Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / PRDÍ A PRDÍ
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
kinta
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 21:40
- Nahlásit

Eldoguero

Ono je to asi taky hodně individuální. Já jsem Brunhildě kupovala spešl granule pro bílé psy a byl po nich náčelník žlutá hlava. Teď jsme se tak nějak ustálili na jedné značce a musím říct, že dobrý. I když můj bratr mi ten problém osvětlil ze zcela jiného úhlu. Prý žloutne vzhledem k návštěvám manželovy pracovny. Tam se kouří a pokud je můj muž doma, kouří se tam nepřetržitě.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 23:40
- Nahlásit

kinta
Individuální to je určo ale v zásadě, kde je víc beta-karotenu nebo zvýšené množství biotinu, tak tam se srst barví většinou do žĺuta a oranžova. Nám k tomu ještě naskakuje na kůži víc pigmentových černých skvrn
Taky jsme se ustálili na jedné, resp. dvou značkách granulí a vím, že musím být opatrná i se syrovým masem, po kterém mi taky žloutly, po vařeným ne
Navíc se mi docela dobře osvědčil Roboran pro bílé a černé psy, našim psům to ve žrádle nevadí, ale vím, že hodně psům Roboran nejede.
žloutne vzhledem k návštěvám manželovy pracovny.
Tak zas ale furt lepší, než kdyby žloutnul po návštěvě tchyně

Grin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 07:22
- Nahlásit

Eldoguero Fakt?? No my zatím nemáme problém a užívá je i naše chovatelka. A čím krmíš teďka???

Grin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 07:24
- Nahlásit

Začínám mít pocit že to je fakt indivindy, že někteří psi žloutnou snadno a někteří ne... já bych strašně ráda krmila acanou, ale bojim se toho žloutnutí

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:18
- Nahlásit

Grin
Momentálně Royalkou a Mera dogem spokojenost maximální u obou
Indivindy to je fakt 100% třá i náš pes argentinec nezežloutne, ani kdybych na něj vylila žlutou barvu a rok ho krmila jen mrkví čuby oproti tomu bych řekla, že jsou na změny krmiva citlivější a taky na barvení srsti.
U nás Eukanuba spolehlivě barvila do žluta, totéž Pro plan, navíc u obou mi přišlo, že psi v zátěži jsou po ní hubení a prakticky pořád hladoví.
Acanou jsme kdysi krmili ovčáky a psi byli v super kondici, krásná rezavá barva atd. argentiny mi po ní oranžověly Teď jsem po letech koupila Acanu znovu, opět pro ovčáky a někteří mají po ní řidší ho... ne vyloženě průjem, ale prostě řidší a hlavně velmi po ní srmdí, takže jsem se opět vrátila k Mera dogu, kterej se mi osvědčil už mnohokrát.
No ale určitě každý pes je jiný, tohle jsou jen mé zkušenosti

Grin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 14:35
- Nahlásit

Eldoguero
Děkuju, určo to vyzkouším.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 15:11
- Nahlásit

Grin
není zač, doufám, že bude pesanům sedět

Petule88
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 16:00
- Nahlásit

taky přidám

štěně dobrmana prdí sice jen občas, ale ve výborných chvílích třeba v práci, takže pokud ke mě někdo dojde ke stolu padá smrady...jednou jsem to zkombinovala ještě s uchem a nejenže tam smrdělo ucho ale pak ještě ty smradlavý perdy no děs, celý den raději nikdo ke mě nepřišel a nic nechtěl (aspoň malá výhoda ) a přesně jak říkáte, prdne si a čumí co to bylo a čuchá si k zadku ovšem když si prdne člověk tak ho hned prozradí, protože k němu běží a čuchá mu taky k zadku takže to na psa svést nemůže. Jednou měla čubí nějaké střevní potíže a prdla si a rázem bylo trochu hovínka v posteli návštěvy zveme pouze ty, co mají také psíka a chápou to, jelikož nepejskaře by to asi vyvedlo z míry

oliverka
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 14:18
- Nahlásit

Ležím s chřipkou a šmejdím co se kde dočtu. No, musím říci, že takhle jsem se opravdu dlouho nezasmála. Noťas celej poprskanej ale mám lepší náladu...

Poky
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2013 01:47
- Nahlásit

Zdravím! Tak především moc díky za pobavení :-D
Mám 3 letou dobrmanku a ta mě tedy čas od času hodlá totálně uplynovat. A momentálně je zrovna v plné palbě, až jsem to už nemohla vydržet a jala se hledat nějakou pomoc na net - a narazila na tuhle stránku :-D
Je to síla teda, prdí nahlas, až se okna klepou, ten smrad by zabil i orla v letu a já tu mrznu ve svetru, protože zavřít okno by byl smrtelný ortel :-D Ale čubě je to uplně šumák, spokojeně hnípe a pouští jednoho za druhým, ach jo
Jinak už jsem toho zkoušela hodně a výsledek žádnej, ani po návštěvě veteriny. Je to prostě prdící pytlík na čtyřech tlapkách A je jedno jestli si dá k večeři cokoliv vařeného, syrového, granule atd, prostě ho urve kdykoliv a kdekoliv :-D akorát někdy víc, někdy míň Zkoušela jsem i Pangamin a rakytníkový olej (je dobrý na střeva prej), ale byla to jenom slabá úleva. Hold jsem rezignovala a už jenom děkuju bohu, že neplynuje i můj kocour :-D Jsou to prostě zlatíčka :-*

Yves
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 16:29
- Nahlásit

My to máme jak kdy, většinou zaručeně poznám, když od babičky dostal na přilepšenou tu kostičku, tu zbytek od oběda, protože ho prozradí smradlavej ticháček, a ty jsou velmi zákeřný. A samozřejmě, není to tak strašné doma, venku mi to nevadí, ale pokud jedeme vlakem v kupé nebo v uzavřené místnosti, tak se stydím až na zadku, protože zaručeně zaplynuje.. nevím, jestli má stres z cestování, ale většinou ve vlaku to je masakr největšího kalibru co nadělám :-D jsou horší věci na světě, jak se říká - lepší jeden prd než deset doktorů

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání