| Autor |
Zpráva |
spacecaseandrea
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 19:21
- Nahlásit
má rád nepořádek,tak to jakoby uklidí ,chtěla jsem napsat,že nemá rád ...,to by nedávalo logiku,zatr sakr
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 21:42
- Nahlásit
Mel
mno není extra netypická a ani extra typická já pobrala že hodnotíme Bucu..ale i tak AST nebejvaj ve velký míře zbarvený takhle to spíš APBT ..ale i tak Mucholabka chce veelkýho psa a toho mít bude
spacecaseandrea
hele čím jste krmili????a jakože nežere pořád??to já mám doma mlejnici teda
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 07:37
- Nahlásit
spacecaseandrea
ahoj, me by zase zajimalo co se po 2letech stalo s tim jackem??
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 08:40
- Nahlásit
sarax
to já mám doma mlejnici teda
Hi, já taky včera mi tady pěkně uklidila, sebrala pod stolem drobky
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 09:22
- Nahlásit
Mucholabka
jj sem si dělala srandu z jinejch psů a teďka i můj pes může hrát drtič odpadků ve Flinstounech
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 09:49
- Nahlásit
sarax
|
spacecaseandrea
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 10:42
- Nahlásit
|
spacecaseandrea
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 10:48 - Změnil/a: spacecaseandrea
- Nahlásit
tak ja ty fotky asi neposlu,pac mi to nejde
|
spacecaseandrea
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 10:51
- Nahlásit
poradte :],
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 11:30
- Nahlásit
spacecaseandrea
kliknes na fotku pravym tlacitkem, das vlastnosti, zkopirujes adresu a vlozis sem pres tlacitko druhe od prava (tri obrazce). Fotka musi byt ulozena nekde na netu.
prosim povis mi co se stalo s tim jackem?? zajima me to, dik
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 13:18
- Nahlásit
|
spacecaseandrea
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 14:46
- Nahlásit
orry,nestalo se s ním celkem nic,ale pejsku sem zazila moc, ale to co dělá roník se jen tak nevidí,je pravda,že jsem ho trochu rozmazlila a ted sklízím co jsem zasela,ale v hodně věcech co dělá,si myslím hraje roli fakt jeho povaha. to se takhle nedá popsat jeho chování,to se musí zažít v reálu, je fakt nevyzpitatelnej, a i když stále zkouším a snažím se v něm číst, další den mě opět překvapí. předem upozorňuji,že byl od štěníka plně socializován,od mala si hrál s jinými psy,nikdy nebyl pokousán,nikdy nebyl vystaven stresové situaci,nikdy nebyl bit,po druhé roce života začal agresivně napadat psy,dokonce štěnata,( to mě fakt šokoval )od té doby samozřejmě těmto situacím předcházím,ale bohužel ne vždy to jde, otevřu dveře vytahu,tam pes,následuje obří hysterická scéna,jo a vadí mu všechno co je větší než on (skoro všichni ),menší toleruje, nesnáží ženy, kromě mě, mé kamárádky mu nikdy nic neudělaly,chtěj ho pohladit a nenechá se ani náhodou. fakt se to nedá popsat, to je milion ruznejch věcí, ale doma je hodnej,na mě taky,ale jinak fakt děs..jo, a vyžaduje sedět pouze na židlích, a at dělám cokoliv druhý den je tam zas.ale i tak je to můj zlatík, a hlavně po ránu je fakt milej,to se strašně mazlí,večer je fakt zpruzenej,otrávenej. Máme ještě 13-letýho křížence a ten za svůj život neudělal jedinou věc z toho co dělá Rony, jo a Rony ho miluje,protože s nim vyrostl.Prostě mi přijdě ,že věkově si to prohodili,Rex,ač starej dědek je milej,přítulnej,hravej a Rony tříletej se chová jak starej nevrlej pes.takže tak asi, ale jak říkám,jde to těžko popsat.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 19:15
- Nahlásit
spacecaseandrea
hele, ten obrázek zadáváš špatně... sem do diskuze můžeš vkládat pouze fotky, které jsou někde umístěné na webových stránkách. Ty asi tu fotku máš doma na počítači, ne? Jestli fotky nemáš nikde na netu, zaříď si tady galerii, vlož tam fotky a pak to sem můžeš vkládat do diskuze. Na galerii se musíš znovu zaregistrovat, je totiž zvlášť registrace do diskuze a zvlášť do galerie...
Když budeš mít fotku na netu, tak si jí normálně otevřeš, klikneš pravou myší, dáš vlastnosti a zkopíruješ si adresu fotky. Tu adresu pak vložíš do okénka, které se ti otevře po kliknutí na to druhé tlačítko zprava.
Jsem zvědavá na APBT, já mám sice křížence, ale řekla bych, že se celkem povedl
|
spacecaseandrea
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 19:45
- Nahlásit
přesně tak,zadávala jsem to přímo z compu,ha,teď už si s tím nestihnu hrát,ale zítra už snad..P.S. je mooc hezkej,směje se,kolik mu je??
|