Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Jaké myslíte, že jsou NEJHORŠÍ granule, značka?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
Papi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 23:11
- Nahlásit

No nám sedla K9 malé a pevné bobky a srst v lesku briliantu,krmíme již druhým rokem a v pohodě. Před tím to byl RC a pos.aná celá zahrada na řídko,"koláče" jako od slona.Podle mě jsou moc mastné.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:23
- Nahlásit

já s tou eukanubou (s lososem) krmím někdy od září/října a v prosinci jsme vyhráli na agility závodech, v lednu na výstavě, takže pohoda. Spíš mi trošku přibrala než aby zhubla, ale to spíš bude něčím jiným než eukanubou

pajda222
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 13:11
- Nahlásit

to s ním Natural žrádlem nemáte nikdo zkušenosti?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 17:10
- Nahlásit

RC je mastná, ale nám sedí výborně, krmím zátěžovkou kojící fenu a psi v zátěži a malá štěňata, ta taky ok. Naopak K9 prostě hladové granule, je vidět, že každýmu psovi fakt sedí něco jinýho.
Natural neznám

pajda222
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 22:19
- Nahlásit

upřesním, je to guabi natural

Také právě krmím RC, ale mám tu dva psy, kteří končí kariéru, tak je pro ně zátěžovka zbytečná, tak chci zkusit něco jiného. Už to přišlo, klukům to chutná, tak jsem zvědavej.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 22:31
- Nahlásit

pajda222
pokud jim to bude vyhovovat po všech stránkách, tak bych víc neřešila

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 08:25
- Nahlásit

Dostala jsem Calibru puppy a psi se mi po ní posrávali...zkusila jsem s rohlíkem, trochu se to zlepšilo, zůstanu na mase.

evca
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 17:13
- Nahlásit

Já bych neřekla,že nejhorší granule jsou Eukanuba,krmila jsem s nimi asi 8 let a jeden pes se dožil 15 let a fenka 17 a půl, myslím, že určitě přispěli ke kvalitě jejich života.Ale jednoznačně mohu říci které jsou nejlepší Taste of the Wild...to je fakt jednička,krmím s nimi už 4 roky a mohu je jen doporučit.

dejavu
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 18:10
- Nahlásit

Jednoznačně vedou samoserné granule Bono. :-D

mallosm
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 10:28
- Nahlásit

Jednoznačně Royal Canin. Ne, že by byl úplně nejhorší, ale za hodně peněz dostaneš ticho. Tím může krmit jenom ten, co neumí číst. Omlouvám se těm, kteří neumí číst a krmí něčím normálním.

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 11:24
- Nahlásit

Vomyl,zrovinka včerá jsem byla v Kauflandu a měli 15kg granclí za neuvěřitelnejch 190kč a lidi to brali jak urvaný,tak jsem ze zvědavosti šla vobrátit pytel v regále a ejhle v celým pytli věřte nevěřte celé 4%drůbeží moučky bylo No nekup to dyž jeho 15kg

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 11:28
- Nahlásit

http://www.akcniletaky.com/dante-granule-pro-psy-6 951-produkt/

lamalucni
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 11:28 - Změnil/a: lamalucni
- Nahlásit

danajasa
4% drůbeží moučky
To je furt lepší než některé receptury RC, ve kterých není maso vůbec žádné...

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 11:33
- Nahlásit

lamalucnive kterých není maso vůbec žádné. Tve a víš kolik lidí touží mít ze psa vegetariána,páč pes co nežere maso už neni šelma a určitě je nepokouše

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 12:18
- Nahlásit

danajasa
heled ty granule z kaouflandu,tady se tím krmí střední voříšek,upozornuju te že i když je to podle pytle hnus,pes je ok,krásná srst a atd...,jako já krmím britem jenom holky,bo dasty brit ani omilem,ani blbej pro plan mi nestravil a tak má maso a do toho ty granule a to je ok
ale jsou tady v okolí i co znám z ranních novin,horší případy,čím lidi krměj když se zeptám

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 13:28
- Nahlásit

brezen2008tak má maso a do toho ty granule Tak jako příloha,mýsto těstovin a zeleniny by to šlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 15:35
- Nahlásit

tak hlavne ja pochopim ty, co za 200koupi pytel psenice - nesouhlasim s tim, ale - uz nechapu lidi, co stejnej pytel psenice sou ochotny koupit i za 1000kc...

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 19:06
- Nahlásit

brezen2008
No nejspíš tomu voříškovi přilepšujou zbytkama nebo něčím podobným, já kdysi viděla dogu krmenou Pedigree a to věř, že to jak vypadala bys vidět nechtěla.

lamalucni
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2013 19:45
- Nahlásit

Maya
dogu krmenou Pedigree
Ono je zase fakt, že nějaký odolný voříšek menšího vzrůstu vcelku v pohodě přežije i na šrotu, kdežto doga těžko...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2013 19:44
- Nahlásit

ale zas musím přiznat,ze začátku jsem mu neveřila pochopitelně,bydlí tam bezdomovec,má sebou křížence dogy a No a ten i když nemá kde bejt,tak má i sebe vždycky pro psa granule,sice v uvozvkách odpad,ale má je,má je v batohu,pes vypadá dobře,ani tlustej ani hubenej,sehnal mu na zimu oblek z nějaké bundy,policajti ho tam znaj a očkovák všechno má v pořádku
no každej krmí na co má a co mu příjde dobrý,ale i jsou horší případy ...
ted nevím v jakém čísle to bylo,ale v časopisu PPČ byl peknej članek čím kdo krmí a tam někdo napsal,že není ani barfář,že nepočítá kolik se čeho má dávat a je i zastáncem granulí a že kdyby někdo viděl jakým odpadem krmí někteří špičkový chovatelé,že bysme se divili,ale že je to hlavně o kostře,genetice atd,članek se mě líbil

brita_472
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 15:55
- Nahlásit

relativne v poho jsou jen ty grain-free, jinak je to jak pytel obili, mozna pro slepice ne pro psa. u me nejhorsi v pomeru cena-kvalita rozhodne RC. jak pise cernej caj , když shit tak aspon levnej...
jinak pejsci chtej maso, teda aspon moji jo.

CASKRMENIcz
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2013 14:50
- Nahlásit

Nejhorší granule z nabídky caskrmeni.cz jsou dle mého názoru granule Realdog. Složení je podobné, jako u ostatních marketových granulí, a po roztržení pytle jsou cítit sojou. Všechny zákazníky od nich odrazuji, ale někteří si nedají říct.
http://www.caskrmeni.cz/eshop/psi/granule/granule- realdog-maintenance-10-kg/

Fanda110
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 13:04
- Nahlásit

A co Guabi Natural? https://www.caskrmeni.cz/guabi-natural.html

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání