Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / PRDÍ A PRDÍ
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Bela
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:53
- Nahlásit

Gerda
skus mu dat actimel

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:57
- Nahlásit

Bela
Já jí vzala s sebou do práce vepřový ouško, ale teď se jí to celkem strachuju dát, to by mohl být eště větší smrad. Musí to být actimel, nebo stačí i bílej jogurt?

handula
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:58
- Nahlásit

náš prasák si ty prdy líže (teda spiš prdel) a hrozně mu voněj...

Bela
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:02
- Nahlásit

Gerda
jogurt nie, daj mu nieco, co obsahuje nejake probiotikum, kludne napr. aj pangamin bifi, minule tu niekto spominal nejake probioticke riasy, tych moznosti je viacero
ja som nasmu minule dala Lactovit - ale to ked mal s*ajdu a mal rozhasenu crevnu floru.
nadmerne naduvanie/vetry totiz tiez suvisi s tym, ze tam bakteriologicky nie je vsetko uplne v poriadku.
Inac, moj pes odkedy sme presli viac na surovu stravu prdi ovela menej, reps. nedava uz take smradove pecky ako predtym

Bela
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:04
- Nahlásit

handula
fetak jeden!

Dasha
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:04
- Nahlásit

To Lenny, když si prdne, tak většinou odejde z místa činu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:25
- Nahlásit

Bela
díky za radu, něco přidám, jen nevim, jestli mi do večera ten pes neuhnije zevnitř, to se fakt skoro nedá vydržet, příšerně páchne a dávkuje to v poměrně krátkých intervalech. Teď nevim, jestli si jen tak spokojeně spí, nebo jestli už omdlela, když je tak blízko u epicentra.

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:39
- Nahlásit

Dasha
takto náš Berry taky! a ještě se na mě tak vyčítavě a zhnuseně podívá, jakobych snad za to mohla

emikami
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:47
- Nahlásit

Nikdy jsem toto téma nečetla, až pak jsem se při dalším příspěvku všimla že je to již z listopadu, dneska já sice depku nemám, ale i tak mi přišlo vhod, a brečím u pc jako asi vy ostatní taky, horší je, že mi ten smích nějak nejde zastavit, protože si vždy vzpomenu na některá vaše slova, a představuju si vše co píšete, jak vám pes prdí pod stolem, ve výtahu, jak se lidi ohlíží, atd. takže netuším kdy mně to dneska přejde, kdybych šla ven, asi by si lidi mysleli že jsem cvok, páč když mně tohle chytne, prostě se začnu řechtat i venku, nejde to prostě zastavit.

[b][Já pravidelně se záchvatem smíchu, manžel se slovy - proboha, co to prase zase sežralo?/b]

Zdravím tvého manžela, tohle mě teda také dost dostalo, ty polštářky by byllo dobré ještě provonět.

No abych přidala něco také od nás, když jsem vařila psovi, mám malá plemena, tak asi ty prdy nejsou asi tak příšerné jak zde vyprávíte vy, tak ta teda prděla dost často, po kuřeti, a kližku jsem kupovat už vůbec nemohla. Co mám nyní holky, mají granule tak neprdí, jen když jim dám maso, tak ta jedna také okamžitě začne prdět, a přesně jak to někdo popisoval, prdne si , ohlídne se a radši odejde, no a já na ní, no Emíííí ty prdíš, no fůjjjj. a ona si o kousek dál lehne na záda, vrtí ocasem a třepetá tlapkama.

V pondělí jsem odčerv. štěně asi 10týdnů, no a mělo pak dva dny řidší stolici, je to opravdu drobeček 1300gr., taky začlo prdět, nejdříve jsem nevěděla která z holek to je, páč když jsem u pc, jsou podemnou všichni, na jiné dizkuzi jsem dostala radu, ať zvednu ocásek a čuchnu, no tak jsem si říkala, no tak to akorát, ještě jim budu očuchávat zadky no ale druhý den mi to fakt nedalo, a zase tak příšerný závan puchu, tak jsem opravdu šla zvedat ocásky, a ono to ani nebylo nikde cítit, ale fakt jen trochu a to od té maličké. Včera mě tu bombardovala až do půlnoci, vůbec není možné jak něco tak malého může vykonat něco tak velkého, a jelikož samo že kaká doma, tak uklízet to je docela husté, fakt by to chtělo plynovou masku, doufám, že už ji to přejde. Chov. mi říkala, že to může být z odčervení, tak snad.

Myslím, že tady jsme se u tohoto tématu uvolnili teda všichni, no ale takový prd ve výtahu, když pak dole stojí lidi a nastupují po někom, tak to musí být síla.

Jestli boxér, či jiné velké plemeno smrdí daleko víc než ten můj prcek, tak to fakt musí být síla.
Jo a já nikdy psa fakt neslyšela prdět nahlas
Jedině v televizi, když je nějaký film s prdícím psem, jinak u nás bývají , když jsou tak ticháčkové. Ala jak říkám, pokud jsou jen na granulích tak neprdí.

Nemůžou mít také smradlavé prdy něco společného s parazity? Když teda začla prdět až po odčervení, třeba tam něco měla a jde to ven no fůj

Jo a ta Avon paní, to je taky dobrý, hele jen tak dál, až mě bude bolet hlava,rozhodně si tohle téma přečtu znova.

Zdravíme vaše prdící psiska, no a jestli jsou zde nějací mladí kluci, a jezdíte výtahem se svým prdícím miláčkem, tak vám fakt přeju, aby na ten výtah čekala nějaká sličná pěkná blondýnka. To fakt nevím jak to pak vysvětlit , teda to bych se asi propadla do země, kdyby to bylo obráceně.

monika
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 14:16
- Nahlásit

Fakt supr téma. Naše Dora prdí nahlas a ještě se ohlídne co to bylo a odkud to bylo. Ten smrad je naprosto příšerný. A naše druhá dogina když si poprvé uprdla nahlas, tak před tím začala utíkat. A že to byl dřist.

aren
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 17:22
- Nahlásit

monika
když si poprvé uprdla nahlas, tak před tím začala utíkat
Dobrý

lusy13
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 17:53
- Nahlásit

tato tema je fakt sila. inak moj maly v 2-3 mesiacoch tiez strasne prdel. najhorsie to bolo vecer ked sme isli spat. spaval totiz pod postelou pod nasimi hlavami. ale musim si zaklopat, ze teraz uz neprdi skoro vobec. co sme vsetci radi.

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 23:43
- Nahlásit

monika
tak před tím začala utíkat.
Trinitka se vždycky lekne a ohlídne..pak to prověří a usne ty hlasitý pohoda..ale ty tichý třeba v autě dost děs

miisha
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2009 20:29
- Nahlásit

pročítám stará témata a čůrám tady smíchy...nemá ještě někdo prdicí pejsky?

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 07:39
- Nahlásit

miisha
...nemá ještě někdo prdicí pejsky?

Má někdo neprdící pejsky?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 08:43
- Nahlásit

Strejda
To je lepší dotaz.

staropramen
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 09:31
- Nahlásit

a co pejsci,mají neprdící páňíčky a paňičky?

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 09:48
- Nahlásit

staropramen
a co pejsci,mají neprdící páňíčky a paňičky

Ptej se pejsků, ale nevím, kolik se jich tady registrovalo.

Atika
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 11:59 - Změnil/a: Atika
- Nahlásit

Taky jsem měla prdícího boxera (teda víc, ale ten jeden byl fakt hustej), je to určo jejich specialitka. Brit když ušel na posteli, tak se znechuceně rozhlídnul a sám před sebou se zdekoval někam jinam. Vrátil se až po vyčichnutí. Ale byl nesmírně společenskej a miloval návštěvy. Měla jsem sousedku, která se děsně bála psů a já ji skrzevá Brita učila, že se jich bát nemusí, že jsou hodní. Vždycky když přišla, Bríťa měl děsnou radost, kámoška se usadila na lavici a Brit honem hupnul vedle ní a pořádně se na ni namáčknul. Hodně často si takhle u kafe prdnul a chudinka kamarádka celá zelená statečně hladila a trpěla a v životě by si nedovolila ho z tý lavice sundat. (Asi jsem ji dost mučila, ale zadařilo se a zhruba po roce konečně manželovi a dětem odkývala pudlíka, asi se bála, že by mohli časem přitáhnout boxera:lol

staropramen
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 13:53
- Nahlásit

my měli taky dva boxery a oba hodně srali(prděli)

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 14:26
- Nahlásit

staropramen
my měli taky dva boxery a oba hodně srali(prděli)

Máme dvě feny berňuchy. Už jedna stačila rozehnat rodinu od vánočního stromku. Ani nechci vědět, jak to dopadne letos, až tam budou dvě.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 14:31
- Nahlásit

Strejda
Máme dvě feny berňuchy. Už jedna stačila rozehnat rodinu od vánočního stromku. Ani nechci vědět, jak to dopadne letos, až tam budou dvě.
nestrojte stromek...je to zbytečná práce

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 14:56
- Nahlásit

davidkova renata
nestrojte stromek...je to zbytečná práce

Ale když ony se tak těší jak budou krást želé a rozbalovat dárky.

Apollo
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 15:54
- Nahlásit

My máme bostonka. Ten prdí a smrdí. Ještě se tváří jako, které prase si to uprdlo. Mám nevýhodu u nás prdí i můj přítel tak to tu občas smrdí jako v chemické laboratoři. K vánocům si přeju krásnou padnoucí plynovou masku.

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 16:12
- Nahlásit

Apollo
staropramen
u nás prdí i můj přítel

Na to se staropramen ptal.

staropramen
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 16:29
- Nahlásit

konečně se tu někdo přiznal že prdí i lidi,nejenom všechno svádět na němou tvář

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 16:32
- Nahlásit

Orina prdí přímo strašlivě. Nahlas a smradlavě Úplně nejhorší ze všeho je, že s ní chodím do škol dělat přednášky harantům. Když si prdne před třídou puberťáků tak mám chuť vyhodit ji z okna a skočit za ní

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 17:14
- Nahlásit

Od té doby, co krmím masem a ne granulema, tak se prdění značně eliminovalo...
3 mám venku a tak je mi to jedno, ale 1 je doma a když byl na granulích, tak prděl přímo otřesně (hlavně smrděl). Teď ho krmím masem a neprdí vůbec. Jasně, občas uprdne, ale nesmrdí!

Apollo
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 17:20
- Nahlásit

staropramen
No jo ale když prudím, že hoši smrdí tak ještě dostanu zprda, že neprdím s nima, ale prudím proti nim.

borderojd
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2009 18:20 - Změnil/a: borderojd
- Nahlásit

No moje bordera moc neprdí, ale zato bleje, bleje venku, bleje doma, bleje ve spořitelně. Nejvíc se vyznamenal když sem přijela domu na víkend a byla odpolední idilka, mamka s jerim na kauči kouká na televizi, usne a probudí jí blijící jerry, že já sem jí kdysi po jednej mocnej oslavě ohodila relativně ustála, ale pes jí poblil poprvé v životě
.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání