Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Granule pro štěně
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
LLucka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 15:26
- Nahlásit

Mám 10 týdenní štěně zlatého retrívra a potřebuju poradit se značkou granulí.Nechci na něm šetřit,ale nevím,jestli je potřeba kupovat ty nejdražší.Poraďte mi a napiště vaše zkušenosti.Ještě se chci zeptat,je potřeba přidávat nějakou kloubní výživu, vitamíny,... pokud by to byli opravdu kvalitní granule.Dikec.

suesie
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 16:28
- Nahlásit

LLucka
Nám vyhovuje Purina Pro plan puppy jehněčí.

evina
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 17:04
- Nahlásit

LLucka:také krmím purinou pro-plan ale kuřecí.Navíc od 4.měsíců přidávám alavis msm(kloubní výživu).Na přidávání kloubní výživy ke kvalitnímu krmení jsem se dotazovala v poradně na netu.Bylo mi zděleno,že je to zbytečné.Přesto jsem jí na doporučení chovatelky začala dávat.A udělala jsem moc dobře!Když měl pejsek problémy pohybového aparátu,tak první co veta zajímalo,bylo zda bere nějakou kloubní výživu.Říkal,že je to moc dobře,že jí dáváme.Pejsek je už bez problémů,nekulhá.Byl to jen dočasný růstový problém.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 17:30
- Nahlásit

LLucka
máme labradora a krmíme Belcandem Dinner, je to velmi kvalitní krmivo za příjemnou cenu, nám se osvědčilo. Krmili jsme taky pro-plankou, ale nevyhovovala. Budu mít na jaře taky goldena a do 3. měsíce budu krmit Belcandem Puppy a pak přejdu na Belcando Junior

Aknah
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 17:37
- Nahlásit

ahojky, my mame prcka havanacka a presli jsme z Pro Pacu na Purinu Pro plan, zatim puppy kureci s ryzi. Pro pac krmila chovatelka, ale prislo mi, ze mu nedela uplne dobre, lupy, drbani ousek, matna srst. krmime suchym, nenamacim 5x denne, ale resim problem ci dilema, v dobe jidla psa budit, nebo nebudit, je lepsi zachovat pravidelnost po trech hodinach, ci pravidelnost v dane hodine. diky za radu

Aknah
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 17:39
- Nahlásit

jo jsem zapomnela, u toho propacu jsme nacapala nekolikrat psika jak olizuje zed, takze pridavam vitaminy a calcium

jerry
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 19:52
- Nahlásit

Novafoods trainer baby maxi 1-8 mesiac s 25% kura+morka.
Vyrobene z cerstveho masa.

grendel
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 19:57
- Nahlásit

super pro štěnda je FirstMate

Ardi
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 11:42
- Nahlásit

Satisfaction

suesie
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 11:44
- Nahlásit

Ardi
Ty krmíš Satisfaction? Jaký to je? Taky jsem o něm uvažovala, ale zatím neznám nikoho, kdo by jím krmil.

wami
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 12:00
- Nahlásit

Fitmin Leon pro stenata velkych plemen. (Jinak teda krmim masem, ale pokud pridavam jako prilohu granule, tak tyhle.) Jo a overeno na spouste tahacich severanu...

Zet
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 12:29
- Nahlásit

LLucka
Na krmivech pro štěňata se nevyplácí šetřit. Proto bych sáhla po nějaké kvalitnější značce: Hill's, Royal Canin, Eukanuba, Pro Plan ... případně i Purina, Nutram, Acana. Důležité je vybrat si ideální "verzi" - podle velikosti psa v dospělosti a věku
Ke granulím už žádné vitamíny a kloubní výživu nepřidávej. Granule už obsahují vše co psík potřebuje a přidávání vitamínových doplňků je zbytečné, pro psa nevhodné a někdy dokonce až škodlivé

MichaelaB
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 16:08
- Nahlásit

LLucka
ja mam LR a hodne mu chutna HAPPY DOG, ktere basti uz od miminka...

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 16:11
- Nahlásit

a co granule Fitmin?????máte někdo zkušenost???
četla jsem,že jsou dobrý,ale taky váhám,chovatel fenku i štěnda krmí Acanou,ale pokud nebyla březí dával Fitmin,tak nevííím

abby
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2006 16:20
- Nahlásit

No jo,ale co kdyz stene nesere celou krmnou davku?Pak se mu taky nema nic pridavat?A jak dosahnout toho,aby sezral denne vsechno co ma?

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 07:17
- Nahlásit

Předpokládám, že tam mělo být štěně nesežere celou krmnou dávku....

monika
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 07:23
- Nahlásit

my krmíme fitminem, přešli jsme z bosche.je to podstatně lepší a minimum bobků.mám německou dogu a nic jsem nepřidávala.s klouby jsme problémy neměli a rostli jsme v pohodě.

fromeli
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 07:29
- Nahlásit

abby
když nesní celou dávku a není extrémně hubený, tak bych to neřešila. Dávky na obalech jsou orientační. Kdybych já dávala svojí feňuli doporučenou dávku, tak z ní bude váleček. Takže spíš koukej na to, jak haf vypadá.

wami
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 07:37
- Nahlásit

sarax
Dva prispevky nad tvym dotazem jsem Fitmin Leon vrele doporucovala...

Kdyz opominu nas (protoze ja krmim hlavne masem, granule jen coby priloha), tak jsem sahla po Fitminu hlavne diky znamym, co musheri a maji na tom tahaci severany od stenat. Takze je Fitmin overeny na spouste velkych psu v relativne velke zatezi!

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 07:45
- Nahlásit

wami
a jo já jsem slepá,takže teďka řeším zda Fitmin nebo Acanu...a na rozhodnutí mám ještě 6 týdnů

wami
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 07:53
- Nahlásit

sarax
Hm, a co takhle podporovat trochu i ceskou ekonomiku...? Fitmin je ceske krmeni (sice vyrabene v licenci Dibaq, ale i tak), z nasich surovin, vydelava tim nase ekonomika a ne zadna cizi. Pricemz kvalitou se to fakt Acane spolehlive vyrovna (mozna je Fitmin i lepsi!)...

Asi ne kazdy, ale ja kdybych se nemohla rozhodnout, vyberu si to, co je "nase"...

PetrJ
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 15:27
- Nahlásit

Doporučuji jednoznačně Pro Plan, dobré ceny a akce teď mají na: www.vltava2000.cz/psicentrum

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 16:15
- Nahlásit

wami
mno já to četla tady že Fitmin je českej,ale na stránkách to vypadá že je to dovoz tak kde zjistím jak to je ??

Aknah
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 17:24
- Nahlásit

PetrJ
akce sice maji, ale na stenata malych plemen zapomneli(((( jinak taky krmime Pro Planem

wami
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 21:17
- Nahlásit

sarax
Neni to dovoz, on opravdu ceskej je, jenze znacka se prodala spanelskemu Dibaqu, takze je ceskej, ale vyrabenej v licenci Dibaq... Hele, to je byznys, tomu ja moc nehovim... Ale Fitmin mi proste sedi, tak doporucuju...

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 21:59
- Nahlásit

wami
a můžu se zeptat jakýho pesa tím krmíš??potřebuju to nejdřív pro štěndo a pak pro psy se zátěží

wami
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 22:07
- Nahlásit

sarax
No, ja krmim hlavne masem, granule mam jen jako prilohu k masu. Je na tom moje skorovlce (krizenec 1/4vlka a CsV), momentalne 13 mesicni stene. Co se tyka zateze, tak ji ma asi o dost vic nez prumerny pes, delame klasicky sportovni vycvik (v 10 mesicich jsme udelali ZZO, ted pres zimu hlavne trenujem obrany), tancujem a pres zimu hlavne tahani (bezky, boby, sanky), v 15 mesicich pujde svuj prvni dogtrekking (long, samozrejme)...

(Nejak jsem leniva posledni dobou fotit, takze fotka je z podzima, kdy mu bylo 10 mesicu...)

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 22:20
- Nahlásit

wami
je krásná,takže asi zkusíme Fitmin i pro starocha a pro štěně taky,jenže na to čekám ještě 7 týdnů
hrůůůza..nevím jak to vydržím,strašně se těším,víc jak děti i mužskej

wami
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 22:24
- Nahlásit

sarax
Doufam, zes mela na mysli, ze je krasnA ta fotka, pac jinak je na ni chlap - Lump...

Muj druhy pes, Deny, uz je taky temer dedek (8 let), ten dostava k masu jine ceske krmivo, Brit senior, a taky spokojenost. Ale od Brita se mi granule pro stenata moc nelibily, ten Fitmin je zase super i pro starochy, ale protoze mam Lumpova tatu jinde, nez Lumpa, tak tam se Fitmin blbe shani, proto Brit...

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 22:29
- Nahlásit

wami
tak krásnej no ,tak asi prubneme Fitmin,jen jsem nenašla na nikde u nác a ani na netu možnost vzorků..pro starocha bych vzorek potřebovala,je děsně vybíravej

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání