| Autor |
Zpráva |
miisha
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 21:37
- Nahlásit
no můj pesan neblije a nevšimla jsem si, že by si někdy uprd... ale hovna sbírám kolečkama
|
Tagracie
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 23:45
- Nahlásit
borderojd
A z čeho stále zvrací?
Může to být z nervozity, špatné stravy, ale také může mít nemocný pupík... nám takhle blinkalo shi-tzu a byla/je z toho špatná slinivka.
Jinak k tématu: Náše malé dobytče prdí jen po masu a vždy se pomalu a nenápadně odplíží pryč... Jenže jak má dlouhé chlupy, tak se ho ten smrad drží celkem dlouho a táhne se za ním
|
Bukča
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2010 22:58 - Změnil/a: Bukča
- Nahlásit
Můj bože to je téma, slzím smíchy
Já teda jezdím dost často vlakem a mám z toho už dopředu deprese. Moje malá pouští takové sojky, že to vypadá an měsíc starou mrtvolu. Spolucestující se první jen chápavě pousmějí, pak začnou obracet oči vsloup a potom už jen koumají jak mě slušně vyhodit z kupé !!!!
tuhle se mě jedna paní zeptala, kdy už budem vystupovat...
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 06:19
- Nahlásit
Já jsem takhle měla čubinu ve škole na střední. Sedli jsme si dozadu, ona v klidu ležela a spala, jenže ten smrad, to byl děs. Všichni ze zadu se tvářili divně a okamžitě otevírali okna. Ještě, že se to nedostalo až dopředu k učiteli a hlavně, že to byla zemědělka, tam to těm spolužákům zas tak nevadilo, byli zvyklí na smrádek.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 20:06
- Nahlásit
lehce k a zároveň mimo téma - video s názvem krtek a hrouda
URL
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 10:23
- Nahlásit
Sice tohle téma je staré,ale potřebuju radu.Dá se něco s tou plynatostí vymyslet?Probiotika,nebo něco jiného.Nebo mě manžel i se psem odstěhuje někam na mars
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 12:22
- Nahlásit
arsiela
Vás nebo psa?
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:44
- Nahlásit
Odstěhuje nás oba,ale plynatostí trpí pes.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:21
- Nahlásit
arsiela
Prej pomáhá vodvar(čaj)z feniklu ovšem jestli si to dá pes třá ty feniklový semínka to nevím
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:40
- Nahlásit
arsiela
Ahoj pani, tebe sem uz dlouho necetla.
Cim psa krmite? Nekdy staci zmenit strava, a je vyreseno.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:46
- Nahlásit
arsiela
souhlasím s Fifi
psi hodně prdí po mase, zvlášť syrovým, nebo ´hodně mastných granulích, zkuste změnit stravu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:56
- Nahlásit
Eldoguero
psi hodně prdí po mase, zvlášť syrovým, nebo ´hodně mastných granulích,
U nas se prdelo kdysi po granclich. Naopak po syrovym mase plynatost zcela zmizla
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:09
- Nahlásit
Fifi
Ahojky já tebe taky ne No zatím K9,neb toho psa mám doma týden. Já se stím nikdy nesetkala,velké čubinky jsme měla na mase a prděli tak nějak normoš.Ale tohle je fakt šílený.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:12
- Nahlásit
Fifi
u nás zase víc po mase, jakmile dostanou syrový, je to o život
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:16
- Nahlásit
arsiela
Ahojky já tebe taky ne
No protozes mela naky to nebezpecny icq, tak mi hod do maila novy, jestli mas. Sem zvedava, co je u vas novyho, krom toho tyden staryho psa. Zkus mu varit klasickou dietu srackovitou - ryze, mrkva a libovy, prestane ti prdeti.
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 20:26
- Nahlásit
Fifi
nemám na tebe meil icq je - 482-631-182
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 22:48
- Nahlásit
U nás se prdělo po granclích, co jsou na mase, tak klídeček. Krom vepřových nožiček teda, to je smrádek parádní.
Nejlepší když jsem byla kdysi na canisce se psem po vepřových nožkách. Prděla dokonce hlasitě.
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 08:51
- Nahlásit
Nám fena prděla po granulích (RC) a teď oba prdí i po mase - někdy i nahlas, ale největší prdel je, že většinou prdí jen, když máme, nebo jsme na návštěvě - no já je podezřívám, že to dělají naschvál.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 08:55
- Nahlásit
Mě fena prdí po Acaně třeba. Vybírala jsem krmení dost dlouho, aby jí to chutnalo a neprděla z toho. Třeba po uzených hovězích uších jsou to děsný salvy a smrad jak blázen. Zkusila bych změnit granule
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 09:22
- Nahlásit
PeKrato
Zkusila bych změnit granule
Souhlas
|
jfi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 16:10
- Nahlásit
OT: arsiela - Dík za vytažení tohoto tématu Jakékoliv starosti i chmury rázem mizí (tedy - těm z nás, jejichž psi prdí jen vzácně, ostatním asi nezbude než se s tím chlapsky vyrovnat...)
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 00:13
- Nahlásit
jfi
Copak o to já se s tím vyrovnávám chlapsky,byť jsme křehčí polovina lidstva.Ale vzhledem k tomu,že Aisina má dělat canisterapii mám kapku obavu,jak se s tím budou vyrovnávat klienti,pokud něco nevymyslím.
Ale úsměvná historka dneška - malý synátor na otázku zda se pokadil mi říká mami ne,to smrdí Aisha,no upřímně smrděli svorně oba.Ale hlavně že to měl na koho svést,že ano.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 12:36
- Nahlásit
Pokud kanysterapeuticky klient má smysl pro humor tak se bude smát prdícímu psu a léčebny efekt se tak umocní..to si myslím já
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 12:50
- Nahlásit
Já jsem jednou koupila kost na vyčištění zubů a osvěžení dechu, několikrát jsem opakovala, že mám boxera, jak dlouho že mu tak kostička vydrží a slečna mě ubezpečila, že ji bude ohlodávat několik dnů až týdnů postupně. No postupně ji sežral asi za pět až sedm minut celou, měl úúúžasně osvěžený dech, ale prděl nepřetržitě tři dny. Jsme uvažovali o stěhování bez něj.
Jinak s občasným prděním jsme taky měli problém, ale musím zaklepat, postupně zcela vymizelo. Asi je to jak u lidí, moji dva chlapi jsou šampióni. Takže mi doma neprdí pes, ale trpím stejně.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 16:27 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
kinta
takovýho ujišťováni jsme si užili taky dost a ani jednou se nesplnilo
Někde jsem četla, že brachycefalický plemena prdí víc, protože při žraní, pití a vůbec spolykají víc vzduchu, než pes s dlouhou tlamou, asi na tom něco i bude. O smradu se nezmiňovali naše stafordka sice není úplně brachycefalický plemeno, ale ten puch se občas nedá ani vyvětrat
|
jfi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 20:59
- Nahlásit
Helou, že by se v tomto šumném tématu nic nového neobjevilo?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 10:52
- Nahlásit
Já klidně něco novýho napíšu, aby řeč nestála
Moje štěndo prdí po Eukanubě jako blázen, nechci mu ale zatím měnit stravu protože jsem ještě navykoumala žádný lepší granule po kterejch by mi nenežloutnul nebo nezrůžověl (bílý švýcarský ovčák). Ten smrad je strašnej, triumfne i páníčka a to je co říct.
no a moje čubina, která má cca 3 kg tak prdí nahlas, a vždycky smrdí jako burák.
No, lepší dovnitř než ven, ne?
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 20:32
- Nahlásit
Můj pes neprdí (jen jednou ji něco nesedlo a zpříjemňovala nám cestu autobusem). A navíc pokud to "ulítne" někomu z lidí, tak se znechuceně podívá a odejde co nejdál vůbec nemá pochopení, dámička (která ale venku neváhá sežrat lidské h....).
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 21:12
- Nahlásit
s hafanem často cestujeme a kor na delší trase kdy je on pod sedačkou a vesele zahnívá mám chuť se propadnout a vystoupit okýnkem. ALe ideální je to když jsem byla ve škole na skoušce, pes ten den měl vařený a prostě vykládám tam danou látku a Jerry během toho strašně prděl a bylo tam nedejchatelno. Profesor byl třída prej mmůžu tu otevřít okno? pejskovi asi něco nesedlo že? A nebo jsme se překonali ve spořitelně, přijdeme tam je tam fronta. Chvíli čekáme a najednou se ozval charakteristickej pumpující zvuk oznamující blití. No bohužel první dávku vrhnul, hned tam naběhl někdo z personálu a uklidil, lidi nás pustili do předu. Měla jsem chuť se propadnout a když jsme byly na odchodu noblesně to zopakoval. A tim pro ten den s blinkáním končil. Od týdoby jsem v tej pobočce spořky už nikdy nebyla. Jednou takhle mamina ležela na kauči haf vedle ní a taky jí poblil.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 21:34
- Nahlásit
Grin
je štěndo prdí po Eukanubě jako blázen, nechci mu ale zatím měnit stravu protože jsem ještě navykoumala žádný lepší granule po kterejch by mi nenežloutnul nebo nezrůžověl
Tobě vyhovuje eukanuba u bílýho psa?
Já mám argentiny a po Eukanubě mi naopak žloutly, totéž po Pro planu, navíc jim tyto granule neseděly a po Eukanubě též prděly, mimo jiné tedy, takže se i ní už fakt nehodlám vracet
|