| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:16
- Nahlásit
Tak ráno jsem zjistila, že ty uši se nezlepšily. Přináším fotky před a po.
Před-docela hezky slušně složené.
Po-nepodařilo se mi zachytit některé tvary, ale přece jen horory se konají
Podotýkám, že bude mít šest měsíců. Je "naděje", že se jí postaví úplně? Nééé, všechno jenom to nééé Osobně myslím, že je to proto, že zuby už má skoro dorostlé, tak se teď zaměřuje na uši.
Ale co by člověk chtěl u psa z útulku asi už vím, proč byla matka kupírovaná. Chtěla bych se na to zeptat chovatelky, jenže ta už asi štěňata považuje za vyřízenou věc a na mejl (ohledně fotek, které chtěla a jedna otázečka), neodpověděla, i když říkala, že se mám kdykoli na cokoli zeptat.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:24
- Nahlásit
K nám na cvičák chodí štěndo AST a to má jedno ouško postavené a druhé překlopené. To je podle mého názoru mnohem horší, než u vás - myslím, že majitelé říkali, že ouška můžou být jak stojící, tak dolů - ale vždy stejně.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 13:29
- Nahlásit
Mucholabka
hele to není takovej děs...kolik jí je???
já večer hodím nový fotky...teďka mi zas nejde přidávat fotky do galerie....
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 14:04
- Nahlásit
Mucholabka
je krásná
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 14:24
- Nahlásit
Mucholabka
já bych to nechala zatím bejt... ono to rychle přejde, nebo pak v nejhoršim bys to mohla vylepit... Garymu taky jeden čas měly uši tendenci vstávat... zkusím se podívat po nějakých fotkách..
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 14:36
- Nahlásit
Mucholabka
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 14:38
- Nahlásit
Jsou to fotky ze 4 měsíců...
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 14:57 - Změnil/a: Niko
- Nahlásit
Stejně tak to my měli s Rotem. Jedno ucho sem a druhé tam . O podlepování jsem neslyšela moc pozitivní věci a tak jsem uši nechala být - přirozeně a oni se sami usadily... Nemá je rozlítané, ale překlopené taky ne, spíš legrační ... Nechala bych je prostě být a uvidíš. Viz. foto zde:
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:08
- Nahlásit
sarax
Do šesti měsíců jí chybí týden Na fotky se moc moc těším.
Mel
Ten je krásný....asi umřu Má určitě vytáhlejší nohy a užší hrudník než Buca-nebo aspoň měl. Ta druhá fotka mě potěšila, asi jim ty uši fakt lítjí, než se usadí...já s AST, kór se štěňatama nemám zkušenosti, co se týče tělesného vývoje
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:25
- Nahlásit
Mucholabka
víš, co... stejně je bez PP, takže na výstavy s ní chodit nebudeš a na co jinak řešit ty ušiska?
Jo, on byl takovej samá ruka, samá noha a furt mi všichni řikali, že je podvyživenej... ale už se srovnal...
A jako bonus ti sem ještě frknu Garyho jako mimi... (zamačkávám slzu)
jinak víc fotek http://www.volny.cz/garypes/galerie.htm
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:28
- Nahlásit
Mucholabka
Jo, jinak Bucka je takovej ten amstaf, víc zavalitější... Gary je spíš stíhlej - ale on je spíš pit...
A na 6 měsíců je celkem kousek, ale moc pěkná
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:31
- Nahlásit
Mel
víš, co... stejně je bez PP, takže na výstavy s ní chodit nebudeš a na co jinak řešit ty ušiska?
Ani ti nevím proč já taková byla vždycky, když jsem si nechala Ašu, studovala jsem na ní každý záhyb, jestli teda fakt je nebo není NO-bude to asi profesionální deformace, jakože když člověk stříhá psy, musí dávat pozor na detaily, které vzájemně dotvořují celek
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:33
- Nahlásit
Mel
A fotky jsou suuuuppprrrr
On je mix s pitem? S pitem a čím?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:34
- Nahlásit
Mucholabka
simtě, by sis ji vzala i kdyby jedno ucho neměla , tak se na to vykašli...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:36
- Nahlásit
Mucholabka
no, tak co mi bylo sděleno o původu mého psa:
otec - pitbul čistý, matka - kříženka (otec bulík, matka kříženec AST a NO).... Nicméně ať hledám, jak hledám, NO v tom nevidím.. je prostě po taťkovi
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:39
- Nahlásit
Mel
Já v něm nemůžu najít ani toho bulíka, natož NO. Fakt se vyved. Jak vypadala ta máma? To bylo náhodné spojení, nebo to prostě chtěli zkusit? A jak je starý?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:44
- Nahlásit
Mucholabka
no, já ke štěňátku přišla jak slepej k houslím, takže ani nevím, jestli to bylo náhodný krytí nebo plánovaný, prostě vůbec nevim... jsem vůbec ráda, že "vím", co vím
Matka je ta vlevo..
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:53
- Nahlásit
Mel
Taky vypadá dobře-někde jsem četla o dědivosti délky srsti, teď ale nevzpomíním, jestli byla recesivní hladká nebo krátká-každopádně dlouhá je pode všema...že ta matka je taky hladkosrstá, ale větší než normální bulík, že? Co to je za akci? Ráda bych se někdy ukázala na nějaké šou se psama typu bull.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 16:25
- Nahlásit
Mucholabka
pro psy typu bull se pořádají pit bull show a staff bull show. Ta pitbulí se koná v kempu Křivonoska u Hluboké nad Vltavou, loni to bylo na jaře a na podzim, letos snad jenom v květnu... staff bull show se koná každý rok někdy v červnu v Praze na Rychetách, my tam byli loni - fotky.
Jinak ta akce, co jsem ti dávala fotky s tou matkou, tak to byla naše soukromá akce - setkání všech štěňat s matkou... matka je podobně velká i stavěná jako bullíci, ale má takovej divnej obličej, prostě na ní je vidět, že je kříženka
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 16:26
- Nahlásit
Mel
hele Gary byl fakt sladký mímo....
jen mi furt nejdou vkládat fotky
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 16:27
- Nahlásit
Mucholabka
a klub APBT pořádá tu pit bull show - http://kapbt.czweb.org/hlavni.htm - a koukám, že byl i v září...
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 19:32
- Nahlásit
Mucholabka
Pokud mohu, není to takový děs, známej má fakt netopýra a to je něco. Nám uši i po různých pohybech v mládí zůstaly takový jako byli, když jsme si ho brali. Jedno OK, druhé v klidu celé překlopené a lehkém pozoru je správně.
už mám foto jen co přijdu na to jak to sem dát, je tady
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 19:42
- Nahlásit
Ja prihazuju do spravneho tematu tu vcerejsi fotecku... Fenka AST, s PP.. Netopyrka.. Potkala jsem ji v lete..
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:34
- Nahlásit
tak pvní pokus
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:38
- Nahlásit
tak sice to tam je, ale jinak než jsem chtěla
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:42
- Nahlásit
tady jsou v klidu
|
radek
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:44
- Nahlásit
AOZ
tady jsou v klidu
no ja nic nevidim
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:47
- Nahlásit
radek
fakt jsem blbá, jdu podle návodu tady na stránkách, jakože kliknu na obrázek zkopíruju adresu a vložím sem tak mi vyjede tohle, a ten druhý postup kliknu na obrázek dám vlastnosti, tak vlastnosti prostě nemám. PORAĎ PROSÍM
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:49
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_i d=8900
druhý pokus
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:51 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
AOZ
Zkouska
ten druhý postup kliknu na obrázek dám vlastnosti, tak vlastnosti prostě nemám.
Ten posledni odkaz uz fungoval.. Na obrazek kliknout pravym tlacitkem a zkopirovat vlastnosti... Atd..
|