Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / pojídání výkalů
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 11:45
- Nahlásit

davidkova renata
Otázka je, jestli to na lidi funguje stejně jako na psy. Víš jak, je to jinej organizmús. Ale zkusit by se to mělo

palma1
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 11:46
- Nahlásit

davidkova renata
tak pak řekni, jaký to bylo - já radši budu platit

Johule
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 11:47
- Nahlásit

Biluška
Mě jednou ruply nervy, hodila jsem psa do vany a vysprchovala jsem jí tlamu zevnitř.

takhle to dělám taky a musím říct že to fakt pomáhá....žraní ho*en jsme tím výrazně omezili

Dines
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 11:49
- Nahlásit

Lidičkýýýý..... no, mě jeden pes hovna žere a druhej se v nich válí....odnaučit se mi je to nepovedlo, tak se vždycky modlím, aby to hovno našel první ten co je žere .... jo,a jdou zásadně po lidskejch, žádný jiný tak kráááásně nevoní

palma1
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 11:49
- Nahlásit

Johule
Biluška
ještě se zeptám - ví, že jí sprchujete ty hov..? já když s ní půjdu na prochajdu a vysprchuju hubu až za půl hoďky, tak mi to bude asi houby platný, ne? (akorát se bude chtít sprchovat ještě míň než normálně - má asi pocit, že ta voda ji sežere nohy až u břicha - minule couvala z vany tak, že stála zadkem na okraji vany (dál už nemohla, protože tam byla stěna) a předkem v tom ohybu vany - aby se náhodou nesmočila )

Johule
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 11:54
- Nahlásit

palma1
můj je na sprchování tayk alergickej
no mám pocit že požírání se omezilo, tak asi jo...ale zaručit to nemůžu....dělám to tak, že pokud něco sežere v blízkosti domova, sprdnu ho, otočím se domů, dotáhnu ho do vany a vysprchuju

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 11:55
- Nahlásit

palma1
Jasně, že si to nemůže pamatovat. Ale třeba si to dokáže nějak spojit s tou chutí v puse. MOžná. Nevím. Já jí tu hubu umývala fakt v afektu a bylo mi absolutně jedno jestli ví za co to má

Dines
Lidský díkybohu tady na vesnici nepotkáváme. Ve městě jsme s nima válčili taky. Teď preferují kravince ( Lilátko), srnčí bobky (puma) a hovna jiných psů ze smečky (Mia). Kupodivu šeltie k tomuto nikdy sklony neměli. Ne, že by to nikdy neochutnali, ale nejsou po tom tak šílené jako ty ostatní. Že by v tom hrálo nějakou roli plemeno?

Silwuska
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 12:00
- Nahlásit

Dines

No vidiiis to...moj sa v tom vala...a to by ste mali videt ten blazeny vyraz ked stretneme 50 metrovu kopu hnoja na poli...

palma1

S kupanim sme na tom rovnako...teda nase psy...mi mame rohovu vanu a on mi furt prcha do toho rohu, takze po kazdom kupani mam krize jak stara baba..este hodinu sa nemozem vystret...

Biluška
No urco to na ludi funguje rovnako...teda ja s toho byvam uplne omamena a toto len citim...tak si zober keby som to zhamala...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 12:25
- Nahlásit

Biluška
palma1
já radši budu platit
bože vy ste defétisti
Dines
vždycky modlím, aby to hovno našel první ten co je žere

Biluška
jí tu hubu umývala fakt v afektu a bylo mi absolutně jedno jestli ví za co to má
máme hooodně společnýho,pani,vona to teda zkusila asi jen dvakrát,ale nacpala sem jí do huby skoro celou Fluoru a mezi bublinama si mohla meditovat,esi jí to stálo za to.Vyhodnotila,že ne

Dines
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 12:30
- Nahlásit

davidkova renata
tak víš co....když to totiž první najde ten co se v tom válí,tak se v tom on vyválí, druhej sežere ten zbytek a smrdí oba......když to jen sežere,tak pak stačí fixační náhubek aby nemoh otvírat hubu a ono to vyčáchne samo

palma1
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 12:35
- Nahlásit

davidkova renata
tak mám nápad - začnu chodit na prochajdy se zubní pastou a vždycky jí hned udělám očistu... (akorát jsem zvědavá, jak dlouho budu mít ruce )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 12:36
- Nahlásit

Dines
a tak mě je to jasný,vono dělat dneska kynológii je fuška

nika00
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 13:29
- Nahlásit

jooo ja mam nastesti canisterapeuta hovnozrouta...takze sprchovani tlamy zevnitr je celkem v poklidu....az na ty kousky cizich hoven ktery pak plavou ve vane

nika00
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 13:31
- Nahlásit

Dines
no, mě jeden pes hovna žere a druhej se v nich válí....odnaučit se mi je to nepovedlo, tak se vždycky modlím, aby to hovno našel první ten co je žere

ja to rikam furt ze je traba hledat v tom pozitiva

Silwuska
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 13:37
- Nahlásit

nika00

...ja si tak predstavujem ze by ma ten pes olizol...ze by som o tom nevedela...tak to by bol asi konec...len mi nepovedz ze sa ti uz stalo...

palma1
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 13:47
- Nahlásit

Silwuska

mě jo a jednou mě při hře i rafnula (omylem, holt nesmím ucukávat)... a musím říct, že v těch bobkách určitě žádný vitamíny nebyly - dostala jsem do toho parádní zánět...

Silwuska
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 13:55
- Nahlásit

palma1

ty voe...tak to uz je inacy humus...

bolo by to sem treba dokreslit

palma1
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 14:04
- Nahlásit

Silwuska
já si to tenkrát takhle nespojovala, protože jsem jí to hovínko baštit předtím neviděla a co oči nevidí, to srdce nevydí a člověku se špatně nedělá... ale postupem času přicházím na to, proč jsem tam ten zánět měla...

nika00
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 14:11
- Nahlásit

Silwuska
nene tohle se mi opravdu jeste nestalo...ono to je totiz citit na mile daleko, kdyz ho ma prilepeny v tlamicce....
ale staci kdyz ji dam facaka...a pak mi smrdi ruka

Bela
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 14:37 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit

ajunkalidičky nevíte zda by mohlo mít nějakej hlubší význam když štěně pojídá kočičí výkaly? je krmeno štěněčími granulemi Happydog. muže to mít nejaký význam nebo je to prostě jen fujtajbl chování
macacie hovinka su pre vela psov obzvlastna mnamka nas to to tiez robil, ked bol uplne stena, ale vraj to nie je nic ine, len zlozvyk, aspon tak mi vraveli niekolki veterinari...proste to treba zakazovat
teraz mu uz macacie od chuti odpadli, ale presiel na konske

Silwuska
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 15:15
- Nahlásit

Bela

Nemozu aj psy dostat toxoplazmozu??

Bela
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 15:18
- Nahlásit

Silwuska
mozu

nika00
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 15:19
- Nahlásit

ted me napadlo..neobsahujou h.... vetsi mnozstvi vapniku??

Silwuska
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 15:35
- Nahlásit

Bela

Jeee...tak s toho mam uplnu paniku

nika00
Hvapniku...no moze byt...

nika00
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 15:40
- Nahlásit

holkyyyyyyyyyy uz jsem na to prislaaaaaaaaaaa

cituji ze internetového zdroje:

Vědci objevili bakterii, která z výkalů vyrobí elektřinu. Astronauté, kteří stráví ve vesmíru delší dobu, vyprodukují obrovské množství bioodpadu. Jde zejména o pevné výkaly, jež až dosud byly k nepotřebě.

S novým objevem se má všechno změnit. V trusu žije totiž bakterie, z níž lze získat elektrickou energii! Ta může pak napájet stroje na palubě lodi.

Takze to je jasny...nasi psi odhalili toto tajemstvi jiz pradavno a poziranim ho... si dobijeji energii

Dines
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 15:42
- Nahlásit

nika00

nika00
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 15:44
- Nahlásit

dalsi info ze lidsky trus je bohaty na B12

Taky diky tomu, ze si ho vytvarime ve streve, je na B12 bohaty lidsky trus, a v tech zemich, kde ho pouzivaji na hnojeni poli, a pak to moc nemyjou vegani nedostatkem tohoto vitaminu netrpi.

Bela
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 15:52
- Nahlásit

nika00

corgi
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:11
- Nahlásit

Po prostudování diskuze jsem pochopila, že to psa prostě neodnaučím (traverzu nemám), tak se zeptám aspoň takhle:
Existuje nějaké zdravotní riziko, když můj pes papká kočičí, lidské a sem tam ovčí a králičí výkaly? (gurmán...) Někdy dokáže najít i pět kočičinců za den a to je mu pak pochopitelně šoufl. Občas se stane, že už na konci procházky je mu zle z toho, co snědl na začátku. Většinou pak následuje menší průjem, nic horšího zatím nebylo. Může se něčím nakazit?

aren
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:34 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Pokud původce výkalů nebykl odčerven, může chytit nejrůznější parazity. Takže je potřeba občas odčervit psa. Tak to dělám já.
Na druhé straně se domnívám, že ve výkalech (my se dostaneme hlavně k srnčím, zaječím, jelením, koňským a kočičím) je taky hodně různých potřebných vitamínů a minerálů

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání