| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 08:55
- Nahlásit
Mipooo
Traverza je velký, dlouhý kus železa. Používají se na stavbách na překlady střech a tak. Co ty jsi za kynologa když neznáš traverzu?
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 08:56
- Nahlásit
Biluška
v to pevně doufám, že se alespoň jednou něčeho lekne...
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 08:58
- Nahlásit
Mipooo
anebo vodní dělo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 08:58
- Nahlásit
palma1
Puma se za celý život bála akorát proutěného koštěte. To na fungovalo bezvadně, stačilo ho vzít do ruky a pes byl jak beránek . Jenže pak ho děcka neuklidili a puma ho během pár minut rozložila na atomy
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 09:07
- Nahlásit
Biluška
Lady na koště akorát štěká - stejně jako na hrablo, sekačku, vysavač,... Všechno na ni funguje stylem provokace, kdy na to doráží, případně zběsilým během po celé zahradě (všechno, kromě vysavače - na ten jenom řve)
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 09:10
- Nahlásit
Biluška
Traverza je velký, dlouhý kus železa. Používají se na stavbách na překlady střech a tak. Co ty jsi za kynologa když neznáš traverzu?
Jako myslis roxor? Vystuz? Ty blaho a to nim pichas alebo placas?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 09:13
- Nahlásit
palma1
My jsme to koště měli na cvičáku. PUmička měla na cvičáku debilní zvyk ječet na psy, kteří zrovna běželi. Ale ječela příšerně, během pár minut bolela hlava všechny okolo, nebylo slyšet vlastního slova a na pumu nepomáhalo vůbec nic. Mohla jsem ji zavírat kam jsem chtěla, ona tam stejně ječela. Jelikož jsme byli chudý cvičák a měli jsme dost omezené možnosti kam šel pes zavřít a žádná z nich nebyla dostatečně daleko (abysme ji neslyšeli ) tak jsem ji jednou v zoufalství přetáhla tím koštětem. Spolu s povelem "zavřiužkonečnětuhubulehnitadyanesermě" . Puma zavřela tlamičku,lehla tam a byl klid. Pak mi několik měsíců stačilo vzít koště do ruky, puma zalezla pod lavičku a byla zticha. Ježíš, jak mě se po tom košťátku stýská
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 09:16
- Nahlásit
Mipooo
Nevím co je to roxor. Stavbaři tuším ještě traverze říkají íčko, nebo účko. Podle toho jaký má tvar. Prostě je to velký, těžký kus železa.
Ty blaho a to nim pichas alebo placas?
Většinou plácám, ale když tak nad tím uvažuju tak píchat by šlo taky
MImochodem, ten kulomet je vynikající nápad. Hned to navrhnu Davídkové a začleníme to do nabídky DAVÍDKOVÁÁÁÁÁÁÁÁ kde jsi?
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 09:51
- Nahlásit
Biluška
ten tvůj nový povel "zavřiužkonečnětuhubulehnitadyanesermě mě nadchl!!! asi s ním taky začneme a ještě přidáme nový "ksakruneřertyhovnanebosiměnepřej"
a k tomu koštěti - jestli se ti tak moc stýská, tak já se ti tady po nějakém mrknu a kdyžtak pošlu jako dárek od ježíška
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 10:08
- Nahlásit
palma1
...aj mi mame jeden: dopičihovorimtipodknohe
Mipooo
co si ty?? slovacisko, alebo cesisko?? nejake je to dvojjazycne tusim to tvoje pisanie
Biluška
Moj pes sa strasne boji nasho tweetiho (korela) ...tak teraz neviem ci by som ju po nom nemala zacat hadzat...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 10:11
- Nahlásit
hele kdyz se vratim k puvodnimu tematu....zajimalo by mne jakto ze i po 6tiletech jsou h.... proste pro moji madam hovnakovou neodolatelna. vi moc dobre co znamena povel fuj...dokazu ji (obcas) odvolat od zradla...ale jakmile je u h.... tak i kdyby ho mela spolknout, nemuze si pomoct..
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 10:19
- Nahlásit
nika00
teď jsem dostala radu na jiném fóru, že mám v okamžiku otevírání hoby dát povel přivolání - hezký nápad, ale jak mám takový rozmáchaný ho... v tý trávě vidět, to už mi nikdo nenapíše - to abych nejdřív, než půjdeme na prochajdu celou trasu prošla s lupou...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 10:23
- Nahlásit
Silwuska
...tak teraz neviem ci by som ju po nom nemala zacat hadzat...
Házet ne, ale mohla bys ho vycvičit (korelu), aby na povel útočil . Měla bys dálkově ovládaný korelácký obojek
nika00
Já jsem to Miu odnaučit nedokázala. Byla týraná, hrozně se bojí, kdykoliv na ni zvýším hlas tak zdrhne . Vzdala jsem to, sice pokaždé šílím, ale v podstatě jsem se smířila s tím, že holt sežere každé, které potká . U ostatních psů jsem se nesmířila a prostě je seřežu traverzou. Lilátko požírá kravince (nic jiného ji nezajímá). Stačí dobře mířený skok v pravou chvíli, správně načasované leknutí a lepanec a pes si dává majzla. Je fakt, že si s klidem dá pokud odhadne, že nevidím. Pokud vidím tak hážu klíče, boty, vodítka.... a pes to ví. Jak je to odnaučit i když jsou někde zalezlí bohužel nevím
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 10:37
- Nahlásit
nika00
Tyyy voe...ja som myslela ze psov to prestane casom bavit...ale teda ze ich to moze tak dlho drzat?? moj to tiez robil, ale nejak mu to proste prestalo chybat...a nemoze v tom byt ozaj nieco co mu chyba?? ja neviem nejaky vitamin...
Biluška
No len problem je v tom ze korela je vonku nepouzitelna...teda na to aby pri mne zostala celu prechadzku ma vela kridiel...
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 10:40
- Nahlásit
Silwuska
ja som slovak v cr, ktory casom zdebilnel a vytvoril si vlastny slovnik - cechoslovakizmus - je to strasne, ja viem
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 10:46
- Nahlásit
Mipooo
Je to zlate... nahodou...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 10:53
- Nahlásit
Silwuska
No tak budeš korelu používat ¨jenom doma . Nebo dej korelákovi elektrický obojek, aby se ti vracel
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 10:57
- Nahlásit
Biluška
No jasne... ale to sa mi potom vrati raz...a bude mat vyraz peceneho kurata
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 11:00
- Nahlásit
teď procházím tu starou diskusi ohleně těhle mňamek - máte někdo zkušenosti s těma kvasnicovýma tabletama? pomohlo to? kolik jste toho dávali?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 11:04
- Nahlásit
Silwuska
...a bude mat vyraz peceneho kurata
Jéžiš, to je strašný s tebou. No tak holt musíš něco obětovat, no.
palma1
Zkoušela jsem kvasnicové tablety, tvarůžky, různé vitamínové doplńky.... nefunguje nic. Ani u jednoho psa. Podle mě je nesmysl, aby ve výkale byla jakákoliv látka, která psovi může chybět ve výživě. Je to prostě prasárna a hotovo. Čert ví co na tom těm psům chutná a proč to dělají, ale dělají no. Konkrétně u naší Mii si myslím, že to bude nějak souviset s tím kvantem štěńat, které odchovala a po kterých uklízela v pelíšku.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 11:09
- Nahlásit
palma1
no dobrej napad ) ale nejde to jednou jsem stala vedle ni a videla jsem ze uz se tajne na nej chysta...tak stojim vedle ni a rikam ji ze fuj, nesmi....ona stala ani nedutala...pomalinku snizovala hlavu. a kdybych ji tu hlavu neodsunula tak by ho stejne spolkla...
Biluška
no moje tyrana nebyla...mam ji odmalicka...ale stejne..i kdyz na ulici neco najde..kolikrat to byl plesnicej chleba atd...a ja ji ho vysypu z huby za rozcilovani se ze to je FUJ...tak na me kouka jakoze absolutne nevi proc se rozciluju a ze absolutne nikdy neslysela nic o tom ze je tohle fuj....
neni mozne ji chodit neustale za zadkem..kdyz jsme napr v lese, tak lita s druhym psem...ale jakmile narazi na h.... tak ho zblajzne...a kdyz vidi ze ji z dalky vidim a rvu na ni FUUUJ.... popr.i letim za ni aby toho sporadala co nejmin, tak pocka do te doby ktera pro ni znamena bezpecna vzdalenost, ale kdyz uz bych ji mohla dostihnout...tak zdrha i s hovnem ktery zhltla..(asi abych ji ho nesezrala) pak hodinu doma stoji a doluje si ho z mezizubnich prostoru..no to bych ale zvracela... (jeste ze ji ovoce...vzdycky ji naladuju jablkama, aby se to vydloubalo)
Silwuska
tata rikal ze ji neco chybi...bohuzel nikde jsem nevypatrala co je v h....za vitamin
kupuju ji i olomoucke syrecky, ale je to marnyyy...
jednou pribehla a z huby ji vlal pos..... toaletak
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 11:11
- Nahlásit
Biluška
sááááááááákriš a já už začínala mít radost...
bude nějak souviset s tím kvantem štěńat, které odchovala a po kterých uklízela v pelíšku.
to by mě teda zajímalo, s čím to souvisí u naší bafiny - štěňata ještě neměla, ale třeba se psychicky připravuje na to, až to přijde.
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 11:13
- Nahlásit
nika00
holky tady je s váma vždycky taková sranda... když už nic, tak se vždycky alespoň pořádně nasměju
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 11:16
- Nahlásit
nika00
taky jsem tý paní psala, ať mi konkrétně napíše, jak to mám udělat (minule ňuchala v listí, což miluje, tak já bláhová myslela, že si hraje a že jen ňuchá.... ha ha ha - když jsem přišla blíž, zjistila jsem, že opravdu ňuchá - průjmové provedení zahrabošené v listí), ale nějak se mi paní přestala ozývat... tak si teď připadám jako ta největší fůrie, která se prostě pro toho psa nechce obětovat a pořád by na něj jen řvala, vycukávala ho a třískala... (ještě jsem pořádně nezačala, ale asi brzo začnu - když už mám mít takový pocit, tak ať je to pravda... )
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 11:17
- Nahlásit
Biluška
To mas pravdu...lepsi peceny tweeti jako pes z hovnom v hube ne??
nika00
Ty nevzdelana...v hovnach je predsa vitamin H...tento vitamin posobi na psov podobne ako droga...sposobuje im velmi silne pocity stastia...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 11:32
- Nahlásit
palma1
no popravde ja uz i zacala bejt tyran...opravdu ji vzdycky (teda ted uz ne, pac vim ze to nema vyznam) zfackuju...jenze pak mam ruce od ho... a to uz jsem na prasky...
kdyz byla mala tak prvni setkani bylo s lidskych hovnem...ve kterem se patricne vyvalela...po case se prestala valet pac zjistila ze jeste lip chutnaj...
to ze se parfemuje ve zdechlinach...uz beru..jakoze to je proste "priroda" a ze prec jenom je to puvodne historicky divokej pes a ze to ma tedy zakodovany...
ale co je moc to je moc...
Silwuska
vitamin H je sice fajn vec....ale dolovat ho z huby...kdyz je prilepeny za prednima zubama...nic moc :d
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 11:36
- Nahlásit
palma1
nika00
Jsem si 10000% jistá, že Lilátko v životě neodchovalo žádnou krávu. Přesto zbožňuje kravince. Takže jenom v tomhle to nebude. Musí tam být ještě nějaká jiná příčina, na kterou nemůžeme přijít. Tipovala bych to podobně jako Silwuska, že v tom humusu bude nějaká droga, nejspíš extáze
nika00
doluje si ho z mezizubnich prostoru..no to bych ale zvracela... (jeste ze ji ovoce...vzdycky ji naladuju jablkama, aby se to vydloubalo)
Mě jednou ruply nervy, hodila jsem psa do vany (už nevím, který to byl, tuším že Winky) a vysprchovala jsem jí tlamu zevnitř. Bránila se zuby nehty, ale nebylo jí to nic platné
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 11:40
- Nahlásit
palma1
uz sme skusali aj kvasnicove tablety, prdlajs
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 11:44
- Nahlásit
Biluška
nejspíš extáze
že bych si taky šlehla..?? přece jen,dávat dýlerům prachy a tady to leží na zemi...
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 11:45
- Nahlásit
Biluška
vysprchovala jsem jí tlamu zevnitř
já jsem jí minule otřela hubu sněhem (zkrátka tím, co bylo po ruce) a ona začala vrčet (vrčení při hraní beru jako prkotinu, ale kdybych byla větší posera, tak fakt ucuknu, jak si dovolovala) - a tím se zase dostávám k dotazu jako na začátku, jestli jsem ji potrestala správně, nebo jsem něco přepískla...
|