| Autor |
Zpráva |
bara_m
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 18:39
- Nahlásit
proč naše štěně border kolie 3 měsíce když vidí nějaký výkal okamžitě se ho snaži polapit a žrát, okřikování a ¨fuj¨nepomáhají, ale dělám to pořád!Poraďte co s tím?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 19:52
- Nahlásit
Při tom okřiknutí ho musíš mít na šňůře a krátce, vteřinečku po vydání povelu cuknout. Nemá cenu řvát "fuj, slyšíš, fuj, říkám ti fuj, fuj ty debile, tak přece nesmíš" a taková podobná souvětí. Prostě jednou krátce srozumitelně hromovým hlasem se zlým výrazem FUJ, cuknutí, poodejít i se psem, pochválit TAK JSI HODNÝ a pokračovat v činnosti. Dokud neví, co znamená FUJ, nepřestane sám od sebe-vjem hovínka je lákavější. Nerozumí významu slova, musíš mu svým chováním dát najevo, co to znamená.
BTW Čím je krmený?
|
bara_m
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 21:13
- Nahlásit
granulema K9 samozřejmě těma štěněcíma je krmený, souvětími na něj nemluvím, říkám fuj, denny fuj..víc neříkám..když ho mám na vodítku to většinou hovínko nenajde, ale když je volně vyčuchá ledacos a to jaksik na vodítku neni a když za ním jdu, jen běhá a jako by si chtěl hrát..tak nevím
|
modrypes
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 15:07
- Nahlásit
Náš Nero labroušek 4 měsíce žere všechno, vždy, přes fuj, přes plácnutí, přes cuknutí. Nechodíme vždy na vodítku,učím ho u nohy a je to opravdu děs...
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 20:57
- Nahlásit
lidičky nevíte zda by mohlo mít nějakej hlubší význam když štěně pojídá kočičí výkaly? je krmeno štěněčími granulemi Happydog. muže to mít nejaký význam nebo je to prostě jen fujtajbl chování
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 20:58
- Nahlásit
ajunka
Je to jenom fujtajbl, zakaž mu to
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:00
- Nahlásit
ajunka
Tyhle má Bucka nejradši a Ašopsovi taky občas nějaký čouhá z huby a honím ji po všech čertech kočičince jsou nejlepší.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:04
- Nahlásit
ajunka
holky maj recht,pro Nyný měly svýho času taky neodolatelný kouzlo,ale má smolíka,seřezala sem jí tak,že když de kočka na záchůdek,pakuje se do obáváku jakože nic,vůůůbec tam není a nikdy nebyla
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:14
- Nahlásit
davidkova renata
seřezala sem jí tak
jo dobrý návod pro baru...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:17
- Nahlásit
Terri
jo dobrý návod pro baru
no já myslela,že jednak vodpovídám ajunce,se kterou se známe a dvanak sem myslela,že naše traverzový blús s Biluší už je tu dostatečně provařený )
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:22
- Nahlásit
davidkova renata
traverzový blús s Biluší už je tu dostatečně provařený
to zcela jistě... ale i tak bych počkala na prověřeného uživatele
bara_m
kolik máš borderek??
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:23
- Nahlásit
jasně takže traverzičkou a je to .-)) ne jde o to že se mě ptali ejdni majitelé štěnatka našeho tak sme jim říkala že to pravděpodobně nic neznamená ale že se ještě poptám ) taks em se jen ujištovala .-)) tak jim proadím tu traverzičku enjlíp asi ostnatou žejo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:23
- Nahlásit
Terri
hele,ale bara se ptala na to víc než před rokem,třá už to nejni aktuální...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:24
- Nahlásit
ajunka
tak jim proadím tu traverzičku enjlíp asi ostnatou žejo
Šikovná holka,táta dycky tvrdil že si z harantů nejchytřejší .-))
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:24
- Nahlásit
davidkova renata
ajó tak sorráč to jsem se přehlédla... Taky už tím chápu, proč pak jinde píše o 8 měs. borderce
Tak to velká omluva, pokračujte v traversovém blues
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:25
- Nahlásit
davídková no šak jo .-))) bych jinak nemohla dělat tu vejšku žejo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:47
- Nahlásit
ajunka
Nejnovější model traverzičky je doplněn elektrickými výboji při každé ráně. Ještě to není na trhu, zatím to testuju na pumě, ale ještě před Vánoci to pustím na trh
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:49
- Nahlásit
biluška tak to si zamlouvám hned jeden nebo radši dvě ) at mám dozásoby kdyby se mi jedna porouchala .-)
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:51
- Nahlásit
Naše Lady (5 měs.) baští hovínka taky a taky netuším, jak ji to odnaučit, protože nereaguje naprosto na nic. Jednou jsem četla na netu radu, že bafovi vždycky vypláchli hubu a že s tím přestal. Tak jsem včera zkusila otřít jí hubu sněhem. Pěkně na mě z ostra začala vrčet. Nevím, jestli jsem reagovala dobře - o pár kroků dřív totiž našla bobek a dala se do něj - tak jsem ji okřikla a odtháhla od něj. Jenže jsme ušly dalších pár metrů a našla další - tak jsem ji okřikla, a protože nereagovala, tak taky plácla. No zahneme do další ulice a tam našla takovej opravdu pěknej, rozmočenej a hned se na něj vrhla. Tak jsem ji okřikla a pak chytla za kůži za krkem a chtěla odtáhnout, ale začala na mě vrčet (a to bylo opravdu vrčení - ne takový, jako když si hrajeme - jak se píše "oči zelené vzteky"), tak jsem ji přitiskla k zemi (vrčela dál) a přidržela, pak ještě koukla z oka do oka a důrazně řekla, že to nesmí... Nevím, jestli jsem to udělala dobře - prosím, poraďte.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:56
- Nahlásit
palma1
Kup si traverzičku
Na bígla doporučuju model "exclusive"
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 22:12
- Nahlásit
díky - dobrej nápad, ale neměla bys něco na teď hned, než ji seženu???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 22:21
- Nahlásit
palma1
Je to sice amatérské, ale pro začátek by ti mohl stačit pořádný klacek, nebo pevná bota. Ale tu traverzu si obstarej co nejdřív, ať nejsi OUT
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 22:28
- Nahlásit
no jasně - nějakou alespoň dvoumetrovou - třeba se tím vyřeší i náš další problém a to je, že když ji pustím ze stopovačky, tak vezme roha
no a klacek a botu vyzkoušíme - já už se chytám naprosto všeho - hlavně kdyby už něco pomohlo.
díky a dobrou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 06:50
- Nahlásit
palma1
Zcela vážně. Mě se na pumu osvědčila slepecká hůl. Když byla puma mimi tak taky požírala kdejaký humus po příkopách. Nebyla šance ji za to potrestat, protože jsem ji přitom prostě nedokázala chytit. Ona měla přesný odhad, z jaké vzdálenosti po ní dokážu skočit a neustále ji udržovala o půl metru větší . Pak jsme jednou byli na závodech a měla jsem s sebou slepou kámošku. Jdeme po poli, venčíme, koukám, že puma něco žere a koutkem oka sleduje jak jsem daleko. Tak jsem blíž nešla, nechala ji žrát a půjčila si od Adélky hůl. Pumička se spokojeně ládovala fujtajblíkem, z ničeho nic ji na zádech přistál lepanec (a pořádnej) doprovázený hromovým řevem FUJETO který byl slyšet až v sousední vesnici. Od té doby pumička nic nežere . Jak říkám, chce to traverzu
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 08:28 - Změnil/a: Mipooo
- Nahlásit
bara_m
kukni sem http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_7123_0.html
Kazdopadne ja psa bych nikdy nelomil palicou ani botou... Pry pomahaj olomoucky syrecky - ale to radsi at zere hovna
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 08:28
- Nahlásit
Biluška
tak to vyzkoušíme - slepeckou hůl sice nemám, ale kdyžtak někde ulomím kus stromu (min. dvoumetrovej) a uvidíme... když to zabralo u vás, u nás musí taky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 08:29
- Nahlásit
Mipooo
Dyť jasně říkám, že klacek a bota jsou pro amatéry, my profíci používáme traverzy
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 08:30
- Nahlásit
Mipooo
no já včera olomoucký syrečky koupila a aplikovala - za půl hoďky po aplikaci si pes aplikoval bobek - sice menší než obvykle, ale ani syrečky ho nezlomily - každopádně jich tam ještě kousek máme, tak budeme aplikovat dál
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 08:30
- Nahlásit
palma1
Když vezmeš větem s listím tak to bude ještě lepší, bude to provázený tím šustěním a pes se navíc lekne
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 08:34 - Změnil/a: Mipooo
- Nahlásit
palma1
nevim co je traverza, ja bych skusil takovej ten gulomet pro demonstrace, co striela gumenne strely = to mozes pouzit aj na neprijemnych kolemjdoucich
|