| Autor |
Zpráva |
jennifer
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:15
- Nahlásit
mac1
Klaus-Bernd Padberg
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:17
- Nahlásit
jennifer
Budes se divit ale mam chovnou stanici
Nevím jak ostatní, ale JÁ se teda divím!
Spíš by mě ale zajímalo, kolik jsi toho odchovala na tu stanici. CHS totiž může mít kdekdo, to ještě nic neznamená.
Jaké máš zkušenosti s výživou rostoucího psa, se zátěží (pracovní, chovná apod.), u jak velkého plemene,...???
Jistě to není tajné, když jsi takový expert, co tomu tak dobře rozumí.
Hafina
Snad totiž ani není možný, aby byl někdo tak...ehm...hloupý...
To bylo první, co mě napadlo, když jsem včera večer na tohle forum narazila...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:18
- Nahlásit
jennifer
Sarax
Budes se divit ale mam chovnou stanici
máš pravdu divím se...a dost.....
|
pama
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:19
- Nahlásit
jennifer
Tak si to shrneme: máš CHS, máš štěně NO, jmenuje se Xerro, koupila jsi ho na inzerát, matku si neviděla, krmíš jenom granulema, přesto doporučuješ syrová vajíčka, protože ti to doporučil veterinář a sama mu to taky dáváš. Proč když jenom granule jsou super?
Promiň nezdáš se mi jako odborník na psi!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:20
- Nahlásit
Nikita
hele možná je to něco dalšího jako Denis??Protože CHS fakt může mít kdekdo a nemusí mít psy,a já bych psa ze stanice kde je maso jedovatý a dělá mrzáky ,nechtěla
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:20
- Nahlásit
teda mě to připadá docela jako legrace nabo myslíte že to ten člověk myslí vážně? Nebo jsme tady asi všichni blázni
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:21
- Nahlásit
pama
a jo..má chovnou stanici a koupila něco u čeho neviděla matku,páč to bylo 180km daleko,já zapomněla,to nemůžu ukázat příteli by se divil proč my jezdíme za štěndama furt
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:24
- Nahlásit
pama
Dobrá práce!
Ale jako sranda to bylo dobré, ne?
A když už jsme se tu tak pěkně sešli - nebydlíte tu někdo blízko Liberce?
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:28
- Nahlásit
sarax
koupila něco u čeho neviděla matku,páč to bylo 180km daleko
Tak to je GUT! Jistě bude v některém jiném tématu následovat přednáška na téma odchov štěňat a výběr nového majitele. Nemůžu se dočkat, ikdyž se asi zas dozvím, jaký jsem blb, co ničemu nerozumí, a to ani jakožto chovatel při prodeji vlastních štěňat, ani jakožto zájemce o štěně odjinud.
Jennifer jennifer, neděláš dobrou reklamu německým chovatelům. Naštěstí z vlastní zkušenosti vím, že nepředstavuješ reprezentativní vzorek této tamní zájmové skupiny lidí...
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:35
- Nahlásit
jennifer nejspíš žádné psy nemá, možná po pejskovi touží a tady jen zhmotňuje své teoretické představy...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:36
- Nahlásit
Nikita
jak jsem psala.....jezdíme co chvíli přes 300 km abychom to viděli..ona je vážně Jenifer sqělá,jak to fšecko pozná na dálku a tak vůbec,a samozřejmě koupila chovnýho pesu do svý CHS ,u kterýho neviděla matku.....
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 14:22
- Nahlásit
Tak já se vrátím k tomu masu ze zveráku.Už jsem tady psala,že jsem kupovala pro psy telecí maso od Falca.Bylo krásné,voňavé,ale že by někdo choval telata pro psy?Spíš mě napadá otázka,že bylo nevhodné pro lidi.Třeba maso ze zvířat léčené antibiotiky se nesmí týden po léčbě použít pro liskou potřebu.Možná to bylo právě takové maso.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 14:36
- Nahlásit
Já se teda musím přiznout,že jsem šla koupit játra do zverimexu.Když měli ty játra rozmrznout tak jsem zjistila,že to nejsou játra ale hovězí maso-asi se paní spletla,jenže fakt to maso bylo zelené. Úplně.Nemělo ani špíček,takže zmražené vypadalo jak játra. Pak jsem ještě párkrát koupila ve zveráku maso-v jiném-a když jsem ho vařila,tak smrděl celý byt. nevím jak to je s tím dovozem.Mám malého psa a masu mu dávám jen na přilepšenou ale ze zverimexu už nekoupim nic.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 14:47
- Nahlásit
Anu
Není zverák jako zverák. Stejně jako není masna (pro lidi) jako masna. Koukni občas na TV, jaké průsery se dějí například v Hypernově s masem pro lidi!
Chce to vybrat prodejnu dobrou, s dobrým skladováním, a osvědčeného výrobce. Já kupuji maso pro psy téměř výhradně ve zveráku a nemůůžu si stěžovat.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 14:55
- Nahlásit
tak máš štěstí.Mi máme jen dva a oba stojí za ho...alespoň co se týče na maso.chodím normálně do řeznictví. Na objednávku 50kg masa nemám prostory ani psi co by mě to jedli....
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:25
- Nahlásit
Nikita
Taky už se stalo že výrobce vozil krásné maso a občas přišla horší várka.Hlavně v létě.Maso bylo po rozmražení zelené.Ale prodat se musí všechno. Myslím,že krmné maso je maso,které neodpovídá normám pro lidskou výživu.Naštěstí mám malého psa a unesu mu kupovat maso v obchodě.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 15:28
- Nahlásit
Endy
jj my taky uneseme mu koupit maso v masně na jatka nemusíme ..ale Vetamix tu zatím každej chválil??
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 16:03
- Nahlásit
Endy
Jedinkrát se mi stalo, že maso nebylo po rozmražení nic moc. Ne že by bylo vysloveně zelené a smrdělo na sto honů, to zas ne. Jenom nic moc, karbanátky bych z toho teda fakt nedělala. Nicméně jsem toho měla dvě kilovky, tak jsem to skrmila. Pán ve zveráku mi říkal, že jsem to měla přinést a on by mi to vyměnil nebo vrátil peníze, že to mám příště takhle udělat, on by to vyreklamoval u výrobce, prý bez problémů
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 16:43
- Nahlásit
Nikita
vždyť psi žerou mršiny , myslíte že nám by voněly ? Jim jo.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 17:57
- Nahlásit
mac1
vždyť psi žerou mršiny
Přesně tak! Proto říkám, že jsem z toho nedělala vědu a normálně jim to dala.
Mívali i neprané držťky, ty byly super. Teda nevařila bych je v bytě ani náhodou! Ale teď už to není "ono", už jsou prané a voňavé
|
jennifer
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 15:39
- Nahlásit
ahojky ja se omlouvam za to co se tady stalo ale nebyla jsem doma a u pocitace jsem mela sousedku ktera mi davala pozor na byt.Vsem se za to omlouvam ale opravdu to nebylo ode me uz jsem ji i vynadala a rekla jsem ji at me vleze na zada.....ono to totiz nebylo poprve a to me rikala ze uz prestane tak jsem tomu verila.Vazne se vsem omlouvama ale to co jsem tady cetla svym jmenem me tak rozcililo ze bych ji nejradeji zabyla .....udelala ze me totalniho blbce
|
Jan Hollauer
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 11:24
- Nahlásit
orisek
Chcete-li se hlouběji seznámit se způsoby přípravy vařené stravy pro psy, doporučuji pořiďit si knihu dr. Ireny Sehnerové: Jak krmit psy, s poštovným 260 Kč, tam najdete vše, co k vaření potřebujete, i mnoho věcí navíc, o minerálech, vitamínech atd. Knihu vám vřele doporučuji.
Je k máni na adrese: http://www.sehnerova.cz
Dr. Jan Hollauer
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2006 12:11
- Nahlásit
Jo tak ta knížka je fakt super. Koupila jsem si ji asi před 2 měsícema a s chutí jsem jí měla hned přečtenou. Je vtipně napsaná a navíc v ní jsou fakt dobré rady
|