| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 21:24
- Nahlásit
Buldok. Buce podobný, že?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 21:26
- Nahlásit
To je husté! Ti buldoci jsou jí fakt hodně podobní.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 21:32
- Nahlásit
Mucholabka
já myslela že je tam nějakje Bucy příbuznej
hele to neřeš prostě máš malinko většího stafa bo menšího buldoka nebo tak je moc hezká...
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 21:33
- Nahlásit
Nebo jestli chceš řešit tak to zkus na stafordech, určitě tam bude někdo kdo se v tom vyzná
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 21:37
- Nahlásit
AOZ
mno to sice jo..ale každej jí řekne že to staf není a přitom ona je staf..aspon celkem dost..jen větší
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 21:42
- Nahlásit
Mucholabka
no, tak tvrď, že je to pit... tam není standard, takže ti nikdo nemůže nic říct....
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 21:52
- Nahlásit
sarax
Ale tam by možná dostala více info, co všechno by to mohlo být a tak si rozšířit obzor pátrání
já taky v určitých chvílích, z některého úhlu, pod určitým světlem bych mohla být... miss???
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 22:12
- Nahlásit
AOZ
zvláště za tvýho krásnýho zpěvu a příjemnýho mužskýho s kytarou
míněno jako pochavala
jasně že sen jí tam dostane info..jen myslím že to bude staf s bulem
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 07:00
- Nahlásit
sarax
Když to uzavřem, je to hezký a hodný pes akorát na Fifince jsem na první pohled poznala, že je mix, neb v pudlech se vyznám. A jak jsem psala už předtím, stejně mám raději nabouchanější psy, normál AST na mě působí příliš lehce. Takže mám, co jsem chtěla, ať je to co je to
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 07:02
- Nahlásit
Mucholabka
Takže mám, co jsem chtěla, ať je to co je to
holka jen doufej že neporoste moc
a teda Trinča nabouchaná je ....fakt děsně.....a ještě snad nasvalí
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 07:07
- Nahlásit
sarax
No, tak Buca ještě nabouchaná není-ale je poznat, že je jiná, než ostatní psi a že má víc síly
Stejně jsem si říkala, kde by se u staforda vzala takhle moc bílá bavra-jasné, tu tam před nějakou generací dřív dotáhl buldok a na obličeji by to taky sedělo-má ten čumáček tvarovaný víc nahoru-ne každý si toho všimne, já myslela, že to tak má být-podobně jako u boxera a podobných plemen, jen v menší míře, skoro nenápadně. Křížením to mizí
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 07:13 - Změnil/a: Anu
- Nahlásit
Mucholabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbka
co řikáš na toto?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 07:21
- Nahlásit
Anu
Ó, děkuji za správnost
Nejspíš to bude vono, děkuji všem, kápli jsme na to, proč má tak mohutný krk, nedobré zuby, bílou barvu a zajímavý tvar aspoň mám něco, co nikdo jiný
Každopádně mě to zase o kus dál posunulo v nevraživosti vůči rozmnožovatelům psů bez PP.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 07:26
- Nahlásit
Anu
není to ta jak jí chceš??jak si o ní mluvila?????
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 07:28
- Nahlásit
sarax
to víš že to je ona.Jenže mě od toho odrazují,že Buldog není smečkové zvíře,zvláště takový pes,který nežil se psem.Holt nemůžem mít všechno.Dva psy sama nezvládnu-myslím takového kalibru.
Mucholabka
je papírová myslím Buldog
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 07:28
- Nahlásit
A za co mám Buckopsa vydávat na voříškiádě?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 07:45
- Nahlásit
teda holky tak sem se moc nesekla když sem napsala že je podobná budogovi co??
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 07:46
- Nahlásit
Mucholabka
mno bych to viděla na buldokostafa....nebo tak něco..ale buď říkej hoodně mohutnej staf..ale ta hlava moc nesedí bo že je drobnější buldog
Anu
hele ale vypadá moooc pěkně...já bych to s ní skusila na tvým místě
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 07:49
- Nahlásit
ani na buldoga fenu není tak moc drobná, měla sem fenu s pp a nebyla o moc větší, oni jsou dvě línie, sportovnější nohatější, a menší a širší tak se tam někam vejdeš
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 08:00
- Nahlásit
sarax
já bych to s ní skusila na tvým místě
jenže tato zkouška může stát Anubise napadení či dost možná život.Představ si jeho tělíčko a její hubu. Nikdy bych si to neodpustila a nebudu to riskovat. Je mi to však moc líto.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 08:10
- Nahlásit
Anu
mno a poptat se někoho kdo buldoky měl??třeba Oetry a tak jakej maj názor na smečkování??Jinak je mi jasný že riskovat nechceš ...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 08:13
- Nahlásit
sarax
těch jsem se právě ptala a všichni to nedoporučují.Buldog není smečkové zvíře. Ona je moc hodná,ale těžko říct,jestli je kořistnická a majetnická.A Anubis taky není žádný mazlíček,dokáže si srovnat rotvajlera pod sebe.Strašně na něj vyjede,ať třeba tu kost nechá a rotík se krčí a couve-ale to je její povahou.Těžko říct,jakou má ona a jak by se zachovala ona. Kdyby Rita (rotvajler) chtěla tak ho dávno už pokousala.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 08:16
- Nahlásit
Anu
mno zas třeba fenka nebude tak dominantní???a Anub by to třeba ustál??no jenže fakt že riskovat bych asi taky nechtěla....
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 08:24
- Nahlásit
hoky já to zažila a už bych to nikdy neriskovala
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 08:42
- Nahlásit
Petra
a zažila co????
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 08:44
- Nahlásit
zažila jsem to když se FENA buldoga rozhodne zabíjet
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 08:45
- Nahlásit
Petra
však já vím. Bavila jsem se o tom s pár lidma. Člověk nemůže mít všechno.Je naprosto úžasná,ale už jsem si uvázala jedno stvořeníčko k srdíčku,nemůžu chtít všechno.Některé věci prostě nejdou skloubit.Pořídím si časem nějaké vysvěné štěnátko.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 08:50
- Nahlásit
Anu
já vím že ty víš ale sarax se ptala
jsou to zaltička ale nedoporučuji do smečky
I když kamarát je pěkně pokousanej od svého psa am.b.
|
spacecaseandrea
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:33
- Nahlásit
for mucholabka...k psíkovi,kterého jsi chtela zhodnotit...
Ta fenka se mi docela (samozřejmě jenom z těch fotek) líbí,ale musela by teda hodně shodit !!!,ale jinak typicky představitel plemene, ale pokud ji nevidim pred sebou a v pohybu(jeste je dost špatně nafocená)myslím tím úhly focení a postoj psa,tak je těžké posoudit stavbu psa ..úhlení končetin apod., ale jinak co
se dá z těchto fotek soudit.. myslím docela dobrý.Pokud bys chtěla víc, tak by musela byt nafocena minimalne zepredu,zezadu,ale takhle z techto fotek je to peknej pes. Aja
P.S. Křivonoska byla ted v září a byla supr..)
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:06
- Nahlásit
spacecaseandrea
jako typický AST?? si myslím že je fakt dost mohutná..Mucholabka jí určitě nepřecpává a pohybu mají její pesiny až dost,takže shazovat není co...prostě mohutnej pesan....
Mucholabka
hele máme dnešní uši při probuzení..takže nezoufej
|