| Autor |
Zpráva |
EngieB
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 15:11
- Nahlásit
Mar
Ty taktéž od Brna? A na coursing chodíš s Brněnským klubem?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 15:26
- Nahlásit
Mar
to Berryho tak 3-4 vteřiny těch 5 -10 minut je v případě, že má ten den náladu na klacík.. což je tak 2x do měsíce... jinak ji neberou vůbec... Jooo doma je to jiná, tam ho bude žmoulat dokud z klacku nejsou třísky
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 15:31
- Nahlásit
EngieB
jj,přesně tak
blanulinka1
Berryho zajímajou jenom v hubě jinýho psa
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 15:33
- Nahlásit
Mar
hehe Berryho zajimá zejména koho by vo*ukal
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 15:42
- Nahlásit
Mar
Tak to jsme se museli aspoň jednou vidět! Já teda byla jen třikrát, ale buldočků tam bolo kupa
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 15:51
- Nahlásit
EngieB
já byla dycky,taže se známe co máš za psa? (nejlíp aj méno,barva,popř foto )
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 15:54
- Nahlásit
Mar
Blue merle borderák, Jack Takoviš trubiš chlupatiš Fotky neumím dávat, takže stránky:
www.hardworking.estranky.cz
Tak až se příště dokopu, tak se k nám hlaste!
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 16:03
- Nahlásit
EngieB
Špehuju vás tady a hezký stránky .. fakt jo, a i ty úspěchy ... gratulujem
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 16:04
- Nahlásit
EngieB
hele,vy dokonce chodíte na zetor a ste z tišnova
my bejváme často v Kuřimi u přítele rodičů a na zetor sme chodili na agi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 16:07
- Nahlásit
Mar
teď mi ještě řekni,co to máš za plemena
podle jmen psů to nepoznám
Šagy je anglický setr. Gozérka - aljašský malamut. Armageddon - hrubosrstý foxteriér. Lilátko - šarpej. No a k tomu tři šeltie, puma a malý špic. Božská kombinace .
Šagynčiným životním cílem je nahnat mi všechnu zvěř v okolí do rány. Gozérčin cíl - všechnu zvěř v okolí zabít. Šeltie v tom mají jasno - všechnu zvěř v okolí vyplašit co největším ječením (není-li zvěř v doslechu musí se ječet preventivně ) .
Občas se dostanem do situace, že Šagy z křoví vypíchne srnku, ta nám proletí přimo před nosem. Gozéra mi vykloubí rameno, přetrhne všechny svaly v ruce a shodí mě na zem, Arman a Lilátko vyrazí za srnou. Já ještě ze země ječím "ke mně, vy bestie, ke mně". Ti dva se uraženě vrátí a štěkají na mě, že nejsou žádné bestie. Mezitím šeltie vřískají "srna, srna, srna, dělejte někdo něco, je tady srna, srna, srna" . A Šagyna stojí na kraji křoví s nevěřícným výrazem "ona ji zase nezastřelila, to snad není možný tohleto.... no tak sleduj, já ti ju nadeženu ještě jednou, ale už mě to fakt neba...."
Já pak doma píšu inzeráty "vyměním devět psů za akvarijní rybičky s příslušenstvím"
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 16:11 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
Biluška
to sou historky čéče : tak sem se dlooouho nepobavila
to Berry má na každý zvíře jasnej názor : jééé tady je cizí kámoš kterej se se mnou chce honit! jééé! to je suppéééééér! tak zdarec, já valím za nííím!
(občas se otočí a výrazem ve tváři mi řekne - a ty jedna, neběhací, ty mi polib pr**l )
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 16:12
- Nahlásit
Biluška
To je ták krásný
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 16:12
- Nahlásit
Biluška
tebe budu číst častěji
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 17:02 - Změnil/a: Linda L
- Nahlásit
Lucie od Arta
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:15
- Nahlásit
Mar
reneeska
jen se smějte ubohýmu člověku, ale mě většinou v takových situacích moc do smíchu nebývá. Válím se v bahně, vší silou se snažím udržet tu ludru, která na tréninku pulingu běžně tahá tunu a do ucha mi ječí ty praštěné šelťuchy "vstávej, vstávej, je tady srna, srna, srna" . Naštěstí je nepotkáváme moc často, protože oni je tím svým hulákáním vyplaší dřív než vůbec vylezeme z branky
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:22
- Nahlásit
Biluška
neboj, taky mám trošku problém. A ty moje jsou něco jak psala Mar ... ať si políbím pr ... že se třeba i vrátí
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:22 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit
Biluška
jako věřim,že v danou chvíli je to šílený (já - choler - bych byla uplně šííílenááááá) ale tak neřikej,že zpětně když to tagle popíšeš se nezasměješ
navíc cizímu neštěstí - gdo by se nezasmál
přeci se nebudu řehtat sobě,že mám psa debila
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 06:40
- Nahlásit
reneeska
No úspěchy... ty teprve budou! Doufám
Mar
Svět je malej
Biluška