndo a já jí to moc přeju .

Zaregistrovala jsem, žes měla nemocnou Bekynku. Tonička se po operaci nádorů hodně dlouho a těžce dávala dokupy.
Výrazně jí pomohly inj. Zylexisu. Existuje pouze v inj. formě. Pomáhá zlepšit imunitu a při rekonvalescenci. U některých nádorových onemocnění způsobí to, že se nádor zapouzdří a nevzniknou metastáze.
Aplikuje se kůra 4 nebo 8 inj. Tonička vzhledem ke svému věku a kondici, dostává každý měsíc jednu injekci. Jedna inj. stojí cca 500,-

Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 17:29
- Nahlásit

kejtlin
to je hezký ty fotky, taky bych chtěla mít pejsky v proutěném košíku, bohužel není možno, proutí sem měla všude a z košíku zbylo ohryzané dno, jsme odkázaný na plast´áky

Proutí u nás kupodivu vydrželo. Nevydrželo několik mejch podprsenek, kalhot a trik (ze začátku Rozinka) a dveře od kuchyně. Tam to šéfovala Žofka a všichni, včetně Toničky, která má jeden přední zub, se k ní nadšeně přidali... Holky hlodaly a Hipíka použily jako beranidlo

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 17:42
- Nahlásit

To je úžasný, že je Tonička taková mazlivka a že si užívá konečně asi lepšího života než měla. U Loučovické smečky mi připadalo velmi divné, že je tam tolik psů a někde jsem právě zachytila informaci, že bylo víc vrhů (minimálně Bobinka byla z jiného, ne?). Přišlo mi to jako chování, které absolutně nesnáším, ale spousta věcí tam neseděla. Osobně mi přišlo, že ti původní i "pozůstalí" majitelé byli hloupí a skrzevá svojí hloupost k psovi přistupovali. Nic víc, nic míň.
Děkuji za info o injekcích. Příští týden jdu k veterináři, tak mu o nich řeknu. Nám se "nádor" nebo co to je stále zmenšuje.

Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 18:06 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Vlčáčková
U původních majitelů se holky asi v rámci možností měly dobře, tj. byly mazlený, nakrmený a v teple. Nicméně se tam pejsci patrně nekontrolovaně množili.
Do naprostýho průseru se dostaly holky po smrti majitelů, kdy je zbylá rodina vyhodila do bordelu na mráz, jídlo jim kupovali cizí.

Hodně divný mi přišlo, že když je odvážely, tak se dědicové se slzou v oku rozloučili se Zuzkou, ostatní jim byly naprosto lhostejné... hnus...

Bobinka vypadá jako z jiného vrhu. Zvláštní ale bylo, že Rozince furt kousala cecky. Rozinka je měla chůďa hodně zarudlý, nateklý a sedřený. To jsem myslela tím, že ji "mordovala". Bobí štěňata neměla.

Dášeňka, a myslím, že i Zuzka a loučovická Tonička, podle veta již taky měly štěnda . Chjóóó

Nám se "nádor" nebo co to je stále zmenšuje.

To je dobře , držím moc palce

Fata Morgana
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 19:49
- Nahlásit

Vlčáčková
Zdravím, je ohromné co jste z pejska ´za zenitem´ (Vlčáček) za jeden rok udělala !!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:02
- Nahlásit

Nicméně se tam pejsci patrně nekontrolovaně množili.
A proto nemluvím o týrání, ale o hlouposti. A ta jejich dcera dle psaní (hrubky, "sloh", hysterické výlevy) taky moc inteligence nepobrala s tím rozdílem, že ta podle mého neměla ani cit.

Rozince furt kousala cecky.
Asi si pamatovala, že tam bylo jídlo. A když měly holky hlad, tak to zkoušela takhle. Moje štěňátka se už taky jako velký halamové snažili pochodit u Bekči. Někdy jim to i vyšlo, jindy dostali nakládačku.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:04 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Fata Morgana
Taky zdravím. Není to celý rok. Dostala jsem ho 12.12. a už v dubnu z něho byl docela "soudek". A s chlupama.
Hlavně je to jeho zásluha. Má dobrý kořínek a je velmi životaschopnej.

Fata Morgana
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:37
- Nahlásit

Vlčáčková
Ne. Sežral ho dravčík a samota, šance .. šance je nejvíc ! ..a Vy to víte.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:02
- Nahlásit

Fata Morgana
Jenom jsem mu pomohla, bojoval sám. Moc se snažil a byl véééélmi přítulný a vděčný. Už ho to trošku přešlo, hajzlíka.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:10
- Nahlásit

Do naprostýho průseru se dostaly holky po smrti majitelů, kdy je zbylá rodina vyhodila do bordelu na mráz, jídlo jim kupovali cizí.

v takový situaci byly moje 2 fenky 10 a 12 let krysařice a pinčice, ale ony údajně dle veterináře v trojském útulku žily venku i u původních majitelů, což já nemám nic proti psům venku, sama mám 4 velký psy venku, ale krysařík a pinč není do zimy moc dobře vybaven, někoho se jich zželelo a zavolaly útulek, ale to už byl majitel údajně mrtvý. bály se hrozně moc a všeho zezačátku, ted´ po 3 měs jsou plně aklimatizovaný, chodí s námi na procházky a spí se mnou v posteli
pod´ do žumpy at´ nespamujem, platí i pro Vlčáčková

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání