| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:08
- Nahlásit
Endy
a našlas tento názor i někde jinde..mě většinou přesvědčí stránky nějakýho výzkumu nebo organizace,ne stránky soukromého veta...tím nic proti tomuto,ale někteří jsou zainteresovaný na granulích a tak...já to teda taky střídám...a pes je v pohodě
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:19
- Nahlásit
sarax
Na těch stránkách,na které odkazuje Žofka je napsané vcelku to samé a i v jiných odkazech na výživu psa.Nejhorší asi opravdu je krmit psa vařeným a pak mu jednorázově podat (třeba o dovolené) granule,nebo naopak.Když to střídám každý den,pes žádné zažívací potíže nemá a nejspíš si vytvořil trávicí soli na oboje.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:25
- Nahlásit
Endy
když on ale ani vlk ani divoký pes jednotvárnou stravu v přírodě prostě nemá ,a já si pořád myslím, že člověk ( ani vet)není chytřejší než příroda .On si člověk také myslel, jak dobré je krmit dobytek masokostní moučkou a po letech ejhle .....je otázkou ,jaký bude názor na jednotvárnou stravu psů suchými granulemi za pár desítek let , ony se ty názory výzkumníků dost mění ,a to nejen ve stravě psů
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:28
- Nahlásit
mac1
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:36
- Nahlásit
Nejlepší jsou studie o výživě, kde na konci najdu titěrným písmem něco na způsob "tento výzkum sponzoruje Hill's"
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:37
- Nahlásit
mac1
No mně přijde,že má.Žere jen syrové maso a rostlinnou stravu získává z vnitřností.Rozhodně nestřídá těstovinu s rýží a nikdo mu necpe syrovou mrkkev.O tom by nám nejlépe pověděl pracovník z nějaké ZOO,čím krmí vlky v zajetí,ale ten tu asi mezi námi nebude.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:38
- Nahlásit
Nikita
jop,něco takovýho jsem myslela.. .zkrátka rady že maso škodí a střídání škodí to je na ........je jasný že každej pes je jinej,některýmu třeba fakt to střídání vadí,ale já takovýho neznám,v mým okolí dostane každej pesa někdy vařený a u některejch to není ani pravidelný a potíže nemaj
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:39
- Nahlásit
Endy
Neviděl jsi nikdy psa, jak se pase?
To maso má snad denně stejné? Neřekla bych. A ten obsah žaludku - to bude asi taky záležet na tom, co za zvíře si zrovna uloví, ne?
Ano, krmení stylem BARF není úplně totéž, co v přírodě, ale blíží se k tomu daleko víc než krmení granulovaným šrotem.
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:40
- Nahlásit
Nikita
Myslím si,že na studiích o výživě velkých firem není nic špatného.Ony své krmivo přizpůsobí zjištěným výsledkům,ne že vyrobí krmivo s nízkým podílem fosforu a pak napíšou,že starý pes má jeho menší potřebu.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:41
- Nahlásit
Jen tak pro zajímavost sem si prošla poradnu na aavetu a musím konstatovat, že ani na jedné klinice se všichni veterináři neshodnou na jedné odpovědi.
Všichni se jen shodnou na tom, že je důležité, jak se na to tváří pes
|
jennifer
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:46
- Nahlásit
Se na me nezlobte ale o psech nemate sajn.je videt ze se v CR preferuje smradlavy maso a to nejsem jenom ja to je vetsina chovatelu kteri me daji za pravdu.Koupila jsem to maso ale nezlobte se na me to maso smrdelo i kdyz bylo zmrzly a co jeste ty odpady...mno fuj........
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:46
- Nahlásit
Nikita
Moji psi se taky pasou,ale ne proto,aby si doplnili živiny.
Ty nevíš,že žerou trávu,protože má pršet.
|
jennifer
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:49
- Nahlásit
fromeli
Pokud je to maso z kramu z masny tak nemam zadny namitky ale co se prodava ve zverimexu a podobne tak se mi z toho zveda zaludek jen kdyz se na to podivam jak to maso po roztati vypada.Mam dost fajnovej nos a citila jsem to maso i smrdi.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:50
- Nahlásit
fromeli
já myslela že se shodnou,že je důležité dát psu nažrat
jennifer
a teda NO DOVOL,u nás v masně nemají smradlavý maso ,a taky záleží,kde to maso koupíš......to by mě zajímalom kdes nakupovala smradlavý maso,a proč si kupovala smardlavý zmrzlý maso,s kterýho to bylo cejtit??,
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:55
- Nahlásit
jennifer
.Ptala jsem se na to na veterine a tam me bylo receno ze v zadnem pripade bych psovi nemela kupovat maso a varit mu ho.Ze pry je tam neco co nedela psum dobre a jejich zaludek to nestravi a pak s tim maji problemy
mohla by jsi napsat na které veterině ti řekla takovou úžasnost?
|
jennifer
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:56
- Nahlásit
Kdyz jsem byla v Cechach kupovala jsem to ne v masne ale v kramu kde maji potreby pro zvirata protoze jsem slysela jak maji pejsci to maso radi.Rekla jsem si ze bych to mohla zkusit.....ted uz vim ze nic takovyho zkouset nebudu
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:56
- Nahlásit
jennifer
o psech nemate sajn
A jaký "šajn" máš teda Ty, expertko? Na ty Tvoje pseudoargumenty jsem Ti odpověděla. Já tu narozdíl od Tebe žiju a když Ti říkám, že maso, kterým krmím já, nesmrdí, tak prostě nesmrdí, Ty si věř čemu chceš. Nebo se přijeď přesvědčit, až budeš mít cestu kolem. I s tím svým fajnovým nosánkem.
A když Ti dojdou argumenty, tak plácat, že jsi tu jediná, kdo o psech něco ví, to akorát hneš někomu žlučí, to si pamatuj!
Ta "většina chovatelů" - to je co za reprezentativní vzorek?
|
jennifer
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:58 - Změnil/a: jennifer
- Nahlásit
Alexa
Budes se divit ale je to profesor ktery vi o psech vic nez mi vsichni dohromady je to profesor Padberg
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:58
- Nahlásit
jennifer
Připomínáš mi moji švagrovou, co emigrovala do Německa a od té doby jsme my Češi FUJ. Až na to, že ona by si psa nikdy nepořídila, zvířata jsou SUPERFUJ
|
jennifer
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:01
- Nahlásit
Meta
Nikdo tady nerika ze Cesi jsou fuj a narozdil ja jsem do Nemecka neemigrovala ja jsem se tady narodila a mam k Cecham dobry vztah.V tom pripade tvoje svagrova nema rada ani lidi kdyz jsou ji psy fuj...... to se na me nezlob
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:02 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
Meta
mno mám taky podobnej pocit
jennifer
a ano divíme se všichni......tohle jméno je mi neznámý,páč nemám o psech ani šajn,ale na rozdíl od tebe,zase nekoupím smradlavý maso nikde
tohle totiž poznám
Nikita
kliiiiid
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:04 - Změnil/a: Hafina
- Nahlásit
Ta "většina chovatelů" - to je co za reprezentativní vzorek?
To jsou ti co krmí konzervama Pedigree.
Takovej humus bych psovi nedala. NO on to s tou svojí fajnovou papulkou ani sám nežere. Krmím psa granulemi i vareným i syrovým masem. Maso ze zveráku mi nikdy nesmrdělo. Pejsek nemá trávicí problémy, má krásnou srst a vypadá dobře.
A když měkdo koupí smradlavý maso, který smrdí i zmrzlý,...no tak to snad není co dodat. To je hned vidět prudká inteligence a citlivý nosánek...
Ptala jsem se na to na veterine a tam me bylo receno ze v zadnem pripade bych psovi nemela kupovat maso a varit mu ho.Ze pry je tam neco co nedela psum dobre a jejich zaludek to nestravi a pak s tim maji problemy.
No a k tomuhle už snad neníé co dodat. My jsme se ve škole učili, že pes je masožravec, nevím, co jste se učila jennifer ve škole v té jejich zemi...asi že psi jsou býložravci...To ti řekl pan profesor?
|
jennifer
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:04
- Nahlásit
sarax
Ja ma maso nekupuju na jatkach nebo nekde tam
|
jennifer
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:06
- Nahlásit
Mate hodne daleko aby jste porozumeli psum.E N D E
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:06
- Nahlásit
jennifer
mno ty seš teda smetánka...my jako rodina se dvěma dětmi,budeš se divit taky nekupujeme na jatkách a my kupujeme maso v masně i psovi....jen ty sis donesla mražený co smrdělo a to každej normální člověk pozná
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:07
- Nahlásit
jennifer
mno bejt tvůj pes tak zdrhnu teda úplně v klidu....by mě zajímalo kolik psů si odchovala a vyživila teda.....
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:09
- Nahlásit
Ta jennifer bude zas nějakej provokatér. Snad totiž ani není možný, aby byl někdo tak...ehm...hloupý...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:11
- Nahlásit
jennifer
jennifer, jennifer, ty jsi trubka ....ale pro zajímavost ,prozraď nám, co škodlivého je v mase v Německu pro psy ?
|
jennifer
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:13
- Nahlásit
Sarax
Budes se divit ale mam chovnou stanici
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:14
- Nahlásit