Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Bubacek
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 09:59
- Nahlásit

Fajka

Neroztaje bo je pod nulou - u nás svítí puchýřek

ale

Roxana
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:00
- Nahlásit

Fajka
Stejnak ale těch bab je tu nějak vela a kluků málo
No, jo. kduz to spoctem, jsou v prevaze, co .. ja to vlastne v enjblizsi dobe taky moc nevylepsim, ba naopak

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:03
- Nahlásit

Roxana
Co v převaze... ve velkýýý převaze. Ale tak jestli já se jednou dohrabu k druhýmu psisku tak to bude stopro kluk tož vylepším skóoore

Roxana
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:07
- Nahlásit

Fajka
Ale tak jestli já se jednou dohrabu k druhýmu psisku tak to bude stopro kluk No me je to uz dopredu jasny ... to pak bude mit jak sejk v haremu Ja sem zas holt na ty cuby, no

Bubacek
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:11
- Nahlásit

Já mám taky jednu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:15
- Nahlásit

Roxana
No mě se čuby vzhledově taky líbí víc, ale známe svou Fajku, že ... to by nešlo

Bubacek
Jééé to je akitka že jo Bubu

Bubacek
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:24
- Nahlásit

Fajka

Jééé to je akitka že jo Bubu - ano je, ale ty jsi tady dala první Akitku.

Roxana
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:25
- Nahlásit

Fajka
to by nešlo - neva, budes mit parecek A ja ten harem, no Mozna tak pri ctvrtym ze bych to mohla zkusit ..

Roxana
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:35
- Nahlásit

Fajka
to bude stopro kluk
Co treba tehle ???

Miju
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:51
- Nahlásit

ASI BUDEM HÁRAT

z faktu, ze ta naše jinak absolutně nežravá potfora sežrala včera ve večerních hodinách dvoukolák s potravinami (včetně SUCHE RYŽE ) si troufam usuzovat, že se nám blíží hárání... to zas bude keců...

Ariška
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:03
- Nahlásit

Miju
Ariška zase nežere, podívá se na misku, co že to je a hlavně k čemu že to je a běží si pro hračku, aby se mohla přetahovat. Tak taky doufám, že bude hárat.

Ariška
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:05
- Nahlásit

Roxana, Fajka - fenečky jsou lepší, jsou milejší, hodnější, přítulnější a ....... prostě je mám radši.

Miju
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:05
- Nahlásit

Miju
Gatty žere před háráním a během hárání nežere VUBEC.. jinak psům tak nějak voní, i když něhárá, takže tento neblahy fakt občas zamlčíme (preventivně)

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:10
- Nahlásit

Ariška
fenečky jsou lepší, jsou milejší, hodnější, přítulnější a .......
Jako... kdyby si neznala Fajku osobně, tak to pochopím že to říkáš

Roxana
Jo jo vím o něm, je z Amana a je volnej
Jako chtěla bych ale teď ještě to nejde, ještě není vlkodlak tak jak bych si představovala

Miju
a během hárání nežere VUBEC
mě zas nechce žrát po hárání teď dostává vařený a i v tom se frfňá

Ariška
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:12
- Nahlásit

Miju
jak často hárá? Ariška hárala nejprve po 7 a teď naposled po 9 měsících a už je to zase 9.
Naposled taky špatně žrala během hárání (skoro vůbec).

Já to všem říkám, my stejně akorát proběhneme sídlištěm a v lese moc lidí není. Jednou nás doprovázel oříšek a chtěl s náma do autobusu, řidič byl zmatený, nevěděl, zda má zavřít či ne.

Ariška
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:18
- Nahlásit

děvčata, když tak teoreticky uvažujete o dalším pejskovi, nebojíte se fenka plus pes? Třeba i kvůli sousedům, že by psi dělali vyrvál v době hárání?

Bubacek
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:20
- Nahlásit

Holky, nehádejte se.
Fenky jsou fajn, ale i mezi psy se najdou takoví, kteří se rádi mazlí a jsou přítulnější než některé fenky. Sama mám radši fenky, ale toho mojeho ňuňacího 50-ti kilového Aťáska, bych nevymněnila za nic na světě.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:24
- Nahlásit

Já se nehádááám

Já měla prvního pejska taky kluka a něco tak roztomiloučkýho a mazlivýho jsem dlouho nepotkala, Fajka je miloučká, ale zatím mu sahá tak maximálně po kolena

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:26
- Nahlásit

Ariška
Jinak u nás dělají sousedi takovej vyrvál , že nějaký to psí zakňučení nebo zaštěkání je rajská hudba

Roxana
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:28
- Nahlásit

fenečky jsou lepší, jsou milejší, hodnější, přítulnější a ....... A tak to asi taky ne vzdycky, zalezi kus od kusu, ze jo ... nevim, proste ja osobne to mam nejak nakloneny na ty cuby, no ... ale treba pak dejme tomu pri ctvrtym kousku uz bude cas na zmenu, no
nebojíte se fenka plus pes? no me to zatim neceka, tak se nebojim ale myslim, ze to nemusi bejt problem, holt se musi pocitac dvakrat do roka s vetsi ostrahou,, ale urco se to da
Fajka
Ja vim, to by jenom rejp
tak jak bych si představovala zadny strachy, vsechno prijde
ale toho mojeho ňuňacího 50-ti kilového Aťáska, bych nevymněnila za nic na světě. Tak tomu verim na stopro

Roxana
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:31
- Nahlásit

Fajka
zatím mu sahá tak maximálně po kolena hele, ale to musel bejt nejakej hodne narostlej kokrik, ne

Bubacek
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:31
- Nahlásit

Holky řekly byste, že toto jsou sestry???

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:33
- Nahlásit

Jinak mě napadá že v našem případě je snesitelnější to čuba + pes, protože to dejme tomu bude vyrvál jednou za půl roku, ale já mít dvě čuby tak bude vyrvál KAŽDEJ DEN

Roxana
Ja vim, to by jenom rejp
já vím... ale krááásnej

Roxana
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:34
- Nahlásit

Bubacek
Tak jako, nejaka podoba tam asi bude, ale rozhodne jednovajecny nebudou

Miju
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:34
- Nahlásit

Ariška
vis ja to ani moc nesleduju, proste poznam, kdy zacne, ale nevim, jaky je presny interval... mam ale pocit, ze se trochu prodlouzil
Fajka
nekdy bych ji zabila, kdyz vidim, jak se v tom ryje a kouka se na me zda to myslim vazne nebo to byl fooorek a predlozim ji neco jineho

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:35
- Nahlásit

Roxana
hele, ale to musel bejt nejakej hodne narostlej kokrik, ne
tak on byl krapet přerostlej ale takhle jak myslíš zase néééé

Roxana
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:35
- Nahlásit

Fajka
já mít dvě čuby tak bude vyrvál KAŽDEJ DEN hele, treba taky ne kazdopadne parecek je, dejme tomu, sazka na jistotu

Bubacek
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:38
- Nahlásit

Roxana

kazdopadne parecek je, dejme tomu, sazka na jistotu - někdy taky ne.

Miju
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:38
- Nahlásit

FENKY JSOU LEEEPČÍ

jsou cistotnejsi, rozumnejsi, distingovanejsi... ale jsou to palice dubové, prospěchářské citové vyděračky

Roxana
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 11:41
- Nahlásit

Bubacek
někdy taky ne. jj, ja vim, dyk pisu - dejme tomu,

FENKY JSOU LEEEPČÍ Nejsou, ale ja osobne k nim mam bliz

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání