| Autor |
Zpráva |
corgi
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 22:35
- Nahlásit
aren
Tak parazity čekám, takže odčervuju. Každopádně se mi to vůbec nelíbí, když zblajzne voňavou hrudku a je mi líto, že si to ten blb nespojí s tím, že je mu pak šoufl. Po ovčích nic, to jen jeho bobek je pak cítit jako ovčí, ale po těch roztodivných kočičincích má občas průjem a je na něm vidět, že mu to neudělalo v žaludku dobře, ale jemu to pochopitelně nedojde - smůla Tímto apeluji na majitele koček, aby z nich nedělali popelnice a krmili je kvalitně, aby mému psovi nebylo zle...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 23:00
- Nahlásit
corgi
Tímto apeluji na majitele koček, aby z nich nedělali popelnice a krmili je kvalitně, aby mému psovi nebylo zle...
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 15:06
- Nahlásit
Pro všechny co mají zkušenosti s traverzou,..
Moje vysoce inteligentní nadprůměrně vnímává dobrmanka (prostě blbá jak vogon blata) sežere jakýkoliv hovno. Obzvlášť mě dokáže nasrat, když stojí 2m odemně pod králičíárnou a labužnicky žere hovna co vypadla. Postup je poté nádledující jako první uvadím povelovou techniku.
Sipičanebocosichcesmesnadnasratvypadniodtamtud
Následuje labužnické sežrání alespoň jednoho eště a odběhnutí. Než se otočím po zbytku smečky esi se nechce porvat už je zabořená rypákem v hovnech zase..
vypadniadelej
následuje vychytaný skok a nakopnutí dobrmana,... spokojeně, že jsem ji zahnala sleduju zbytek smečky dál,...
toužsizemědělášpredel
Opět skok ke psu, že ji domlátím ona se ani nelekla. Žrala dál, kopla sem do ní za uši táhla pryč, facky jenom lítali a nic,... Ona že se nehne a bude žrát dál max mě oběhla a nalítla do hov.. zase. Chopila jsem se teda lopaty, že já prostě neustoupím!!! A přetáhla ji s ní. Účinek asi 10 min, lopata zlomená a pes v hovnech zase. Tak sem rezignovala chytla ji opět za uši a odtáhla do kotce,...
Proto se ptám je traverza účinější???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 16:45
- Nahlásit
Weroniica
uvadím povelovou techniku
Proto se ptám je traverza účinější
Jistě .kolegyně Biluška zašle katalog s cenami výrobků
Jinak teda mě si todle nedovolí,asi byla traverza použita hned v raném stadiu zlozvyku a taky nemáme vůbec žádný králícíííí .zkus po tý sfini něco hodit,ale vzghledem k odolnosti psa to asi bude muset bejt ruční granát Vodjištěnej.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 16:53
- Nahlásit
davidkova renata
zkus po tý sfini něco hodit,ale vzghledem k odolnosti psa to asi bude muset bejt ruční granát Vodjištěnej.
Mi pripomina scenku, gdy jsme volali na veterinu, ze psa zasahnul granat. Pripravovali operacni sal a volali asistenty.. Trefil ho gumovej do oka
Weroniica
Nejjednodussi reseni byva tak snadne - nepustit cokla ke zdroji, cili plutek kolem kralikarny. A to samy mit vybudovany kolem hnojniku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:01
- Nahlásit
Fifi
Trefil ho gumovej do oka
ty seš taky dáreček
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:34
- Nahlásit
Weroniica
Jsou chvíle kdy i traverza selhává. Bohužel Lilátko takhle šíleně miluje kravince. Neexistuje vycházka, na které by nejmíň jeden nenašla a nesežrala Traverzu jsem použila nesčetněkrát, vždy v nejvyšším možném kalibru Taky to vidím na ten granát
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:10 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
No my měli jednu zajímavou traverzovou procházku, když byl spratek malej.
Tak mě vytočila, že jsme šli městem, polem, lesem a u každýho hovna (srnčí, psí, lidský, kravský, koňský...) jsme se zastavili. Stylem, že jsem ji poočku sledovala a jak k němu přiběhla, čichla si, sotva olízla, už jsem mega přískokem stála nad ní, připlácla jí tu špičatou držtičku do hovna a po zádech jí mydlila traverzou a ječela a ječela a ječela něco o malých bílých hajzlech.
Stačila jedna prochajda, asi třicet hoven a od té doby se hovna netkla.
Asi záleží na jedinci a intenzitě použití traverzy.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 13:41
- Nahlásit
bullvnouzi
Dneska nám na seznam přibylo hovínko od nutrie, a to bylo dost zrmzlý! Sakra, já si snad tu traverzu pořídím zpětně k ježíšku, když to žádnýho příbuznýho nenapadlo mi jí koupit...
|
gwen
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2009 18:43
- Nahlásit
Tak moje westička (1 rok) žere kocouří hovínka (našeho kocoura- takže kvalitní strava) jako o závod. Nejdřív musím prohlédnout zahradu, jestli se tam něco nekalého nenachází a pak můžu pustit ven pesany. Když to nestihnu tak dostane takový výplach ústní dutiny, že si myslím, že už si to podruhé nelajzne, ale to se mýlým, příště si pochutnává zase a dobrovolně už jde ke koupelně na výplach. Svých a ségřiných hovínek si nevšimne, ale kocourovo cítí už ode dveří a upaluje o závod, aby stihla sníst co nejvíc, než jí dohoním )) Vždy dostane na prdel, ale marná sláva.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2009 19:06
- Nahlásit
hele aktuální thema
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 16:51
- Nahlásit
gwen
Máte na zahradě plastový kropáč? Mně se osvědčil jako výborná vrhací pomůcka...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 16:56
- Nahlásit
corgi
Já jsem četla plastový krompáč.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 21:00
- Nahlásit