Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Granule pro štěně
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 22:35
- Nahlásit

sarax
netusim, odkud ses, ale Fitmin dela vetsinu krmeni i v 3kg pytlikach... Na vyzkouseni dobry... (Ja nakupuju na www.mujpes.cz )

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 23:48
- Nahlásit

wami
no Praha...tak asi zkusíme ty 3 kila..i když pro vořecha to je nadlouho ale uvidíme....a dík ti za info

Lenda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 14:08
- Nahlásit

PetrJ
Tak to je super adresa a ty ceny.Hned jsem si objednala!

jerry
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2006 00:46 - Změnil/a: jerry
- Nahlásit

No skoda len ze sa nikto nevyjadril k zlozeniu krmiva a davkovaniu.
Tak napr. krmivo pre Yorka:rýže, upravené drůbeží maso, kukuřice, celozrnná pšenice... protein 21 tuk 8 s rozhodenym pomerom Ca a P. No predajom Dibaqu sa zaradilo tam ,kde patria vsetky lacne spanielske krmiva urcene skor pre hydinu ako pre psov.
No a toto je lahodka pre kazdeho yorka: Způsob konzervace: antioxidaty BHT, BHA, etoxyqiun, propylgalát, konzervanty

wami
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2006 09:48
- Nahlásit

jerry
Je mi lito, ale krmiva pro male plemena neznam... Nicmene co se konzervace tyka, tak podobne slozeni konzervantu ma treba i Royal Canine (BHA, propylgalát, sorban draselný)...

Co se tyka pomeru Ca:P - vzhledem k tomu, ze krmim masem, to musim mit fakt desne rozhozene... Jeste ze to nevi muj pes a je v pohode...

Davkovani je relativni a orientacni, to pro me neni rozhodujici u zadneho krmiva.

Slozeni Fitminu Leon mi vyhovuje: upravené drůbeží maso, kukuřice, rýže, ryby a rybí produkty, celozrnná pšenice, zelenina, oleje a tuky, pšeničné klíčky, kvasnice, sušená vejce, lněné semínko, minerály a vitamíny. Pomer Ca:P je podle vyjadreni veterinare take vyhovujici. Nicmene neverim tomu, ze tam je nejake poradne maso, proto mam taky granule jen jako PRILOHU k masu...

Vis, musis hledat, co ti vyhovuje. Treba u nas dedkovi vyhovuje seniorka od Brita, ale steneci od Brita jsou na nic. Nejlepsi z cele rady Fitminu proste je Leon pro stenata velkych plemen, je mozne, ze krmivo pro Yorky je slabsi, v tom se nevyznam. Zkratka nic neni samospasitelne a rozhodnuti je v konecnem zase jenom na tobe. Je to tvuj boj...

jerry
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2006 17:29
- Nahlásit

wami: Az na to ze RC nepatri medzi natural produkty, takze taketo tzv.zdrave krmiva ma nezaujimaju. Aspon veterinari si pridu na svoje...

wami
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2006 20:45
- Nahlásit

jerry
Jo jo, ja to davala jen jako priklad hojne doporucovane superpremiovky...

A rekni mi jednu vec, kdyz jses tolik pro prirodni vyzivu, proc krmis granulema...? (Nijak se nenavazim, jen me to zajima... Ja proste psa krmim syrovym masem a doplnkama... Ale je pravda, ze skorovlci jsou teda hoooodne prirodni... )

Alex07
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 09:58
- Nahlásit

Já krmím Proplanem a jsem maximálně spokojena, nakupuji www.vltava2000.cz/psicentrum, mají super ceny.

jerry
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2006 22:54
- Nahlásit

wami: na fore dog.sk ma poznaju, ze som hlavne zastanca mokrej stravym, co mi mnohi vytykaju... takze nekrmim len granulami a su u mna len doplnkom.

wami
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2006 09:41
- Nahlásit

jerry
Bezva... Takze v podstate krmime uplne stejne...

pigie
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2006 19:22 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

wami
Ja si myslim, ze krmite troska rozdielne, ak sa nemylim Mokra neznamena surova

wami
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2006 19:35
- Nahlásit

pigie
Jo, to je taky pravda - ale me v ten puvodni prvni moment slo o to, ze nekrmime HLAVNE granulema...

Mek
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2006 19:51
- Nahlásit

Lucko asi by jsi měla koupit krmení podle svého rozumu a hlavně ty sama vidíš jek pejskovi chutná nebo jak po něm vypadá. Každý prosazuje to svoje protože si myslí že je to to nejlepší a taky ti můžu tvrdit že Royal Canin a nic jiného ale myslím si že když nemám na očích tvého prcka nemám právo říkat to nebo ono. Ona rada je určitě příjemná a je super že se chceš poradit ale některé příspěvky mi fakt hlava nebere. Řiď se rozumem a nech si do toho mluvit od lidí co tě znají Hlavně ať rostě a je zdravé

louveteau
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 18:44
- Nahlásit

A co říkáte na Eagle Pack a Trainer?

jerry
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 08:42
- Nahlásit

louveteau: Tu nie je co vytykat. Eagle Pack skutocne patri medzi medzi americkymi krmivami ku kvalite a vyrobca v Mishawake je na to urcite hrdy. Velmi dobre rozpracovane holisticke krmiva a ciste suroviny oznacuju produkt ako natural. Treba si vsak uvedomit, ze krmivo sa vyraba z mucok. Tam ma minusovy bod.

Trainer: krmivo z Vicenza ITA, prve v Europe, ktore spracovava cerstve maso a garantuje ho. Lepsia rozpracovanost krmiva pre jednotlive fazy zivota plemien large s garantovanym druhom masa 25%. Podobne ako Eagle Pack ma rozpracovanu veterinarnu radu fitness, kde aj ked su krmiva urcene pre eliminancne diety su nenormalne zrave. Macacie krmiva trainer momentalne v testoch zravosti spolu s RC si vedu najlepsie zo vsetkych kvalitnejsich krmiv. To uz naznacuje ze krmiva pre male plemena budu asi dostatocne zrave. To vsak neznamena ze su aj kvalitne. To ukaze cas.
Eagle pack vyraba krmivo od roku 1980 a Novafoods spustil linku myslim len pred necelymi dvoma rokmi.

len
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 10:48
- Nahlásit

koupila jsem granule ANCA-puppy large breed se zraloci chrupavkou pro 3mes. stene retrivra - ovsem denni krmna davka 10 dkg na 10kg mu nestaci, porad zere vsechno kolem..krmim 4x denne - kdy se prechazi na krmeni 3x denne? mate nekdo zkusenosti s timto krmivem a take dennim davkovanim-tlustocha mit nechci

fromeli
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 10:52
- Nahlásit

len
neznám tedy přesně Anku, ale těch 10 dkg na 10kg se obvykle uvádí u dospěláka. Navíc na pytlích je vždy uváděno vše jen orientačně a je potřeba to přizpůsobit hafovi.

Terri
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 14:17
- Nahlásit

Jak dlouho se krmí 3krát denně?

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 14:20
- Nahlásit

Terri
Ja som krmila, az dovtedy, kym odmietol na obed zrat

louveteau
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 15:23
- Nahlásit

Můžu se zeptat, která krmiva jsou vyráběna z čerstvého masa a která z mouček? Nějak v tom nemám vůbec přehled. Díky.

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 18:27
- Nahlásit

a mně by ještě zajímala ACANA pro štěňata..jestli patří k těm kvalitním či ne????

dorfa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 20:26
- Nahlásit

louveteau
Každá granule je jen směs mouček nic jiného.Maso v granulích rozhodně nehledej to tam nikdy nemůžeš najít. Granule jinak než z mouček vyrobit nejde.

Vladus
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 20:48
- Nahlásit

sarax
Doktor mi rekl, ze pri zkoumani trusu psu krmenych ACANOU nachazeli PERI...

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 23:09
- Nahlásit

Vladus
cože nacházeli????a jakej doktor ti to pověděl??docela by mě zajímalo víc informací....

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 23:10
- Nahlásit

Vladus
jako že sežere granule a vy*ere peří??ta reakce mě zajímá....

Anula
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 07:14
- Nahlásit

Krmila jsem štěně RR Acanou a dobře po ní prospívala, žádný objemný hroudy trusu, krásná srst a v žádným případě peří v hovnech...musela jsem se Acany trochu zastat, i když teď krmíme něčím jiným...
Já zase na oplátku slyšela od veta, že do Acany nastavují granule i hovězím masem (na které má plno psů alergii), ale říkal, že to nemá ničím podložené.

leon
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 07:35
- Nahlásit

Já krmím kuřecí Acanou štěně, zatím je to v pohodě. Ale krmíme malou zatím jen krátkej čas, takže uvidíme jestli zůstaneme. Ale alespoň jí chutná. Nad Proplanem ohrnovala nos a chodila velkému do misky na Acanu. Velkého krmíme Acanou jehněčí už delší čas. A na tu jehněčí si vůbec nemůžu stěžovat. Má po ní nádhernou srst.

fromeli
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 07:42
- Nahlásit

Moje známá nechala otestovat bobany právě kvůli tomu, že sylšela, že je tam peří, ale nic se nenašlo.

dorfa
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 08:25
- Nahlásit

sarax
Se nediv, peří je součástí mnoha granulovaných krmiv.Do průmyslově vyráběných krmiv se prostě přidá kde co aby se vylepšilo co se dá.Z granule nikdy nemůžeš udělat čerstvou stravu, tak se to vylepšuje čím se dá a odpad je běžnou součástí při výrobě.

Vladus
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 09:16
- Nahlásit

sarax
Dneska jdu k vetovi, takze se muzu zeptat podrobneji.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání