Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Sarax a spol.-UŠISKA u AST
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
spacecaseandrea
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:14
- Nahlásit

sarax,nerozumim,tady chtel nekdo zhodnotit psa jménem Bára,píše ze ho naživo nevidela,tak věřím,že ho ani nepřecpává ))
jinak, nevím proč píšeš o shazování,tomu fakt nerozumím.a ano vypadá jako typický představitel plemene,nebo myslís,že se mýlim?
chtela jsem pouze poradit,rozhodne ne shazovat,myslim,ze rozhodne muj príspevek nebyl negativní,proto opravdu nechapu...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:20
- Nahlásit

sarax
Snad nezbývá než počkat, až to zvíře vyroste
Uznávám, že Buca není zrovna hubená. Ale ty přední nohy a hrudník má mohutné dost.
Nakonec, i kdyby byla křížená s křečkem...jsem si ji stejně brala s tím předpokladem, že to nebude muset být stopro plemeno. Už jenom ta barva...co jsem se dívala v té americké knížce, zdá se mi, že mají taky mohutnější psy.
spacecaseandrea
Myslíš toho mojeho psa nebo její mámu s cecíkama? Jestli mojeho, no problem a byla bych za to hrozně ráda, fotky hodím a nějaké mám v galerce.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:21
- Nahlásit

spacecaseandrea
nevím proč píšeš o shazování
Sarax myslela shazování špeků

spacecaseandrea
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:33
- Nahlásit

samozřejme, že jsem popsala toho psouna s cecíkama,o tos žádala,takže nedorozumění, co se týče toho bílého,tak ten shazovat nemá co )

tosca
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:36
- Nahlásit

Mucholabka
Hele, takže Bucka už nebude vydávaná za maskovaného dalmatina?

Schválně, požádej o vyjádření odborníky od různých plemen a všechna si je schovej. Pak vymyslíme nové plemeno

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:37
- Nahlásit

spacecaseandrea
A ty chováš AST? Já si totiž přivedla štěně z útulku a fakt s nima nemám zkušenosti, jen vidím, že lidi mají psy o hodně štíhlejší, více teriérovité, ta moje je zase dost bull, je to jalůva v malém
tak mě napadá, jestli to vůbec je nebo neje AST. Ta fena Bára je zřejmě focená po porodu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:38
- Nahlásit

tosca
Já fakt nevím

spacecaseandrea
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:43
- Nahlásit

ne mám APBT )) hroznýho zlobra

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:44
- Nahlásit

spacecaseandrea
hroznýho zlobra
Já z nich znám jenom zlobry

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:44
- Nahlásit

spacecaseandrea
já si jen myslím že ani máma Bára není typickej AST..už asi zbarvením ne??co já vím tak víc jak 80% bílý není přípustný????
tosca
jasně že plemeno vymyslíme..od toho tu jsme
Mucholabka
mno prostě to rozešli všude a uvidíme

spacecaseandrea
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:45
- Nahlásit

jinak je celkem jasny,že ho budes milovat ať už bude vypadat jakkoliv,jen je celkem veliká pravděpodobnost nevyrovnanosti povahy u kříženců těchto ras,kolik je mu?

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:46
- Nahlásit

spacecaseandrea
mno tak tady bude zakopanej pes..ty myslíš typickej APBT??dotaz zněl zda je to AST..a to myslímj není...a shazováním sem myslela fakt špeky

spacecaseandrea
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:46
- Nahlásit

sarax, pes je nafocen jen z jedné strany,psala jsem,ze hodnotit psa z fotek je zavádějící...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:47
- Nahlásit

sarax
mno prostě to rozešli všude a uvidíme
Zas davovou psychózu po všech pejskařských fórech z toho dělat nechci

spacecaseandrea
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:48
- Nahlásit

tak ani tam nejni ten zacutanej pes,vím,že se má jednat o AST
shazovat speky? chichi

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:49
- Nahlásit

spacecaseandrea
Bude jí 6 měs. Zatím se mi vyrovnaná zdá dost, je v pohodě. Oproti ovčandě-zase jsme jim včera pracovali na výběhu a přítel za hodinku raději odešel dovnitř-Aša je prostě hrozný pes pořád ječí-Marcel jí říkal Ašo, ty nejsi pořádný nacistický pes, ty bys všechno vykecala. Jestli jsem někdy viděla nevyrovnaného psa, tak myslím, že nic horšího mě potkat nemůže

spacecaseandrea
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:50
- Nahlásit

ne,nejni to zlobr,je to fakt milásek...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:52
- Nahlásit

spacecaseandrea
ne,nejni to zlobr,je to fakt milásek...

Však to myslím ironicky. Jsou to fakt super psi k lidem. Akorát že někdy jsou moc hr, tak to trochu vyvolává paniku přihoď fotku.

spacecaseandrea
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:53
- Nahlásit

mám ještě JRT bez PP, byl zlatej do dvou let, ale ted ho máme vsichni plný kecky, a to má stejnou výchovu jako předešlý psi a Akim,což je APBT, a je fakt labilní. Ale dá se to jakžtakž korigovat

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:54
- Nahlásit

spacecaseandrea
mno takžer jsme u toho že AST nemá přípustnou bílou víc jak 80%..takže bych nemluvila o typickým představiteli teda...
tady je stručnej popis

spacecaseandrea
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:55
- Nahlásit

vecer ti poslu fotky, musím jít zaměstnat ty psí změtoury ...zatim

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:57
- Nahlásit

sarax
Víš jak-standard mám pročtený stokrát tam i zpátky, ale prostě mi to nic neřekne, když nevím, jak to má fakt vypadat jenom poznám vady, které shrnu-barva, skus, váha, čumec a vůbec-to vůbec je nejdůležitější

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 13:00
- Nahlásit

Mucholabka
já neřeším že nemáš načteno..je mi jasný že jo..jen se pozastavuju nad typickým AST..těžko bude někdo typickej arijec když bude černej

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 13:03
- Nahlásit

sarax
Adolfek mi taky nepřipadal zrovna jko arijsky typ-a stejne je propagoval ale to je OT

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 15:37
- Nahlásit

Mucholabka
jj to souhlas...ale taky nikdo netvrdí asopn dnes že byl typickej představitel fšickni víme že byl malej žid(teda doufám že to nikdo nepobere jako cosi proto židům..babička taky byla--no a?(

spacecaseandrea
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 16:50
- Nahlásit

sarax, promin za muj vstup,jen jsem chtela poradit,nemusis tu popate omílat neci nazor,tak jestli se ti ulevi,tak to VŮBEC NENI TYPICKY PREDSTAVITEL AST A NICEHO JINEHO,A NEMA S NIM VŮBEC NIC SPOLECNEHO.tak uz ses klidna..mejte se

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 17:28
- Nahlásit

spacecaseandrea
hele klídek...já jen opakovala něčí-tvůj názor o typičnosti...páč to tak není..a kdybys tu diskuzi sledovala zjistila bys že teda v klidu to berou všichni..mi to jen pobavilo,páč si myslím že stafíky mám nastudovaný a nebudu Muchabce tvrdit že má klasickýho AST,když fšichni víme že nee,ale i tak je Buca sqělá...
a co si píšu s Mucholabkou a typickejch arijcích se tě snad netýka lo ne?

Mel
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 17:51
- Nahlásit

sarax
mno takžer jsme u toho že AST nemá přípustnou bílou víc jak 80%..takže bych nemluvila o typickým představiteli teda...
Ale spacecaseandrea psala, že hodnotila matku - tedy tu s cecíkama a ta rozhodně není bílá víc než těch 80%.
Navíc mě taky nepřijde, že by byla nějak extra netypická..

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 18:23 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Mel sarax spacecaseandrea
Jsme doma ze cvičáku a teda ač tam Bucu vidí dvakrát do týdne, dneska koukali jak porostla a jak se pěkně vzdaluje AST
U té matky se mi zdá, že je příliš dlouhého formátu...nebo ne e?
Nebudem to řešit a dohadovat se, chci to mít v klidečku. Však za dva měsíce se ještě vyloupne a na srazu si to povíme

spacecaseandrea
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 19:17
- Nahlásit

mucholabka
tak prihodit fota bohuzel dnes nemuzu,pac mi bracha odnesl propojovaci kabely,jinak ouska neres,taky je jako šteník měl každý den jinak,ale časem se mu krásně usadily,my měli jiný problém a to s krmením,dávali jsem mu v dobré víře hodně kvalitní krmivo a narostl moc rychle,pak měl problémy s kloubama,krmení bylo prostě nadupaný až moc,což mu v růstu moc nepomohlo,jinak do žraní ho musíme přímo nutit,z misky nežere vůbec,musíme mu to vždycky poházet po zemi,aby to vyžral,asi má rád nepořádek,tak to jakoby uklidí ),ale z misky ani náhodou,když byl malinkej tak jsme mu je museli mísit se sardinkama,jinak by asi umřel hlady...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání