Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / PRDÍ A PRDÍ
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
ami
# Zasláno: 10 Lis 2005 10:35
- Nahlásit

Mám 4 měsíční štěnátko a neustále prdí.Nejhorší je to večer.Má rozmanitou zdravou stravu ,dostal i pastu za 500 Kč na zažívání,ale nic nepomohlo.SKONČÍ TO NĚKDY?

haha
# Zasláno: 10 Lis 2005 10:37
- Nahlásit

asi mu nesedí strava ,až mu sedne tak to skončí

Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 10:37
- Nahlásit

To je krásná starost, až ti z něho vyroste roztomilé telátko a bude si takhle prdinkovat spokojeně dál, pak to bude méně příjemné...

ami
# Zasláno: 10 Lis 2005 10:42
- Nahlásit

Myslíte že když mu začnu vařit tak to skončí?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 10:42
- Nahlásit

ami
bud rad za prdeni ... jedna moje znama mela psa, ktery kazdeho prichoziho do baraku (at uz domaciho nebo navstevu) privital dukladnym pozvracenim ... proti tomu je prdeni prece sranda a z druhe strany je to i pozitivum, kdyz to jednou takhle ujede tobe, mas to na koho hodit a nikomu to neprijde divny, protoze od psa na to budou vsichni zvykli ... jen jedna rada, nejezdi s nim v uzavrenem aute na dlouhe vylety

pigie
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 10:44
- Nahlásit

Jirikovo
Moja kamaratka mala buldocka, ktory to robil tiez pri navstevach. Isiel sa od radosti napit, a potom nam pod nohy vyblinkat

ami
# Zasláno: 10 Lis 2005 10:47
- Nahlásit

No v autě jezdím na krátké výlety,ale jen co vyjedem,už musíme větrat a jednou jsme jeli ve vlaku a hrůza,ale mám pocit že nikdo s toho neobvinoval toho psa

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 10:47
- Nahlásit

A co to máš za rasu? Náš pes taky prdí, nejhorší to bylo když sem mu přidávala do granulí maso to nám pravidelně zamořoval příjemné chvilky u televize. Teď jí jen suchý granule, tak je to o něco lepší, ale stejně prdí a někdy i smrdí. Tuhle sme to s manželem rozebírali že ty jeho prdy jsou daleko zákeřnější než ty lidský, že ten jeho smrad je fakt zabijáckej.
Někdy nám před spanim zahřívá postel a někdy to tam je jak plynová komora

ami
# Zasláno: 10 Lis 2005 10:58
- Nahlásit

Mám BOXERA a už nám nějak vadnou kytky a někdy večer u televize když to na něj příjde tak mu to prdění i pískáProstě umí udělat atmosféru.

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 10:58
- Nahlásit

Vcelka

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 10:59
- Nahlásit

ami

dobrman dovede to samý.

Nečetlas od Herriota o tom prdalvým boxerovi?

ami
# Zasláno: 10 Lis 2005 11:03
- Nahlásit

No četla a mám depku

Evik
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 11:07
- Nahlásit

náš skoro15letý knír čím je starší, tím víc trpí plynatostí....možná je to tím, že většinu dne tráví chrápáním v boudě, ale když ho mlaďoch vyhecuje, že spolu třeba štěkají u plotu, nebo jdeme na prochajdu, tak je to vždy o trochu lepší....ten pohyb prostě asi taky dělá dost. Taky jsem četla, že některá plemena na tu plynatost docela trpí.....nevím, co je na tom pravdy, ale ze zkušenosti taky vím, že když pejsa dostane vařenou stravu, tak má sice stolici naprosto v pořádku, ale taky strašně prdí.....po granulích ne.... Úplně nejhorší je u nás rybí maso, to je pak pesan jeden velký "prdipuch"

ami
ten náš knír při tom taky "píská"

Bent
# Zasláno: 10 Lis 2005 11:08
- Nahlásit

ami
Já mám čaua a ten taky pořád prdí a prdí. Prdí z granulí i z vařenýho, prostě furt. Ptal jsem se i veta a ten říkal, že to prostě u některých psů bývá, že trpí nadměrnou plynatostí. Že se s tím nedá nic moc dělat. Takže pes trpí plynatostí a já následným plynovým útokem. A nejhorší jsou ty tichý. Takzvaný prd plíživý. To je teda děs. Vzedme se tlaková vlna a obestře vše v bytě. A pesanovi je jedno jestli je u nás návštěva nebo ne. A zas takový ty zvučný, melodický zásadně vydává když někam cestujem a tak po mě potom lidi koukaj co jsem to za čuně. Že by moh prdět pes by je ani ve snu nenapadlo. Jednou jsme jeli ve výtahu do desátého patra když si pes usmyslel že hodí ducha. Nádhernej zvuk vydal, lidi ve výtahu na mě čumákovali a já se hanbou propadal. Samozřejmě na psa nikdo any nepomyslel.

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 11:09
- Nahlásit

Naše kolie si s oblibou prdne ve výtahu a já se pokaždé modlím, aby po nás nikdo nenastoupil. Šeltie si zase umí krknout jako 100 kilový chlap a co myslíte, na koho se vždy kolemjdoucí znechuceně dívají?

Evik
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 11:20
- Nahlásit

Gabifi

no to mi připomínáš ty naše hafíky.....starý prdí, mladý krká - nejčastěji po jídle, protože mladý je děsný hltoun a jak zhltne granule najednou, spolyká i spoustu vzduchu, takže pak chodí po zahradě a krká To je pak dvojka, když jedem na chalupu i se psama v autě, tak si to někdy opravdu "užíváme", každou chvíli je "něco" cítit či slyšet a všichni vědí, kdo to byl... Jednou takto s námi cestovala bráchova tehdejší přítelkyně a vrhala na nás střídavě pohoršené a střídavě stydlivé pohledy a my se řehtali jak koně (chudák holka se v těch smíšených pocitech utápěla dost dlouho, než se nad ní smilovala naše máti a vysvětlila jí oč jde....)

wami
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 11:25
- Nahlásit

Evik
Nas mladej zvlada oboji v jednom - krka i prdi...

Nejvic prdi a smrdi po granulich, rikame tomu "pliziva hruza", leze to pomalu od nohou zidli az nahoru, a az to dojde k nosu, je to na plynovou masku...

Starsi pes neprdi tolik, ale kdyz mu nesedne zradlo, umi udelat bobek, co se diky smradu nutne musi chemicky propalit az do Australie... 200 m okolo bobana je mrtva zona, umiraji broucci i vyssi savci vcetne lidi...

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 11:36
- Nahlásit

Chm, já mám boxerku a téměř neprdí, možná 1x za měsíc, spíš za dva... prostě neuchází v naší přítomnosti, nic neslyšíme ani necítíme a přitom boxeři prý prdívají hodně... Ale zato dost slintá a hodně chrochtá, funí, furt něco pochrochtává, zakuckává se, grgá, taky prská, i z čumáku, nosu je schopná vás poprskat...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 11:42
- Nahlásit

mimochodem, lepsi jeden prd, nez deset doktoru ....

monika
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 11:45
- Nahlásit

lidičky zlatí já měla dneska od rána depku jako prase, ale po tomto čtení jsem totálně v pohodě.smála jsem až jsem se rozbrečela.dííííík moc.naše dogina neprdí ta sere.nejhorší je, že naše malá dcera (4 roky) na to ještě upozorní.když si dogina práskne dávku tak malá zahlásí "mami Dora si zase prdla,citíš to taky?" no a lidi, kteří pochybovali v tom maj rázem jasno.jste skvělíííííííí

Evik
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 11:48
- Nahlásit

Jirikovo

jo, to je slovo do pranice

Denisa
já byla tuhle se psem na veterině a pejsa se mi tvářil děsně nepřívětivě na jednoho buldočka, který pořád chrochtal takovým způsobem, že to vypadalo jak když vrčí....můj pes si to asi vzal osobně a kdybych mu nedala jasně najevo, že má "držet klapajznu", byl by na něj vrknul taky.........Ono z toho chrochtání plemen se "spláclejším čumákem" tedy může docházet mezi psy i k nedorozumění....

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 11:57
- Nahlásit

Evik,
no právě to se stává docela často, nám teda moc ne naštěstí, asi jsou tu na boxíky psi zvyklí ale hodně se to právě stává majitelům buldočků, ti mají to chrochtání takový víc hlubší... no je mi to někdy až líto, protože právě čím víc se chtějí kamarádit, tím víc chrochtajítřeba kámoščina mopslice nebo kámošův anglickej buldok... no jo no. Ale jak se pes s dlouhým čumesem pozná s pár takovýma chrochtalama, tak už to tak nebere...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 12:00
- Nahlásit

Denisa
To je jako že prý ridgebackové mají problém s ostatními psy, že ti si mylně vykládají ridge jakože se ten pes ježí

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 12:22
- Nahlásit

Ketrin,
no a nebo třeba, že někteří psi chtějí likvidovat šarpeje, protože mají divnou kůži a pro ostatní psy vypadají nemocně, takže v rámci zachování zdravé psí populace...

ano, různý věci se dějou...

Já nevím a nějak to neřeším. A RR máme plno kamarádů a někdy jdeme jen parta RR a moje placatka a to by teda museli být ostatní psi z nás úplně paf když nás v této kombinaci potkají...
Ale kdo ví jak to je.

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 12:26
- Nahlásit

ami
Suma sumárum: ASI NESKONČÍ.

evina
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 12:27
- Nahlásit

ami:my měli před lety známé co měli dva boxery a ti to dělali s oblibou také.Seděli jsme na návštěvě u stolu u kafíčka a psi pod stolem...Bylo to jak v plynové komoře,fakt síla!!!Náš štěník občas také,prý je to tím,že hltá žrádlo.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 12:30
- Nahlásit

Já sem z vás mrtvá, brečim tu smíchy, tohle téma fakt nemá chybu.
Ami přijď nás taky navštívit na boxéří diskusi.

ami
# Zasláno: 10 Lis 2005 12:53
- Nahlásit

Už jsem zase tady můj boxer se před chvílí překonal,byla u mne prodavačka Avonu a když jsme diskutovali o kosmetice,zase to na ní přišlo a prodavačka se mi omluvila že má slabý žaludek a zvracela nám u branky

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 12:56
- Nahlásit

ami
AVON Lady teda moc nevydrží

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2005 13:01
- Nahlásit

Ketrin
zrejme si jeste poradne necuchla k vyrobkum, ktere prodava ...

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání