Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / vařené recepty pro štěňata
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:08
- Nahlásit

Endy
a našlas tento názor i někde jinde..mě většinou přesvědčí stránky nějakýho výzkumu nebo organizace,ne stránky soukromého veta...tím nic proti tomuto,ale někteří jsou zainteresovaný na granulích a tak...já to teda taky střídám...a pes je v pohodě

Endy
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:19
- Nahlásit

sarax
Na těch stránkách,na které odkazuje Žofka je napsané vcelku to samé a i v jiných odkazech na výživu psa.Nejhorší asi opravdu je krmit psa vařeným a pak mu jednorázově podat (třeba o dovolené) granule,nebo naopak.Když to střídám každý den,pes žádné zažívací potíže nemá a nejspíš si vytvořil trávicí soli na oboje.

mac1
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:25
- Nahlásit

Endy
když on ale ani vlk ani divoký pes jednotvárnou stravu v přírodě prostě nemá ,a já si pořád myslím, že člověk ( ani vet)není chytřejší než příroda .On si člověk také myslel, jak dobré je krmit dobytek masokostní moučkou a po letech ejhle .....je otázkou ,jaký bude názor na jednotvárnou stravu psů suchými granulemi za pár desítek let , ony se ty názory výzkumníků dost mění ,a to nejen ve stravě psů

Orry
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:28
- Nahlásit

mac1

Nikita
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:36
- Nahlásit

Nejlepší jsou studie o výživě, kde na konci najdu titěrným písmem něco na způsob "tento výzkum sponzoruje Hill's"

Endy
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:37
- Nahlásit

mac1
No mně přijde,že má.Žere jen syrové maso a rostlinnou stravu získává z vnitřností.Rozhodně nestřídá těstovinu s rýží a nikdo mu necpe syrovou mrkkev.O tom by nám nejlépe pověděl pracovník z nějaké ZOO,čím krmí vlky v zajetí,ale ten tu asi mezi námi nebude.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:38
- Nahlásit

Nikita
jop,něco takovýho jsem myslela.. .zkrátka rady že maso škodí a střídání škodí to je na ........je jasný že každej pes je jinej,některýmu třeba fakt to střídání vadí,ale já takovýho neznám,v mým okolí dostane každej pesa někdy vařený a u některejch to není ani pravidelný a potíže nemaj

Nikita
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:39
- Nahlásit

Endy
Neviděl jsi nikdy psa, jak se pase?
To maso má snad denně stejné? Neřekla bych. A ten obsah žaludku - to bude asi taky záležet na tom, co za zvíře si zrovna uloví, ne?
Ano, krmení stylem BARF není úplně totéž, co v přírodě, ale blíží se k tomu daleko víc než krmení granulovaným šrotem.

Endy
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:40
- Nahlásit

Nikita
Myslím si,že na studiích o výživě velkých firem není nic špatného.Ony své krmivo přizpůsobí zjištěným výsledkům,ne že vyrobí krmivo s nízkým podílem fosforu a pak napíšou,že starý pes má jeho menší potřebu.

fromeli
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:41
- Nahlásit

Jen tak pro zajímavost sem si prošla poradnu na aavetu a musím konstatovat, že ani na jedné klinice se všichni veterináři neshodnou na jedné odpovědi.
Všichni se jen shodnou na tom, že je důležité, jak se na to tváří pes

jennifer
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:46
- Nahlásit

Se na me nezlobte ale o psech nemate sajn.je videt ze se v CR preferuje smradlavy maso a to nejsem jenom ja to je vetsina chovatelu kteri me daji za pravdu.Koupila jsem to maso ale nezlobte se na me to maso smrdelo i kdyz bylo zmrzly a co jeste ty odpady...mno fuj........

Endy
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:46
- Nahlásit

Nikita
Moji psi se taky pasou,ale ne proto,aby si doplnili živiny.
Ty nevíš,že žerou trávu,protože má pršet.

jennifer
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:49
- Nahlásit

fromeli
Pokud je to maso z kramu z masny tak nemam zadny namitky ale co se prodava ve zverimexu a podobne tak se mi z toho zveda zaludek jen kdyz se na to podivam jak to maso po roztati vypada.Mam dost fajnovej nos a citila jsem to maso i smrdi.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:50
- Nahlásit

fromeli
já myslela že se shodnou,že je důležité dát psu nažrat
jennifer
a teda NO DOVOL,u nás v masně nemají smradlavý maso ,a taky záleží,kde to maso koupíš......to by mě zajímalom kdes nakupovala smradlavý maso,a proč si kupovala smardlavý zmrzlý maso,s kterýho to bylo cejtit??,

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:55
- Nahlásit

jennifer
.Ptala jsem se na to na veterine a tam me bylo receno ze v zadnem pripade bych psovi nemela kupovat maso a varit mu ho.Ze pry je tam neco co nedela psum dobre a jejich zaludek to nestravi a pak s tim maji problemy
mohla by jsi napsat na které veterině ti řekla takovou úžasnost?

jennifer
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:56
- Nahlásit

Kdyz jsem byla v Cechach kupovala jsem to ne v masne ale v kramu kde maji potreby pro zvirata protoze jsem slysela jak maji pejsci to maso radi.Rekla jsem si ze bych to mohla zkusit.....ted uz vim ze nic takovyho zkouset nebudu

Nikita
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:56
- Nahlásit

jennifer
o psech nemate sajn
A jaký "šajn" máš teda Ty, expertko? Na ty Tvoje pseudoargumenty jsem Ti odpověděla. Já tu narozdíl od Tebe žiju a když Ti říkám, že maso, kterým krmím já, nesmrdí, tak prostě nesmrdí, Ty si věř čemu chceš. Nebo se přijeď přesvědčit, až budeš mít cestu kolem. I s tím svým fajnovým nosánkem.
A když Ti dojdou argumenty, tak plácat, že jsi tu jediná, kdo o psech něco ví, to akorát hneš někomu žlučí, to si pamatuj!

Ta "většina chovatelů" - to je co za reprezentativní vzorek?

jennifer
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:58 - Změnil/a: jennifer
- Nahlásit

Alexa
Budes se divit ale je to profesor ktery vi o psech vic nez mi vsichni dohromady je to profesor Padberg

Meta
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:58
- Nahlásit

jennifer

Připomínáš mi moji švagrovou, co emigrovala do Německa a od té doby jsme my Češi FUJ. Až na to, že ona by si psa nikdy nepořídila, zvířata jsou SUPERFUJ

jennifer
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:01
- Nahlásit

Meta
Nikdo tady nerika ze Cesi jsou fuj a narozdil ja jsem do Nemecka neemigrovala ja jsem se tady narodila a mam k Cecham dobry vztah.V tom pripade tvoje svagrova nema rada ani lidi kdyz jsou ji psy fuj...... to se na me nezlob

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:02 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

Meta
mno mám taky podobnej pocit
jennifer
a ano divíme se všichni......tohle jméno je mi neznámý,páč nemám o psech ani šajn,ale na rozdíl od tebe,zase nekoupím smradlavý maso nikde
tohle totiž poznám
Nikita
kliiiiid

Hafina
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:04 - Změnil/a: Hafina
- Nahlásit

Ta "většina chovatelů" - to je co za reprezentativní vzorek?

To jsou ti co krmí konzervama Pedigree.
Takovej humus bych psovi nedala. NO on to s tou svojí fajnovou papulkou ani sám nežere. Krmím psa granulemi i vareným i syrovým masem. Maso ze zveráku mi nikdy nesmrdělo. Pejsek nemá trávicí problémy, má krásnou srst a vypadá dobře.
A když měkdo koupí smradlavý maso, který smrdí i zmrzlý,...no tak to snad není co dodat. To je hned vidět prudká inteligence a citlivý nosánek...

Ptala jsem se na to na veterine a tam me bylo receno ze v zadnem pripade bych psovi nemela kupovat maso a varit mu ho.Ze pry je tam neco co nedela psum dobre a jejich zaludek to nestravi a pak s tim maji problemy.
No a k tomuhle už snad neníé co dodat. My jsme se ve škole učili, že pes je masožravec, nevím, co jste se učila jennifer ve škole v té jejich zemi...asi že psi jsou býložravci...To ti řekl pan profesor?

jennifer
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:04
- Nahlásit

sarax
Ja ma maso nekupuju na jatkach nebo nekde tam

jennifer
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:06
- Nahlásit

Mate hodne daleko aby jste porozumeli psum.E N D E

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:06
- Nahlásit

jennifer
mno ty seš teda smetánka...my jako rodina se dvěma dětmi,budeš se divit taky nekupujeme na jatkách a my kupujeme maso v masně i psovi....jen ty sis donesla mražený co smrdělo a to každej normální člověk pozná

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:07
- Nahlásit

jennifer
mno bejt tvůj pes tak zdrhnu teda úplně v klidu....by mě zajímalo kolik psů si odchovala a vyživila teda.....

Hafina
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:09
- Nahlásit

Ta jennifer bude zas nějakej provokatér. Snad totiž ani není možný, aby byl někdo tak...ehm...hloupý...

mac1
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:11
- Nahlásit

jennifer
jennifer, jennifer, ty jsi trubka ....ale pro zajímavost ,prozraď nám, co škodlivého je v mase v Německu pro psy ?

jennifer
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:13
- Nahlásit

Sarax
Budes se divit ale mam chovnou stanici

mac1
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:14
- Nahlásit

jennifer
a ještě ,prozraď nám celé jméno toho superznalce psů,ať se na něj informuji

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání