| Autor |
Zpráva |
katy13
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 11:08
- Nahlásit
Prosím o radu..Bydlím v bytě a chtěla bych si proto koupit nějakého malého psa. Nechci ale žádného povaleče, spíš aby šel dobře cvičit a mohla sem s ním chodit i běhat.Celkem uvažuju o nějakém teriérovi..Dikes za kažkou odpověď
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 11:11
- Nahlásit
katy13
Jestli máš ráda svůj byt a jeho vybavení, tak teriéra vřele nedoporučuju!!!
A doporučím pudlíka - aktivějšího a zároveň přizpůsobivějšího psa budeš těžko hladat
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 11:17
- Nahlásit
katy13
Ja terierika doporucujem...o jeho vybavenie sa bat nemusis, teda ak ho dostatocne zamestnas a vychovas...
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 11:18 - Změnil/a: eva od jondy
- Nahlásit
katy13
pokuď pomýšlíš na pejska na sport a netrvala bys nutně na čistokrevném hafanovi, můžu nabídnout štěně po rodičích hladk. foxteriérka x hnědý borderák, oba super povahy.
a navíc bys udělala dobrej skutek
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 11:35
- Nahlásit
haf haf, chcete me?
|
Olina
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 11:38
- Nahlásit
Malý knírač! Cvičíme, běháme, aportujeme. Perfektně se užene a pak je doma v naprostém klidu. Navíc nepouští chlupy (tedy při pravidelném trimování) a hravost je mu vlastní. Aspoň tomu našemu.
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 11:49
- Nahlásit
Co třeba Český strakatý pes? To rozhodně není žádný povaleč.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 11:58
- Nahlásit
katy13
Mám Parson Russell teriérku, byt nikdy nedemolovala, aktivně sportujeme, děláme agility, dogdancing, poslušnost, stopy, chodíme na túry a ona mě následuje všude, je schopná jít 30 km a neřeší, nebo se mnou celej den běhat po práci, procházkách a všem a všechnio zládá. Na druhou stranu je schopná se mnou celej den proležet u telky, když je venku hnusně a nám se nikam nechce.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 12:12
- Nahlásit
co se týče demolice v bytě- já mám tedy teriérka větší velikosti-střední cca- a nezničil doma ani Ň. jedny vylízané pantofle z věku 3 měsíců nepočítám.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 12:15
- Nahlásit
destruktorstvo je casto otazkou toho, ci ma pes primerane vybitie energie, alebo ci nie je nejako inac frustrovany (napr. ci nie je nechavany prilis dlho sam).
a samozrejme, od malicka treba psa usmernoval, aby nenicil veci, ktore nesmie a najma v obdobi prezubovania musi mat dostatok vhodnych okusovadiel
|
west
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 13:43
- Nahlásit
Já teda teroše můžu taky doporučit, jsou sice tvrdohlavý a všeobecně uštěkanější ale já si nemůžu stěžovat. Naše WHWT raplice jak píše younglady je taky schopná proležet víkend, ale z toho je schopná trávit půlku dne venku. Vycvičit určitě jde a když se to povede tak to stojí za to. Jsou to veselý a hravý psi. Žádná nuda. O ničení toho moc nevím, páč ji vozím sebou do práce takže neměla čas ani důvod něco doma ničit.
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 14:34
- Nahlásit
Doporučuji foxlíka, nejen proto, že už je x let chováme, ale protože mají fakt skvělou povahu, jsou aktivní za všech okolností a připravení prakticky na cokoliv kromě nudy. Koukni k nám Eva
www.pospichal.wz.cz
|
janushka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 17:46
- Nahlásit
My jsme měli ze začátku v bytě jezevčíka...můžu jen doporučit. Je aktivní, ale taky se rád válí...Navíc má "svou hlavu", což u těchto psů naprosto obdivuju. Právě přemýšlíme o pořízení dalšího...Jen je potřeba dobře vybrat, po klidnějších rodičích apod.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 17:51
- Nahlásit
vyber si me me, ja taky nedemoluju byt a umim chodit zpusobne u nohy a neslintam a....
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 18:11
- Nahlásit
argosek
a neslintam a....
... a co?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 18:25 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit
Bela
vy si snad hafika nevybirate, slecno belo, tak vam to muze byt jedno :-P
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 18:29
- Nahlásit
argosek
tak vam to muze byt jedno
to prave nemoze
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 18:47
- Nahlásit
Bela
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 18:55
- Nahlásit
argosek
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 19:37
- Nahlásit
katy13
pokud muzu rict, tak utulky jsou plne stenat mensich psu. A pes bude takovy jaký ty chces. Pokud s nim budes aktivni od stenete bude aktivni, pokud si budes valet sunky, pes bude takovy, at si vezmes jakoukoliv rasu nemuzes si byt jista zda bude nebo nebude nicit...... pokud nemas oblibenou konkretni rasu bude ti utulkucek dobrym partnerem......
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 19:41
- Nahlásit
Bela
destruktorstvo je casto otazkou toho
este ze to casto....myslim ze svoji cubicku zamestnavam hodne, vymyslim spoustu interaktivnich hracek ale ničí a ničí ( i kdyz musim rict ze posledni dobou se to vyrazne zlepsuje)
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 19:46 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
Kreis
no jo, pisem "casto"a nie "vzdy", lebo aj ja som mala destruktora prveho rangu - u neho platilo len 1. odpratat vsetko, co by mohol ponicit z cesty a aj tak sa pustil do linolea
2. poriadne ho unavit, takze potom nestihol vymyslat - rano sme kvoli tomu zacali vstavat o 2 hodiny skor
ale tiez sa to casom zlepsilo
takze, to co pises, ze pokud si budes valet sunky, pes bude takovy, tak uplne neplati - ak kapnes na hyperaktiva, nepresvedcis ho, ze si treba valat sunky, skor ako sa s nim tie 2-3 hodky neprebehnes
|
katy13
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 20:08
- Nahlásit
argosek
Taky by mě zajímalo co je za těmi tečkami ,když už se mi to nabízí
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 21:42
- Nahlásit
katy13
no to je prave prekvapeni..kdyz to ted reknu, tak uz to prekvapeni nebude
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 21:55
- Nahlásit
katy13
Bostonek je fajn.Je to malej sport'ák,není uřvanej a má supr povahu
|
katy13
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 22:09
- Nahlásit
argosek
Enže já žádný velký překvápko neccu...Kdybych chtěla tak sem nepíšu o radu a klidně si skočím do útulku pro někakého roztomilého voříška
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 22:28
- Nahlásit
katy13
tak nic no
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 00:22
- Nahlásit
Bela
ebo aj ja som mala destruktora prveho rangu
Bucka mi rozkousala štos stravenek. Zabít psa, nebo sebe?
Asi posbírám zbytky z některých a zabiju sebe. Nemám být blbá.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 00:30
- Nahlásit
Mucholabka
nezabijaj sa, pockaj kym umres od hladu, bez tych stravenek
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 16:08
- Nahlásit
Bela
No ja sice mam aktivniho psa co nicil a sem tam nici, ale premyslim, jestli by takova byla kdybych ji od stenatka vencila trikrat denne pul hodinu....my jsme byli vecne se psama, na vikendy pryc, denne par hodin venku......ted je po operaci a kdyz jdeme ven tak chyta roupy,a le jak prijdem domu jde a lehne si, a vim ze vybehana ani unavena neni, protoze jen spi, zere a kratke prochajdy. oblbla uz taky neni.....
|