Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Miju
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 16:29
- Nahlásit

inu
chovatele myslim neslo z inzeratu vycist, trochu to na me pusobilo tak, ze si ji od nekoho koupili a pote co zjistili, ze je hlusec, tak ji chteli dat pryc (to fakt nepochopim!!!)

inu
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 16:38
- Nahlásit

aha, na me to vyznelo tak, ze ji dava pryc chovatel.

To vite, pani, chovat na ni chteli a hlucha jim neposype...

inu
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 16:39
- Nahlásit

Práci mám na BFU v Kr. Poli.

hlavně jsou akity hezcí psy, takže..

Miju
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 16:53
- Nahlásit

inu
kolem me prace totiz tez chodi jedna shiba a vypada dost sklesle... jak taky ne, kdyz ji majitel pravdepodobne venci na Masarykove ulici a na Zelnaku!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 19:22 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Miju
to se holt clovek obcas musi zamyslet nad tim, zda z tech vystav ten pes neco ma nebo tam proste trpi... je to individualni... my vzali shibu jednou na vystavu na cumendu, vyvlikla se z obojku a zdrhla
jo jo to naprostou souhlasím, taky radši dělám s Fajkou to co jí baví a z čeho má radost... akorát u nás je to trošku něco jiného ... já to beru jako další dosaženou metu a cíl v její socializaci a každou zvládnutou akci kterou dneska zvládne a před rokem by nezvládla beru jako úspěch a posun ve výcviku a charakteru vůbec... nic jiné mi bohužel nezbývá než ty její ostré hrany brousit, brousit a zase brousit....
Krom toho mám trošku pocit, že kdybych s ní chtěla dělat jen to co jí baví tak ležíme celej den na gauči ale to má smůlu holka bo já sem dost akční

Ten akiťák.... není to tenhle?
http://www.akita-feiko.estranky.cz/fotoalbum/vylet y/velikonoce-v-brne/404
Toho jsme našli v Brně na Vinohradech. Na psa samce vrčel ale s Fajkou by si hrál. A krásnej a mazlivej byl taky.

inu
Já tu papírovou akitu chcu beztak proto, abych měla větší pravděpodobnost, že to bude jen tvrdohlavý, ale ne agresivní sfiňa.. tak vám pani přeju ze srdce aby vám to dopadlo dobře a nedopadla jste jako já

co jsem tak videla panecky na vystavach, tak z velke casti : banda nafoukanych idiotu, jejichž pes je pouze jejich prodlouzeným egem a kompenzací vlastnich komplexu,... ALE NEGENERALIZUJI
V tomto s váma vcelku souhlasím, jen dodám že tady jste dámy na pravém místě, kde se schází ta druhá menší čááást

inu
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 19:53
- Nahlásit

Fajka No, je m jasný, že to bude hlava dubová. Ale já mám trénink, přítel má palici úplně stejnou!

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:04
- Nahlásit

inu
Ale já mám trénink, přítel má palici úplně stejnou!
jéjé tak to jsme na tom pani podobně
Tož pán bůh s váma... tvrdohlavej přítel a k tomu ještě pes... kombinace na zabití, bych vám mohla vyprávět

inu
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:09
- Nahlásit

Fajka Naštěstí mám taky tuhej obal na mozku.. ale bo mě ty stavy nebaví, tak rychlejc ustoupím. Nechci, ale, pani, vidět, až budu mít haranty. To asi všechno seřvu na jednu hromadu

PS: Tož až se sejdem na Liberecku, strčíme chlapům psy a půjdem se někam bavit jako normální lidi

Můžu mít intimní dotaz? To Vaše potrhdílo je z Tomimopy, že? A kolikpak za něj pí chovatelka chtěla?

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:13
- Nahlásit

inu
To asi všechno seřvu na jednu hromadu taky řešní

PS: Tož až se sejdem na Liberecku, strčíme chlapům psy a půjdem se někam bavit jako normální lidi
klidně paní

Můžu mít intimní dotaz? To Vaše potrhdílo je z Tomimopy, že? A kolikpak za něj pí chovatelka chtěla?
Můžete paní aj intimní ja ja Tomimopa.... tak tenkrát to bylo tak že červené jsou cca 10 dle kvality, žíhaný 13 a špičkové výstavní štěně 15. No kolik pak myslíte pani, že jsme dali že
No a co mám info z minulého roku tak už je cena přes 20....

inu
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:18
- Nahlásit

Fajka Mě se totiž žíhaný taky celkem líbily, ale z Tomimopy jsem měla dost blbej pocit a pak mi kdosi říkal, že ta paní to mastí na kšeft a dělá si reklamu na údajný modrý psy..

Takže 13 + 15, to dvacetvosum rovnejch.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:22
- Nahlásit

Mě se totiž žíhaný taky celkem líbily, ale z Tomimopy jsem měla dost blbej pocit a pak mi kdosi říkal, že ta paní to mastí na kšeft a dělá si reklamu na údajný modrý psy..
no jo pani... tak nějak...

Takže 13 + 15, to dvacetvosum rovnejch.
No kdyby to jen trochu šlo tak jo ale ne bylo to "jen" těch 15...

inu
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:27
- Nahlásit

Fajka

Pani, si jako děláte prdelky, ne?

Já teda nevím, kolik si počítá Harukaze, ale jestli vod ní (Tomimopa) někdo koupí psa za dvacku, tak to je teda magor

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:30
- Nahlásit

inu
pani si nedělám a to ještě nevím kolik vlastně ta modrá barva stojí ale mí%n než žíhaná to určitě nebude ... počítám...

A je spousta lidí co to daj bo budou mít něco extra....

Miju
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:33
- Nahlásit

Fajka

Ten akiťák.... není to tenhle?
http://www.akita-feiko.estranky.cz/fotoalbum/vylet y/velikonoce-v-brne/404
Toho jsme našli v Brně na Vinohradech. Na psa samce vrčel ale

to je ON !!!! od nas z Vinohrad... je nadherny, ze?

inu
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:34
- Nahlásit

Fajka Modrá = žíhaná, pani!
Tak doufám, že máte za ty prachy toho žampijona!

Miju
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:36
- Nahlásit

V tomto s váma vcelku souhlasím, jen dodám že tady jste dámy na pravém místě, kde se schází ta druhá menší čááást

NO TAK O TOM ZADNA
SAMOZREJME, ZE JSME MORALNI ELITOU SEBEMRSKACSKYCH MAJITELU KRUTYCH RAS

Miju
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:41
- Nahlásit

jaktoze se ceny akit zvysuji a ceny shib snizuji...?

DOTAZ PRO VSECHNY
taky maji vase diktatorky mista/oblasti/useky, kudy na prochazce nechteji z nejakeho tajemneho duvodu chodit? snazi se pak menit smer nebo si sednou a pockaji, dokud kolem nich neudelate tanecek a namirite konecne tam, kam ONY chteji?

inu
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:48
- Nahlásit

MIju bo shiby ještě nepřišly do módy?

Miju
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:52
- Nahlásit

inu
tak snad ani neprijdou... zvlastni je, ze jistou popularitu shib nastartoval jeden jediny clanek v Psovi od Petrusove

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:53
- Nahlásit

Miju
to je ON !!!! od nas z Vinohrad... je nadherny, ze
bože paní, kde jste byla, kdyby jste se přihlásila o pár dní dřív mohli jsme se v Brně vidět, byli jsme tam na velikonoce a já marně hledala někoho kdy by šel se mnou venčit

taky maji vase diktatorky mista/oblasti/useky, kudy na prochazce nechteji z nejakeho tajemneho duvodu chodit? snazi se pak menit smer nebo si sednou a pockaji, dokud kolem nich neudelate tanecek a namirite konecne tam, kam ONY chteji?

tak nevím, nechodíte mi paní občas venčit Fejkyna???? To je přesně ONA

inu
A vy jako vo tom pochybujete pani že mám žampijooona jo????

Miju
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:58
- Nahlásit

Fajka
sakrys, to me teda stvete pani...a coze jste sly zrovna na Vinohrady?
my kolem toho akitaka chodime temer denne!!
chudak je vzdy z Gatty cely pryc a ta na nej hazi bobek a obloukem jej obchazi...

tak nevím, nechodíte mi paní občas venčit Fejkyna????
smarja, co to mame za psy? ja teda nevim, ale neznam jineho psa, ktery by si urcoval, kudy se pujde...obcas si rikam, ze jestli nas nekdy nekdo obcas pozoruje z okna, tak vola chocholouska

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:04 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Miju
sakrys, to me teda stvete pani...a coze jste sly zrovna na Vinohrady
no my tam prosím bydlely akolem jsme šly náhodou bo sme šly jíst do sherwoodu kam můžou hafani
Jestli jste koukala i na další fotky tak tam je vidět že si s Fajkýšem padly do oka a že by si i hráli no a přítel z něj přímo účůrával jak se mu líbil

smarja, co to mame za psy?
dobrá otázka kterou si kladu už třetí rok a furt nevim
ze jestli nas nekdy nekdo obcas pozoruje z okna, tak vola chocholouska
Já sem 100% protože nikoho jinýho kdo se objímá s černou popelnicí jen proto aby prošel pes okolo neznám

inu
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:07
- Nahlásit

Fajka já nefim, pani, podle posledního reportu z výstavy už bsyste měli mejt boba

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:10
- Nahlásit

inu
já nefim, pani, podle posledního reportu z výstavy už bsyste měli mejt boba

Miju
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:12
- Nahlásit

Fajka
Já sem 100% protože nikoho jinýho kdo se objímá s černou popelnicí jen proto aby prošel pes okolo neznám

my se objimame s popelnicemi vsech barev a tvaru

casto taky "vencime" tak, ze ja stojim a Gattysha lezi v trave a relaxuje .... je to proste adrenalinovy pes

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:19
- Nahlásit

Miju
my se objimame s popelnicemi vsech barev a tvaru
no já to řikala že ste na správným místě

casto taky "vencime" tak, ze ja stojim a Gattysha lezi v trave a relaxuje .... je to proste adrenalinovy pes

ježíš to mi připomělo tu story s jednou babou ....
Fajkýš si před jejím barákem usmyslela že dál prostě nejde a tak se tam rozvalila na rohu baráku a zevlovala (v tu dobu sem věděla že s ní nic nenadělám, na odnešení byla těžká a prát se s ní nemělo cenu, bo by to jen zhoršilo, tak sem čekala až jí to přejde) baba (v noční košilce) vylezla z baráku vyhodit něco do popelnice. Zmerčila nás a zalezla... za chvíli vylezla znova jakoby ještě něco vyhodit co zapoměla a zase si nás měřila co tam jako můžem dělat.... no trvalo to přes půl hodiny než se Fajkýš odhodlal odejít a chudák baba z nás byla na prášky, kroutila hlavou a každý dvě minuty chodila něco vyhazovat a ke konci už neměla co tak tam vylívala i logr z kafe

inu
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:21
- Nahlásit

Fajka byste měla pí chovatelce udělat reklamaci a chtít slevu

inu
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:22
- Nahlásit

, kroutila hlavou a každý dvě minuty chodila něco vyhazovat a ke konci už neměla co tak tam vylívala i logr z kafe

pani, podobnou story mam taky. Akorat já do něčí popelnice vyhodila sáčkované psí houno. A baba na mě čuměla, jak kdybych jí ukradla bufet nebo co

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:25
- Nahlásit

inu
byste měla pí chovatelce udělat reklamaci a chtít slevu
až budu chtít spáchat sebevraždu tak to učiním jiným méně bolestnějším způsobem

pani, podobnou story mam taky. Akorat já do něčí popelnice vyhodila sáčkované psí houno. A baba na mě čuměla, jak kdybych jí ukradla bufet nebo co
no to je taky síla, to když se mi stane tak ho vyndávám a vyklepávám na chodník před domem zpět

Miju
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:29
- Nahlásit

Fajka

Ta nase barbucha nejradeji lezi u nas pred domem... tedy az po vychazce... nekdy si rikam, zda si o nas lide¨- kteri vidi pouze tuto druhou etapu venceni - nemysli, ze s ni chodim jen pred dum

taky si rikam, ze by obcas nebylo marny spustit Gattyshu pod balkon v kosi pripevnenem na rybarskem prutu ....

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání